- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corsa02
őstag
Kollégám 2017-ben a "kiváló" mobilcorner webshopban vette a Honor 8-at. Akkor mondtam neki, hogy baj lehet ezzel mert nem fogja javítani a huawei. Rá pár hónapra besárgult a kijelzője, felhívta a huawei-t és ugyan azt mondták neki mint neked. Írtunk a TMX-nek, hogy ez van mi legyen...válaszuk: küldjük be...
Telefont Huawei ponton feladtuk, 1 hét múlva visszajött a teló, hibátlanul megjavítva. Azóta 3 hónapja akksi baja is lett, akkor el lett küldve, javították, teló hibátlan!Tehát én azt mondom, hogy egy próbát megérhet a dolog, szerintem a tied is javítják.
Mellesleg az én Németországban vásárolt huawei tabletem is szó nélkül javították a TMX-ben, holott a huawei ügyfélszolgálat azt mondta, hogy KIZÁRT dolog!
-
Corsa02
őstag
válasz
fant0mi #33256 üzenetére
Hát nagyon úgy tűnik, hogy amit 407-re tettünk fel az itt meg is állt...nem értem miért nem lehet ezt az 521-es az 561-re frissíteni, nincs kedvem ezért visszamenni 407-re aztán 412, majd Oreo...
Én próbáltam rákeresni, de mindenhol csak a kérdés jön, hogy most hogyan tovább... de válasz nincs... -
Corsa02
őstag
Jól értelmezem, hogy Oreo-ra FF-ben jött már frissítés, de ez sem Hisuite-ban, sem OTA-n nem rakható fel?
Nekem még a B407-re ment fel az 521-es végű Oreo...
-
Corsa02
őstag
Vajon akkor most az 521-es Oreora rámegy az 562-es Hisuite-al? Kipróbálta már valaki?
-
Corsa02
őstag
Sziasztok!
Nekem is visszaérkezett a telefonom a TMX-től, garanciális akkumulátor csere volt.
Nagy szép munkát végeztek, csillog-villog, és hibátlan, az üzemidő is olyan mint amikor megvettem
Tehát akinek akku gondja van, az szerintem ne féljen elküldeni -
-
Corsa02
őstag
Hmm...
Nálam volt HDB, ahogy mondta beírtam a beállítások keresőbe, engedélyeztem...és ment.Nem értem, meglepően gyors volt az egész frissítés, nálatok meg nem megy, fura.
Mondjuk teljesen friss Hisuite települt, soha nem volt előtte fent (Win 10)
Lehet kellene egy reinstall HiSuite.... -
Corsa02
őstag
Nálam is friss 8-as Hisuite, kábellel összekötve a telóval, és lemértem 5 perc alatt leszedte a frissítést.
Nem lehet, hogy valami virusírtó/kereső nem engedi letölteni rendesen? -
Corsa02
őstag
Elméletileg igazad van, ezt az elektronikának kellene szépen szabályozni és nem a usernek küzdeni vele.
Talán működik is...franc tudja.
Nekem előtte Samsungom volt mindig, rendre tönkre mentek az akkumulátorok 1,5-2 éves korrukra, pedig nem volt gyorstöltés...ellenben a Honor 8 jobban bírja most és mindig gyorstöltöm. Nincs itt általános okosság úgy érzem
Egyébként 1 évet még nálam is marad, általában 2 - 2,5 évente mindig eladom az aktuálisat, de ahogy mondod nincs rendes helyettes még számomra. -
Corsa02
őstag
De igen, kb 2-3 hetente Győr-Pécs vonalon megy egy oda-visszát. Mondjuk én úgy csinálom a legtöbbször, hogy indulás előtt feltöltöm, aztán a 3 órát kihúzza egyben Pécsig. Persze volt már olyan, hogy nem jött össze a feltöltés, akkor az autóban a gyári AP38-as töltővel töltöm.
Persze ezek nem "extrém" esetek, azért csúnya is volna ha havi 2x-i autós töltés megölné, gondolom Te jóval többet használod navinak.
@Sragi
Igen, úgy tűnik az éjjelre fent maradást és a nem gyári töltőt nem annyira szereti.Azt sem tartom kizártnak, hogy egyik napról a másikra egyszer csak nekem is előjön a hirtelen merülés és eddig csak szerencsém volt
-
Corsa02
őstag
Csak hogy egy ellenpélda is legyen: 2016 novemberében vettem én is a telót. 2 simmel üzemel és kb. 3,5 - 4 óra SOT-ot tud most is. Mindig, kizárólag a saját töltőjével töltöm, gyorstöltéssel. Ami talán fontos, hogy 99%-ban úgy, hogy ha elérte a 100%-ot akkor lehúzom a töltőről és 10% alá nem merítem.
-
Corsa02
őstag
válasz
stickermajom #30661 üzenetére
Nekem pont emiatt lesz megint Honor vagy Huawei. 2 főverzió, és sok köztes frissítés jött/jön.
Amit a Samsung művelt az kabaré volt, pláne amit a Galaxy Alpha-val. Arra szinte semmi nem jött, pedig egy bughalmaz volt amivel kiadták.
Én elégedett vagyok ezzel teljesen, persze van mit rajta javítani, pl. a Huawei kommunikációját az ügyfelekkel… -
Corsa02
őstag
válasz
stickermajom #30598 üzenetére
...hát a cikk kicsit céloz rá, hogy jelenleg így lehet...talán lesz ebből még OTA is.
Naja, XDA alapján meg csak így... érdekes.
-
Corsa02
őstag
Ha a éppen ahol jártál csak 2G lefedettség volt telefonálásra, tehát nem volt 3G, akkor a telefonnak muszáj leváltani 2G-re, 4G-ről. 4G-n a VoLTE még csak a T-nél működik, de az se mindenhol, minden telefonnal, és csak akkor ha mind a két telefon tudja a VoLTE-t.
Mondjuk nekem a Waze simán navigál tovább,ha bejön egy hívás...
-
Corsa02
őstag
válasz
mati12 #29366 üzenetére
...de én nem mondtam, hogy az Oreot mondták biztosra, hanem, hogy a következő frissítésben lesz szoftveres változás is 2 plusz funkció keretében...ennyi. Tehát az nem igaz, hogy szoftveresen nem változtatnak már semmit.
Az Oreo az még mindig nincs hivatalosan megerősítve...ez így van.
-
Corsa02
őstag
válasz
west76 #29357 üzenetére
Ezt az információt tényként közölték a topicban!
Mivel beszéltem már ügyfélszolgálatossal, tudom, hogy inkább nem mondanak semmit, ha nem biztos valami, vagy fogalmuk sincs. (ahogy egyébként te is írod) --> de itt ezt tényként közölték, tehát tudják!Tehát, ha hazudtak, akkor utánnuk hazudtam…
-
Corsa02
őstag
válasz
mati12 #29355 üzenetére
Ez azért nincs teljesen így, a Nagy Honor Topic-ban ezt írta a képviselet:
Némi további információ a frissítésekkel kapcsolatban:
Honor 8, a júniusi frissítésekkel az alábbiakat kapja meg:
-Háromujjas képernyőfotó
-Új virtuális gomb az alkalmazásváltóba, amivel azonnal aktiválható a többablakos nézetMeg ugye elvileg valamikor a nyáron jön az Oreo is....
-
Corsa02
őstag
A P9 Topic-ból kopiztam át, hátha valakinek ez összefüggésben van a merüléssel és egyébb hibákkal...
Sziasztok!
A legutolsó google service update hibás Huawei telefonokon (legalább is ami 7.0-n van): high battery drain, hanging UI, nem lehet ki/bekapcsolni Wifi-t, mobilnentet, nem lehet feloldani a telefont.
Hiba leadva, assigned státuszban van a Google-nél.Temporális megoldás: hard restart után azonnal szedd le a Google Service updated-et, és tiltsd le. Sajna pár google aklamazás nem fog működni, de legalább tudod használni a telót.
Referenciák:
XDA
Google Issue Tracker -
Corsa02
őstag
válasz
tamas.nick #28974 üzenetére
-
Corsa02
őstag
válasz
tamas.nick #28947 üzenetére
Ez a Pécs Indóház tér ez tuti? Én ezt nem találom a Huawei oldalán....
Azért kérdezem mert nekem is kellene egy telefont leadni és ez jobban útba esik -
Corsa02
őstag
válasz
ANDROID??? #28797 üzenetére
A telefonodat valami folyamatosan ébren tartja, ahogy làtszik a képen is.
Ennek kellene utánna járni, hogy mi a legnagyobb fogyasztó... -
Corsa02
őstag
válasz
mantequilla #28440 üzenetére
Furcsa egyébként ez az egész.
Az enyém 1,5 éves, mindig a saját töltőjével töltöttem, arra törekedtem csak, hogy ne legyen egész éjszaka fent, tehát lefekvés előtt le is húztam a töltőről.
Éjszaka 2 simmel merül 4-5%-ot bekapcsolt wifivel és úgy, hogy a FB Messenger nincs bezárva. Ez 1 simmel 1-2% csak.
Akksi romlást nem vettem egyelőre észre, minden olyan mint az elején volt. Napközben 4G-n van mindig, ha hazaérek wifi-n.
Igy kb 2 napot megy el, 3-4 óra SOT-al. Persze a 2. nap vége az már 10% körüli töltöttség, ilyenkor fel is teszem tölteni. 1 simmel többet is tud valamivel.
A P9-ben én úgy tudom totál ugyanez az akkumulátor van. Ott is vannak hasonló panaszok, mint amit itt olvasok és van akinek ugyanolyan jó mint nálam.Szerintem ez nem ennyire egyszerű történet, nagyon függ a használt appoktól, és a felhasználói szokásoktól, nehéz ezt összehasonlítani.
-
Corsa02
őstag
válasz
Csabikavagyo #28414 üzenetére
Ez garanciális probléma, küld be
-
Corsa02
őstag
válasz
t_a_m_a_s #26572 üzenetére
Teljesen egyetértek veled.
Én az elsők között vettem a Honort, azóta igen sok frissítés jött rá, MM-re vagy 3, Nougatra meg már 3 vagy 4 azt hiszem.
Az akkuidőm, ahogy írod Te is szinte semmit nem változott, pedig sokat használom én is. Mindig a hivatalos úton frissítettem és soha nem volt gond, nem lassúlt be stb.
Előtte Samsung Galaxy Alpha-m volt, na az volt az igazi szivatás a Samsungtól, na ott nem volt support, sem frissítés, sem semmi.
Ha ez a telefon Nougat-on marad (persze hivatalos infó nincs még erről, csak egy indiai supportos beleböfögött a levegőbe) az sem lesz gond, majd kap még néhány security frissítést és még jódarabig gyorsan és jól fog üzemelni. Mellesleg az android főverzió váltások az utóbbi időben alig hoznak valami újdonságot, marketing bullshit az egész.
Szerintem…. -
Corsa02
őstag
válasz
phoenix64 #24808 üzenetére
A te telefonod szerintem hibás. Olyan dolgok jönnek elő ami itt sokunknál nem. Az, hogy használat közben bezárjon egy appot, ilyen sosem volt az elmúlt 1 évben.
Ezt a mondatodat nem értem teljesen: " Most flasheltem ra egy regebbi telekomos romot,"
- Nem volt Telekomos rom erre a telefonra! Milyet is tettél rá? -
-
Corsa02
őstag
válasz
tgabor94 #23956 üzenetére
Én ezt azért furcsálom, mert jelenleg nekem 51,35%-on áll az android rendszer. Reggel 6-kor vettem le a töltőről, 2 simmel, 28 perc kijelzőidővel, 93%-on van aksi...tehát ha azt az elméletet nézzük hogy az android rendszer zabál, akkor az én telefonom merülne most mint a balta...
Tuti biztos, hogy valami a háttérben tekert még, FB app vagy valami más...szerintem. -
Corsa02
őstag
válasz
tgabor94 #23946 üzenetére
Szerintem itt nem az lesz a baj, ez nálam is ilyen értékek körül van. Az összes többi a gond alatta, ami mind fut...és ott a média szerver is ami nálam mindig 0,02% körül van, nálad magasabb, ha rányomsz és kilistázza a dolgokat, mennyit evett a média szerver, a FB és a Chrome? (nálam a média szerver pl. 0,05mAh)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)