Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SamS20
senior tag
válasz C.Brigante #36971 üzenetére
én még mindig ezt a szart kapom, lehet nem szereti a xposedet. úgy hogy most azt is ki veszem ha úgy se megy akkor leszarom és várok egy factory image-t
-
G.Zs.
senior tag
Most vettem egy Nexus 4-et...
[ Szerkesztve ]
Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?
-
NTonee
veterán
a franco kernel és a custom recovery miatt nem engedi felrakni. Azt írtam, hogy akár más romot is feltehetnél már akkor, ha fent van a twrp, mert max 1 napos késéssel mindig ott van az xda-n egy rootolt stock rom. Itt például. A neve ne tévesszen meg. Ha jön valami újabb verzió, akkor dirty flash-el rá is mehet, ha nem váltasz közben másra. És erre is nyugodtan fel lehet dobni a franco kernelt.
Persze kezdheted megint újra az elejétől is. Vissza a gyári recovery és kernel, aztán update fel, aztán megint recovery flash és root, meg franco. Ha majd jön a 4.4.2, akkor megint. Ezért gondoltam, hogy felraksz most inkább valami jóféle custom romot, és azt csak frissíted, ha jön valami új. Kint van már végre a CM11 is, indulnak a nightly-k, amiket csak felraksz, mindenféle wipe nélkül (illetve max cache-t törölsz).[ Szerkesztve ]
-
Bambalazs
senior tag
Aki talál GEL v0.10.1-et, az legyen oly kedves és ossza meg a fórumtársakkal. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
heidricha
őstag
válasz #59070464 #37001 üzenetére
Világos, akár jogi oka is lehet, ahogy a gapps is külön van sok esetben. Köszi a választ!
A CM-mel nekem jelenleg csak az volt a bajom, hogy CM kernelben nincs UV, a franco(r197) kernelt rá-flesselve meg boot helyett szép színes csíkokat nézhettem.
Esetleg még annyi, hogy a telepítés (+photosphere) után a gyári tárcsázó többször leállt "Google hangkeresés" miatt.
TWRP/restore működött.
[ Szerkesztve ]
-
Cseri0058
őstag
Már megkezdték a 4.4.1-et otan nyomatni?
-
izoli76
tag
Van arra valamilyen lehetőség hogy a telefon néhány mappaját valahogy elrejtsem vagy valahogy lezárjam? Konkrétan a galéria mappát szeretném elrejteni illetéktelen szemek elől. Ha esetleg valaki megcsodálja a telefonomat akkor ne kelljen már izgulnom h milyen képeket fog meglatni. :-)
-
törölt tag
válasz izoli76 #37013 üzenetére
Kérdésedre itt kapsz a legtöbb infót:
Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik[ Szerkesztve ]
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Fastbootbol,hogyan tudok az sd kártyára zip fájlt másolni?Megint a 4.4 felrakása közben bootlopol a telo.Factory imageval raktam fel.CWM recovery fennt van,mert probáltam a dalvik/cachet nyomni,de semmi.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
O$zkł
aktív tag
Sziasztok
4.4.1- ota flashelésnél más is találkozott ilyen hibaüzenettel: emmc:dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/boot: (randomszámok) ?
feltettem a 4.4 system.img-t és utána is ezt a hibaüzenetet dobja valakinek valami ötlete ?"Be the change you want to see in the world"
-
cirx
senior tag
Nah! Eddig úgy vagyok ezzel a 4.4.1-el, hogy minden olyan hibát sikerült kijavítaniuk ami zavart és vagy korlátozta a telefon képességeit! Várom még az xda-ról a akksi százalék modot, és több kérésem nem is lenne!
A kamera restartot még nem teszteltem, de hétvégén úgy is lesz alkalom azt rámegyek a témára!
[ Szerkesztve ]
S23 GREEN
-
Integra
titán
nyomtok 4.4.1-re egy fr-t? vagy ez annyira nem számít verzió lépésnek?
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
rasky
senior tag
beállítások-->megjelenítés-->fényerő menüpont alatt másnak is bugos a csuszka megjelenítése?
-
RootRulez
félisten
Én feltettem a korábbi aksi % modot, lehet az variálta meg ilyenre az értesítési területet?
═════════════════════════════════════════
-
Thief
aktív tag
Hali
Nem tudjátok, hogy itthon honnan lehet rendelni normális flip tokot és bumpert a 4-hez?
-
petipetya
nagyúr
válasz Integra #37020 üzenetére
Szerintem itt nem fontos. Azért én jó szokásokhoz híven fogok nyomni egy gyári beállítások visszaállítását. Holnap délelőttre van beütemezve, addig pedig elmentem az adatokat (pl. ES beállítások, Settle Up tranzakciók stb.).
És itt jegyzem meg, hogy kötelezővé tenném az összes alkalmazás számára azt, hogy online el lehessen menteni vele az adatokat a Drive-ra, vagy a háborgók kedvéért akár a Dropbox-ra is.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz NTonee #37006 üzenetére
"a franco kernel és a custom recovery miatt nem engedi felrakni"
Nekem TWRP custom recovery van fent és felment az OTA zip, sőt, azzal installáltam.
daniele @ 37016
"Én úgy tudom, hogy ha file kezelőbe egy adott mappa elé pontot írsz pl.: .private pictures, akkor azok nem jelennek meg a galériába."
Egy .nomedia üres állományt kell berakni a mappába és akkor nem fogja semmi listázni az abban levő tartalmat legyen az kép, film vagy zene. Csak innentől ugye a mostani helyzetben a galéria se fogja, tehát azzal ha akarja se tudja megnézni a képeket, csak valami külső fájl kezelővel ami meg tudja jeleníteni, ES pl. ilyen.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Steelheart2
őstag
Én ezt nem értem miért csinálja a telo.Felraktam a 4.2.2 factory imagebol.Lefrissül 4.3 ra.Minden ok.De 4.3 rol 4.4 re lefrissül és bootlopot kapok és 10 percig semmi.Ha factoryval racom fel akkor is és ha sideloaddal,akkor is.Mindig a 4.4 a vége.Onnan semmi. 4.3 után felrakom az uj bootloader és a rádiot fastbootbol.Cwm recovery alol ha felrakom ezt akkor müködnie kellene nem?Vagy rádiot és bootloadert sem kell cserélni elötte?
-
KazaiLecso
tag
Nem tudom lehet én vagyok béna de én nem tudom sehogy sem feltelepíteni a 4.4.1 et...
ki fog jönni OTA frissítésként is?Üdv, Levi
-
Steelheart2
őstag
válasz KazaiLecso #37033 üzenetére
Persze
-
KazaiLecso
tag
-
Steelheart2
őstag
válasz KazaiLecso #37035 üzenetére
Hát az sajna nem tudom.De gondolom kb 1 hét.
-
Integra
titán
válasz KazaiLecso #37035 üzenetére
attól függ, hogy a rendszer melyik rollout-ba sorsolja ki a telefonod. ha elsőbe, akkor már most is megkaphatod, ha a negyedikbe, akkor meg mondjuk 2-3 hét - feltével, hogy az első rollout rendben lemegy.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz KazaiLecso #37039 üzenetére
abbók, amikor megjön
nem lehet előre tudni, random generálja a listát a rendszer....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
atillaahun
veterán
Működésre tudta már bírni valaki a Call Recorder-t?
Nálam a 3 felvételi módból 2 hibát dob, 1 megy csak sercegést rögzít. Több beállítás meg nem nagyon van. Egyéb bevált app esetleg?[ Szerkesztve ]
-
vicamuso
tag
Ahogy olvastam a 4.4.1ben benne van a gel. Az meghülyithei ha majd otarol felrakom a frissitest? Azaz ota elott majd erdemes kikapcsolni a gel.t thx
-
Scooter74
őstag
Így próbáltad feltenni:?
Csinálsz egy Nexus mappát
le töltöm a mappába ezt: android-sdk-platform-tools-r16.0.2
majd ugyan abba a mappába ezt a zip fájlt: 70f3bd408ca3d142509cd4bace2f2c7e3aa486c6.signed-occam-KRT16S-from-KRT16O.70f3bd40.zip /ezt a zipet nem kell kicsomagolni!!/
kikapcsolod a telefont
majd bootloader módban elindítod
itt kiválasztom a recoveryt ami gyári legyen
amikor bejön kell egy bekapcs és hangerő fel gombot nyomni egyszerre
megjelenik a menü
feldug pc re a telefon
aztan recoveryben update adb menüt kiválasztani
aztan varja a parancsot
a letöltött Nexus mappában elindítom a start.bat filet ami elinditja a cmd és beírom neki
először adb devices
aztan ha megtalálta az eszközt
adb sideload és a space gomb után tab gomb és be is dobja a zip fájl nevét és enter.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Diamond500
senior tag
4.2.2 van most nekem fent érdemes 4.3-ra frissíteni?
-
MODERÁTOR
válasz Diamond500 #37048 üzenetére
4.4-re frissíts Factory image-ből, utána meg adb sideload módszerrel tedd fel a 4.4.1-et.
-
sonique
őstag
válasz pepe091 #37049 üzenetére
minek factory img
mind2 updatet felrakhatja sideloadal gyorsan megvanmondjuk az már lehet 3 ota zip
mert 4,2 rol 4,3ra
aztan 4,3 rol 4,4 re és az utso a 4,4,1 re
de minden beallitas megmarad és nem kell wipe
és a legfontosabb az sd kártya rész tartalma megmaradszal hiába 3 update jobban jár igy
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs