- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucihost
senior tag
Sziasztok! Mi a különbség ha A-ból B-be megyek, vagy B-ből A-ba? Tök más útvonalakat ajánlj fel oda fele, mint vissza
-
Ennek nem szabad a telefon iránytűjétől függnie. Fix jel és haladás esetén elvben nem is nézi azt semmilyen GPS-es alkalmazás.
Ma megint produkálta ezt a Waze, mégpedig úgy, hogy jól működött, átléptem egy másik alkalmazásba, és onnan vissza a Waze-be. A visszatérés után megint rossz volt az orientáció.
Kilépés-visszalépés után helyrejött, csak ez baromi kényelmetlen, mivel újra be kell indítani a navigációt és megadni a megosztást.
MaCS
-
Olyannal találkoztatok már, hogy navigálás közben a menetirány nem a kijelző teteje, hanem kb. 80 fokkal jobbra van? Az autót jelző nyíl rendesen felfelé mutat, viszont nem felfelé haladok a képernyőn, hanem kb. fél3 irányába, ráadásul kicsivel az út mellett vagyok.
Köszönettel: MaCS
-
crue
őstag
Nehezemre esik elhinni hogy ennyire nehezen orvosolható bug lenne ez a 92%-os, mégis frissítésről frissítésre benne marad mióta előjött. Másik ami zavar, hogy el-el tűnik a sebesség kijelzés navigálás közben és csak újraindításra jön vissza.
-
Winner_hun
félisten
válasz
tothferenc #14684 üzenetére
-
válasz
formax #14682 üzenetére
Szerintem az összes mobiltelefon GPS-e ilyen értékeket szolgáltat.
Egy ideig még szórakoztam vele, mára már elfogadtam, hogy ez ilyen. Én is fix tempomatsebességgel utazom, az autó sebességmérője és a Garmin GPS logja is stabil értéket mutat 80 kilométeren keresztül, a telefonon általában +-3 km/h vgig a szórás, de befigyelnek 20 km/h-ás anomáliák is.
MaCS
-
lacentos
tag
Nem tudom mi a bánat van,de az utóbbi frissítések óta megint kezd fagyogatni a navigálás Android Autó alatt a kocsiban.. Random módon lefagy a kijelző,újra kell csatlakoztatni a kábelt.
Sima gugli térkép megy gond nélkül. -
fant0mi
őstag
válasz
Ne az utcafelolvasos hangot valaszd.
-
Márton
nagyúr
válasz
[link]
lol -
tothferenc
aktív tag
Sziasztok. iPhone 8-ason a navigacios hang 92 %-nal megall, nem tolt ujra. Igy nincs navi hang sem. Volt app ujratelepites, telo reset. Masnal is problema? Van megoldas vagy meg kell varni a feissitest?
-
formax
tag
Szerdán (2020.05.19-én) az M5-ön utazva tapasztaltam, hogy bekapcsolt tempomatnál, egyenletes 125km/h mellett a Waze sebességmérője 115 és 118 között ugrált, kb. másodpercenként vagy még sűrűbben. Az autó szép egyenletes sebességgel haladt. Ilyet még nem észleltem, van olyan, hogy hibás a GPS jel, vagy valami más okoz ilyen jelenséget?
-
Faterkam
addikt
Ma frissült megint, a 92%-os hiba maradt. :/
-
Hyena
senior tag
Az utobbi idoben nincsen android auto alatt navigacios hang wazeval ha a radio szol.
Ha spotify -ra deezerre vagy ilyesmire valtok akkor megjavul dolog.
Valami bluetooth protokol okozhatja (talan) .
Mas is talalkozott ezzel ahogy az alabbi forumban is irnak rola?
Esetleg van valakinek megoldasa az ugyre?https://www.reddit.com/r/AndroidAuto/comments/g22ti3/no_voice_guidance_when_navigating_more_info_in/
-
mirci18
addikt
Sziasztok.
A waze-t android auto használóktól kérdezném hogy jelenleg működik e így a trafipax és veszély jelzés android auto alatt? -
Chris0321
veterán
válasz
#30610944 #14664 üzenetére
Hello.
Nekem is ilyen telefonom van, eddig még nem tapasztaltam ezt a problémát. Nekem az sms-ekkel van bajon a Telekom Mobilvásárlós appjából egy idő óta nem tudok vásárolni mert nem kapok sms-t, máshonnan igen. De a lényeg, megpróbáltad már újra telepíteni a programop és ellenőrízted a frissítéseket? -
törölt tag
Sziasztok
Waze egyszeruen az istenert sem akar GPS jelet talalni. Minden mas navi gond nelkul pozicional Waze nem.
Nokia 7 Plus-on hasznalnam.
Van valakinek otlete, hogy javithatnam meg? -
Faby
senior tag
Sziasztok!
Ez a lezárás nem tudom, rajta van-e már a térképen?
Vértesi úti vasúti átjáró, Debrecen
Ez alapján a hír alapján 3 hónapra le fogják zárni. Elég fontos, forgalmas útszakasz.
Lezárják az egyik fontos vasúti átjárót Debrecenben -
eisento
addikt
Urak egy javitas kellene vagy nemtudom de rohadt zavaro.
Szolnokra ha jovunk abony felol mindig bejelzi a vasuti atjarot kozbe eleve nem arra megy a fout hanem a feluljaro fele... Nem lehetne ugy allitani hogy akkor jelezzen mikor lekanyarodok arra az utra?Tehat a vastagabb uton halad a feluljaro fele szinte mindenki az a foutvonal balra a vekony az meg egy mellekut szeru ott van a vasuti atjaro
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
Márton #14648 üzenetére
Sziasztok!
Mivel a napi telefonom tönkrement, így két muzeális telefont használok. Telefonálás és netmegosztás Samsung S2, kizárólag navigáció Sony Z3C. Az a gondom a Waze-val, hogy időnként "nincs GPS jel" hibát adja, és csak próbálkozik navigálni. aztán 10-15 másodperc múlva megjavul, de csak az is max. fél percig, aztán kezdi elölről. Városi használatra így szinte alkalmatlan. Az esetek felében viszont teljesen jó. A Szülinapp tökéletesen megy, tehát nem a gps vétellel-vevővel van gond. A netkapcsolat elvileg jó, de annak semmi köze a gps vételhez. Természetesen a gps kapcsolat a legpontosabbra és a műhold vételre van állítva. Hol keressem a hibát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Waze, a közösségi “mindennapi” navigáció bemutatása.
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest