Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz FearTomi #18000 üzenetére
Es te szemely szerint hasznalod a battery gurut? Amugy jo fulesem van egy sennheiser agybadugos 120vhany dbelles szval eros (butasagot nem akarok mondani), de franco kernellem cm10.1en dobtam a hangeron franco kernel update appel es hangosabb volt bar en mar ebbol a szempontbol suket vagyok mert hozzaszoktam a hangos zenehez.
-
Syd69
aktív tag
Nektek mennyi ideig tölti fel az akkut?
Nekem 4-5 óra - kicsit sokallom...
(mondjuk 30% tól)
Alma
-
FearTomi
őstag
-
bbalika81
aktív tag
Töltés közben melegszik valakinek? Nekem 2 hetes a telefon, eddig nem tapasztaltam, de pár napja, ha töltőn van akkor 34 fokra melegszik, érzetre jóval többnek tűnik.
Ez normális? -
vadcitrom
tag
Sziasztok!
2 hete boldog tulajdonosa vagyok ennek a gyönyörű készüléknek. Végre egy telefon amin akadás és fagyás mentesen fut az Android.
Lenne mindjárt egy kérdésem. A Facebook értesítések mobil neten nem érkeznek, nálam van csak így vagy más is találkozott vele? Telenor a szolgáltató. Természetesen a Face-n be vannak állítva ezek a lehetőségek.[ Szerkesztve ]
-
gabo91
aktív tag
/storage/emulated/0/Android/ mappában mik vannak törölhető a tartalma?
Amolyan gyorsító tár szerű ez? (2,6giga csak azért kérdezem)
A játékok amiket elszednek még netről, azokat hol találni, mert ha törlöm csak pár mb-ot szed le, amit netről szedett hozzá azok még vannak valahol... (pl. gameloftos játékok gameloft mappában az oké, de a többség merre?)Illetve a menüben az ikonok rendezését valahogy lehet állítani?
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok!
Épp most néztem, usába 300 dolcsi, 60 egynéhány ezer ez a telefon.
Ki a francnak szóljak ott kint? amúgy, mennyibe kerülne hazautaztatni, ha esetleg valaki ott megtudná venni nekem.
Köszi -
w333
félisten
válasz Sterilzona #18019 üzenetére
Azt is vedd figyelemben hogy EU -ban nem érvényes a garancia !
Inkább Német -ből vagy valami GSM bolt -ból vedd megiPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
korpicschess
veterán
Az nettó ár, szerintem.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
GeneraL_XTX
veterán
Egyrészt az nettó ár, a plusz adó államonként eltérő. Másodszor ha hazapostáztatod akkor a határon még jól meg is vámolják, aztán ugyanúgy 90-100k lesz belőle mintha itthon vennéd egy zug gsm-ben, bár normális garid így se úgy se lesz rá
[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
válasz korpicschess #17995 üzenetére
Nem a Swapp-ra gondolsz?
Jópofa, de nekem az egyszerűbb, átláthatóbb beépített verzió jobban tetszik. Ahogy nézem, az xda-n is téma, talán a következő verzióban már javítják is, és akkor száműzhetem a tálcát is a kezdőképernyőről! Na meg alkalmazás futtatás közben is jól jöhet sokszor. -
jaszy76
aktív tag
-
petipetya
nagyúr
A mai Ubuntu Edge bejelentéshez kapcsolódóan:
A 2. videóban a csinos nő 1:54-nél a Nexus 4-ről indította el az Ubuntut, ami ezáltal a "gépen" futott. Kár, hogy nem értem mit mond. Viszont érdekelne, mert a laptopon az Ubuntu a fő rendszer: [link]
"nincs rá lezsóidő"
-
korpicschess
veterán
válasz petipetya #18026 üzenetére
Azt mondja, hogy a telefon funkcionál PC-ként, szimplán androidon futtatva az Ubuntut (nem teljesen ugyanaz, de natív Ubuntu, és még office programok is futnak), és csak ki van lőve HDMI-vel monitorra (bluetoothon egér és bill). Hozzáfér a fájlokhoz stb.
Amúgy iszonyat jó, ilyenre várok! Motorola Lapdock is nagyon tetszett.
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
petipetya
nagyúr
válasz korpicschess #18027 üzenetére
Ez világos volt, köszi. Csak az nem, hogy mikor és hogyan lesz elérhető.
"nincs rá lezsóidő"
-
[P]laci
senior tag
válasz korpicschess #18032 üzenetére
nyilván nem egy partyban játszik a kettő. csak pont megláttam htg-en és gondoltam ha szó van róla bedobom. mindenesetre ez az "ubuntu oprendszer telóra" projekt nekem nagyon tetszik már lassan egy éve, szóval lassan jó lenne, ha teljesen kész lenne.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest