Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zezoka
őstag
NFC-s autós tartót látott már valaki? Mert az lenne az igazi poén!
Sosem használom az autós dolgokat (kivéve a blue kihangost, az gyárilag van az autóban is): gps-es dolgok, útbiztonsági kamerás mód, mert nincs se autós tartóm, de ha lenne is, akkor sem töltene (Usb csatira bedugós nem kell, mert félnék, h a sok kivétel-berakás szétcseszi a csatit)
Most viszont ezt találtam! Baromi jó kis proginak tűnik: navigáció, követési távolság jelző, sávelhagyást figyelő (természetesen riaszt is mindkét esetben), útbiztonsági kamera. A pro-ban gondolom nincs reklám. Videó magyarul.
[ Szerkesztve ]
-
-
petipetya
nagyúr
válasz korpicschess #17003 üzenetére
Kérhetek hozzá linket? Hátha abból kiderül a neve.
Havernak kellene egy Lumia 920-hoz, és még nem találtunk ilyet az ebay-en.
"nincs rá lezsóidő"
-
zezoka
őstag
válasz korpicschess #17003 üzenetére
Hülye vagyok! Qi, nem NFC, nem is tudom miért azt írtam, mikor tudom, h az más! Szóval Qi!
-
sompetike
aktív tag
valakit érdekelnek ezek?
pár titkos kód....*2767*3855#
Gondold meg mielőtt beütöd ezt a kódot, mert ezt a gyári "formázáshoz" lehet használni, törli az összes file-t és beállítást a belső memóriából, valamint újrainstallálja a telefon firmware-jét.
*#*#4636#*#*
Néhány érdekes információt jelentethetünk meg a telefonról és az akkumulátorról.
Beírása után 4 menüpont jelenik meg a kijelzőn:
•Telefon információ
•Akkumulátor információ
•Akkumulátor története (log)
•Használati statisztikák*#*#7780#*#*
Gyári beállítok visszaállítására használható kód. A következők törölhetők vele:
•a telefonon tárolt Google profil beállításai
•Rendszer és programok adatai és beállításai
•Letöltött programokNem törli:
•Aktuális rendszert és a hozzáadott programokat
•SD kártya file-jait: képek, zenék, stb.Beütés után egy prompt jelenik meg, ami megkérdezi, hogy valóban vissza akarjuk-e állítani.... Itt még visszafordítható a művelet.
*#*#34971539#*#*
Ezzel a kóddal a telefon kamerájáról kaphatunk információkat. Beütést követően 4 menü jelenik meg:
•Update-elhetjük a kamera firmware-jét (Ne próbáld ki!!)
•SD kártyáról update-elhető a kamera firmware-je
•Lekérdezhető a kamera aktuális firmware verziója
•Lekérdezhető a firmware update-ek száma*#*#7594#*#*
Ez a legjobb! Ezzel a kóddal lehet szerkeszteni a Hívás vége/Bekapcsoló gomb funkcióját. Ha hosszan nyomjuk a gombot, akkor megjelenik a Silent mód, Repülő mód vagy a kikapcsolás lehetősége.
Ezt lehet megváltoztatni a kóddal. Beállítható a közvetlen kikapcsolás, így nem kell állandóan választani a lehetőségek közül.
*#*#273283*255*663282*#*#*
Ez a kód megjelenit egy file manager-t, amivel le tudod menteni a média file-okat, pl. képek, zenék, videók, hangfelvételek.
*#*#197328640#*#*
Ezzel a kóddal a szerviz módba léphetünk, lehetőség van néhány teszt futtatására és beállítások megváltoztatására.
WLAN, GPS és Bluetooth Test kódok:
•*#*#232339#*#* vagy *#*#526#*#* vagy *#*#528#*#* - WLAN teszt (használd a "menü" gombot a teszt indításához)
•*#*#232338#*#* - megmutatja a WiFi MAC address-t
•*#*#1472365#*#* - GPS teszt
•*#*#1575#*#* - másik GPS teszt
•*#*#232331#*#* - Bluetooth teszt
•*#*#232337#*# - megmutatja a Bluetooth eszköz címét*#*#8255#*#*
Ez a kód használható a GTalk Service Monitor elindításához.
Kódok a Firmware verzió kiiratásához:
•*#*#4986*2650468#*#* - PDA, Telefon, H/W, RFCallDate
•*#*#1234#*#* - PDA és Telefon
•*#*#1111#*#* - FTA SW verzió
•*#*#2222#*#* - FTA HW verzió
•*#*#44336#*#* - PDA, Telefon, CSC, Build Time (készítés ideje)Kódok különféle gyári tesztekhez:
*#*#0283#*#* - Packet Loopback
*#*#0*#*#* - LCD teszt
*#*#0673#*#* vagy *#*#0289#*#* - Melody teszt
*#*#0842#*#* - Device teszt (vibráció teszt és háttérvilágítás teszt)
*#*#2663#*#* - Touch screen verzió
*#*#2664#*#* - Touch screen teszt
*#*#0588#*#* - Proximity sensor teszt
*#*#3264#*#* - RAM verzió
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
sompetike
aktív tag
akinek kell hátlap fólia küldjön privit...
segitek...n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
zezoka
őstag
válasz korpicschess #17007 üzenetére
Köszi! Nemrossz! Bár elég jó ára van: 50-100dollár. Bár várható, és ha úgy veszem nem is sok, cska nekem megéri-e a bohóckodás miatt! Akkor már lehet, h inkább egy asztali (olyan sokat azért már nem autózok).
-
rasky
senior tag
Korábban említette egy kolléga, hogy a fix részek olyan mintha beégnének a kijelzőbe, de egy egy idő után eltűnnek. Na ezeket én is tapasztalom, például ha a billentyűzet fél percig folyamatosan a képernyőn van, akkor vagy a beállítások vagy az akkuhasználatnál lent az átmenetnél visszaköszön halványan...persze lassan eltűnik, de eléggé érdekes.
Ja meg mikor az alsó vezérlő gombokat elrejtettem a PIE miatt, akkor az is látszott egy rövid ideig.
[ Szerkesztve ]
-
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Nexus 4 beszerzésén gondolkozom. Hol érdemes venni ha 100e ft a keretem rá? Partnerogsm-nél a legolcsóbb, (jelenleg 84e ft a 8 gigás) van valami tapasztalatotok ezzel a bolttal? Megbízhatóak? Vagy várjak kicsit és inkább Speedshoptól vegyem?
Előre is köszönöm a segítséget!
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
w333
félisten
-
pcnet
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek a gyors választ.
T-s kártyával szeretném használni, háttértárra csak néhány albumnyi MP3 menne, amit ha megunok, törlöm és teszek fel másikat. S+-on 3 giga szabad helyem van, ezért gondoltam itt is elég lesz a 8 gigás verzió. Nem filmezek, nem fotózok.
Partnerogsm milyen garral adja? Gondolom annyiért bolti, Somogyban lakom, ha gond lenne postázhatom? Headset nem gond, van sajátom, USB kábelek hegyekben állnak, de azért doboz és töltő nem ártana. (Ha mégsem teccik és tovább szeretném adni...)
-
margithid
veterán
A nexus 5-ről van már valami infó? Mikor jelenik meg, mekkora lesz a kijelző, hány GB Ram.
-
szponzor
senior tag
válasz forintuser #17026 üzenetére
Nekem is ismerős volt a név
-
legenda
a sony fogja gyártani, és idén októberben jelenik meg!
5.2", full hd, 3 gb ram, 2.3 ghz qualcomm snapdragon 800 proci, 16 mp kamera...stb, és ha nem így történne, akkor nem én tévedtem, hanem a gyártó döntött másként![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
w333
félisten
válasz forintuser #17026 üzenetére
Szerintem legkorábban kb. Okt. - Nov. fogják bemutatni az "Android 5 (Key Lime Pie)" -al együtt, ha mégsem akkor már csak jövőre valamikor, és ha tippelnék akkor azt mondanám hogy LG vagy Motorola fogja gyártani, hardver adatai meg szerintem : 5"/ 1080p kijelző, Snapdragon 800 / 4 x 2.3 ghz Cpu, Adreno 330 és 3GB/RAM
(#17029) kali
A Sony az teljesen más vizeken evez, miért csinálna Nexus telefont mikor már bejelentették hogy lesz Xperia Z "Google Edition" mint pl. a Galaxy S4 és HTC One !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Worlon83
aktív tag
-
legenda
-
-
assemble
addikt
válasz Worlon83 #17034 üzenetére
Meg egyaltalan nem biztos, hogy ennek a telonak barmi koze lesz a kovetkezo Nexus-hoz, szoval nem nagyon jelentheto ki semmi
Egyebkent mit varnal tole azon kivul hogy 1 evvel ujabb csucstechnika van benne? Ha igy nezed, N4 is kb ugyanennyit tudott felmutatni a GNex-hez kepest. A GNex volt meg viszonylag uttoro az idejeben mint kb elso gombok nelkuli, nagy meretu/720p kijelzos telo. Abban persze a vas volt sokak szamara kicsit csalodas. Sokaknak pedig az 1080p (ami megint duplazna a felbontast) mar eleg ok lehet a cserere, plusz erosebb vas, jobb kamera, stb. Ezeken kivul nagyon nehez manapsag barmi lenyegi ujdonsagot mutatni, a sima touch screenes telefon technologia kezdi surolgatni a hatarait... -
FearTomi
őstag
válasz #16820480 #17044 üzenetére
Isten ments, hogy a Sony Nexus-t gyártson!!! Náluk rondább telefonokat egyik gyártó sem tudott még produkálni.
A Motorola szerintem meg még pár évig nem gyárt Nexus-t, előbb megpróbálják feléleszteni a céget, majd utána.
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
pcnet
addikt
Megrendeltem Partnerogsmtől egy 16 GB fekete példányt. Köszi mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest