- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #26042 üzenetére
De alkalmazasokban nincs fagyasztas, csak kenyszeritett leallitas, attol meg elindul legközelebb..
Viszont azt hittem, titaniumban a marketröl letiltas permanens megoldas, ugy lenne logikus legalabbis, igy nem latom mi ertelme lenne.
De mindegy is, többet nem kivanok ezzel foglalkozni, azt hittem, egyszerüen meg lehet oldani egy ilyen apro problemat, de ugy nez ki nem akarja az igazsagot.
Remelhetöleg a következö rom frissitesben orvosoljak, addig meg elleszek vele.
toeki: Keresgeltem ott is, de nem igazan talaltam ezzel kapcsolatban semmi hasznalhatot, aztan elfogytak az ötleteim a keresessel kapcsolatban. Egyebkent sokszor ezt a topikot meg ugy a ph-t is alig van idöm követni, nem allok neki meg xda-n is forumozgatni meg többezer hsz-t atbogaraszni.
silver-pda: Custom recovery utan tudod lementeni, de akor meg mar szvsz fölösleges, mentes nelkül is vissza tudod allitani barmikor gyarira.
ON
A töltes bug, amit tegnap emlitettem: Korabban mindig ugy volt, hogy ha föltöltödött 100%-ra es lehuztam, majd visszadugtam, megint 99%-ot mutatott, aztan par perc mulva ismet 100%. Ezt ugy gondoltam, teljesen normalis. Most viszont tegnap 8x%-nal raneztem, aztan nem sokkal kesöbb (15-20 perc) 100% volt. Lehuztam majd visszadugtam kivancsisagbol es mar csak 86%-ot irt. Aztan relative gyorsan megint fölment 100-ra, lehuztam, visszadugtam, 91%, satöbbi, satöbbi..
Kerdes, hogy mas is tapasztalt ilyent? Ez mitöl lehet?
Igaz hozzatartozik, hogy korabban kb 11% körül instant kikapcsolt a telefon, most tegnap 3%-nal meg nyomkodtam, majd fel ora mulva, mikor hazaertem, 1%-kal dugtam ra töltöre, tehat eleg jol kibirta..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest