Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
Tegnap este meg rökönyödve vettem észre,hogy ki írta nincs sim kártya. Azt sem tudom mikor szállt el a hálózatról mivel a szokásos bekapcsolási dallam is elmaradt. KB 30 percet Skypoltam mikor automatikusan fölugrott a pinkód panel. Lassan 2 éves,de ilyen sosem fordult elő a 2 év alatt. Remélem ez nem fog általánossá válni. Júniusban lesz 2 éves kamerával és hangszóró rácsok cseréjével kellene gariztatni. Nem tudja esetleg valaki,hogy akksi cserét lehet e kérni és cserélik is vagy az már felejtős? Sajnos az M9 nem hozza azt ami elvárható lenne így szvsz. marad az M7 csak jó lenne,ha javítanának még így utoljára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest