- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asysoft
aktív tag
válasz
crhis86 #9294 üzenetére
Na igen, WP-nek is meg vannak a maga gyengeségei. Őszintén szólva nekem nagyon tetszik a rendszer koncepciója, de néhány hiányossága (pl nincs egyszerre rezgés és csörgés, csak rezeg-majd-csengés) miatt WP8-cat alighanem kihagyom. És amit L920 topikban olvasni, sajnos nem hibamentes az eszköz, pedig tud pár innovatív dolgot...
-
asysoft
aktív tag
válasz
Cruzolka #9288 üzenetére
Én is a full üveg külső miatt tartok kicsit a Nexus 4-től. Most iPhone 4-em van, ennél is utálom a tudatot (eddig szerencsém volt, kibírta azt a pár leejtést
), Nexusnál meg nagyobbak a felületek, így sérülékenyebb is. Próbáltam keresni a topikban, de ahogy láttam, eddig csak egy hozzászólás született repedésről, ezek szerint azért nem olyan vészes a helyzet? Az a fajta vagyok, aki utálja tokokba/bumperekbe/fóliákba/kendőkbe csavarni a telefonját, így ez nálam nem opció, iPhone-t is a'la natur használom (csak hátlapja lett karcos egy picit). Max egy repedt hátlapra raknék dbrands fóliát
-
FearTomi
őstag
Ne dramatizáljuk túl a helyzetét, teljesen érthető az amit mond. Miért választana házon belül mást, ha neki a N4-tetszik? Egyszerűen vagy megszokja a méretét a telefonnak, vagy vissza vált iPhone-ra. Kissebb méretű droidos telóra amúgy én sem váltanék, mert nincs olyan amin olyan döccenő mentesen futna a droid mint ezen.
-
RECSKA
veterán
válasz
Hobbbyt #9277 üzenetére
Nem a gpu foglal annyit!
Maga az android rendszer!
Valszeg 256 az igp, es 500mb pedig maga az android rendszer, kernel, stb... Nalam pl 2gb - 256 ugye, es 500mb korul van a szuz android core... Erre jonnek aztan a programok. Ritkan van 1gb felett a szabad ramok, de inkabb 500... -
crhis86
tag
válasz
Cruzolka #9276 üzenetére
Szerintem a WP8 az Androidhoz képest nagyon sivár. Egyik haveromnak Lumia 920-a van, szoktam nézegetni, pöpec kis gép, de annyira kevés számomra egy N4-hez képest: nincs testreszabható home screen/launcher, sokkal kevesebb app, azok közül is sok olyan fizetős ami androidon ingyenes, nincs rom-olási lehetőség és a többi. Félre ne érts nem lebeszélni akarlak, csak leírom a véleményemet.
A méret nekem is durva volt 3.7-es Desire után, de már teljesen megszoktam. Tök picinek tűnik mellette a Desire, pedig anno az is milyen nagynak tűnt
-
mrdavid
aktív tag
Valaki tud olyan programot amivel tudok törölni az android/data mappából? Root explorer se engedi nem tudom miért... Ha valakinek van tippje várom...
Köszönöm
-
TomPack
őstag
Mert pl van rá magyar miui. Érdemes vele megismerkedni, tanulságos lehet a késöbbi rom-választásoknál, mint etalon.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én pl több sim-kártyával tolom, több telóm is van itthon, ezért magamból kiindulva próbáltam ajánlani valami pótcselekvést a kollegának, akinek teljesen átérzem a problémáját.
Szerk; na tessék, azért nem csak engem sodort ide a szél, mint ex defy-s usert!
-
Cruzolka
aktív tag
Ami a legjobban zavar benne, az az - hogy hiába veszem már majdnem Maxra a csengőhangerőt, ha az N4
a hátán pihen sokszor nem hallom hogy csörög... -
tybsen
addikt
válasz
korpicschess #9280 üzenetére
Sot, a meretet tekintve lassan atlag alatti
Egyebkent szerintem is teljesen normal/atlagos - sot, szamomra peldaul kicsit talan kicsi is (plane a kijelzo a kijelzon levo gombok miatt), ugyhogy siman el tudnam kepzelni 5"-ban.
-
TomPack
őstag
válasz
Cruzolka #9276 üzenetére
Akkor inkább vegyél mellé otthonra bütykölni egy másik telót, mondjuk egy Defy-t.
Nekem volt 1x, érdekes feelengje volt, és szerintem az egyik legjobban romolható telóm volt. Masszív teljesítményre is érzésre smooth, mint az N4, és még a kutya szájába is oda adhatod játszani, lezuhanyozhatsz vele, és olyan hangosan csörög mint a vezetékes telefon.
Ezt meg hagyd meg főtelónak, mert később meg fogod bánni.
-
Cruzolka
aktív tag
Lehet csak az én parám, de egyszerűen Nem bírom megszokni ezt a "Nagy" telefon...a szifon 4 után óriási!!!
-
Cruzolka
aktív tag
Nem is tudom, valahogy másra vágyom...mint a kisgyerek aki miután megkapta a rég áhított játékát, már a sarokba is dobja, és másvalamit akar...
Én most egy Wp8-as lumiát
-
Seth1
tag
Vettem ma én is egy Nexus 4-et.
Lehet Budapesten kapni rá való normális tokot?
Van pár tok ami tetszik az ebayen, de inkább megnézném mielőtt megveszem.
Üdv. -
mrdavid
aktív tag
Megoldottam, fogtam rootexplorrel ki töröltem a r3 mappát és most már települ...
-
ak76
senior tag
Segítsetek plz,hol tudom beállítani hogy a gmail,és egyéb mail fiókjaim egy bizonyos időintervallum (pld 30 perc) szerint szinkronizáljanak?
SGS3-on simán be tudtam állítani,itt meg hiába keresem nem jön össze. -
leslien
nagyúr
aki ebay ről rendelt fóliát ès jó. pls egy link
-
rasky
senior tag
Na ez a fólia felrakás, el is szartam egy spigent, de a második se lett tökély, soha többet száraz folia.
-
Cruzolka
aktív tag
Üdv
Nos újfent csak besokalltam a Droidtól... úgyhogy az N4-em eladó
Akit érdekel írjon privátban... a hardveraprón fent van a hirdetés...
-
turika86
aktív tag
Nexus 4 display control-t használja valaki?!(franco dev féle)
Mert most készülök rootolni a telefont csak h kalibráljam kicsit jobban a kijelzőt! Esetleg egyéb programok amiket ajánlatok?!(ha már egyszer root) -
waccamár
senior tag
üdv mindenkinek, olvasgatom már egy ideje a fórumot, ma sikerült megrendelnem a N4-et, Hollandiában, 440euró szállítással, holnapra itt lesz ha minden igaz. Nagyon várom már
Már megjött hozzá a Nillkin tok, illetve IPG fólia is...
-
Kunsztler
senior tag
Jaj de komoly [link]
-
törölt tag
válasz
ilyen_85 #9250 üzenetére
nekem még annak idején a Motorola Milestone-nál működött, aztán utána áttértem Meizu-ra, aminél nem ment, most az N4-en ismét megy, illetve N7-en is ment. igaz, hogy N7-en az összes feltelepített alkalmazást letöltötte, ami előtte a tabletemen volt és ami a telefonon volt/van azt is.
-
defy456
aktív tag
-
ilyen_85
senior tag
kellemes meglepetés...
most raktam újra a telót, itt csücsül mellettem és vidáman pakolja vissza magától az alkalmazásaimat, amik legutoljára rajta voltak
én nem tudom nálatok ez hogy ment, de nálam még soha egy telón sem működött, a nexus 4-et beleérte ...
érdekes
-
defy456
aktív tag
Szerintem ez a külső tápos otg értelmetlen. Mert pont az lenne a lényege az otg-nek, hogy egyszerűen rádugom, és átmásolom, ott ahol éppen vagyok. Havernál a konyhában, az irodában, vagy az utcán. Ez így már túl bonyolult...
-
sonique
őstag
válasz
zorromoto #9245 üzenetére
nem nincs benne az otg
milestone a stabil kiadás az AOKP nál
és ezek szerint franconal isviszont mostantol
van hivatalos nightlies aokp-nal
4naponta
és megszünnek a builds kiadások
milestone pedig cirka havonta varhato
és készült egy app is aokp push néven -
zorromoto
senior tag
válasz
korpicschess #9244 üzenetére
abból hogy milestone-1-re végződik ami a franco kernelnek a neve is ami tartalmazta az otg-t. jó persze tudjuk hogy nem saját hanem külsö táppal, de így is érdekes lehet.
persze ezt egyelőre csak józan paraszti ésszel gondolom mert hogy change-log-ot még nem láttam hozzá
-
zorromoto
senior tag
-
-
ilyen_85
senior tag
válasz
TomPack #9234 üzenetére
szia!
használd helyette a Lama-t, ezelőtt a Taskert ajánlottam volna, de a Lama ugyan azt tudja, ráadásul ingyenes és még magyar is.
A RR3 nekem is megállt frissítés közben, még az első napokban mikor megjelent a play-en ugyan ezt csinálta, de egy repülő mód, vagy egy settings-be lépés majd a programba visszalépés megoldotta a dolgot, sajnos most nem segít nálam, ha máshogy nem megy én is újra rakom.
Jó ürügy ha már biztonsági mentést kell csinálnom, hogy végre feltegyem a legújabb PA-t és a Matr1x kernelt, amit kinéztem, végül ennél maradok, remélem beváltja a hozzáfűzött reményeket. XDA-s hozzászólások alapján a Matr1x tűnik a leg"stock"abbnak, s emelett a legtöbbet tudónak. Ráadásul a PA-s színbeállítások... na el is kezdek mentegetni
-
TomPack
őstag
A helyalapú wifi az csakis kizárólag valami Sony feature?
Nagyon hiányzik a Nexusonból. Xda-ról leszedett .apk-t hiába telepítem, nem jelenik meg a beállításokban az új menüpont. Nagyon hasznos volt az elöző telcsimen, hogy a mobilcellák alapján kapcsolgatta ki-be a wifimet.
-
HAX
tag
Sziasztok.
Végre Én is Nexus 4 tulaj lettem hála Kunsztler kollégának!Valahol van magyar nyelvű leírás kernel+romcseréről?
-
Madara
tag
válasz
FіkuszKukіsz #9218 üzenetére
Hol vette?
-
saltanus
aktív tag
amúgy mobilexpressznel mar vásárolt valaki nexus 4et? esetleg garanciális problémát intézett valaki ott?
-
mrdavid
aktív tag
aki real racing 3al játszik, annak minden rendbe van vele?
nekem elkezdi betölteni, majd folyamatosan újra indul...
kicsit ideges lettem, hogy a faszás kocsi parkomnak annyi....tud valaki erre vmit?
-
Chris82
senior tag
válasz
FіkuszKukіsz #9218 üzenetére
Öcsémnek ma jött meg a Nexus 4. 300 euró volt
-
FіkuszKukіsz
őstag
Sziasztok!
Ma vettem egy N4-est. Állat ez a teló! Volt már mindenféle telefonom felsőkategóriás Samutól Iphonenon át, sőt WP 8-sal is ismerkedtem, de ez a teló mindet üti. Így még gyári ROM-mal semelyiknél sem voltam ennyire megelégedve. A teló repeszt mint a szél, a kollégám akinek 5-ös almája van, csak lesett
Az állát úgy kellett felszedni a földről annyira meglepődött, hogy mit tud egy droidos teló.
-
rasky
senior tag
Megjött a telo, brutál. Eddig nagyon megvagyok vele elégedve.
pedig általában mindegyikbe találok hibát
-
bence007
tag
Sziasztok!
Az miért van, hogy felrakom a matrix 8.5 kernelt és a root visszazár?
-
Madara
tag
Hihetetlen,, 3 hete megrendeltem a Nexust, és még mindig nincsen, azt mondták, hogy hiánycikk most az egész országban.
-
FearTomi
őstag
válasz
korpicschess #9206 üzenetére
Nekem csak 89 mb-t
-
RECSKA
veterán
válasz
korpicschess #9206 üzenetére
Nekem is 120-140 korul...
-
korpicschess
veterán
Facebook app nálatok mennyit eszik? Nálam 185 megát írt futóként....
-
asysoft
aktív tag
válasz
Kokufuu1986 #9203 üzenetére
Nekem is jött válasz:
"Tájékoztatjuk, hogy az LG Nexus 4 készülék forgalmazását társaságunk nem tervezi. A HTC One készülék értékesítését tervezzük, de jelenleg további, pontos információval nem tudunk szolgálni. Megértését és türelmét köszönjük!"Voda ára egyébként elvetemült, de ahogy nézem, más eszköz esetében is durva anyagon lehetnek.
-
MartOOn
addikt
válasz
mrdavid #9196 üzenetére
nekem is szetesett a poetic. a ketfele muanyagnal a toltocsatinal... elvaltak egymastol... mondjuk en soxor szedtem ki megvraktam bele, mert lakasban tuti nem hasznalom bumperben...
ebayen vettem poeticet asszem 14£ volt mindenestul... viszont CSAK irtam nekik h szetesett ilyenkor mi a teendo es kuldtek 1 heten belul egy zsirujat a regit meg tartsam meg es elnezest kerunk cimszoval. szoval most van 2 db-om... a regit is meg lehet hackelni pici pillragasztoval ha nagyon akarom de azota egyik sem volt a telomon. folia nelkul bumper nelkul hasznalom. csak dbrand van a hatuljan (meg most jon a skinshoptol az egyedi fenykepes hatlap skinem)
jah es sehol egy karc... mondjuk vigyazok is ra pedig meloba is hordom mondjuk akkor neopren shocksock tokban van. -
FearTomi
őstag
válasz
korpicschess #9201 üzenetére
amazon.co.uk, de pont kinnt voltam Skóciába amikor megérkezett, szóval ezért volt ilyen olcsó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!