Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanki
addikt
válasz t_a_m_a_s #8303 üzenetére
Üdv itt!
Első: nem tudod kikapcsolni.
Második: melyik alkalmazáshoz akarod ezt? Párnál megjelenik (pl. SMS, viber, messenger) viszont a jobb alsó sarokban.
Harmadik: beállítások - képernyőzár és jelszavak - részletes értesítési infók mutatása. Ezt kapcsold ki, szerintem erre szolgál. -
Aryon87
félisten
válasz t_a_m_a_s #8763 üzenetére
Ha majd leejted a telefont, es ripityara torik, es a szerviznel majd kb a telefon arat kell kifizetned, akkor majd megerted
Nem mindenki keres 200-300 ezreket..AngeloD: erdemes a telefont mar tokba, foliaba burkolni. Gyonyoru, de kenyes
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz t_a_m_a_s #8767 üzenetére
Csak egy példa más gyártó telefonjával: katonai szabvány, bitang összeszerelés, a kijelző is edzettebb üvegből van. Törésteszteken is jól szerepelt.
Egy tagnak sikerült úgy ejtenie a telefont, hogy a kijelzője ripityára tőrt. Ha jól emlékszem kb 60k volt a javítása..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz t_a_m_a_s #8770 üzenetére
Semmi utómunka (nem is értek hozzá) nincs rajta, full automata. HDR van bekapcsolva mikor fotózok, ezt még a G4 ideje alatt tanultam meg. G5-el fejlődtem fel annyira, hogy úgy látom, az OIS hiánya se jelent már akadályt nekem, bár azért erősebben oda kell figyelnem még rá, nagyon érzékeny az optika. Igaz, ezt kompenzálja a gyors kameraszoftver.
A végeredmény engem is meglepett, nem gondoltam hogy ennyire jó a kamerája.Ha sikerül, akkor holnap lesznek éjszakai képek is manuális módban, természetesen állvánnyal Azt hiszem újra meg fogok lepődni majd..
Előző témára reagálva, valóban így szép a telefon, nekem csak egy átlátszó szilikontok lesz rajta + üvegfólia a kijelzőre.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
törölt tag
válasz t_a_m_a_s #9005 üzenetére
Parancsolj
a lényeg, hogy a műanyag részt teljesen el kell távolítani (érdemes melegíteni óvatosan öngyújtóval, és akkor szépen le lehet hámozni)
a fém részéből nyugodtan le lehet (és ahhoz, hogy erőltetés nélkül belemenjen a tálca a telefonba, le is kell) vágni, attól nem megy tönkre, persze csak ésszel
ami nem sérülhet, az a chip, amit majd látni fogsz, ha lehámozod a műanyag részt, az kb a fémes rész 1/10-e.
ha van otthon elfekvőben régi sim, aminek nem kár, javaslom gyakorolj rajta, bontsd szét, hogy tudd,mire kell vigyázni
[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
válasz t_a_m_a_s #9108 üzenetére
Fejlesztői lehetőségek között.
Én minden EMUI-s telón 0,5-re állítom. Van, aki ki is kapcsolja, akkor végképp pattogós.
Amúgy ha a Beállítások keresőjébe elkezded gépelni, hogy animáció, rögtön dobja. Már ha aktiváltad a fejlesztői módot.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
m1lan
őstag
válasz t_a_m_a_s #9462 üzenetére
Elég összetett a kérdés. Nem olyan erős a vas, mint a Snapdragon 820 (Galaxy S7, S7 Edge, LG G5, HTC 10, OnePlus 3 és társai) viszont a Honorban csak Full HD felbontást kell meghajtani a QHD helyett, így sokszor veri a csúcsokat is, ebben a tesztben például 25-14-re veri az S7 Edge-t. Utóbbira mostanában jött/jön ki a Nougat, már ott is visszavehető a felbontás, valószínűleg úgy már más lenne az eredmény. A GPU az, ami jóval gyengébb, mint az aktuális csúcsokban, úgyhogy brutális grafikájú játékokhoz annyira nem ajánlott. Cserébe van #sohaelnemfogyós 4 giga RAM, plusz olyan hasznos dolgok, mint a programozható okosgomb vagy az infra. Az akkuidőt külön kiemelném, sokak szerint még a +600 mAh-val nagyobb akksis S7 Edge-t is veri.
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
spider80
őstag
válasz t_a_m_a_s #9479 üzenetére
Pontosabban "csak full hd"
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Quqesz
nagyúr
válasz t_a_m_a_s #10184 üzenetére
Van egy akkumulátor kezelő widget. Azt rakd ki és egyből belépsz a %-ék karikához.
Más
Kérdés: mi a tapasztalat aksi töltés terén? Érdemes feltöltés után töltőn hagyni még fél/egy órát? Az LG esetében hasznos volt, hosszab üzemidőt eredményezett.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest