- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FearTomi
őstag
válasz
Pistiboy88 #10388 üzenetére
Ezzel az alul felül nem védi cuccal az a baj, hogy semmit sem ér, max a hátlap karcolódását gátolja
De nekem is volt ilyen már telefonon és amikor leejted abban a pillanatban pattan le róla ez a tok, illetve cseszheted, ha ott éri az ütés a telefont, ahol nincs tok.
Jelentem 3 hét fólia nélkül, csak egy bumper van a telón és egy mikrokarc sem jelent meg se az előlapon, se a hátlapon
-
MartOOn
addikt
válasz
Pistiboy88 #10385 üzenetére
hali. ez melyik cucc?
-
FearTomi
őstag
Na, sikerult talalnom egy jatekot, ami durva mod kicsinalja a telot! Kb. Olyan volt mintha a defymen akartam volna real racinget jatszani! A jatek pedig az Iron Man 3
-
SÖ
addikt
válasz
korpicschess #10393 üzenetére
A Sansa tutira jobban, Philips már kétlem.
-
rasky
senior tag
Frissült a play. Jó fürge lett
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz
Maxentius #10387 üzenetére
Jah, néztem is, hogy fura lett.
Meg ma megjött a bumper-em, amit haver küldött UK-ból. Fain, de csak vaskos lesz a teló széle. Még kínából is várok 1 fajtát. Meg Skynet-től is van egy kemény tokom. Eddig az utóbbi a nyerő. Csak az az egy gondom van vele, hogy a teló alját és tetejét nem védi. Kép
Egyébként nagyon jó a fogása, Szépen ül a telón. -
Maxentius
addikt
válasz
Pistiboy88 #10385 üzenetére
Örömteli, mert azt hittem, hogy csak a Galaxy Nexus-ban van ilyen...
Közben a Play Store is frissült 4.0.27-re.
-
twine
veterán
Parancsolj!
Itt szerintem mindent megtalálsz -
DMG
senior tag
válasz
RECSKA #10375 üzenetére
Ezt kifejtenéd nekem, utoljára Blade-et buheráltam, kijöttem a gyakorlatból.
youtube a barátom.Nameg még egy utolsó, aztán már csak ha megvan a cucc.
Valki tudna linkeli egy pontos hw specifikációt, ami tényleg benne is van, emrt olvasok olyanokat, hogy barométer, amiről azt hittem hogy most S4 specifikus. Meg még hasonló furcsaságokat.
Köszönöm!
-
Nem nyom az ossze semmit. Fileg nekem, mivel nincs
pie forever. Mindenkiva csodajara jar... Es eszmeletlen kenyelmes.
Pedig bumper van rajta, megis be tudom huzni, es 1000bol 1x nyomok csak felre.
Nem is tudom, hamarabb miert nem gonfldoltak erre.Szerk : Optimus g kameraban jobb ( sokkal ), picivel gyorsabb, de ez igazabol elhanyagolhato. Ami meg jo benne, az az lg ui. napjaink szerintem legszebb jelly felulete.
-
DMG
senior tag
Egy dilemmám van ezzel a készülékkel nagyon, azok a fizikai érnitőgombok hiánya, olyan mintha ennyivel is összébb tolták volna a képet, pedig a készülékházon igazán elfért volna.
Pedig már lassan a pénztárban állok vele.
) Az Optimus G (maradjunk a gyártónál) ebből a szempontból jobban tetszik, HW ugyan az, csak egy kicsivel drágább, és arra talán a frissítések is lasabban jönnek.
-
dodicsaba
aktív tag
Sziasztok. Tud valaki olyan programot ajánlani ami a napi pénzforgalmamat- költekezésre gondolok ,könyveli? play áruházbol lehet ilyet letölteni?
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz
Pistiboy88 #10362 üzenetére
Fent is van a kernel. Reméljük semmi probléma nem lesz vele.
Amit észrevettem elsőre, hogy szebbek lettek a színek a kijelzőn.
Remélem akku takarékos lesz így alulfeszelve.
-
SÖ
addikt
Kipróbáltam a Chrome hány tabra van korlátozva, de 60-nál feladtam.
Tudja valaki mekkora lehet a cache memória?
-
válasz
Pistiboy88 #10359 üzenetére
Wipe cache , es wipe dalvik cache. Elotte es utanna is.
mindig igy csinaltam, es soha nem volt bajom.
-
válasz
Pistiboy88 #10356 üzenetére
Persze hogy megy. Van sima es cm-re valo.
-
Pistiboy88
aktív tag
Van olyan kernel, ami Stock rom-ra való? Vagy olyat ne is keressek? Ha van, akkor esetleg tudtok XDA-s linket dobni.
Most ezt a Matr1x kernelt néztem, de konkrét infót nem láttam róla, hogy megy-e stock romon. -
Kunsztler
senior tag
Sziasztok!!!
Gmail-ba ,hol találom a telefonszámokat ha asztali gépen nézem?
Előre is köszi -
zorromoto
senior tag
válasz
forintuser #10351 üzenetére
no hát erről még a mesekönyvekbe sem olvastam. :-) köszönöm nagyvonalúságodat :-)
-
forintuser
őstag
válasz
zorromoto #10350 üzenetére
Ha lettél volna kedves visszaolvasni...
-
zorromoto
senior tag
Tapasztalat: sajnos úgy vesztem észre hogy a faux vezérlő -matrix -AOKP Rom összeveszik.Ez abban merül ki hogy a faux vezérlö sokszor leáll,és van ugy hogy mind a négy mag de legalább kettö fullon pörög. Ehh lehet ebböl ROM-ás lesz?Nem szívesen tenném mert hozzászoktam az AokP-hoz. Mégis mi a favorit most ami hasonló tudásban?
-
FearTomi
őstag
[link] Ezt próbálta már valaki? Az első indok lenne arra, hogy rootoljam a telót
-
Maxentius
addikt
válasz
klasszsrac #10316 üzenetére
Igen, ez van bekapcsolva, Sennheiser HD477-el valahogy nem annyira erős, mint az Xperia S/P-n voltak.
Ja és én is stock romot használok, ez az egyetlen mod jelenleg.
-
sompetike
aktív tag
válasz
buvartacsko #10313 üzenetére
én is stock-kal(vonónoval) használom
-
twine
veterán
Segíts nekem ha tudsz,,,,bár egy ilyen "légből kapott kérdésre" tudom, hogy nehéz a válasz..."mijaz*nyjáért" nem megy nekem a ZEDGE? Világ életemben azt használtam,,,de pár hete "hibajelentéssel" elszáll induláskor,,,én meg hiába küldöm a jelentést, semmi nem változott,,,és többek szerint működik,,,van akinek ugyanez a baja ahogy olvastam,,,why?
Azt hittem valami frissítéstől, és majd helyrejön,,,hát nem...
Azóta már százszor töröltem(gyorsítótár ürítés,adatok trölése,kényszerített leállítás,,eltávolítás), majd install,,mit sem változik a helyzet
pár naponta, hetente rápróbálok, és semmi,,,,ötlet hozzászólás javaslat?
Gondoltam megkérdem,,,hátha olvastatok valamit valahol, hogy bármivel akad, vagy ilyesmi -
madoxx
aktív tag
-
dogi01
aktív tag
válasz
forintuser #10323 üzenetére
Helló!
N4-hez mátrix kernelhez, tudsz linket küldeni? -
zorromoto
senior tag
válasz
forintuser #10328 üzenetére
arra értem hogy manuálisan felhuzom full-ra akkor több a fényerő mint automatán.mindezt természetesen kinti fénynél
-
atike
nagyúr
-
atike
nagyúr
válasz
gery2123 #10335 üzenetére
Ez a rész vonatkozik rád:
"Activity Recorder:
- Record (optionally at boot) activities in the background
- Record all apps or all processes
- Record phone states (screen, wifi, bluetooth, gps, mobile data, signal)
- Import Battery Monitor Widget Pro data for detailed analysis!
- Allows analyzing past recordings without limits" -
atike
nagyúr
válasz
gery2123 #10333 üzenetére
Itt a válasz...
Szerk:
Nekem nincs most fent, látod hogy én is a régi hozzászólást kerestem vissza...van akkuhasználat a naplózásban ez van meg nekem is...
és amikor majd leállítod a naplózást, akkor azt a naplózást kielemezve (mutatja, hogy mi mennyire "szívta" az akksit) lesz meg a válasz a kérdésedre.
-
gery2123
őstag
válasz
forintuser #10323 üzenetére
Meg most nem szeretnék mokolni, majd később.
Atike : felrkom és hátha kiderul. Már régen használtam, de a neve nem jutott volna eszembe :-D -
zorromoto
senior tag
Matrix 8.5 nél csak nekem túl sötét a képernyő kalibráció ? (automatán)
-
gery2123
őstag
No. 5. napja vagyok boldog tulajdonosa ennek a nagyszerű készüléknek. Galaxy Note - ról váltottam, és nem bántam meg. Röviden tömören ennyi. :-D
Viszont az akku kicsit fura nekem. Régebben is olvasgattam a topoicot és azt írtátok hogy készenléti időben nagyon jó. Hát nekem eléggé merül. Mind wifin mind 3g - n. Nem látok appot ami beragadt volna, ezért nem értem. Minden Stock és szeretném ha maradna is.
Félreértés ne legyen, ha használom akkor merül az oké. De ha nem akkor is merül. Most járok 1 óra kijelzonel és 59 % on vagyok reggel 6 óta.
Valakinek valami tipp? -
hpeti3
tag
válasz
Én is maximálisan meg vagyok elégedve a stock-al. Szerintem ver minden más telefonon lévő gyári romot.
-
klasszsrac
tag
válasz
Maxentius #10301 üzenetére
A beállítások-hang-zenei hatások-Noozxoide Eizo..Erre van állítva neked? Én még Gnex-en használtam és ott sokat dobott a zenén. Itt is nagyon jó hangzása van. Igaz én csak Bt fülesen keresztül használtam idáig. De ott a hangerő nekem tökéletes. Nem bírtam még teljesen max-on hallgatni
-
twine
veterán
válasz
Jelen(,és úgy emlékszem nem vagyok egyedül)
-
buvartacsko
addikt
Létezik itt olyan ember aki megelégedve használja a telefonját az stock rommal is ?
-
nzolo76
tag
válasz
Amarton #10305 üzenetére
Én is ezt a variációt használom most (CM10.1+Matr1x 8.5 kernel). Én is elégedett vagyok vele. Minden tökéletes nekem is. Mivel gyakran jön rá frissítés, elkezdtem használni a CyanDelta app-ott. Ha jól értem a teljes romból csak a friss részeket tölti le, és azt frissíti, jónak tűnik.
Véletlenszerű háttérképváltás:
Ezt úgy tűnik csak én tapasztaltam, mert nem érkezett válasz arra, hogy mi lehet ennek az oka. Viszont szerintem megoldottam a problémát. A Zedge alkalmazásból letöltött háttérképek a wallpaper mappába kerülnek, az ebben lévő képek közül választ a rendszer, váltogat időnként. Mióta átneveztem a könyvtárat, nincs véletlenszerű háttérképváltás.Gondoltam leírom, hátha hasznos valakinek.
-
atike
nagyúr
Ezt volt már itt...? Reális? Nem gyenge ha csak a fele is igaz...
-
atike
nagyúr
Na most dobtam egy hátast...
Érdeklődtem (szokásosan) a Media Markt-nál (többek között), hogy mikortól várható a N4 hazai forgalmazása...
A válaszlevél:
Köszönjük érdeklődését! Legutolsó információink szerint az Ön által keresett terméknek e hónap végén elérhetőnek kellett volna lenni áruházainkban.
Ennyi.
Köszi.
-
vasn
tag
Lemérné nekem vki a hátlap üveg felület méretét? Skin készítéshez kellene. Köszönöm.
-
Amarton
tag
Egy kis összefoglaló 1 hónap használat után. Előtte egy LG optimus 2 x volt. Az sosem volt tökéletes. Szinte két naponta másik rom volt rajta. Hol a Bluetooth, hol a wifi nem ment, hol gyorsan merült, hol fagyott. Elegem lett, megvettem az n4-et. Ezután elkeseredve láttam, milyen fakó a képe a másik telefonhoz képest. Nem volt mese, ezt is romolni kellett. Mondtam is magamnak: ugyan ott folytatom ahol a másik telónál abba hagytam.
A widgetek megálltak. Naponta kellett a telefont újra indítani. Sok romot kipróbáltam.
Ami most van és véglegesnek tűnik:
CM10.1 + matr1x 8.5 kernel.
Képernyő színe tökéletes. Üzemidő 2 nap. Minden működik. Gyors. Egyszer sem fagyott még le.
Ami a widget megállást illeti, a beautiful widget volt a ludas. Uninstall és minden jó lett.
Nagyon jó a telefon. Szerintem a legjobb. -
dogi01
aktív tag
Most Tronok harca + 3g + töltés közben annyira felmelegedett hogy szinte égetett. CM, max frek 1200
Tapasztalt más is ilyet? -
Maxentius
addikt
válasz
klasszsrac #10289 üzenetére
Ezt a modot felraktam én is, nekem még mindig halknak tűnik (vagy csak sokat hallgattam hangosabb zenét
). Tudtok hozzá egy "jó" beállítást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest