Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallerlaller
addikt
Na végre.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
őstag
nekem tetszik.
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
Blyan
félisten
Na, ezt elfogadnám pár napra.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
raub
tag
Gyönyörű készülék!
Abban segítene valaki, hogy pontosan mekkora a kijelző, ugyanis a ,, külső " oldalat bármennyire aprólékosan olvasom, csak a kijelző minőségi magasztalását látom, de számszerűsítve nem lelem...
Ha figyelmetlen vagyok, akkor elnézést a kérdésért -
dreamdancer
őstag
Üveg hátlap, microsSD-bővítőhely hiánya, hmmm, almás utánérzésem van...
Viccen kívül, ez az első Nexus-mobil, amire tényleg azt tudom mondani, hogy szép. Korrekt darab, na.
Nem a lényeg a fontos.
-
rizso
addikt
Kíváncsi vagyok, hogy akik nemrég 60k körüli összegekről beszéltek, azok még mindig rohannának-e megvenni.
Legendd: biztos, hogy a kiváló jelzővel akartad illetni a nappali képek minőségét?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
crhis86
tag
Ez számomra különösen ajánlott, elegem van a gyártók töketlenkedéseiből. Pár hónapja eldöntöttem, hogy ezentúl Nexus vásárló leszek. Erre kijött ez top hardverrel, számomra tetszetős külsővel.
Még 1-2-3 hónap és [link] lesz szerintem az angliai Play Store-ból, már ha addigra lesz belőle készleten -
Davey7
senior tag
Hallottam,hogy vannak kezdeti problemak a telefonnal, recsego hangszoro stb. Nem tudtam atolvasni a masik topikot, mert mar igy is nagyon hosszu.
Ezeket tudja valaki pontosan,hogy mik ezek a problemak? -
edward2
addikt
Az ára volt csábító, de az olvadni látszik. Nem mintha amúgy beszerezhető lenne.
-
total90
veterán
375€ kártyafüggetlenül itt Németországban... Szerintem elírás?. Egy csúcsmodellért csak ennyi?
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
a.sebi
őstag
Akiket èrdekel ez a telefon..csak figyelgessék az osztràk mediamarkt oldalàt ott a referencia modellek gyakran a külföldi playstore arakhoz hasonlìtanak. Es mediamarktos europai, vagy gyàrtói garival megvàsàsolhatóak..igy ha bajod lesz vele begurulsz az orion oktogonba ès pikk pakk megcsinaljak...becsbe meg vonattal egy 10 esert elgurulsz...
-
bandras0226
aktív tag
Az árát elnézve úgy látom jobban jártam hogy nem vártam meg és inkább vettem egy Note II-t.
"Neked édes fiam, még az akasztófa alatt is Kegyelmes Úr vagyok".
-
Graphics
Jómunkásember
Az a hátlapi 1db csavaros megoldás elég csájnásra sikeredett... nagyon bazári
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Bone123
HÁZIGAZDA
EUs Play Store-ban 85.000Ft a cucc, ennyiért ez az évtized vétele, csak kell ismerős, aki ideküldeti.
-
uki
aktív tag
Nem akarok kötekedni, de nem lehet kapni a telót, legalábbis a Play-ben nem. USA-ban lehet rendelni, több hetes szállítási idővel, de Europaban nincsen.
3rd party kereskedésekben, illetve Media Markt-hoz hasonló helyeken majd lesz még az idén (nyugaton), de drágábban mint a Play-es ár.A nov 13-án debütált párezer darab jó része pedig az Ebay-en landolt 1.5x, 2x áron.
"this is just a punk rock song written for the people who can see something's wrong"
-
rep3at
őstag
Együtt tudnék élni vele, bár ez csak a 16 GB-os példányra érvényes, 8 az már kevés lenne. ICS óta nagyon bejön az Android, ez a felület valami gyönyörű lett és végre a sebesség problémák is nagyrészt megoldódtak. Bevallom, a Gingerbread idején kifejezetten utáltam ezt a rendszert de ez mára teljesen megváltozott, még ha egy készüléken teljesen stock Android felület is van.
Forward thinking. كرر
-
dani993
senior tag
Engem nagyon érdekelt eddig a telefon, de aztán vettem egy One X-et, és egyáltalán nem érzem hogy ez a Nexus nekem többet tudna nyújtani...kamera ugyanolyan rossz, ugyanúgy merül, ráadásul még a tárhely is kisebb lenne...
Amúgyis nagyon megszerettem a Sense felületet a hasznos kis extráival, úgyhogy már nem vonz annyira a "vanilla" android. -
Eli577
senior tag
A Benchmarkok kapcsán annyit meg lehetne említeni a cikkben, hogy valószínűleg a 4.2-es verziószám miatt alacsonyabbak az értékek, mert az alkalmazások még nincsenek arra optimalizálva. A fotók egész jók, azért az S3/IP5 szintet nem hozzák....mondjuk azok jóval drágábbak is.
-
Zirowe
nagyúr
Elég nagy kiszúrás az lg részéről a dupla árazás.
Nincs mese, ha megint lesz készleten, külföldi ismerőstől kell beszerezni guglin keresztül.
a.sebi: voltam én már 500ft-ért Bécsben Orangeways akcióval, oda-vissza jegy.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
DS39
nagyúr
a telefon egyetlen gyenge pontja az aksi. azt illett volna megtoldani, legalább 2500-asra.
ettől függetlenül pazar készülék, azt hiszem ez most ver mindent a piacon.az viszont kicseszés hogy nálunk nem lehet megvenni egyenesen a Google-től
[ Szerkesztve ]
-
FragMaster
addikt
Érdekes mód a galaxy nexus is alacsonyabb pontszámokat kap a hasonszőrű soc-val szerelt készülékekhez képest. Szvsz nem ponthuszárkodás megy, hanem szépen rámentek a felhasználói élményre, mert látható, hogy a felület röccenésmentes illetve a komolyabb játékok is prímán mennek.
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
Móci
addikt
Tetszik a cucc, bár a kettős árazástól hányingerem van. Éljen a luxusállam...
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
petipetya
nagyúr
Majd szépen megutálod azt a Sense felületet, amikor 1 év múlva a HTC nem frissíti majd fel a telódat a Sense+RAM párosra való hivatkozással, miközben az azonos vagy gyengébb hardverrel felszerelt új modellek simán megkapják a frissítést (amit Te nem).
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
kelly416
veterán
Pici hiba nem nagy:
"A kijelző mérete miatt a külső is a mai óriástelenokhoz hasonló, dimenziókban 133,9 x 68,7 x 9,1 milliméter, a tömege pedig 139 gramm."
egy pici "fo" hiányzik a szó közepéből. -
veterán
Ausztriában meg lehet venni a store-on keresztül?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
HawerKing
őstag
válasz hülyegyerek #32 üzenetére
kepzeld ide a nicked ....... Jo egy fas.t a Sense.
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
rizso
addikt
Azt hiszem ezzel a lényeget le is írtad: egyik sem Magyarország
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
fatal`
titán
Kár, hogy ekkora tepsi Szívesen vennék Nexust a frissítések miatt, de max 4" kijelzőmérettel. Ettől eltekintve remek készülék, kár, hogy nem én vagyok a célközönség.
-
Nigér
őstag
Tetszetős dög és jó hardverkonfig.
(Kivéve a kevés tárhelyet)
Frankón kíváncsi leszek majdan az itthoni árára... -
agabe
addikt
Az nem a 16 gigás változat ugye ? 8 -assal nem éri meg xarozni, ha 15-tel többért már viszonylag elfogadható tárhelyed lesz. 5 giga, vagy 12-13 ... nagyon nem mindegy, és ugye nem bővíthető, ezért az elején kell az extra árat megfizetni (microsd kártyában ugyanez olcsóbb lenne persze)
[ Szerkesztve ]
-
B1T3
addikt
Köszi a jó tesztet! Azt lehet tudni (csak kíváncsi vagyok), ki volt olyan rendes, hogy felajánlotta a telefont tesztelésre?
Én csak azt sajnálom Galaxy Nexus tulajként, hogy nem csiszolták tökéletesre a 4.2-t ezen a vason, a 4.1 több szempontból is jobban bejött. Na, majd a 4.2.2 hátha segít.
-
Izzé
őstag
Köszönjük a tesztet, jóra sikeredett!
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
A melegedés és a benchmark eredmény kicsit meglepett, a tervezett hazai árazás sajnos nem.
<< Heimdal >>
-
amanoba
őstag
Jó cucc lehetne, ha lehetne kapni és legfőképpen annyiért amennyiért behirdették...de van egy tippem, ezzel kapcsolatban hosszabb távon is.
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
s4tch
veterán
"a tesztekben érthetetlen módon kicsit lassú is"
Ennyit érnek a szintetikus tesztek...
-
vgergo
aktív tag
Valahol azt olvastam, hogy a ez a telefon tartalmaz 4g chipet. [link]
Külföldi honlapokon páran arra panaszkodtak, hogy az üveg hátlap könnyen megreped. Ti mennyire éreztétek sérülékenynek a telefont?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest