Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
Tegnap este meg rökönyödve vettem észre,hogy ki írta nincs sim kártya. Azt sem tudom mikor szállt el a hálózatról mivel a szokásos bekapcsolási dallam is elmaradt. KB 30 percet Skypoltam mikor automatikusan fölugrott a pinkód panel. Lassan 2 éves,de ilyen sosem fordult elő a 2 év alatt. Remélem ez nem fog általánossá válni. Júniusban lesz 2 éves kamerával és hangszóró rácsok cseréjével kellene gariztatni. Nem tudja esetleg valaki,hogy akksi cserét lehet e kérni és cserélik is vagy az már felejtős? Sajnos az M9 nem hozza azt ami elvárható lenne így szvsz. marad az M7 csak jó lenne,ha javítanának még így utoljára.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Óra topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3143, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest