Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy chili topic. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
simico
tag
Tegnap jól megszivatott a Rákosrendező sorompóval, el nem tudom képzelni miért a Teleki Blankán akart keresztülvinni. Persze én voltam a hülye, mert nem néztem pontosan merre visz, aztán meg amiért szépen álltam 7 percet a sorompónál ahelyett, hogy másfelé mentem volna Legalább gyönyörködhettem a pár perces jégzáporban a várakozás alatt
Más.
Van valami "ki tud több (kamu) traffit jelenteni" verseny? Vagy ez csak ilyen aktuális spontán népsport, hogy sokan a dugóban araszoló járőrautót meg a buszmegállóban a buszra váró (nem is feltétlenül rendőr) egyenruhást is bejelentik? Tegnap reggeli rövid utam során három ilyen jelentést is "töröltem", az egyiket előttem 54 másodperccel jelentette valaki a waze szerint, egy percen belül ott voltam és persze rendőr sehol se volt (nem is lett volna ott hova állnia). Alig várom a hétvégét, a húsvéti akció miatt gondolom megint tele lesz a térkép rendőrrel
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest