- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freeman007
senior tag
válasz
pityaa23 #61158 üzenetére
A szigszalag teljesen jó
Viszont a kétoldalas az túl vastag - és erről jut eszembe, az értesítő led köré viszont jó lesz, ott van ilyen vastagabb szivacsos ragasztóféle a gyári kijelző - bár az csak egyoldalas ragasztós, a következő szétszedés szívás a kétoldalúval - tapasztalat. Én ilyet rendeltem [link]
-
Freeman007
senior tag
válasz
pityaa23 #61153 üzenetére
Parancsolj, sajnos mobilos link, hiába szedném ki előle a m. -ot akkor meg nem jeleníti meg. Remélem így is tudod hasznosítani. Ez kerettel, kijelzővel, digitizerrel együtt van. Belül viszont hiányznak a fémes "földelési" pontok. bal szélső pipa melletti fémes rücsire gondolok Továbbá hiányzik az a szigetelő fólia amin két filces jelölés van. Nem baj ha van kéznél kétoldalas ragasztó szalag ugyanis azok sincsenek benne.
Én egymás mellé tettem a két kijelzőt és másoltam, hol van szigetelés, hol van földelési pont. Ezt ilyennel oldottam meg. -
C.Brigante
veterán
-
ifkopityu
csendes tag
válasz
pityaa23 #49938 üzenetére
Köszi!
Kipróbálom.
Az még mindíg érdekelne, hogy miért mutatja folyamatosan bekapcsoltnak a wifi-t, miközben egész este ki volt kapcsolva és reggel óta is csak pár percre kapcsoltam be...
Ugyanez érvényes az ébrentartásra is. A statisztika szerint egy pillanatra sem megy alvásba.Valami nem jól van. Vagy a stat, vagy visszajelzések, vagy lehet, hogy mind2.
-
zack
nagyúr
válasz
pityaa23 #12092 üzenetére
E11.
Azt megúszod Hong Kong-i beszerésből 12k környékén.
(#12093) cukrosleves
Félreértés ne essék, ne megbántani akarlak, de akinek fontos az audio rész, és van hozzá füle, a gyári vackokat ki sem bontja. Szerinted egy telefonhoz csomagolt füles milyen minőség?
Megmondom. Xar. Azzal sosem fogsz olyat hallani amit egy akár 10-12k Brainwavz fülessel. A 20-30-40-80k körüliekről nem is beszélve.
-
SÖ
addikt
válasz
pityaa23 #12039 üzenetére
Ember a fejhallgatód 50 Ohm-os, a telefonok 16-32 Ohm-ig tudnak elfogadhatóan meghajtani hangszórókat. Látatlanban mondom mit hallhattál 50 Ohmon. Azt hogy a fülesed tekercse letörte a Nexus kimenetét, és nem tudta megmozgatni a membránt. Ez azzal jár, hogy nem hallasz mélyeket, mert ahhoz izom kell, vagyis csak halkan ciripelt valami. A fejhallgatódhoz külön fejes erősítő kéne. Ezek szerint ki sem volt hajtva még. PC. v. hifi kimenetek is kevesek hozzá. Persze vannak ennél is durvább akár 150 Ohmos fejesek is, azok meg sem szólalnának.
-
zack
nagyúr
válasz
pityaa23 #12039 üzenetére
Lehet az a fő gond, hogy meg kellene nézned mit mivel dugsz össze, nem csak úgy a vakvilágba mindent összekötni mindennel, majd kijelenteni, hogy xar.
Esetleg nem az lehet, hogy az 595 50 Ohm impedanciája túl sok egy mobil eszköznek mobil erősítő nélkül, és ezért kevesek a mélyek?50 Ohm-os fejest erősítő nélkül egyik mobil eszköz sem tud meghajtani, ezért tűnik vékonynak a hangja, főleg a mélyeket tekintve.
Ezekkel azért nem árt tisztában lenni mielőtt valamit tesztelsz, és kijelented hogy nem jó.Ha jársz a 13.ker-ben és beugrasz, dugjuk össze a fejesedet a FiiO E11 mobil erősítőmmel, és úgy nézzük meg. Elképzelhető hogy merőben mást fogsz hallani mint eddig.
-
törölt tag
válasz
pityaa23 #6206 üzenetére
eddig egy helyen veszett bele, de az elég specifikus: amikor swipe alatt a kínai szövegbevitelnél elő akarom hozni a kézírásfelismerést, és kettő lehetséges változat közül kell választani, nos itt nem látszik a szöveg, de amúgy eddig máshol még nem futottam bele.
Keeperv85: azon gondolkozom, hogy esetleg ilyen hibalistát lehetne küldeni a srácnak, hogy tudjon mit javítani. csak azért kicsit hezitálok, mert ahogy nézem, a Play-en ez egy fizetős téma, és nem is kompatibilis a telefonommal, viszont az xda fórumon a saját topikjában ott vannak a letöltési linkek, amiket a srác tett fel, és ott nem kell semmit fizetni érte, csak simán leszedem.
egyébként ez egy olyan téma, ami kifejezetten ötletes és szép is, ezért még simán fizetnék, csak még kicsit csiszolni kellene rajtaa másik téma, ami amúgy bejött az az Xperia téma, csak a fránya WALKMAN felirat ronda rajta...
-
B-A-B
tag
válasz
pityaa23 #6209 üzenetére
Így gondolod ? Ez AOKP - n van, de sztem CM is tartalmazza a beállítási lehetőséget.
-
törölt tag
válasz
pityaa23 #6189 üzenetére
nálam ez sem jött elő, swype ment vele rendesen. de egyébként ha eltávolítod azt a fehér billentyűzetes módosítást, akkor meg kell oldja (meg nyilván a rendszerfrissítés is megoldja).
Keeperv85: most arról volt szó, hogy az N4-en hogy megy. van benne FM rádió? nincs. probléma megoldva
-
Pompi
nagyúr
-
Pompi
nagyúr
válasz
pityaa23 #5199 üzenetére
Nem a custom romokat, főleg nem a CM-et kritizálom, de ez az indiai (?) fószer sírba tesz ezekkel a magyarázatokkal, indokokkal, amivel magyarázza, hogy miért jobb a főzött ROM a gyárinál - van jó pár dolog amit meg lehet oldani stock romon is külső programmal.
Mondom még 1x, elismerem a főzött dolgokat, vannak nagyon jók, én is használtam, használni is fogok, csak hát nem feltétlen ezek a dolgok miatt, pl. hogy be tudjam állítani, hogy hány sor és oszlop legyen a homescreenen stb. -
Cuccok
tag
válasz
pityaa23 #3717 üzenetére
Arról nem is beszélve hogy 4-5 hónap múlva okádék színe is lesz jó eséllyel, de számomra a tapadós felülete az abszolut dealbreaker.
Én ilyet rendeltem Koreából hétfőn. Már elhagyta az országot a tracking szerint. Elvileg hétfőre itt kéne lennie. Majd beszámolok róla hogy milyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Commodore 64
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig