- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
technoboi
tag
válasz
AsusBoy #51207 üzenetére
Engem a héten ijesztett meg a telóm, egy év után megint sikerült egy piros led-et összehoznom, 6%nál kapcsoltam ki, hazamentem és már nem tudtam bekapcsolni, egész éjjeles töltés után sem. Fórumon olvastam hogy a QI töltő más áramkörön van, próbáljam azzal, és tényleg, egy óra töltés után be tudtam kapcsolni. Szerintem te is próbáld azzal...
-
atillaahun
veterán
válasz
AsusBoy #45502 üzenetére
Jobb helyeken igen. Ha teheted akkor ne szolgáltatóhoz vidd, hanem az LG-hez, és akkor spórolsz egy hetet.
Cseretelónak mondjuk általában valami szutykot adnak amivel telefonálni még éppen lehet oszt cső. Legalábbis a miskolci LG partner ilyen. Pesten lehetigényesebbek egy fokkal.(#45500) mihione
Ha a robogó szerviz megcsinálja az LG-t is akkor valószínűleg igen.Azért azt mondd meg, hogy szóljanak a javítás megkezdése előtt, nehogy kicseréljenek benne mindent 100k-ért.
-
tomiii007
senior tag
-
NTonee
veterán
válasz
AsusBoy #40986 üzenetére
nekem is sokáig nem volt gondom vele. Aztán egy darabig nem volt rá szükség és mikor újra csinálni akartam, akkor nem akart összejönni.
Nem tudom, hogy milyen egyéb probléma lehet amúgy, csak észrevettem, hogy nálam is nehezen sikerül néha.
petipetya: én is így csinálom, mégis néha kínlódás van. Szerintem szimplán csak bénázok.
Pedig nem egy komplikált, összpontosítást megkövetelő feladat egyszerre lenyomni 2gombot.
-
zezoka
őstag
válasz
AsusBoy #40098 üzenetére
Az egy dolog, az egy általános szöveg, de a Nexusokon gyárilag van magyar nyelv! Én már raktam fel gyári oldalról letöltött képfájlt (mikor behalasztottam a telót egy bootloop-al), és azon is volt magyar nyelv!
Tartozékok viszont nem lesznek hozzá. Nexushoz amúgy is csak a töltő a tartozék, semmi más.
-
mihione
őstag
válasz
AsusBoy #33657 üzenetére
Nem ertem minekez a sok miuis pontszam,egyaltalan nem nagy cucc nalam carbon hoz 21000 korul belakva ha efolotti pontot oc nelkul eler valaki arra aztmondom igen ez mar valami
Persze tudjuk hogy a pontszam nem minden de azert a 3d,2d tesztnel jol kijonnek a kulonbsegek amik hasznalat kozben is helytalloak. -
petipetya
nagyúr
válasz
AsusBoy #31126 üzenetére
Ami 100%: A hivatalos nevét nem tudom, de a lényege, hogy valami algoritmus osszehangolja a szenzorok működését, amely által sokkal energiatakarékosabb módon üzemel pl. egy lépésszámláló vagy éppen a folyamatos helymeghatározás a Google Now részére.
Azt írták a kitkat hivatalos oldalán, hogy egyenlőre ezt a funkciót csak a Nexus 5 kapja meg, de később igyekeznek elérhetővé tenni a többi 4.4-et futtató modellre is.
-
Benex
senior tag
válasz
AsusBoy #31113 üzenetére
Tegnap feltettem , és az új (13.11.01) nagyon szépe megy telefonon , tényleg. Csak nekem több idő kell ahhoz , hogy megszokjam ezt a rendszert , és sokkal továb tartana belakni is a telefont , mivel itt ugye minden ikon "kint " van. De az a sok téma ami van
... karácsonyra lehet Xiaomi mi2s-t nézek
De lehet hogy holnap délután feldobom és marad is
(amennyire "kattogtam" a kitkat miatt , és tegyük hozzá hogy amiénk még kint sincs de a portolt verzió nem jött be.És ha igaz amit most olvastam, hogy mi nem is ilyet kapunk akkor miui lesz (addonnal :24dpi navbarral és multi rebootmenüvel))
-
petipetya
nagyúr
válasz
AsusBoy #30217 üzenetére
Gépen a picasaweb.google.com címre mi jön be neked?
-
twine
veterán
válasz
AsusBoy #30213 üzenetére
közel sem biztos hogy ez a legegyszerűbb megoldás,,,de:
nyisd meg az albumot,,megjelennek a fotók a bal felső sarkukban egy karikéval benne egy pipa,,ezt pipáld ki, és megjelenik fölül egy menüsor, amiben szerepel a törlés...
ez alapján már szerintem menni fogSzerk:
Látom jött segítség -
w333
félisten
válasz
AsusBoy #21958 üzenetére
Total Commander > Beállítások > Általános Beállítások > Képernyő > Fájlablak > itt be kell pipálni a "Szülő mappa megjelenítése [...] a gyökér mappában is" részt.
Ezután a Total Comander két fájlablakában legfölül megjelenik a [...] jel amire ha rákattintasz láthatóak lesznek a fizikai meghajtók C:, D:, E: és végül a Nexus 4 -
Scooter74
őstag
válasz
AsusBoy #21763 üzenetére
Ne légy türelmetlen neked is megfog jönni az a frissítés!
(#21765) pityaa23!
N-cry toolkitel próbáld meg vissza rakni, vagy amit én linkeltem itt az oldalon!
Az enyémet a keresőben úgy találod, hogy toolkit 1.6.1 de ha letöltöd akkor egyszerre frissíts be mert nekem már 1.7.1-s a verzió.(#21764) petipetya!
A keret rendszer is valamikor a 10.-ikre jön össze. Szerintem várj még egy kicsit neked is meg fog jönni ez a frissítés csak nyugalom!
Nekem most ahogy megjelent már egyszerre fel is dobta, igaz én csak reggelre vettem észre mert este folyamatos wifin vagyok otthon, de amit nem értek az az, hogy miért nem jelezte? Pont véletlenül néztem rá és ott volt letöltve csak telepíteni kellet. -
FearTomi
őstag
válasz
AsusBoy #21643 üzenetére
Milyen anyagú? Én biztos vagyok benne, hogy ez nátrium-triametanoldiszulfátból van
Amúgy tok terén nem érvényes az, hogy nem biztos, hogy a drágább a jobb, a fóliát meg felejtsd el, kb. olyat adnak hozzá, aminek 10 ft darabja és vagy fel sem lehet normálisan rakni, vagy szétkarcolódik 1 nap alatt!
Mivel az első amit linkeltél, az nem öleli körbe a telefont, ezért én a másodikat venném a helyedben, hiszen olyat akarsz! Egy Ringke Fusion tok kéne neked igazából, csak azt nehéz itthon megtalálni.
-
AsusBoy
senior tag
válasz
AsusBoy #21642 üzenetére
SZERK. idő lejárt *
Erről jó mert van minden oldalról róla kép és itt látni ,hogy rendesen körbe öleli .
Ez szerintetek milyen anyagú ?
Előzőhöz adnak képernyővédő fóliát és az olcsóbb is , bár ez szerintem meg jobban körbe éri .
(Nem fogok pár száz forintokon vacillálni )
Ti melyiket vennétek meg inkább ?
-
w333
félisten
válasz
AsusBoy #21453 üzenetére
Mindent hagyjál úgy ahogy van ! alapból "push" az egész szinkronizálás !
És Gmail -t is állítsd vissza "push" -ra, mert manuálisan csak akkor fogod megkapni az emailt ha elindítod a "Gmail" alkalmazást és rányomsz a frissítésre !(#21454) nLali
"Chrome" a legjobb böngésző ! és nemsokára jön a 29 -es verzió !
-
-
w333
félisten
válasz
AsusBoy #21436 üzenetére
Google kereső / menü gomb (3 kicsi pont) Google Asszisztens "pipa ki" !
(#21438) Cseri0058
Persze hogy csak 3G -nél van, hiszen wifi -vel egy adott helyhez vagy kötve, így ha kimozdulsz otthonról a térkép folyamatosan figyeli a helyzetedet és elmenti a helyelőzményeket !
Ez a szolgáltatás szerintem akkor jó ha pl. valakit megakarsz figyelni és bekapcsolod a helyelőzményeket, aztán pedig amikor akarod, szépen vissza tudod nézni hogy mikor és honnan hová ment !(#21442) Cseri0058
A lakásban keress egy olyan helyet ahol a legerősebb a 3G ! és oda rakd le a telefont, így nem fogja mindig a hálózatot keresni és nem fog gyorsan merülni !
-
pcnet
addikt
válasz
AsusBoy #21302 üzenetére
Az teljesen jó pontszám ha gyári ROMon vagy. Nekem 14-15 ezret hozott 4.3 alatt. CM 10.2vel volt 20.500, CM 10.1-el valami 18-19.000 körüli. Mobilaréna tesztben is írják, hogy bár benchmark eredményekbenelmarad a konkurenciátó, sebességben nincs szégyenkezni valója. Sőt, itt fórumon olyat is olvastam, hogy S4hez képest is simább a működés.
Akksi üzemidő növelésre: ha nem használod wifit, mobil netet, GPS-t, kapcsold ki. Mikor nem netezel, 2G-n használd és fényerőre figyelj. Szerintem kb. ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Warhammer 40.000
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mobil flották
- Mikrotik routerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított karcmentes Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest