Új hozzászólás Aktív témák

• Nuada herceg

őstag

válasz Bdanyy #32554 üzenetére

Köszönöm az infót! :)

Ezt most tudtam meg pár napja, mikor először vittem a telefont. És mondta, hogy elküldi, de így az aksit nem tudja ráírni. Szóval az volt, amit Te mondtál... Most vittem a töltőt is és így lett elküldve.
    Mindegy, a fontos, hogy csinálják meg a kijelzőt, mert nagyon kaka, hogy nem érzékel 1 sávban, megkeseríti a mindennapokat. Meg hogy elszíneződik, de azzal még együtt tudok élni.
    Az aksi meg csak 1 bónusz próba volt, hátha kicserélik. :)
    Igazából csak annyit írt rá a szervizes, hogy melegszik. Ami igaz is, de eddig is melegedett.. Hamarabb lemerül már, meg kikapcsol. Na mindegy, majd kiderül.

Ami viszont kellemes meglepetés volt a T-Mobiltól, hogy ha kész a telefon, nem kell bemenni érte, hanem futár hozza házhoz! :Y Meg is lepődtem. Kérdezte a koma, hogy jó e így. Mondom a legjobb. :D Adatokat leellenőriztük, nehogy másnak vigye, és mostmár csak várom...

Az üzletben, amíg vártam a soromat, volt szerencsém megtapogatni az istenített Samu Note 4-et.. Hát az valami borzalom! :Y Kinézetre egész jó, akár tetszhetős is lehet... A képe szép, tényleg, le a kalappal. De kb. ennyi volt a pozitívum. Az a rendzsersebesség, futási teljesítmény, komolyan mondom, sehol sincs a One-hoz képest. Ahogy gyorsan lapoztam, állandóan beakadt. Elvettem a kezem, és még ugrott 2 lapot arra amerre jóval korábban húztam... Akkor Teljesen bal oldalt, az a My magazin, vagy mi volt, lehet már más a neve, ott meg komolyan szaggatott. Ahogy arra átváltott. Belassult, meg ilyenek.
    Értetlenül álltam előtte, hogy mire ez a nagy Hype...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés