- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
válasz
Scooter74 #10591 üzenetére
(#10595) ak76 & (#10591) Scooter74
A Support csak Szoftveres? Garancia mi ha nem termék támogatás? (Hardveres...)Vagy így pontosítva jobban tetszik ? "Warranty support"
Nem mintha említettem volna szoftveres problémát, főleg nem LG részéről. Én fogalmazok ilyen dolgokkal mint Support meg stb. ilyen szarul vagy ti nem értitek?
-
RECSKA
veterán
Nekunk is van OC kernel. 1.94ghz. Ezt tuggya 5masodpercig... Azonnal visszavesz az soc hovedelme...
Viszont ha sikerul lehutened...
Ha nagyon unatkozom, megcsinalom majd a tesztet. Beteszem a hutobe, kiveszem fel ora mulva, es raengedek egy antutut, termeszetesen ugy, hogy visszarakom... Lenne vagy 24e
Ak76 : nekem netezes alatt nem megy 2 mag sem 1000mhz fole... 1 szinte mindig kikapcsolva, es nagyon ritkan megy a 3. Mag. Nettel nem terheled meg ezt a telefont. Legalabbis ezzel a kernellel
-
SÖ
addikt
Mikor kiesik a kezedből.
Mondjuk az enyém is melegszik böngészés közben is, és nem az aksi, hanem felül a soc-nál. De rohadt gyors. Arra lennék kíváncsi, hogy a Samsung féle Exynos 2GHz-en mit csinál. Talán ezért is nem kapta meg az sgs4 mert titkolt hőelvezetési problémái voltak.
-
DMG
senior tag
Egy kérdés, hajtom ezerrel a GPU-t az eternity warriors 2-vel, és úgy melegszik a telefon, hog ya hátát lassan fogni is alig lehet, ez mennyire normális, mi az a max amit bír?
-
FearTomi
őstag
válasz
Pistiboy88 #10561 üzenetére
Próbálgathatod az LTE-t, de most mondom, hogy nem fog működni. A Nexus 4-ben van LTE chip, de nincs benne antenna...szóval akik a 4.3-tól várnak majd LTE csodát se fűzzenek nagy reményt a dologhoz...
Még annyit hozzátennék, hogy, ha sikerülne is valamilyen házi barkácsmódszerrel antennát varázsolni, akkor se menne, mert nem olyan frekvencián meg a 4G amit támogatna a másik, meg, hogy nem hiszem, hogy örülnél az 1 órás üzemidőnek
A 4G halála az, hogy a telefonokba még mindig nem sikerült normális aksit rakni...
-
korpicschess
veterán
Ha nem vagy troll, akkor máskor ne próbáld meg egy olyan topikban egy nagyon jól fogyó, elégedett tulajokkal rendelkező telefonról megmondani, hogy az minőségileg egy szar, nem lehet értelmes garanciát venni rá, ráadásnak egy kínából megvehető műanyag hátlapú telefon is minőségibb (sehol sem mondtam, hogy szar a műanyag, szóval tegyük még hozzá a "how-to-be a troll" listához, hogy kedvünk szerint fogalmazzuk át mások mondatait), meg a hardvere is sokkal faszább (nagy kár, hogy ugyanaz), amúgyis Xiaomi faszább márka, mint az LG (jajaja).
Ja tényleg, linkelgess még olyan benchmarkt adatokat, amiknek a valós működéshez szinte semmi közük. Arról nem beszélve, hogy az N4 is 21k körül tud egy normális kernellel (és nem OC-kal).
Arról már nem is beszélek, hogy a kínában levő valamilyen garanciát jobbnak véled egy GSM boltinál.
saltanus:
NE írj új hozzászólást minden egyes kommentre, hanem használd a szerkesztés gombot - és nem azért, mert én így látom jónak, hanem mert ez a szabály. -
RECSKA
veterán
Semaphore 6. kernelje XDA-n.
Gamma controllal. Fauxcontrollapp-al nem tudtam buzerálni, de látványosan szebb szinei vannak, mint a gyárinak, de elmarad a profilomtól, melyet nem tudtam alá behozni.
Nem rossz, de a matrix nekem még mindig gyorsabbnak tűnik.
-
leslien
nagyúr
na még valami az előző hsz ez tényleg u. a. minden hát persze h ebbe még működik az usb otg
l
-
djgeg
őstag
válasz
korpicschess #10570 üzenetére
A probléma a szűk látókörödben van...( no offence)
Attól, hogy valami Műanyag attól még nem gagyi... Nem kell üveg vagy aluminium...
Megfogod, az M2 est és minőségi...Szép, Ár érték arányban meg NFC-n kívül veri az N4 et Volt N4... Nem beszélek a levegőbe...
Mint említettem a belpiacra(Kínában) még olcsóbb mint 100 e (Kínából kifelé ennyi az ára.). Igen fizettem rá vámot/áfát.
Egy GSM boltos N4 et vegyek?Normális gari nélkül? Garit hajamra kenhetem kb. Arról nem is beszélve, hogy ugyan úgy szürke importos csodák.
"4,3" és 4,7" "... Izlések és pofonok, én pl örültem, hogy kisebb. Erről tényleg érdemes vitát indítani, hogy kinek hosszabb a tudodmije?
Mi értelme ha szép és jó minőségű mind 2 kijelző? Semmi xDÉn egy szóval nem mondtam hogy szar én az LG supportját írtam, ha elolvasnád amiket írtam, nem pedig rögtön a nyakamnak ugranál. Mert véletlen mást mondtam mint te gondolsz.
Megbizható GSM boltban is csesztek már át... Olyanban ami 6 éve megvan és meg is lesz még egy darabig. 4 készüléket vettem ott és a 4. jól átvertek. (Garival) (Arról nem is beszélve, hogy szinte mind szürkeinport, ha téged ennyire zavart volna h aén nem fizettem volna m2 re)
Úgy mi értelme a folytatásnak, ha nem kérdezel... hanem támadsz. Miközben én nem írtam sehol, olyanokat amik ezt kiválthatná?.... Főleg nem szaroztam Magát a Nexus 4 et xD Nem a semmiért vettem anno.
Teljesítmény adatok kellenek akkor Tessék:[M2] vs N4
És ez az M2(megjelent 2012 Okt)... amit már frissített is erősebb proceszorral M2S, GS4 szintjén van ugyan azon az áron 95-110 e között..
Teljesítmény /Ár arányról beszélgethetünk... de ez akkor is ütős arány, ha nem a legjobb...De mindezzel nem kéne szétoffolnom itt mindent ha nem támadtok be mert írtam 1,5 mondatot M2 ről... Meg , hogy elegem let az LG supportból...
Troll meg nem vagyok, köszöntem
-
korpicschess
veterán
Nagyon reálisak az érveid "XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"
Te hoztad fel, hogy szar minőségű a Nexus 4, erre is az ellenpélda egy műanyag csoda volt, ne nevettess. Semmi bajom a műanyaggal, használtam SGS-t, S2-őt, SXS-t. Más érzés.
Szerinted mennyi itthon egy N4? 115k körül. GSM boltból. Még az is lehet, hogy sokat mondok. Postázgatásaid árából meg meg is lehet csináltatni itthon. Ha olyan baja van, akkor amúgy is meg fogják csinálni, hiába gsm gararancia. Nem mindenki rabló.
Azt is tudom, hogy jó a Mi2, ismerősnek is van, ellenben azt is tudom, hogy ő mennyiért rendelte.Itthon megfizetted utána az általános forgalmi adót? Mondjuk az N4-ek is 0%-os áfásak GSM boltoknál szerintem.
4,3" és 4,7" között had ne számoljam ki neked, hogy hány százalék a felületi különbség.Szeretheted a telefonod, de attól még ez nem lesz sz*r. Nincs ennél jobb ár/értékben.
Nagyon tévedsz ha azt hiszed, hogy minden fehér és fekete. Megbízható GSM boltban kell venni, ott a magyar garancia ha ESETLEG probléma lenne vele.
Én befejeztem, nem látom értelmét, hogy folytassam.
"xD" -
djgeg
őstag
válasz
korpicschess #10568 üzenetére
Úgy van "szólj" be xD
Ugyan az a hardver jahm persze... "Sokkal kissebb" kijező. haha. Műanyag hátlap. Mi bajod a műanyaggal ? Csak alu vagy üveg lehet, mert mostanában az a menő?Kérlek szépen Áfa fizettessél (nem szürkézett) Kinti áron lett véve
... Bőven nem annyi lett mint Nexus 4 lett volna itthon xD Annyi lett mint az első N4 Angolból.
Garancia meg... Ugyan annyiért postázgathattam volna Németbe/ Angliába... Ennyit jegyeztem meg.Nexus 4 meg nagyon nem dobálva volt. Igaz nem is spontán üvegpattanás áldozata lett.
-
korpicschess
veterán
Nem akarlak elkeseríteni, de ugyanaz a hardver. Sokkal kisebb kijelző. Műanyag hátlap.
Eddig a garancián parádéztál (amire még nem is igazán volt példa, hogy szükség lett volna rá), erre felhozol példának egy kínából szürke módon beszerezhető telefont, aminél még azon is drukkolni kell, hogy becsússzon a vámon, és ne fizess +30k-t.Kb. ugyanannyiba kerül, mint a Nexus.
Értem én, hogy ledobtad a telefont, eltörött és most utálni kell, de hülyeségekkel nem kell dobálózni.
-
twine
veterán
Na itt az elmúlt "két oldalon" dőlt a "bulvár" belőletek gazdagon
Rosszabb mint egy blikk
(Akinek nem inge, ne vegye magára)
-
djgeg
őstag
válasz
RECSKA #10565 üzenetére
Ha nem ismered a Xiaomi M2-t akkor inább Keress rá és ámulj... Szép, jó minőség, normális kijelző méret és bikaerős hardver. Egyébként az egyik legsikeresebb kínai kis gyártó kint most nagyon sikeres... lassan jön EU ba
De ezt ne a Nexus 4 topikba xD
Egyébként ha egy kínai gyártó haszonnal el tud adni egy bika erős hardvert 110 e, jó minőségben( Belpiacon olcsóbban!) Akkor kezdem nagyon nem sajnálni Google bácsiékat... van rajta nekik hasznuk...
(#10561) Pistiboy88
Mind szép és jó, ehhez képest LG nem csinálta jó ideig azt amit kéne... És még mindig nem vagyok benne biztos, hogy nem akadékoskodnának. Nekem üveg hátlap cserét (ami nem is garanciális) 3 hétig csináltak. Úgy, hogy be kellet adnom a telefont. MM es haverételötte 1 hónappal meg javítani se akarták. Na mind 1
-
djgeg
őstag
válasz
Szépnek szép
Azt nem mondtam, csak az üveg hátlapot utálom... Össze i törtem szegényt
.
Garancia, terjesztés, support. Ez az amiben nálam az LG elbukott.... Mivel Google Play Store meg nincs itthon ezért más nincs. Postázgatni hetekig... Jó megoldás.( igaz elvileg már nem... MM).
Mindezek tudatában egy Samsung gyártói támogatás jobbat tenne egy elterjedt Nexusnak.... Ha egyáltalán elvállalná a SamuLényeg a lényeg... nem katasztrófa az LG.... De amíg ilyen csenevészen viselkedik a Magyar LG nekem off a Nexus...
Ennyi pénzért már inkább vettem( nem az itthoni ára ) egy Xiaomi m2... jóóóval jobb hardverrel, és minősége lazán ott van a Nexus 4 szintjén. Postázgatni Kínába vagy Németbe/Angliába Garanciáztatni....
(#10563) RECSKA
Ha elvolvastad nem függő.... Hanem nem működik normálisan a többi hálózat... Amit kollégám is tapasztalt Telenoros Nexus 4 el egyébként. Igaz csak T-mobile os nem megy neki ( de az szinte semennyire se) Iz inkább hiba mint korlátozás xD
-
Scooter74
őstag
válasz
Erre az LTE dologra én is kiváncsi vagyok alig várom, hogy valaki ki tudja próbálni, hogy működik-e!
Amúgy én is nagyon elégedett vagyok a telefonommal, márt csak azt kéne kipróbálni, hogy független-e.
Tényleg ha függő akkor hol lehet olyan kódot szerezni hozzá ami függetleniti? -
Pistiboy88
aktív tag
Dolgozzanak csak az LG-vel. Nekem semmi bajom a Nexus-ommal. Szerintem az egyik, hanem a legszebb telefon. Sokan a csodájára járnak, öröm használni. Az LG-nek is jót tesz. Egyedül a szoftverfrissítésekkel van baj ennél a koreai gyártónál. Mással semmi. A készülékei szépek, az Optimus G is ütős, nekem sokkal jobban tetszenek az LG telefonok, mint a Samsungok, iPhone-ok, ...
Egyesegyedül csak egy dolog izgat ennél a telefonnál, mégpedig az, hogy nagyon melegszik. Az Optimus G kevésbé. Nem tudom, hogy mi lehet az oka. Pedig már alul van feszelve a SOC is. De ennyi baj legyen. Az összes többi dolog tökéletes! A hívás hangminősége meg mindent felülmúl. Nem bántam meg, hogy megvettem. Remélem minimum 2 évig hű társam lesz.
A Telenor-os Nexus 4-ekben is van független és függő is.
Csak nem tudom, hogy hozták össze. Ismerősé független, de sok helyen olvasom, hogy függő. Enyém független telefon, gyárilag, de a Voda sim-em nem szereti. Folyamatosan dobálja a hálózatot. T-vel és Telenorral tökéletes. Ha Pesten járok, kipróbálom majd az LTE hálózatot a T-simmel, hátha megy. Majd beszámolok.
A SIM-el lazán megy az LTE, ha egy haver S3 LTE telójába rakom.
Na, végezetül off-ba dobom, mert kicsit elkalandoztam.
djgeg Én utána érdeklődtem, mikor megvettem. Mivel nemzetközi LG gari van rá, itthon is javítják! Azért is vettem meg nyugodtan. Bár ez nem MM-ben, vagy szolgáltatónál vásárolt. Jah, 2 év a gari.
-
djgeg
őstag
válasz
Scooter74 #10559 üzenetére
Nexus 7 után hülyeség volt nem számítani a keresletre.... Akkora hipeja volt már annak is. Nexus 4 nek meg kb több is... LG....
Van már egyáltalán hivatalosan itthon LG által forgalmazott ?? Nincs... Garancia 4-5 hónapig kérdés volt.... Szarakodnak a supportal. Haver Német MM es telefonját nem voltak hajlandóak (LG) javítani Magyar MM en keresztül! 3 hétig csak utazott a telefonja Németbe, hogy javítani lehessen. 1 év garancia... Elején MM es 2 év ... Aztán össze vissza kötögeti a garancia szerződéseket. LG Google-nek csak 1 évet vállal... MM be 1 el majd 2 ével indított... Szolgáltatóknál 1-2-3 év... (nem itthon...) Katyvasz az egész...Ezek után nem szeretném ha LG gyártaná....
-
Scooter74
őstag
Hát basszus skacok ez a mostani Nexus nagyon bejött a Google-nak ha ennyire keresik és még mindig hiány cikk.
Nem is tudom volt-e valaha ilyen, hogy ennyire keresték volna a Referencia telefonokat, mint most a Nexus 4-st. -
djgeg
őstag
válasz
Scooter74 #10554 üzenetére
Éppen, hogy az LG vel akarnak dolgozni!
Motorolát leszarja a Google csak a licencek miatt vették meg semmi másért !Sajnos...
Én is szeretném, ha összekapnák magukat és ha már van saját gyáruk legyártanának egy tényleg saját telefont!
Vagy csak nekem tűnik hülyeségnek, hogy van egy gyáram ami telefonokat gyárt... de átmegyek a szomszédba, hogy valaki legyártsa a telefonom?(#10555) korpicschess
Nem csak alábecsülés volt ott... az nem tartott volna 4-5 hónapig vagy meddig.
-
-
Scooter74
őstag
Ez most mit jelent?
A Google és az Lg nem gyárt több nexus készüléket, nem fognak márt többet együtt működni?
Mert ha így van akkor ez várható volt. Mint mindenki tudja, hogy a Google megvásárolta a Motorollát és csak ídő kérdése az, hogy mikor gyártya saját maga a referencia készülékeket! És pedig nem mással gyártatja le.
De nyugottan javítsatok ki ha tévedek! -
djgeg
őstag
És az oldalonkén XXX hozzászólás *69 oldalból Canadán kívül hány ember írta hogy működik?
Nem nagyon hiszek benne mivel jelereősítő stb nélkül csak Kanadában (mind elméletben mint gyakorlatban)működött... egyéb helyen nem jó a hálózat... Vagyis az antenna a hálózathoz... (nézőpont kérdése, hogy a csirke megy e át az úton
)
Ha lett volna ilyen akkor lettek volna tesztek / reportok.... Azt elhiszem, hogy felcsatlakozik éppen a hálózatra... de adatot küldeni fogadni, emberi sebességel nem hiszem el, hogy bármelyiknek sikerült volna. -
zezoka
őstag
válasz
forintuser #10534 üzenetére
Lehet megfogadom a tanácsaitokat, mert persze 90ért nem vennék használtan, csak ha valami jó licit összejött volna 200-250Euro körül. Nem kell nekem zsír új, jó lenne egy használt is, annak megfelelő áron.
-
gyuri2008
veterán
Ha minden igaz 4-re megjön a Nexus 4-em.
Remélem nem fogom megbánni.
Note 2--ről váltok. -
Injun
senior tag
Percenként kiírja ezt:Sajnos a com.google.process.gapps folyamat leállt. Hogyan tudnám ezt eltüntetni?Köszi.
-
djgeg
őstag
[LG is working with Google on another Nexus phone]Nem tudom ki, hogy van vele de én másnak jobban örültem volna : /
-
gulb
senior tag
Sziasztok
http://smartphones.wonderhowto.com/how-to/enable-hidden-4g-lte-feature-your-google-nexus-4-0140450/
Ezt probaltatok mar? beallitottam de felo megse megy ennyivel az LTE kapcsolat
-
Bilux
veterán
válasz
forintuser #10534 üzenetére
nekem mennyiért csinálsz holnapot?
-
zezoka
őstag
Szemezgetek vele német ebay-en... 300Euro körül mennek "használtan" - ami annyit jelent, hogy kipróbálva, vagy pár napot volt használva.
-
ordogl
tag
Drágább lett:
LG Nexus 4
két éves előfizetéssel 134 990 Ft (+5 000 Ft)
egy éves előfizetéssel 144 990 Ft (+5 000 Ft)
Telenor... -
twine
veterán
És még azon is lehet karcot ejteni,,,Van egy Zafír Kristályos TISSOT-m, és találsz rajta ha megnézed,,,nem, nem gyémánttal dolgoztam, és nem, nem is flexeltem vele...és igen, eredeti
lehet ezt ragozni,,,ha valaki még nem karcolta meg semmijét, esküdni fog rá,,,ha meg igen, szkeptikus lesz,,,,ennek ellenére nekem sincs a telefonon fólia,,,
-
Bilux
veterán
Motorola XFON
Motorola XT912A leaked; packs 4.65-inch HD display, 2GB RAM, Snapdragon S4 Pro
The phone will be released on almost all telecom operators in the United States and it is still on schedule, unlike the reports of delay. According to the site, Motorola XFON will be launched in early-July.
-
tybsen
addikt
válasz
saltanus #10516 üzenetére
Magyarorszagon legalabbis. Kulfoldon barhol kaphato, gyakorlatilag folyamatosan volt kaphato kisebb-nagyobb megszakitasokkal januar ota.
Persze, ennyiert ilyen tudas tenyleg kivalo, ar-ertek aranyban tokeletes valasztas, plane az update-ek miatt. Mindenesetre kivancsi vagyok a 32-es LTE-s modellre, hogy milyen hatast gyakorol az arakra.
-
Scooter74
őstag
válasz
FearTomi #10512 üzenetére
Pucoltam és akkor kezdett el pattogni és olyan mint ha ott elengedte volna valami és mozog egy picit!
De nem foglalkozom vele mert ha nagyon zavar akkor garba cseréltetem úgyis 2 év van rá.
És ha később csináltatom akkor talán kapok egy frissített kamerát és keretet is. -
Scooter74
őstag
-
tybsen
addikt
válasz
Maxentius #10510 üzenetére
Jaja, tudom, de ez csak rancfelvarras vegulis. Viszont szerintem erdemes megvarni a bemutatot es varni, ha valaki valamit venni akar. Jo lenne valami nagyon vekony keretes Nexus 7, arra beneveznék
De egyebkent is nexus 4 es note 2 kozott gondolkodom, szoval ha lesz 32-es LTE-s, akkor lenyomhatja az elozo modell arat es az nem lenne rossz.
-
Scooter74
őstag
Hát skacok nekem csak mechanikus úton frissült a play de nagyon szépen néz ki és egész könnyen kezelhető is.
De viszont amit észre vettem az pedig az, hogy egy picit nyöszörög a kamera alatti részen az üveg hátlapom és azt akarom kérdezni, hogy nektek is ilyen e? -
saltanus
aktív tag
válasz
mcsabi84 #10482 üzenetére
tenyleg bosszanto lehet, foleg h GG ... amugy ezt sosem ertettem,h miert nem lehet akkor muanyagbol ezt megcsinalni mikor ma mar szemuveg lencseket csinalnak muanyagbol es ha egy ido utan karcos lesz elviszed a szemuveges boltba es fullra kipolirozzak ujra es csáá..
vagy akkor legyen üveg de akkor meg ne karcolodjon folyton mert most nem azert probaljatok ki essel neki egy reces kessel egy uveg poharnak komolyan szerintem szinte nem lehet rajta karcot latni... -
saltanus
aktív tag
szereny velemenyem szerint igy a napi sajtot kovetve nap szinten a Google I/O majus 15. szerintem bejelentik a 4.3 es en pl nem tudom elkepzelni h ezt ne egy google keszuleken mutatnak be.
(szerintem amugy a 5.0 KeyLimePia vagy barhogy is nevezzek majd szerintem majd csak az ev vegge fele lesz esetleg vagy csak jovore)
en szemely szerint nagyon orulnek a 32 GB verzionak mert nekem pl anno nem tettszet h csak 16 GB van es nincs benne memory sd bovitesi lehetoseg.
szerintem ez 32 GB, LTE és 4.3 rajta siman hihető... -
Maxentius
addikt
válasz
Pistiboy88 #10500 üzenetére
Az én bumperemnek (amit Recska topiktárstól kaptam
) van hátsója is, így persze takarja a Nexus feliratot, de cserébe védi a hátsó üveget is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Wii U
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 512GB/12GB RAM Purple, Bontatlan, Új, 0 Perces, Lila, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 512GB/12GB RAM Coral Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Zöld, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 2A 128GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 2A 128GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 3A Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022