Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok, az utobbi idoben elkezdtem kacsingatni a nexus 4 fele ugyanis valtani szeretnek egy samsung galaxy w-rol, az idopont is pont jo (lassan szulinap), azt szeretnem toletek megkerdezni, hogy mi a legolcsobb/olcso gsm kereskedes ahol a 16gb-os kiadas, olyan 100e korulvan, es meg megbuzhato is?
Valaszokat elore is koszonom! -
törölt tag
Sziasztok, tervezem egy nexus 4 beszerzeset a Partnero GSM-tol. esetleg barmi tapasztalat, megbizhatoak?
Valaszokat elore is koszonom. -
törölt tag
Sziasztok, ha minden igaz holnap megrendelem én is (partnerotól) a fehér 16-os nexusom, és ha minden jól megy hétfőn már ki is hozzák, már pár hete követem csendben a fórumot, és elég jó kis segítőkész társaság van itt. Ui.: Egy Galaxy W-ről fogok váltani, mint ahogy atike, és trance is tettte.
-
törölt tag
Sziasztok, ma megrendeltem a fehér nexusom én is (cheer), esetleg valaki tudja hol tudnék venni fehér bumper-t rá? (Esetleg gyári előnyben)
Köszi
-
-
törölt tag
Bocsi az off topic kérdésért, de eddig nem találtam rá választ és próbálom időben elintézni.
A kérdésem az lenne, hogy a telenor-nál, hogy működik a micro sim igénylés? A díjmentes kategórián belül ott van, hogy ha 2 évnél régebbi a szám, na most az enyém ennek a feltételnek meg is felel, de ezen felül kellenek még papírok, vagy csak ügyfél azonosító, illetve mennyi idő nekik ott helyben kicserélni, vagy vágják?
(Bocsi a buta kérdésért) -
törölt tag
válasz korpicschess #14999 üzenetére
Köszönöm
-
törölt tag
válasz Tüske0614 #15003 üzenetére
Googleba beírod, hogy telenor apn beállítás, elvileg az első pár linken ott lesz, és leírja, hogy hol találod és mit kell beírni, viszonylag pofon egyszerű, azért írd meg ha megoldódott.
Telenor oldaláról linkelve Név: Telenor Online APN: online APN típusa: Írd be a 'default' szót (vagy hagyd üresen). (ha új hozzáférési pontot adsz meg ezeket add meg és utána mentsd el és úgy kapcsold be a mobilneted)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok ma jött meg a fehér nexusom nekem is végre (partnerotol) ÉS nem a family frostos kocsi hozta XD. Egy-két dolgot kérdeznék, honnan tudom leellenőrizni, hogy melyik országban készült és mikor? illetve az IMEI szám mire jó? Ja és vhonnan ázsiából jött nekem mert beleb****tak egy átalakítót... mondanom se kell, hogy milyet hál' istennek nekem van rendes...
-
törölt tag
válasz z123456789 #15234 üzenetére
Köszi aztat jelzi, hogy korrekt
-
törölt tag
Srácok a prohardver app mennyire használható a telefonon? Ha használja valaki, illetve ki milyen böngészőt ajánl? Olvastam, hogy a next bejött nektek.
-
törölt tag
Srácok, hogyan tudom beállítani, hogy a gépről másoljak fájlokat telóra? Nem ismeri fel a gép a telefont kell vmi drivert telepítenem?
-
törölt tag
Még mindig nem ismeri fel a gép a telót debug on/offal se, egyéb öltetek?
-
törölt tag
válasz C.Brigante #15305 üzenetére
Mamám XP-én (de azon kb semmi sincs )
Most az itthoni xp-n próbálkozok -
törölt tag
válasz C.Brigante #15311 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2165550 ez alapján megcsináltam, miutan az utolsó előtti lépésnél telepíttettem a windowsal a az mtp drivert akkor már nem sárga kérdőjel hanem egy fényképezőgép szerűség körül forgott és az lett a vége, hogy a window nem tudta befejezni az eszköztelepítést hiba kód: 10
-
törölt tag
válasz gabesz839 #15314 üzenetére
Megcsináltam és be is jön a media audio de utana ürsen mutatja
(#15317) Worlon83: Megcsináltam ezt is végig és a hálozaton belül mutatja a totalandroidot de mikor megnyitom egy fájlt mutat, hogy failed to create plugin szerver.
Mindkettőtök lépését pontról pontról végig csináltam. :S (Ennyire szerencsétlen, hogy lehetek?)
-
törölt tag
válasz Worlon83 #15322 üzenetére
Rendben, ha hazaerek tisztafejjel nekiállok majd. (Amugy bocsanat, hogy eddig nem valaszoltam csak elmentem ugyet intezni megicro simet beszereztem), este 8kor hazaerek es majd ujra nekiugrok elorol es irok majd. Amugy media eszkozkent bejelzi a tc csak nem enged ra masolni semmit amugy halistennek telefonnal nincs baj mert fenykepezokent uzemel csak kepen kivul nemenged semmi maat kiprobalni. Win7 alatt nem de vista alatt megtudom majd nezni este.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Most értem haza akkor nekiállok megint valahogy működésre bírni az usb-t xp-n, amúgy vistán se megy. Amit megszeretnék még kérdezni, hogy gyári rommal hogyan lehet belépni recoverybe és ha airdroid progival teszek gépről valamit a telefonomra akkor a wifi letöltési adatforgalmat pörgeti?
-
törölt tag
válasz TomPack #15366 üzenetére
Az a baj h a gepem (win xp) nem ismeri fel a telefont es mar probaltam ahogy feljebb a kollegak irtak a tc-s modokat de ugyse mukodik es nem zudom hogy mit csinalok rosszul es nem tudok zenet masolni a telefonra
A recoverybe belepest azert kerdezem ha vetlen ugy lefagyasztanmh se kep se hang es akkorbelepnek recovery es ujra inditanam[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok lenne egy lehet, hogy buta kerdesem, mert ebben sose voltam biztos, hogy nem teszek kart az akksiban ha egesz ejjelre toltonhagyom? Szoval ha felolti magat lekapcsolja es nem tolti fel magat? A masik, hogy pontosan az ADB mit is jelent es mire is jo? Ha kapok egy linket azert is orok hala csak nem talaltam sehol anno a regi telefonomnal is kellett volna, de nem tudtam hasznalni mert nem igazan ertettem, a masik meg, hogy tudtok ajanlani, jo kepernyovedo folait?(gyari mar picit kezd bosszantani) hatulra nem feltetlen kell, mert ilyen nillkin tokom van nekem is mint Worlon kolleganak.
-
törölt tag
válasz barnam_ #15504 üzenetére
Koszonom , amugy olvastam,hogy nagy nehezen mukodesre birtad az mtp-t xp alatt na ma neki ugrok megegyszer mert mar hianyoznak a zeneim
(#15503) zezoka Neked is koszonom
(#15506) petipetya Koszi
Oh, meg annyi, hogy leszedtem most a gyari foliakat, hat valami hihetetlen szep , amugy akkor a hatlap folian levo imei szamot nem kell megoriznem mert rajtavan a dobozon meg a sim talcan is ugye?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szponzor #15509 üzenetére
De, egyszerubb lenne,csak nekunk itthon ilyen hordozhato szappan telenoros netunk van havi 6 vagy 10 gb (meg nem mondom) letoltesi korlattal, es nem tudom,hogy ha a zenet kuldok az letoltesi forgalomnak szamit e mivel a bongeszes es emailezes korlatlan, de pl egy jutyube video mar nem.
-
törölt tag
válasz #16820480 #15511 üzenetére
Lehet, hogy en ertelek felre, de leirom, hogy biztos, ertsuk egymast,az otthoni routerunk ez a kistelenoros szappan amibeegy sim van es a a mi wifink ugymondd, egy felturbozott mobilnet ezt adjak hipernet neven asszem,viszont az jo hir amit irtal,es nem megy az adat, csak mozgatom koszi.
Pontosan ezt hogy is kell? Es file exp levan toltve,ezutan ezt a szappannt (netet ) rakotom a gepre (mert igy lehet vezetekes netkent hasznalni) majd utana raallok telefonnal a wifire (mert kozbe wifikent is lehet hasznalni) es utana mit hogy? Nem azert irom le ilyen szajbaragosan mert te nem ertened, hanem en igy konnyebben megertetem magam -
törölt tag
Ha jol emlekszem valaki titkositotta a telefonjat a multkor, pontosan ennek mik az elonyei es a hatranyai (ha van), es mely adatokat erinti ez a titkositas?
Meg annyi, hogy ma lekaptam a gyari foliakat, es tervezem majd a jobb minosegu folia beszerzeset, de nem most.Esetleg aki folia nelkul hasznalja karcolodik, vagy nem annyira (jo persze ha az ember vigyaz ra akkor nem), btw nillkin fresht hasznalok ra, de itthon altalaba ha jatszok kiveszem belole,ezt csakazert kerdeszem, hogy mennyire surgessem magamnak a folia dolgot DANKE!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest