Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• NTonee

veterán

válasz pepe091 #30117 üzenetére

csak az Indító (Launcher) nevű gyári launcher-el áttetsző. Novával rögtön feketébe váltott. Egyébként nem tudom, hogy az aospa rom miatt van e, de 3 különböző launcher van alapból: Home Sample, Indító, Launcher3. Valamint van egy választó menü a beállítások között. XDA-an azt írták, hogy nem lett módosítva semmi, tehát lehet, hogy ez gyári dolog.

szerk...
    bigpeace: találtam benne decembert. :D Nem emlékszem a stock 4.3 kernel verziószámára (régóta custom kernelt használok), ebben az van, amit látsz. Jól működik egyelőre, bár érdekes módon pár laggolást már láttam így, hogy fent vannak az alkalmazásaim. De egyébként elég folyékonyan megy. A naptár app néha fc-zik, de ez valószínűleg az aospa build miatt van. Jobban még nem piszkáltam egyelőre.

Van viszont egy érdekesség, amit most vettem észre. A Google asszisztens, ha le van töltve, akkor beépül a homescreen egyik ablakába és nem lehet kirobbantani onnan.

Új hozzászólás Aktív témák