Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Zirowe
üzenetére
Persze,de mielőtt félreértenéd,második szerviz után sem mondom,hogy a htc one egy szar,egyszerűen az enyém hibás.
vigyázok a cuccaimra,eddig szerencsére nagyon kevés dolog adta meg magát.
az előző postbol annyi kimaradt,hogy volt egy i4 is ami egy nap elfelejtett tölteni,na azt kifizette biztosító,a telefont meg eladtam alkatrésznek.
nekem az almával,nagyon kevés rossz tapasztalatom van,pedig van tőlük szinte mindenem.ma megyek a htc-ért,majd kiderül hogy mit tudtak vele kezdeni,ha semmit,akkor ezt is megoldja a biztosító

Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest