Hirdetés
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- New Game Blitz - 2024
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Diák66 #19606 üzenetére
Mindegyik megy, de minek ennyi hálozati app ?
Band selection-t nem láttam még a honor 8-ra, de még dual 4g módot se.
Pedig anno honor 6-hoz volt mód, ugye a honor 7-be mind a 2 sim 4g-n ment, itt még nincs megoldva de lehet meglesz.(Nem tudom, hogy mind a 2 modem 4g-t tud-e ?)[ Szerkesztve ]
-
-
istnag
addikt
válasz Diák66 #19735 üzenetére
Nagyon jól működik a telefon, jó a szoftver része. Ami nekem nem annyira jön be, az az anyaghasználat, nem az üveg miatt, mert az tetszik, hanem az amilyen "vastagságú" anyagból készült pl a hátlap. Kicsit megkocogtatom és rezeg stb. A beszédnél oda kell figyelni, hová tartod, mert ahogy eltávolodik a szádtól a mikrofon, már jeleznek, hogy nem hallanak. Kihangosítva lehetne hangosabb, a hangszórók is ha épp azon szeretnék meghallgatni valamit. (m8 elkényeztetett ).
Néhány szoftveres baromság is van benne, DE ár/érték arányban kitűnő telefon. Kamera nappal nagyon jó este átlagos. -
r0by
addikt
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Diák66 #20236 üzenetére
A gyári naptárnál választhatóak a bejegyzések, hogy xch-ra mentsen vagy google-re, és akár más színnel ellátható.
Már régóta jól lehet szeparáltan használni priv és üzleti dolgokra a gyári levelezőt, és a gyári naptárakat.
Különben elég katyvasz lenne.
Szerintem még ismerkedne a dualsim-el, a bejövőhívásnál mutatja melyik sim-re jön a hívás a hivófél neve alatt. -
nrg_52
addikt
válasz Diák66 #20310 üzenetére
Az teljesen korrekt tok, nekem is van egy ugyanilyen ipakybol, ha jobban kell a vedelem ez van rajta vagy a spigen. Egyebkent meg az atlatszo szurke szilikon cafele, az szerintem jobb, mint a nillkin tpu.
@lessmessino: meg nem probaltam, most 2 cafele jon eppen csomagban tokkal, kabellel kuponakcioban. De redelek meg brotectet is biztos ami biztos, nekem nagyon bejon. Vedeni szerintem ved az is annyit, pont a rugalmassaga miatt. Nekem vedte mar meg. Mondjuk ejteskor, utodeskor tovabbra is tartom, hogy a szerencse is jatszik. 😁
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
Cunaja
addikt
válasz Diák66 #20426 üzenetére
A + jelet csak akkor látod, ha olyan torony vételében vagy, ami +-os hálót nyom.
Most a metróban vagyok és sima 4G, ha felmegyek a felszínre 4G+.
Igaz ez P9, de a tietek is ilyen.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
spider80
őstag
válasz Diák66 #20513 üzenetére
Hány telefonban van LTE only üzemmód? Most kapta meg a napokban az S7,S8,meg még az iphone-okban van talán. Mivel ugye 4g-n nem volt eddig hivás,csak mobilnet. Olyanokat hiányolsz egy 120 ezres telóból,ami a 250 ezresekben is most kezd elterjedni,és simán lehet nélkülük élni.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Quqesz
nagyúr
válasz Diák66 #21050 üzenetére
Jó a kamerája, este is lehet vele jó fotókat lőni, de csakis állvánnyal, mert kis bemozdulás is elég neki...
esti fotó állvánnyal[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen légkondit a lakásba?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen TV-t vegyek?