Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SentryGun
aktív tag
válasz dreamdancer #5 üzenetére
"Üveg hátlap, microsSD-bővítőhely hiánya, hmmm, almás utánérzésem van..."
De ott legalább van 32/64gb-os verzió.Szerintem a 16 ma már nagyon kevés (a 8-ról nem is beszélve), én legalábbis nem férnék el rajta. A cloud sem opció nagyon sok embernek (mobilnet árak, vagy wifi elérés miatt).
Vagy majd ezt is kiadják 32-es verzióban miután mindenki jól bevásárolt 16-osból, mint a N7-et.Rádió témához: Én például nagyon sokat használom a sima FM ráditót. Nyáron 2-3 órát hallgattam netrádiót mobilnettel, és rögtön felzabált vagy 350mb-ot...
[ Szerkesztve ]
-
SentryGun
aktív tag
"Nyolvanezer forinttal adják olcsóbban azért..."
Nekem akkor is kevés, pedig bíztam benne...Főleg, hogy ezek a modellek nagy valószínűséggel megkapják majd az újabb droidot is. Mint már más is írta, ennyit viszont ez a tulajdonság nem nyom a latba....nem véletlenül ott kapható, ahol...
Egyelőre csak ott lehet kapni, majd meglátjuk mennyiért kerül a boltok polcaira, függetlenül(!).ON: Ettől függetlenül összességében nagyon tetszetős telefon. Igaz, nekem személy szerint már nagy a 4,7.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest