- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
pepe091 #30117 üzenetére
csak az Indító (Launcher) nevű gyári launcher-el áttetsző. Novával rögtön feketébe váltott. Egyébként nem tudom, hogy az aospa rom miatt van e, de 3 különböző launcher van alapból: Home Sample, Indító, Launcher3. Valamint van egy választó menü a beállítások között. XDA-an azt írták, hogy nem lett módosítva semmi, tehát lehet, hogy ez gyári dolog.
szerk...
bigpeace: találtam benne decembert.Nem emlékszem a stock 4.3 kernel verziószámára (régóta custom kernelt használok), ebben az van, amit látsz. Jól működik egyelőre, bár érdekes módon pár laggolást már láttam így, hogy fent vannak az alkalmazásaim. De egyébként elég folyékonyan megy. A naptár app néha fc-zik, de ez valószínűleg az aospa build miatt van. Jobban még nem piszkáltam egyelőre.
Van viszont egy érdekesség, amit most vettem észre. A Google asszisztens, ha le van töltve, akkor beépül a homescreen egyik ablakába és nem lehet kirobbantani onnan.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Háztartási gépek
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- eBay
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest