Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kashim
őstag
Amiért TV sincs. Rétegfunkció, manapság már elhanyagolható mértékben használják. Van helyette netrádió, itthon is hallgathatod ugyanazokat az adókat amiket a rendes rádióban.
Amúgy szvsz szép lett, bár ez nekem már túl nagy. Ettől független ha androidos telefont vennék, biztos Nexust választanék. Siralmas a sok gyártói felület meg a mellécsomagolt alkalmazásokkal való szívás más fronton. A frissítési támogatást már ne is említsük. Itt legalább nagyjából tudni mire számíthat az ember, meg nem kell ilyen-olyan romokkal kínlódni, hogy eltüntesse róla a sok szemetet.
Roxbury
Annyira azért nem gáz szvsz, bár bevallom én netrádióra nem szoktam használni. Simát sem hallgatok.
Ettől függetlenül továbbra sem mi vagyunk a célközönség ilyen készüléknél, szóval ha valamiért kihagyták, annak jó oka van, feltételezhetően piackutatás és statisztika. Google ilyen téren nem sz.rral gurigázik, lassan azt is tudják milyen színű rágó van a bal zsebedben.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
jó az fm rádió, de elég korlátolt a felhasználhatósága, ráadásul állandóan serceg, ropog, az árnyékolások... a szélessáv, a tunein radio teljesen kiváltja már és sokkal jobb minőségben, metróban és házakban is. egy dolog van csak, megfelelő internet csomagra van szükség, és sajnos a mobilnetet mo-n azért borsosan mérik az átlag fizetésekhez képest..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
uki
aktív tag
Nexusokban nincs rádió. Pontosabban ha van is fizikailag, akkor le van tiltva és hackelni kell hogy működjön, lásd Nexos One.
Pl LTE chip is van a Nexus 4-ben, de nincs benne antenna. Piacszegmentáció. Ez a piacszegmentáció a válasz a többi kérdésre is sztem, mint belső tárhely, nem lehet bővíteni SD-vel. (mondjuk a Nexusokat nem is lehetett) Ha elég a 8 vagy 16 giga megveszed, ha nem veszel mást. Valakinek el kell adni az Optimus G-t is.
[ Szerkesztve ]
"this is just a punk rock song written for the people who can see something's wrong"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja