Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
Jó telefon, de semmi extra.
s24U+15p
-
Kunsztler
senior tag
Hát a kép az borzalmas
Egyet nem értek de most komolyan Nexus 4-őrültek erre vártatok?
Többet vártam volna........Nexus 5
-
Benetnes
tag
Fasza, amerikában tudják fillérekért adni (70-80 forint), itt meg fizessen az ember 150-et!
Ott a 4-500$-os fizetésre csak kamilláznak, meg röhögnek azt hiszik vicc ők 2000 $ alatt húzzák a szájukat mert ez alatt nem éri meg dolgozni!
Régóta vendéglátózom de az utóbbi 3-évben legalább 20 külföldi kérdeze meg,hogy komolyan 74,000.- (270€)ért van olyan aki elmegy dolgozni! 4szer megkérdezik hogy Komolyan mondom mert nem hiszik el!
Mindenhol jobb, itt nem becsülik a munkánkat, minél több munka ugyanannyiért vagy kevesebbért, közben meg olyan árak vannak amelyek rávernek a Londoniakra!
Itt tisztességesen semmien fejlődést nem lehet elérni!
A napokban megszületik a kisfiam, amint tud járni már hagyom is itt ezt a bohóc "országot" -
Xmodule
őstag
szerintem nagyon szep telo. mondjuk itt kicsit drága 4500sved koronatol kezdödik. jelenlet meg nem is lehet kapni.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
student
őstag
miért nincs benne rádió
-
fene_vad
senior tag
namost ha mondjuk a 8-bol elvesz 3 gigat a rendszer, plusz meg 1-2 kepek, appok stb, akkor HD filmet honnan a verbol tud majd lejatszani? Ratehetek 2-3 huszperces sorozatepizodot? 16 gigasnal detto ugyanez, fullhd-ben. Akrhogy gondolkodom nem ertem hogyan lehet lehagyni az microsd bovithetoseget.
Innentol tolem lehet akarmilyen csucsprocija, csodaszep kijelzoje, gyari androidja, adnam el azonnal es a felebol vennek hasznalhatobbat. -
Kashim
őstag
Amiért TV sincs. Rétegfunkció, manapság már elhanyagolható mértékben használják. Van helyette netrádió, itthon is hallgathatod ugyanazokat az adókat amiket a rendes rádióban.
Amúgy szvsz szép lett, bár ez nekem már túl nagy. Ettől független ha androidos telefont vennék, biztos Nexust választanék. Siralmas a sok gyártói felület meg a mellécsomagolt alkalmazásokkal való szívás más fronton. A frissítési támogatást már ne is említsük. Itt legalább nagyjából tudni mire számíthat az ember, meg nem kell ilyen-olyan romokkal kínlódni, hogy eltüntesse róla a sok szemetet.
Roxbury
Annyira azért nem gáz szvsz, bár bevallom én netrádióra nem szoktam használni. Simát sem hallgatok.
Ettől függetlenül továbbra sem mi vagyunk a célközönség ilyen készüléknél, szóval ha valamiért kihagyták, annak jó oka van, feltételezhetően piackutatás és statisztika. Google ilyen téren nem sz.rral gurigázik, lassan azt is tudják milyen színű rágó van a bal zsebedben.[ Szerkesztve ]
-
Roxbury
őstag
Egyébként nagyon szép teló, de az S3-at eszem ágában sincs lecserélni rá. Hiába jön rá mindig a legújabb Droid. Ha az S3 megragad a JB-nél, az nekem már bőven elég.
Kashim: itthoni mobilnettel igenis gázos a netrádió. 2012-ben elfért volna benne.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
jó az fm rádió, de elég korlátolt a felhasználhatósága, ráadásul állandóan serceg, ropog, az árnyékolások... a szélessáv, a tunein radio teljesen kiváltja már és sokkal jobb minőségben, metróban és házakban is. egy dolog van csak, megfelelő internet csomagra van szükség, és sajnos a mobilnetet mo-n azért borsosan mérik az átlag fizetésekhez képest..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Kaktusz92
tag
Mi ebben a telefonban a gyönyörű??? Olyan tepsi mint a többi. A maximum 16 gb tárhely meg nevetséges.
-
uki
aktív tag
Nexusokban nincs rádió. Pontosabban ha van is fizikailag, akkor le van tiltva és hackelni kell hogy működjön, lásd Nexos One.
Pl LTE chip is van a Nexus 4-ben, de nincs benne antenna. Piacszegmentáció. Ez a piacszegmentáció a válasz a többi kérdésre is sztem, mint belső tárhely, nem lehet bővíteni SD-vel. (mondjuk a Nexusokat nem is lehetett) Ha elég a 8 vagy 16 giga megveszed, ha nem veszel mást. Valakinek el kell adni az Optimus G-t is.
[ Szerkesztve ]
"this is just a punk rock song written for the people who can see something's wrong"
-
SentryGun
aktív tag
válasz dreamdancer #5 üzenetére
"Üveg hátlap, microsSD-bővítőhely hiánya, hmmm, almás utánérzésem van..."
De ott legalább van 32/64gb-os verzió.Szerintem a 16 ma már nagyon kevés (a 8-ról nem is beszélve), én legalábbis nem férnék el rajta. A cloud sem opció nagyon sok embernek (mobilnet árak, vagy wifi elérés miatt).
Vagy majd ezt is kiadják 32-es verzióban miután mindenki jól bevásárolt 16-osból, mint a N7-et.Rádió témához: Én például nagyon sokat használom a sima FM ráditót. Nyáron 2-3 órát hallgattam netrádiót mobilnettel, és rögtön felzabált vagy 350mb-ot...
[ Szerkesztve ]
-
Szerintem ez az eddigi legrondább Nexus. A saját felhasználási szokásaim tekintve hiába jönnek rá első kézből a frissítések, ha a design nem tetszik és funkciók tekintetében sem hozza amire igény volna. JB-vel szerintem megszabadulunk a kompromisszumtól és utána nem fog olyat mutatni a rendszer ami must have lenne.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
FragMaster
addikt
válasz Kunsztler #53 üzenetére
A jelenleg kapható legerősebb hardver, folyamatos szoftverfrissítések, pofás köntösben €350-ért. Igazad van le is pippanthatna mondjuk már €250-ért.
SentryGun: fm rádiós bt füles a megoldás. Amúgy xda-n van topicja lehet, hogy a végén elő tudják csalni a beépítettet kopp-kopp-kopp.
[ Szerkesztve ]
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
balees
tag
Tetszik a forma, a tudás, csak az a néhány dolog (akksi, rádió, sd kártya) zavar. meg az itthoni ár...
-
tzsolesz
nagyúr
Nagyon jó lett szerintem. A kamerára csak annyit, hogy ha nyáron készült volna a teszt, csak lesnénk. Bár ezek is elég jók azért. Csak hát mint minden telefon, nem szereti a rossz fényviszonyokat.
-
blueMerle
veterán
Én most csupán azt várom hogy az előd Nexus ára csökkenjen
-
-
hallerlaller
addikt
-
G-Guts
aktív tag
Az első, bevezető oldalnál még úgy voltam vele, hogy igen, ez aztán a telefon. A teszt végére azonban már egyáltalán nem ez lett a véleményem. Az Asus Padfone 2 ezt a telefont is ledarálja. Bárcsak esne az ára és tablet nélkül is hivatalosan forgalmaznák..
-
petipetya
nagyúr
-
zotyesz66
őstag
Miért? Nekem nagyon tetszik a külseje. Mindegyiknél jobban. Nem szappantartó, hanem sima tepsi. Szeretem az üveget, megpróbálok vigyázni rá. Tudom hogy itt szentségtörés, de a szifon 4 is mindig tetszett. Nem érdekel az FM rádió, nem érdekel az SD kártya hiánya.
Ha pedig a bétatesztelésre gondolsz, bármelyik droidos telefonnal (de igazából bármelyik okostelóval) az vagy. Én nem vagyok egy power user, összeszedem a nekem kellő appokat és csak használom. Frissíteni ugye nem kötelező azonnal, megvárom amíg kiderül, hogy van-e gáz az új szoftverrel. -
Inzl
csendes tag
$299 a hivatalos ára, plusz szállítás plusz ÁFA. Ezt 100k alatt rövidesen meg lehet majd venni. (Aki Nexus-t vesz, azt nem hiszem hogy érdekelné hogy milyen csatornán át.)
Az egyetlen bajom vele az, hogy túlságosan szeretem a Galaxy Nexus AMOLED screen-jét.
Nekem kezet csókolnak a csajok a kocsmában B+!
-
uki
aktív tag
válasz hallerlaller #82 üzenetére
Az okés, de gondolom valamikor megoldják hogy 4.2-ön is menni fog az LTE és ha fizikailag nincs antenna a Nexus 4-ben akkor abban nem lesz soha rendesen működő LTE. (nekem mondjuk nem is hianyzik) Gondolom azert van benne mert a SoC tartalmazza és nem akaták csavarhuzoval lefeszegetni rola gyártás során.
Az rendben hogy a 64GB elhasal, de attol még 32GB lehetne. (mondjuk bevallom én nem értem mire, nekem most 12 giga szabad a 16-ból a Nexus S-en) De van akinek ez számít, van aki meg csak azért mondja hogy beleköthessen a telóba.
Látszik a Google törekvése, hogy próbál jó árú Nexus termékeket kiadni, hogy ezzel is utat mutasson a gyártóknak. A Nexus 7 előtti Nexusok mindig a nagyon drágák voltak és a többi gyártó csúcs telójihoz képest nem nagy eladásokat generáltak. Ami akkoriban érthető is volt, mert a Nexus egy amolyan techdemo volt hogy bemutassuk az új rendszert. A Nexus 7-el a Google szemléletmódot váltott és azt mondta hogy lehet jó ár/teljesítményű masinát kiadni, amivel picit alátett a androidos gyártókank, de ez van. Nem etetszett neki hogy drágák a jó androidos cuccok. A Nexus 10 is a teljesítményéhez képest nagyon jó áron van. A Nexus 4 is a tuidásához képest olcsó. Igen kevés a RAM, nincs LTE meg rádió, de ha ezeken túl tudod tenni magad akkor nagyon jó/teljesítményű cucc. Én ott ültem a gép előtt 13-án hogy rendlejek magamnak egy telót, de ami akkor történt a Play store-al, azt inkább hagyjuk. Az a Googlée szégyene volt.
De ezt Te is tudod, aktívan részt veszel a másik Nexus 4 topicban. :-)[ Szerkesztve ]
"this is just a punk rock song written for the people who can see something's wrong"
-
-
szponzor
senior tag
Igaz, úgy értettem, hogy ha lehet rendelni, akkor bárki be tudja szerezni iShipit-en és hasonlókon keresztül.
Kunsztler: Ha ennyire fontos neked a fényképezés, akkor miért egy S3-mal fényképezel és miért nem egy normális fényképezővel? OK, hogy itt majd ennyibe kerül, de a külföldi árhoz viszonyítva tudsz mondani olyan új telefont, ami olcsóbb, mint 300$ és jobb a kamerája?
G-Guts: Ugyanaz a SoC van benne ugyanannyi RAM-mal. Igaz, hogy azon kb. 2 verzióval régebbi rendszer van, ami miatt mást mutathat egy szintetikus teszt, de te tényleg azoknak a pontoknak hiszel? Meg ha az Antutu már nem 18 000, hanem 20 000 pontot ad a telefonra, akkor az király? Ilyen magasságokban az a 2 000 különbség nem oszt, nem szoroz, 3- és 5 000 között még igen.
-
-
Beantech
tag
nem rossz, nem rossz. de ennyiért marad a 4x hd lehet jobb 1-2 dologban, de ez csak 105volt t-mobileos garival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Everest / AIDA64 topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Milyen monitort vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Kormányok / autós szimulátorok topikja