- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
hat ezt rossz olvasni...
igazabol nekem a mai palettabol csak a one, az ami "ertelmes" telefon.
ES NEM VAGYOK ELFOGULT!
probaltam mar mindent...
sajnos tokeletes telefon nincs, es ugye en abbol a szempontbol alakitom a nezetemet, hogy amit en hasznalok, abbol a szempontbol melyik a legkevesbe idegesito.
ha mar szoba jott mas op. rendszeru telefon (aminek a nevet nem irom le, mert da-da lesz) akkor arra azt mondom, hogy kb. fel napig jo az erzet, aztan minden lassu lesz, animaciok kezdenek idegesiteni, melette az, hogy allandoan bele kell nagyitgatni mindenbe, es ez nincs, meg az nincs benne, vegyek ilyen kulso app-ot, meg olyat, de az meg pont mast nem tud....
nyilvan vannak opyan dolgok, amiben profi... pl. kamera, vagy pl. minimalis lagg, akadas sincs a GOOGLE altal keszitett chrome bongeszoben, vagy pl. a GOOGLE altali youtube scrollozasanal sem...(ezt soha nem ertettem, hogy miert van, hogy a sajat telefonjain meg nem perfect...)ettol fuggetlenul mindenkinek erdemes probalgatni a keszulekeket, mert kienek ez, kinek az a fontos es lenyeges dolog.
-
Szpisti
addikt
Na ezért gondolkodom ezerrel, hogy visszaküldjem-e az enyémet kamera lilulás miatt, mert minden más tökéletes rajta. Félek, hogy elcsesznek mást is... Ráadásul minimum 2 hétig nem lesz telóm, nem tudom hogy a T miért nem ad egy épkézláb cseretelefont. (tavaly a HOX-om szervizelésekor hosszas könyörgésemre egy Samsung Galaxy Mini-t adtak a javítás idejére, amit nem minősítenék...)
Végül is, csak a sötétben jön a lilulás, úgy meg nem is használom szinte... -
Avicularia
veterán
Igen, sajnos olyan mintha elsőre nem tudnák megcsinálni, ráadásul direkt g@ciznek az emberrel is. Ezért ha cserére kerül a sor semmiképp sem htc-ben fogok gondolkodni. Eddig 2x szívtam meg jócskán, egy one x-el és a one-al nemrég. Nem akarok olyan lenni mint a viccben a vadász és a medve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Plazma TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest