Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz knyitogato #902 üzenetére
Ok....
ajánlom az elektromos öngyújtók "belét"....nagy segítség tud lenni egyéb garanciális ügyintézésnél is. Gondolom itt is hasznát lehet venniÉn látok benne logikát,,bár egyik rablót sem védem
Egyszer előfizettél egy szolgáltatásra: Kapsz hozzá ingyen Sim-et...
Készüléket váltasz a szolgáltatódnál amibe micro Sim kell: Kapsz hozzá ingyen Sim-et...
Régi kártyád van, vagy elromlott a kártya: Kapsz ingyen Sim-et...
Elrontottad, pocsolyába dobtad, kettétapostad: Fizess az uj Sim-ért...
Máshol vásárolsz micro Sim-es készüléket, nem a szolgáltatódnál(és még normal Sim-ed van): Fizess a Sim-ért...Nem látok ebben semmi kivetni valót,,,de lehet, hogy csak én fáradtam már bele az állandó lázadásba
A személyidért, a jogsidért, az útleveledért, mindenért fizetsz az országban ahova születtél,,, épp egy külföldi kapitalista multinál ne fizetnél bármiért?
Welcome to the real World[ Szerkesztve ]
-
grecki
csendes tag
hello mindenki, ezt a hszt mar en is az n4rol irom, most kapcsoltam be, igy sok mindenrol egyelore nem tudok beszamolni.annyit azonban mar eszrevettem, hogy a hangero szabalyozo mintha kicsit lotyogne a helyen... azert remelem kiesni nem fog egy darabig.
-
törölt tag
hmm, mintha lennének azért gondok a minőséggel sajnos. nekem a hangerő szabályzó feletti részt ha megnyomom (itt szoktam ellentartani a bekapcsoló gomb lenyomásakor), akkor kicsit nyekereg, de nem látni semmi illesztési hibát, meg nem mozog láthatóan.
tybsen: szerintem nincs összefüggés. alapvetően mindenre 12 hónapot szoktak adni, csak egyes gyártók ezzel akarnak kitűnni, hogy bevállalják az extra garanciát. laptopoknál is általában 1 évekkel árulják, aztán jött a Dell, és elkezdett 3 évet adni minden gépére. de ez nem jelenti azt, hogy mondjuk egy Inspiron lényegesen jobb minőséget képviselne, mint mondjuk egy hasonló konzumer laptop a konkurenciától.
[ Szerkesztve ]
-
gabesz839
senior tag
Like! Ez teljesen így van. De én azért látok benne kivetnivalót, csak hát nem lehet ellene tenni semmit. Illetve a sim ügyet én megoldottam magamnak. Csodálkozni ezen nem kell, a szolgáltató védi a kis bizniszét, de ha az ember egy kicsit kreatív plussz van egy kis érzéke(már említettem) akkor vannak lehetőségek. Megtehetem hogy kifizetem a sim cserét a szolgáltatónak(hála égnek),de ha valamit meg tudok oldani magam akkor: EZT NEKIK!! Abból a pénzből inkább veszek egy tálca sört.
Segíts magadon és Isten is megsegít!Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
grecki
csendes tag
tenyleg csak az elso benyomasok. a kijelzo gyonyoru, mondjuk en samsung galaxy ace-rol valtottam,szoval eleg nagy a difi. (mar epp itt volt az ideje) a proci szelsebesen hajtja a telot, gyakorlatilag semmire nem kell varni. ket aprosag, ami nekem nagyon tetszik szemely szerint, h a chrome tab valtasahoz csak at kell gorditened az ujjadat a kijelzo lekerekitett peremen.nalam ez telitalalat.ha nem oldalrol inditod a mozdulatot, akkor csak az adott kepernyon navigalsz. a masik pedig a kijelzo kikapcsolasakor jelentkezo apro effekt, mint a regi tvken, felulrol es alulrol osszenyomja a kepernyot egy egyenes vonalba, majd elsotetul. a keszulek erezhetoen melegszik, ami szamomra meg nem tapasztalt jelenseg, kivancsi vagyok h kesobb mennyire lesz zavaro, illetve h a tok tompitja e vagy erositi. kozben meg egy aprosag, mintha nem lenne smiley a default keyboardban, vagy csak en vagyok a bena es nem talalom.
-
gabesz839
senior tag
Nagyon örülök hogy már sokan nyomkodjátok a telót
Csak még én nem tudom Átkozottut of stockEgy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
firedani
tag
Ez a tmobilnál van?
Amúgy ha van bármi kérdésetek a nexus 4el kapcsolatban tudok segíteni.
Nekem nem lötyög semmi sem nyikorog.
Talán ami kicsit zavaró hogy be van süllyesztve a képernyő bekapcsoló/kikapcsoló gomb és így kicsivel nehezebb megnyomni.Szerk: Egy kis megfigyelés már lemerítettem és feltöltöttem 100%ra az elöző telefonomhoz képest sokkal lassabban töltött de remélem lassabban is merül .
[ Szerkesztve ]
-
sompetike
aktív tag
Az az effekt ami a kikapcsoláskor van nekem terminátor cimü filmre emlékeztett amikor elolvad a forró acélban a terminátor s a szemében kialszik a fény....
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
Ronin-
senior tag
Most olvasom. Mondjuk az így elég meredek.. Viszont nem lepődnék meg,ha bemennék, azt mondanám cseréljék ki és azt mondják,hogy 4000.. (telenor) Én meg szépen kiröhögöm őket és megköszönöm a lehetőséget és oda szúrom, hogy " oké, akkor szeretném lemondani az előfizetésem" Szerintem meg fogják egyből gondolni a dolgot..
-
firedani
tag
Nemtudom kit mennyire érdekel de ki rootoltam a Nexus 4em .
-
twine
veterán
válasz gabesz839 #911 üzenetére
"ha valamit meg tudok oldani magam akkor: EZT NEKIK!! Abból a pénzből inkább veszek egy tálca sört."
Jól teszed,,,nem arra gondoltam hogy ez "ördögtől való", és mindenki kötelezően fizessen,,,
De sokszor jobb ötlet, mint "anyu manikür készletével" nekiállni faragni!
if you know what i meanCRT effect :
Annó Galaxy S-en az elsők között volt amit "friss romolás" után feldobtam
Tényleg látványos tud lenni[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
Koszi az infokat, orom olvasni :-) Szerintem a melegedest majd javitjak egy frissitessel, legalabbis remelem.
(#915) firedani: koszi! ugyanolyan konnyu volt rootolni, van toolkit mit galaxy nexus-nal? igazabol nem olvasam utana még, mert tegnapig még bizonytalan volt, hogy egyáltalán nexus 4-et veszek-e, de aztan csak megrendeltem es januar 3-an erkezik, tehat 2 het k Valamilyen tokot vettel/vettetek mar hozza? En epp most akarok rendelni, elsodlegesen valami szilikont, mert ez edzeseknel nalam muszaj - meg ez az uveg hatlap amugy is eleg para.. nem tartom tul jo otletnek, mar iphone-oknal is idegenkedtem tole, mert oke hogy jol nez ki, de azert sokkal jobban kell ra vigyazni.
(#922) twine: ez az ember nagyon kesz van de azert fel vagyok iratkozva a csatornajara nekem az tetszett, nem tudom melyik videojaban, talan pont ebben, amikor meg van dobbenve, hogy mennyire smooth a rendszer, pedig ez android.
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Parancsolj...
(bár nem engem kérdeztél )Valahol már linkeltem a topicban...De legyen inkább többször
Unlocking, Rooting, and More with Nexus 4 Toolkit
[ Szerkesztve ]
-
-
grecki
csendes tag
válasz assemble #919 üzenetére
koszi, nem tudtam rola. nekem uj volt.
en [ilyen]
tokot vettem, barnaban es feketeben is. gondoltam, fo a valtozatossag. ma delelott fogom feltenni, eddig tesomnal volt.egyelore nincs microsimem, es meg nem is dontottem el h hivatalos uton szerezzem e be, vagy sem. ami pedig a muanyag micro sim adaptert illeti, azt hol erdemes beszerezni?
-
PPeti1986
tag
Én is Nexus 4 tulaj lettem. Saturnból lett vásárolva pénteken 1év garral. nokia c3-00-át váltottam le
[ Szerkesztve ]
-
firedani
tag
válasz sompetike #926 üzenetére
Igazából letöltöd a Nexus 4 toolkitet és onnantól mondjuk először csinálsz egy backupot, utána bemész bootloaderbe ... szóval szerintem teljesen le egyszerűsítették a programot persze csak ha tudsz angolul .
Mert ha akarsz rootolni és még nem vagy bootloaderben megkérdezi hogy akarsz-e, szóval elég könnyű, meg van egy rakás tutorial hogy, hogy kell.
En csak rootot raktam fel és kihagytam a Busyboxot.[ Szerkesztve ]
-
noorbertt
őstag
válasz firedani #933 üzenetére
Busybox végül is mire való?
Ha rootolod a nexus 4-et és nem törölsz semmi alap dolgot , akkor ota frissítés lesz a root-tól függetlenül? Illetve marad is a root?
Ha má OFF-olok Bereggelek egy mailcímet amivel vásárolok android appokat, akkor ha azt a címet két telefonon használom mint play fiók ugyan úgy mindkettőre megy a folyamatos frissítek amikor kijön egy megvásárolt appnál?
-
törölt tag
válasz noorbertt #934 üzenetére
második kérdésre a válasz: igen. és szerintem nincs is korlátozás, hogy hány eszközön használhatod ugyanazt a google account-ot, ilyenkor a Play-en megjelenik, hogy van több eszközöd, és melyikre mi van talapítve, illetve ha a weblapról telepítesz, akkor melyikre szeretnéd.
-
firedani
tag
válasz noorbertt #934 üzenetére
Nemtudom mire való a busybox de úgy tudom hogy néhány alkalmazás busyboxot igényel.
Ez egy jó kérdés de szerintem csak nem csinálnak egy toolkitet hogy ha használom nem tudok frissíteni.
Hát galaxy nexuson mi volt?Mert az is ugyanaz,ugyanúgy van toolkit hozzá.
De szerintem csak lesz frissítés azért. -
noorbertt
őstag
Köszönöm a válaszokat. Kár hogy nincs ilyen gomb
-
knyitogato
őstag
Havidíjat fizetek. Pont. Tegyék lehetővé a szolgáltatást, amiért fizetek. Birkaság elfogadni,, hogy pénzbe kerül egy simcsere , főleg hogy két éves elofizunal már nem 18,hanem 21 hónap után cserélhetnék készüléket, holott szerződéskötésnél ez még 18 volt. Persze azzal nincs bajom, ha más fizetni akar :-) én nem fizettem :-) na off vége részemről. Jöjjön már a Nexus 4 :-)
[ Szerkesztve ]
-
PPeti1986
tag
koppra lemerült nexus 4-em és töltőn van már egy jó ideje de semmi reakció. 5let? thx.
-
tybsen
addikt
Amit ebben a videoban mutatnak 12:05-tol, osszehasonlitva a galaxy nexus kijelzojenek erzekenysegevel, az mennyire helytallo? Tehat, hogy nem erzekel rendesen illetve azonnal? Akinek van nexus 4, megtenne, hogy ir rola velemenyt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs