- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
dani3l #26043 üzenetére
Sajna már nem volt időm feltöltögetni a képeket, (családos kirándulás volt a nyíregyházi zoo-ban) de megcsináltam még délután, és most le is írom, hogy hogyan kell:
Frissít a blinkfeed, ekkor ilyen lesz:
Beállítások/alkalmazás/htc blinkfeedben:
Nyomsz egy adatok törlését.
Ezt kapod:
Itt ok-t nyomsz.
Aztán frissítések törlésére nyomsz, és ezt fogod kapni:
Itt is ok-t nyomsz!
Újra tölt az egész launcher, és ez lesz:Innen újra be kell állítani az egész home-ot.
Ma vettem észre, hogy ezt nem elég megcsinálni, hanem a play-ban a saját alkalmazásokban a blinkfeed-nél nyomnod kell egy ELTÁVOLÍTÁST is.
Ha ezt nem csinálod meg, újraindítás után újra frissíteni fog!
Nem kell megijedni, az eltávolítás után is ott lesz a blinkfeed a play-ban az alkalmazásokban, de ekkor már nem fogja frissíteni, kivéve, ha te manuálisan rá nem nyomsz, de gondolom ezt el fogod kerülni. -
lofagi
addikt
válasz
dani3l #26043 üzenetére
Sajnos ilyen van nálam is, csak én nem gondoltam,hogy ez bug. Arra gondoltam kezdetben (most már nem érdekel
), hogy amikor feltöltöm 100%-ra akkor kezd el mindenféle szinkronba vagy olyan feladatokat lefuttatni, ami arra vár, hogy fullos legyen a teló. Pár perc után már nekem is 93-95%-on van a teló úgy, hogy hozzá se nyúlok, utána pedig simán tartja a szintet vagy egyenletesen nagyon lassan csökken az aksi, akár több órán keresztül is, persze használat nélkül értem mindezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Fujifilm X
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Asustor NAS
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged