- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Hm, nem hittem volna, hogy egy Logitech Harmony mellett egyáltalán ki fogom próbálni a táviranyítót a One-ban, de egész jó móka. Mindössze egy kérdésem lenne: ez most tényleg be van betonozva az erősítő-tévé-settopbox trióra? Mert az első kettő az OK, de nekem médialejátszó van az erősítő/tévé között és tök jó lenne, ha legalább a play/pause, a vissza és a négyirányú gombok működnének. Próbáltam egyéni gombokként definiálni őket, de elég random a dolog, a négyirányú menne, a play pl soha, a pause-t látja, de nem működik
Szóval ez ilyen, nézzek valami 3rd party programot mellé, hátha? Van ugyan a Popcorn Hournak app-ja, tehát az megoldható, hogy a gyári TV program és aközött váltsak, de hát az elég macera, akkor már tényleg egyszerűbb elővenni a Logi Harmony-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 256GB Blue Makulátlan állapot, 100% akku!
- Apple iPhone 12 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest