- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Endless
aktív tag
válasz
klasszsrac #10892 üzenetére
Értem, köszönöm az infót. Még gondolkodom melyik legyen, megnézek pár youtube-os videót is
Lehetséges, hogy Sony Smart lesz, az MW600 már kicsit elavultnak tűnik... -
czombos
tag
válasz
saltanus #10894 üzenetére
Nekem rev_11 van azon még nincs pöcök az alján, csúszik is rendesen az asztalon, meg ugye a hangszórót is rendesen befedi így nem nagyon hallatszik a csörgés ha sima felületen van.
Nem értem erre mért nem figyeltek oda az elején, nem rakták asztalra teszteléskor?
Egyébként összességében meg vagyok elégedve a telefonnal. -
saltanus
aktív tag
de ezt a versio szamot a dobzon nem irja nem?
mert pl itt is [link]
csak a serialt, meg a imei szamot lehet latni.
vagy valaki tegyen mar fel kepet lecci a dobozarol ahol irja h ver12 vagy ver 13 -
zezoka
őstag
válasz
BossBoss #10891 üzenetére
Bootloaderbe legrosszabb esetben látszik! De én is kíváncsi vagyok. Hétvégén megyek megnézni egyet, akkor ezek szerint figyelni kell ezt a Rev számot (h melyik verzió), és a S/N első 3 számát (gyártás dátuma) és a következő betűt (gyártás helye). Van jelentőssége, hogy kínai, vagy kóreai? Régió látszik valahol?
Még valami, ami kideríthető, h minél újabb teló legyen?
-
klasszsrac
tag
válasz
Endless #10883 üzenetére
Hangzásban egyértelműen jobb. Amig mw 600 volt teljesen meg voltam elégedve vele. De ez jobban szól összehasonlítva vele. Meg nem kaptam mw600-t annak idején mikor kerestem másikat. Így esett a választásom erre. Kezeléseben jobb, mert a hangerőt nem érintő csúszkán kell vezérelni, hanem végre külön gombok vannak rá.
-
dogi01
aktív tag
Mw600 teljesen jól működik nekem. Iphone Sony fulessel. Baromi szépen szól!
-
SÖ
addikt
Most próbáltam ki megint a régi tányéros iPhone fülest, start/stop működik, de nem léptet. Amúgy nagyon érzéketlen, halk.
-
Endless
aktív tag
válasz
klasszsrac #10876 üzenetére
Én is pont most akarok venni hozzá headsetet, MW600-at néztem ki mert elég jó áron lenne. Szerinted ez a Sony Smart megérhet 5000Ft felárat? Miben jobb ez a headset?
-
somnia
senior tag
Sziasztok!
Azt belehet állítani, hogy bejövő híváskor a hívó nevét nagyobb betűkkel írja? -
klasszsrac
tag
Párosítás simán mindenféle app nélkül megy. De van hozzá egy halom app. Lehet a facebookhoz, twitterhez, sms-hez, meg még mindenféle cucchoz találni appot. Ezeket meg is jeleníti a kijelzőjén. Lehet róla hívást indítani, kezeli a hívásnaplót. Mondjuk a léptetésre nem jöttem rá. Lehet én vagyok béna
De különösebben nem zavar, mert a telefon hangerő gombjával is tudom a zsebemből vezérelni a léptetést.
Mw 600-t nem próbáltam rajta már ki, mert már tavaly elszállt. Azt még Gnex-szel használtam. Viszont a füles megmaradt és azt bedugtam a Smart bt egységébe, hogy meghallgassam. Onnantól nem is használtam többet
Nekem relatív szerencsém volt, mert 17e-ért sikerült vennem egy sráctól. Bolti ára már nekem is sok lett volna -
SÖ
addikt
Így néz ki a távtartó bütyök, egy semmi az egész mégis megoldja a problémát.
-
zorromoto
senior tag
válasz
forintuser #10871 üzenetére
Akkor nagy a valószínűsége hogy ROM függő. Azóta próbálgatom a Maxhton-t és a Boat browser-t felválltva.
Azt kell hogy mondjam hogy betyár jó mindkettő.Sőt a Maxhton-t már a laptopomra is feltettem.tetszik is eddig.
A dolphin-t meg jegeltem mert gondol egyet és hoppá rákattan a procira és nem engedi el míg le nem olvassza az alaplapról
-
totog
tag
válasz
klasszsrac #10870 üzenetére
Ez a Sony Smart is jónak tűnik, de megkérik az árát. Párosításkor megy alapból, vagy egy app segít a plusz funkciókkal (léptetés, hanghívás, stb.)? Hívásnál a neveket is kiírja, nem csak a számot?
Illetve az MW600-at is használtad a Nexus 4-gyel, ott a némileg gyengébb hangminőségtől eltekintve ugyanúgy működött minden? -
klasszsrac
tag
Nekem is volt mw600-m. De egy tüdőszűrőgép hazavágta :-)
Egy ilyet vettem utána: Sony Smart
Nagyon szépen szól és jobban tetszik a hangja mw600-nál. -
Oldman2
nagyúr
-
korpicschess
veterán
Ezt használja valaki?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2260772
[ROM][May 07][4.2.2][CM10.1 + FEATURES] crDroid AOSP [Build 6] -
madoxx
aktív tag
http://notesofgenius.com/how-sync-android-browser-chrome/
Ezt próbálta már valaki?
-
saltanus
aktív tag
válasz
Darth_Revan #10840 üzenetére
wao
hát nem semmi,azert eleg jol néz ki kössz a kepeket
-
totog
tag
Csatlakozom a klubhoz, nemrég tértem haza Amerikából egy ilyen társaságában.
Egyelőre egyetlen problémám a headset hiánya, ugyanis bele akartam dugni az előző SE telóm headsetjét, de nem megy bele teljesen, mert annak van valami kis pereme
Így viszont most vennem kell egy új headset-et - de akkor már valami több gombbal ellátott kellene, akár bluetooth-os. Az SE MW600-on kívül van még valamilyennel tapasztalatotok?
Bölcsőt próbált már szerezni hozzá valaki?
Ezektől eltekintve nagyon király a cucc, hasít, és végre nem fogyok ki memóriából Firefox-szal sem.
-
zorromoto
senior tag
válasz
forintuser #10852 üzenetére
sajnos ugyanúgy nem jó. Itt valami más bibi ban akkor
-
Maxentius
addikt
válasz
Komoly, de én már a hivatalos San Andreas-t várom, azt biztosan végigtolnám mobilon is.
-
jakitibi
csendes tag
Emlékszik még valaki erre a játékra?
Nekem nagyon bejött anno, még a zenéje is :-)
Mint régen asztali gépen, úgy fut most a telcsin
[link] -
HAX
tag
Avatar romot próbálta valaki? MIUI lesz N4-re?
-
zorromoto
senior tag
válasz
forintuser #10852 üzenetére
tenkjú :-)
-
forintuser
őstag
-
-
zorromoto
senior tag
válasz
forintuser #10848 üzenetére
Ki tudnád venni a tiedből ezt a gyári cuccot ? Ha nem gond és meg tudod oldani..
thx
MÁS: van valakinek itt MAC-je? tudom nem igazán ide való de..feltettem a viber asztali változatát ,de bacik elindúlni.látszólag elindúl majd azzal a léndülettel ki is lép.Mi lehet a bibi? lehet a 10.6.8 kevés már neki ?
-
zorromoto
senior tag
-
forintuser
őstag
Most direkt kipróbáltam. Rányomtam a gyári böngészőre, egyből bejelentkezett az e-mail címemmel.
-
zorromoto
senior tag
Azt mondjátok meg nekem, hogy a gyári böngésző miért nem szinkronizálja le a könyvjelzőimet? A gmail-s fiókomba be vagyok jelentkezve.Valaki tudna linkelni egy ilyen gyári böngészőt?sztem az enyém bug-os
-
törölt tag
Nekem N4-en is problémáim voltak vele. A frissen vett telefonra feltettem, és úgy nézett ki, hogy a konktakt listában görgetés 1-2 másodperces (!) késéssel történt, és akkor is akadozott, amikor felengedtem az ujjam, akkor magától tárcsázta azt az illetőt, akinél tartottam a görgetésben, utána képernyő fekete, csengéshang, másik fél felveszi, de nem hall, közben én meg nem tudom feléleszteni a kijelzőt, mert annyira fagy a program, aztán nagy nehezen olyan 10 másodperc hallózás után a másik fél letette. Ezek után inkább leszedtem.
-
madexx
tag
válasz
Oldman2 #10763 üzenetére
Spec-e vagy sem, az előző telefonom rootolt volt, és a Barclays-es mobile banking nem indult el, és kiírta, hogy rootolt telefonon nem is fog.
Erre az adatmentéses részére az üzenetemnek nem tud senki megoldást? -
assemble
addikt
válasz
Megneznek egy videot rola h mennyire megy folyamatosan. Basszus nem olyan regen volt amikor PC-n voltam raizgulva erre, es eleg sok gepen nem ment jol akkor
-
O$zkł
aktív tag
válasz
Azta elég komoly, hogy lehet ezt működésre bírni a telefonon?
-
klasszsrac
tag
Egy barátom vett ma egy s4-t. Kicsit nyomogattam, beállítottam neki a szokott app-jait, launcherét. Nagyon nem győzött meg. Már az s3 sem kellett, de ez a túl hype-olt s4 sem fog kelleni. A menüje igazi ős káosz. Alig találtam meg benne a különböző beállításokat. Erőltetetten szét tagolt a beállítások menüje. Kijelzője szép. De mióta n4 kijelzőjét megkedveltem, már annyira még sem
Nekem ez főleg ott esett le, mikor a nova launcher beállításaiban a háttér n4-n mozaikos, addig s4-n, de még Gnex-n is feketének tűnik. Erőltetni kell a szemet, hogy a mozaikos hátteret észre lehessen venni.
Tapicskoltam a Htc One-t is. Maga a telefon nagyon egyben van. Nagyon minőségi. Botrányosan szép kijelző. De számomra érhetetlen, hogy csak 2 gombja van, Home és Vissza. A Sense felület sem lesz a kedvencem.
Így a jelenlegi 2 csúcs készülék közül továbbra sem érzek késztetést az n4 leváltására, ha lehetőségem lenne egy cserére.
A Nexus az Nexus -
TomPack
őstag
Én csak pàr napig toltam gyàri rom-al.
Így összehasonlítàsi alapom csak annyi van, hogy a főzött romok ugyanolyan atomstabilak és bolondbiztosan megbízhatóak, mint a gyàri, hiszen jó alapanyagból könnyű jót főzni.Paranoidot, CM-t, PAC, és XenonHD-t próbàltam eddig.
Sebességre mindegyik jobban teljesített nàlam a tesztekben.
Ha szeretnéd minnél jobban kihasznàlni a hardvert, és minnél jobban a sajàt ízlésednek megfelelően kialakítani a kinézetét, és minnél kényelmesebbé tenni a hasznàlatàt, akkor mindenféleképpen custom!
De csak miutàn kipróbàltad a gyàrit, és feltérképezted a plussz igényeidet, mert úgy könnyebben fogunk tudni romot ajànlani. -
Nedem
csendes tag
Helló,
Csütörtökön meglesz a telefon. Custom vs Gyári ROM vélemények?
-
TomPack
őstag
válasz
defy456 #10834 üzenetére
Vodàs SIM-kari van a Defy-ben?
Nekem csak az 1 gigàs csomagnàl ment a hanghívàs viberrel, vagy gtalk-al. A mobilszolgàltató korlàtozza a kissebb csomagoknàl, meg a jutalomnetnél, amit le is írnak az apróbetüsben. Nem a viber hibàja, főleg ha wifiről meg működik rendesen. -
X DoZ3R
tag
Üdv. 2 gyors kérdésem lenne. Most le unlockoltam és rootoltam az N4-em, valamint tervezem a kernel cserét is(gyári ROM marad) ez esetben én meg fogom kapni a gyári frissítést OTA-n?
a másik... vki használja a touch control progit stock kernellel? mik a tapasztalatok ?
köszi
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz
korpicschess #10828 üzenetére
Azért van, mert a gyártók bájtban adják meg a tárolókapacitást.
Pl: 16GB -> 16 777 216b
16 000 000b -> 15,25GBSajnos ez van.
Mert nem 1024 -et használnak váltószámként, hanem csak 1000-et....
-
saltanus
aktív tag
válasz
korpicschess #10823 üzenetére
koszi a gyors valaszt.
tehat akkor durvan 3gigat lefoglal? akkor a 8 gigasnal pl marad csak 5? azert ez jo durva,plen ezt nem tudtam es nagyon meglepodtem.azert az eleg keves foleg ugy h nincs sd bovitesi lehetoseg. -
Bilux
veterán
Mm-ban megtapogattam az S4-et. Hat az bizony laggolt nem kicsit. Semmi keztetest nem ereztem, hogy ez kell nekem...
-
saltanus
aktív tag
ez utan szeretnem kerdezni h a Nexus 4 oprendszere mennyi helyet foglal?
es nem a RAMra vagyok kivancsi.
(gondolm nem 8gigat, mert hat akkor nem is lett volna ertelme 8gigas telt kiadni.) -
FearTomi
őstag
Ez tetszik!
[link]
-
zezoka
őstag
Bocsánat h ezzel fárasztalak Titeket, de XXLGSM és GSMhome oldalon is úgy árulják a telefont, h csak telefon, és 102900 Ft illetve 102989 Ft. Ez valami új divat, hogy kopaszon a telefont adják, h még töltőt sem, meg semmi? Vagy így lehet ráfogni, hogy használt, és akkor már adót nem kell fizetni? Vagy mi? Amúgy a fenti két boltból meg merhetnék-e venni egy ilyent (mert akkor már egye fene +13ért ráaszánok, h zsír új legyen)?
Bevállalható a feltétel, és maga a bolt a bolti garival? XXLgsm elég nagy név, nem?
-
balhmm
tag
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy milyen fóliát vegyek a nexusra ebayről? Az a "gondom" vele, hogy a gyári fólián látok ilyen apró kivágásokat vagy azzal nem kell foglalkozni? Mindegy milyet rendelek?
-
Pompi
nagyúr
válasz
Maxentius #10813 üzenetére
FB oldalra.... ugyan, nem kell olyan messzire menni, amikor van fiókjuk ezen a fórumon is
ViberMedia -
gabesz839
senior tag
válasz
Pistiboy88 #10811 üzenetére
Megvan. Köszönöm.
-
gabesz839
senior tag
Sziasztok. Segítséget kérnék. A teló azt szokta kérdezni hogy "a művelet végrehajtasa a következővel". Nos itt véletlenül rossz alkalmazást választottam és rányomtam a mindig gombot. Ezt hogyan lehet vissza állítani?
Előre is köszi. -
atike
nagyúr
Nem vitatom, lehet akinek bevált, használja és jól működik.
Anno nekem a másik gondom az volt vele, hogy nem lehetett belőle kilépni - azaz én úgy gondoltam, hogy kiléptem, de mégis megkaptam az üzeneteket. Ha jól tudom utána már javították ezt.
Lehet majd én is ránézek megint, hogy mit javult...
Most a csodálatos, alap és maximálisan fapados Google Csevegő az, amire jópáran átálltunk...
-
Pompi
nagyúr
Olyan telókon amikben nincs elég ram azokban küzdelmes a használat, beragad, lemeríti, kilépget stb.
De az N4-en pl. nincs vele gond, kezdetektől rajta van a telómon. Nekem hasznos, jópár emberrel tartom Viberen a kapcsolatot, örülök neki, hogy ha gép előtt vagyok, akkor már tudok onnan üzengetni nem kell a telón pötyögni.És van már videóhívás is, igaz egyelőre béte, de kipróbáltuk (asztali gépen), működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes