- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Nagyjabol elolvastam a stockra visszaallitas lepeseit, mielött nekikezdek vegigegyek azert rajta megegyszer.
Viszont van, amire nem talaltam valaszt:
Amennyire latom, CID csere mindenkeppen csak gepröl müködik, fastboottal. Van lehetöseg valahogy visszaalitani anelkül? Supercidem van jelenleg.
Ezen kivül a fentebb linkelt bootloader visszaallito ugye recoveryböl fut, tehat kell legyen recoverym hozza. viszont a ruu visszateszi a gyarit. Szoval visszazarhatom elötte is a bootloadert, majd utana futtatni a ruut?
Illetve a leges legvegen meg mindig S-OFF vagyok ugye, gondolom azt eselytelen pc meg fastboot nelkül eltüntetni.. Szoval felmerül a kerdes, van e ertelme egyaltalan bajlodni az egesszel?
Milyen elb.szott dolog ez mar, hogy annyi alkatresz közül pont az usb hullik el..
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest