Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1701) Daler válasza biker (#1700) üzenetére


Daler
csendes tag

A teljes gerincrol (vagy legalabb agyeki + hati) nincs valamilyen (rtg v mr) felvetel?
Ha jol lattam korabban, Scheuermann a problema, az meg altalaban nem az agyeki szakaszon van.
Az uj mr-bol nincs meg a tobbi szelet, azon latni lehetne a serv valtozasat.

(#1702) nemethkitti


nemethkitti
csendes tag

Sziasztok. Tanács kellene... Az egész történetem 2012.03.12én kezdődött fájt a derekam elmentem az ügyeletre ott azt mondták lumbágó, kijöttem kb 10 perc múlva a mentő vitt el összerogytak a lábaim. A kórházban ischiast állapítottak meg. Állapotom rosszabbodott beutaló reumatológia /05.08./ ott ismét semmi. Állapotom napról napra rosszabb s alakzat láb zsibbadás érzékkiesés. 06.01. sürgösségi beutaló reumára /Aflamin mydeton flector krém.../ beutaló mr-re.06.19. mr vizsgálat L.IV.-V kiszakadt sérv. Ismét beutaló most idegsebészet. Műtéti előjegyzés. Ekkor már a lábfejem fele lebénulva. 2012.07.03 műtét. Teljessen rendben utána minden. Gyógytorna stb... 08.15 kontroll rendben minden. 09.26. gyógytornász átküldött a dokihoz mert nem mennek a hason fekvő gyakorlatok. Doki szerint minden oké, de azért kiírt még gyógytornát. Szerinte "csak" hegesedésem van próbáljak meg együtt élni ezzel. 2013.01.07. másik doki elmondtam a tüneteket / sokat fáj a derekam, feszül a lában, és szerintem rosszabbodik az állapotom/ diagnózis: nincs gyöki tünet állapota megfelelő. Ismét a mondat éljek együtt a fájdalommal. Hatalmas csalódás a győri orvosokban, de azért biztos igazuk van én vagyok a hülye :( Augusztusig húztam akkor már nagyon szarul voltam sántítottam. Irány Debrecen ott doki csinált ct-t kiderült kiújult a sérv, ugyanaz és ki is van szakadva 6-7 mm. Köszönöm Győr :( Vissza Győrbe ismét újabb doki nem fogadja el a debreceni eredményt állítja ez hegesedés nem sérv. Elküld.... 2013.09.13 reumatológia. Mr beutaló kiadva villanykezelés gyógytorna kiírva. Villanykezeléstől javultam kicsit. Győri gyógyfürdő 2013.09.17. kádfürdő, masszázs kiírva. Semmi javulás. 2013.11.07. Megvan az mr eredmény hegesedés nulla, kiszakadt sérv ugyanaz amit műtöttek /ismét köszi Győr/ plusz fölötte egyel dehidrált fölötte egyel kezdődő sérv. Irány Budapest idegseb klinika. Műtéti várólista majd hívnak. 2013.12.17. Kiem doki nulla eredménnyel. Kicsit belefáradtam, kicsit nem érdekelt már az egész. Nem hívtak Pestről, de valahogy elkezdtem javulni, elhagytam a gyógyszereket lassan /Aflamin, mydeton, antidolorica/. Egész szépen elvoltam pici fájdalmakkal. Mondta a Major doki hogy van olyan eset amikor elmozdul a sérv és nem okoz panaszt. Reméltem nálam is így lett. Közben lett egy bütyök műtétem 5 hete és valószínű változott nagyon a terhelésem /nem állhatok arra a lábamra/ meg a fekvésem is amikor alszok. Szerda reggel hatalmas fájdalommal keltem wc-ről segítséggel keltem fel, néha nem tudok kiegyenesedni.... Ismét antidolorica. Valaki valami tanács??? Bocsika a hosszúságért de így kerek a történet...

(#1703) Daler válasza nemethkitti (#1702) üzenetére


Daler
csendes tag

Hello!

Elozmenyei voltak ennek a servnek (gondolok itt gerincet terhelo sportra, munkara, eletvitel)?
A "nem ok" gerincekkel tapasztalataim alapjan napi szinten kell foglalkozni - torna, fokozottan gerinckimelo eletmod - ezek megvoltak? Altalaban ennek tudatositasara ill. a megelozesre nem fektetnek eleg hangsulyt.
Gerincedrol magarol altalaban mit mondtak, pl. Kiem?
MR-rol kepek johetnek! :R

(#1704) Eastman


Eastman
őstag

Breaking!!!

A tegnap esti Brazilia-Kolumbia futblmérkőzésen Neimar, az ünnepelt hazai csatár L3-as csigolyarepedést (más források szerint törést) szenvedett, mikor az ellenfél egy játékosa a labdaszerzés hevében a hátába térdelt. A brazilok üdvöskéje nem tudja folytatni a világbajnokságot. Jobbulást, gyors felépülést kívánunk!

Meg nem erősített hírek szerint három hét múlva kezdi a 10 alkalmas csoportos gyógytornát. MRI-re szeptember 16-ra kapott időpontot.

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#1705) Eastman válasza Eastman (#1704) üzenetére


Eastman
őstag

y

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#1706) biker válasza Eastman (#1704) üzenetére


biker
nagyúr

A vége tetszett :)
Sajnálatos eset, az ilyen elkövetőket jó hosszan eltiltanám

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#1707) Eastman válasza nemethkitti (#1702) üzenetére


Eastman
őstag

A műtét utáni gyógytornán milyen gyakorlatokat kellett hason fekve csinálnod? Az mit jelent, hogy nem mentek a gyakorlatok?

Jobbulást!

E.

[ Szerkesztve ]

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#1708) nemethkitti válasza Eastman (#1707) üzenetére


nemethkitti
csendes tag

Szia. Az màr a csoportos torna volt, nyújtás, karemelés nem ment.

(#1709) nemethkitti válasza Daler (#1703) üzenetére


nemethkitti
csendes tag

Szia! Semmi előzmény, se kemény meló, se sport, se túlsúly... Masszázson megkérdezték mit sportoltam mert nagyon szép izomzattal rendelkezem, szóval passz. Kiem mondta hogy nem kellet volna már az első műtét sem, meg mutatott gyakorlatokat amiket itthon csinálnom kellett. Gerincferdülésemet említette de az kamaszkorom óta megvan :( Gyógytornáról sikerült felvételt készítenem, úgyhogy miután lejárt arra csináltam itthon. Mindenhová gyalog vagy biciklivel járok. Mr-t holnap rakok fel.

(#1710) Malacka válasza Eastman (#1704) üzenetére


Malacka
csendes tag

A vége nagyon tetszett! :D

passz...

(#1711) Malacka


Malacka
csendes tag

Gerinctelen!

Gratulálok, és remélem minden jól alakul továbbra is veled.

passz...

(#1712) nemethkitti válasza Daler (#1703) üzenetére


nemethkitti
csendes tag

első és második mr-em


(#1713) Gerinctelen válasza Malacka (#1711) üzenetére


Gerinctelen
csendes tag

Kedves vagy Malacka köszönöm !
Rég voltál fent , már jobban vagy dolgozol?

Nekem tegnap volt egy epilepsziás rohamom , így most egy kicsit szarul vagyok.
Kiheverem ezt és akkor megmaradok !

(#1714) biker válasza nemethkitti (#1712) üzenetére


biker
nagyúr

jó ronda... mielőbbi felépülést.

Nem tudom, mi a jobb? ha valakinek látszik a sérv (mint neked), vagy ha "semmi komoly" csak sok apróság, és mégis szenved (mint én)
melyiket könnyebb kezelni?

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#1715) nemethkitti válasza biker (#1714) üzenetére


nemethkitti
csendes tag

Talán annak van több esélye akinek látszik, mert az akár el is mozdulhat jó irányba ... Meg én majdnem teljesen panaszmentes voltam pár hónapig. Van olyan ismerősöm aki ellenzi a műtétet és kettő kiszakadt sérve van, de kevés panaszt okoznak neki. Egy másiknak háromszor műtötték ugyanazt kiújult neki utsónál csavarozták most megint kijött neki de sehol nem mernek hozzá nyúlni mert kockázatos. Nálad viszont elég összetett nem ? Ha jól emlékszem két műtéted volt, és nem lettél panaszmentes?

(#1716) biker válasza nemethkitti (#1715) üzenetére


biker
nagyúr

két műtét, két helyen, kiegyenesedett gerinc, pici csőrképződés, meszesedés, és egy kis protrusio az első műtéti területen (L5-S1)
semmi komoly, de mégis ma is úgy keltem, elkezdtem gondolkodni, hogy holnap el tudunk e utazni a tervezett kemény 3 napos nyaralásra, vagy beszop@t a derekam?

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#1717) Malacka válasza Gerinctelen (#1713) üzenetére


Malacka
csendes tag

Hűha, az kemény lehet :(
Még vigyázni sem tudsz magadra közben... remélem mielőbb elfelejted ezt a dolgot.

Én nem igazán dolgozom, csak itthonról. Mivel állapotom változó, ezért nem igazán akartam már írogatni ide. Gondoltam megvárom míg valami áttörő dolog nem következik be.
Lábam már nem zsibbad, egyáltalán. Nagyon ritkán fáj egészen fent a fenekemnél. Viszont a hatótávom nagyon rövid. Reggel 1 óra, aztán meg később már csak fél.
Nem szedek 2 hete már semmit, csak B vitamint.

[ Szerkesztve ]

passz...

(#1718) Malacka válasza Malacka (#1717) üzenetére


Malacka
csendes tag

Nah, ha már belekezdtem leírom mi van velem:Akit nem érdekel a rizsa nem olvassa tovább, fentebb leírtam a lényegest. :)
Volt egy áttörésem kb két hete .Akkor azt mondtam, hogy meggyógyultam. Már napok óta szinte 100% os voltam. Talán annyi, hogy bent a forgó résznél olyan ízületi fájdalom jelentkezett, de az is vagy 2 óra terhelés után. Tökéletesen tudtam ülni, vezetni akár 1 órát is.
Bementem a múzeumok éjszakája rendezvényre, egy kicsit jól érezem végre magam. Hát arra nem gondoltam, hogy be még be tudok menni, de ki is kell jönni és esetleg lehetek sz@rul.
Bementem, fagyiztam, leültem 20 percre és hallgattam egy koncertet. Ott ültem és örültem, hogy végre meggyógyultam és végre újra élhetek kicsit...
Hát amikor visszafelé indultunk, vagy 1km távolság lehetettem a kocsitól. A belvárosba nem lehet behajtani. Alig értem vissza. Úgy hajtottam be a kocsiba a lábaimat.
Akkor még reménykedtem, hogy kicsit túlzásba vittem, de másnapra majd elmúlik. Egy fenét múlt el! 2-3 napra még a vádlifájást és nagyon minimális zsibbadást is kaptam. 1 hét után már újra nem fájt, és ismét jobban lettem, de valahogy mégsem úgy mint 2 hete. Akkor nagyobb volt a hatótávom.
A gyógytornász szerint nem csináltam rosszat, terhelni kell. Egy kicsivel nagyobbat vállaltam mint amennyire erős vagyok, de nem emeltem, nem hajoltam. Stb. Azzal semmi rosszat nem tettem. Ez nem a sérv miatt fáj, hanem az izmok miatt és azok nyomják az ideget stb stb
Szerintem meg mégsem volt jó...
Most járok úszni- túlzás- mondjuk 2 szer voltam már. Erre is azt mondta, nem tudok a vízbe nagyon rosszat tenni, ha pl nem úszom szabályosan az is jó.1, alkalommal 20 percet úsztam.
Második alkalommal 1 órát és akkor már alig bírtam kijönni az uszodából annyira fájni kezdett. Francokat nem lehet akár azzal is megszívni. Nagyon elfárasztottam magam.
Mondjuk legalább vissza nem estem a túl hosszú úszás miatt. Ami amúgy szerintem jó, és legközelebb fél órát fogok úszni... az a baj, hogy 10 perc is meg 4 óra is ugyanannyiba kerül.Persze, hogy szerettem volna kicsit többet úszkálni. Rehabos bérletet láttam, de gondolom nekem az nem jár :((
Lépcső van az uszodába! Alig tudok lejönni, mikor végzek. Pedig a gyógyász szerint azt is gyakoroljam csak. Szerintem ez baromság. Én aztán nem megyek fel se le lépcsőn az tuti! Ezt az uszodába nem tudom kikerülni. De minden mást kerülök...
Orvost és a tornászt is kérdem sokszor, hogy nem-e kellett volna inkább a műtét, de szerintük nem. Minden gyakorlatot meg tudok csinálni, állítólag szépen. Szerintük remélhetem, hogy lesz jobb és meggyógyulhatok. A balett már úgy megy, hogy jobb lábam és a bal közt nincs különbség. Akár járhatok vagy állhatok is lábujjhegyen 10 percet. Műtét sem garantálná, hogy jobban lennék… Az után pedig 100%ban nem lehetek már soha a régi. Eztetet mondják folyamatosan. Az elején még megműtöttek volna kapásból akkor Én kértem ne. Vártunk és most meg jobban vagyok, Azóta az mondják, csak ha Én kérem műt meg. Mert nem indokolt, de ne is kérjem, mivel nem biztos jobb lenne. Várjak még türelemmel. Tény ahhoz képest összehasoníthatatlanul jobban vagyok, de messze nem egészséges!
Volt egy csalánkiütéses betegségem is.Arra kaptam szteroid injekciót- fájdalmat nem enyhítette.
Azóta nem szedek semmilyen gyógyszert, azt mondták lehet az ütött ki.

[ Szerkesztve ]

passz...

(#1719) Malacka válasza Malacka (#1718) üzenetére


Malacka
csendes tag

Vajon érdemes lenne újra szedni valami fájdalomcsillapítót?
Lehet a hatótávom visszatérne... de nem tudnám annyira mikor van STOP.

Olvasom a háttérben a fórumot!És még biztosan sokáig így is lesz! :)

passz...

(#1720) Malacka válasza nemethkitti (#1712) üzenetére


Malacka
csendes tag

Ez nem valami szép!:(
Nagyon remélem mielőbb találsz valami megoldást és nem kell még egy műtét.Vagy ha igen akkor tényleg rendbe leszel...
Szorítok neked is!

passz...

(#1721) nemethkitti válasza biker (#1716) üzenetére


nemethkitti
csendes tag

Ha jól emlékszem múltkor belefutottam a képedbe a gerincedről, mit nem mondjak durva volt. marad is ilyen kiegyenesedett vagy van rá vmi megoldás?

(#1722) nemethkitti válasza Malacka (#1720) üzenetére


nemethkitti
csendes tag

próbálok pozitívan hozzáállni :) lassan kérek megint mr beutalót kíváncsi vagyok most milyen, kb 5 hónapig se gyógyszer se doki, valaminek kellett bent történnie. nem volt nagy fájdalmam, se a derekamban se a lábamban. nem tudom most mi ez a visszaesés, de ma kicsit jobb mint az elmúlt 4 napban.

(#1723) Gerinctelen válasza Malacka (#1719) üzenetére


Gerinctelen
csendes tag

Én nem túl sok gyógyszert szedtem be
leginkább : masszázs , fürdő, torna, úszás, lazítás (tetesept), milgamma, B vitaminok, ha semmi nem ment csont kovács.
Ahogy írod, lehet jobb érezni a határaink, de ezt mindenki maga érzi !

(#1724) biker


biker
nagyúr

Na, itt van még két kép
[link] [link]

a helyzet az, hogy a csigolyák sem ék alakúak, hanem párhuzamosak, és a porckorongok is, és ezt ívesre a büdös életben nem rakja senki.
Állítólag a csontosodás befejeződése után már ilyen marad, de legalább biztos ilyen marad :)
amikor 17 évesen elmentem dokihoz, aki közölte, ilyen korban 50 kilós zsákokat kell cipelni, nem itt panaszkodni, na akkor kellett volna észrevenni a lapos hátat, nem 37 évesen felfdezni post mortem scheuermann. mert már ezt ......hatom

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#1725) Daler válasza Eastman (#1704) üzenetére


Daler
csendes tag

(#1726) Malacka válasza biker (#1724) üzenetére


Malacka
csendes tag

Ez tényleg nagyon egyenes...

passz...

(#1727) nemethkitti válasza biker (#1724) üzenetére


nemethkitti
csendes tag

Nagyon sajnálom hogy ennyire gáz a helyzet... soha nem fogom megérteni azt h valaki miért lesz orvos /tisztelet a kivételnek, akik nagyon kevesen vannak/ ha nem tudja alaposan végezni a munkáját. csak ahhoz értenek hogyan kell tönkretenni embereket családokat :(

(#1728) Gerinctelen válasza biker (#1724) üzenetére


Gerinctelen
csendes tag

Teljesen érthető a fájdalmad. :Y

(#1729) narumon válasza Malacka (#1718) üzenetére


narumon
őstag

Ha visszaolvasol korábbra akkor ezeket mintha én írtam volna... :(

https://www.facebook.com/Naruvideo

(#1730) Gerinctelen


Gerinctelen
csendes tag

(#1731) Gerinctelen válasza Gerinctelen (#1730) üzenetére


Gerinctelen
csendes tag

az 1730. MR az én felvételem , műtét előtt .

(#1732) narumon


narumon
őstag

Hogy a rákbe lehet ebből a hülye programból exportálni?
Itt az enyémről egy kép de elég rossz minőségű, nektek hogy vannak ilyen jó képeitek?
[link]

Még egy:

[link]

[ Szerkesztve ]

https://www.facebook.com/Naruvideo

(#1733) biker válasza narumon (#1732) üzenetére


biker
nagyúr

Screenshot :)

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#1734) Daler válasza narumon (#1732) üzenetére


Daler
csendes tag

Szerintem ez a homalyossag a nyitott mr miatt van (ha jol emlekszem ezt irtad).
Abban a programban amit az enyemhez adtak, lehet allitani a fenyerot es a kontrasztot, valoszinu a nalad is vannak valahol ilyen opciok! :K

(#1735) Eastman válasza Daler (#1725) üzenetére


Eastman
őstag

Ez egy CT.

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#1736) Gerinctelen válasza Eastman (#1735) üzenetére


Gerinctelen
csendes tag

Nyitott MR vagy CT nem ugyan az!

(#1737) Daler válasza Gerinctelen (#1736) üzenetére


Daler
csendes tag

Szerintem arra celoz a forumtars, hogy fake a kep. :K
De "hazon" belul is van gerincet erinto eset: [link] [link].

(#1738) Eastman válasza Gerinctelen (#1736) üzenetére


Eastman
őstag

A CT röntgen sugárral dolgozik, az MR mágneses rezgésekkel. Más.

...ha visszaolvasol, látod, hogy Neymar felvételére válaszoltam a kollégának, hogy az CT-vel készült.

[ Szerkesztve ]

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#1739) Gerinctelen válasza Daler (#1737) üzenetére


Gerinctelen
csendes tag

Elolvastam a cikkeket , Csodálatos eredményeket érnek el az orvosok ezen a területen, de sajnos teljesen tünetmentes nem lesz ezek szerint senki, és nekem is komoly problémám a mozgáshiány miatt felszedett kilók, pedig igyekszem megfelelő étrendet felállítani, de április közepe óta szinte fekszem , így nehéz tartani a normál test súlyt!

(#1740) Gerinctelen válasza Eastman (#1738) üzenetére


Gerinctelen
csendes tag

Azért tettem ! ezt a jelet a mondatom végére , mert ápolónő ként én tudom mi a kettő közt a különbség.

(#1741) narumon válasza Daler (#1734) üzenetére


narumon
őstag

Ez még asszem a zártban készült.

Egyébként vélemény? Valaki lát rajta valamit?

https://www.facebook.com/Naruvideo

(#1742) Daler válasza Eastman (#1686) üzenetére


Daler
csendes tag

Megneztem a korabban emlitett ugyfelkapun, 2001-ota ennyibe vagyok az egeszsegugynek: [link].
A sajat zsebbol torteno finanszirozas nagyobb osszeg; nagyobb tetel a gyogytornak + eszkozok, mr vizsgalatok es termeszetesen a csokkent teherbirasbol szarmazo jovedelemkieses (majd egyszer vegiggondolom).

(#1743) Daler válasza nemethkitti (#1709) üzenetére


Daler
csendes tag

Pedig valami gyilkolja az also ket porckorongot, beindult a degeneracio [link] meg kellene talalni az okokat. Nem kell drasztikus dolgokra gondolni, tartos ules, hajolgatos-cipelos melo. Egy ilyen ok lehet a kezeletlen gerincferdules, megbonthatja az egesz ember statikajat. Ha egyszer van szep izomzatod tessek hasznalni, jol megvalasztott torna napi szinten, masszazs, mellette gerickimelo eletmod szigoruan! :)
Plusz olyan orvost, gyogytornaszt, masszort valassz aki "uralja" az adott problemat, nem olyanokkal etet, hogy elkepzelheto, lehet, talan, elofordulhat, stb! :R

(#1744) Daler válasza narumon (#1741) üzenetére


Daler
csendes tag

Allasjavaslat: [link] :U

(#1745) nemethkitti válasza Daler (#1743) üzenetére


nemethkitti
csendes tag

Gerincferdülés van :/ torna jelenleg nincs, 7 hete semmit nem tudok csinàlni /bütyök mütét òta / de hétfön kiveszik a dròtot a làbamból utànna remélem helyre rázkodom. Most még rendesen nyújtani se tudok mert nem mozog a lábfejem :( közbe rájöttem h a kezelőcipőtől durrant be a derekam :( de remélem jövö héten màr azt is elhagyhatom :-) kímélet megvan tavaly augusztus òta se melò se cipekedés semmi megeröltetö dolog. Bàrmibe is kerül a célom kikerülni a màsodik mütétet :-)

(#1746) nemethkitti válasza Daler (#1743) üzenetére


nemethkitti
csendes tag

Te is Győr? :-)

(#1747) Szancsó


Szancsó
aktív tag

Üdv!
"Rutinosabbakat" kérdezném, hogy kiszakadt sérv műtéte után 2 héttel mit lehet mozogni és mennyit? Azt mondták, hogy 2 hét szigorú fekvés után lehet majd mozogni, csak részleteket nem. Márpedig fel kell majd kelni, mert a vérhígító is elfogyott.
Gyógytornásszal nem sikerült beszélni (pedig kellene, maradt részleges bénulás és pár hét múlva vezetni kellene), mert hétvégén voltam bent, utána meg szabin volt, majd talán holnap.

My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.

(#1748) biker válasza Szancsó (#1747) üzenetére


biker
nagyúr

6 hét a lábadozás, utána a rehab, 6 hét
első hat hétben séta, laza átmozgatás, semmi megterhelő, ágy-gyógytorna
utána erősítés, torna

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#1749) Szancsó válasza biker (#1748) üzenetére


Szancsó
aktív tag

Ok, köszi. Bár az "ágy-gyógytorna" szerintem nem az lesz, amire elsőre gondoltam,de majd utánaolvasok :)
Illetve "normálisan" 10-14 órákat ültem naponta, de gondolom azt még nem kellene, szóval azt nem tudom hogy ütöm el az időt úgy, hogy ne fetrengjek sokat, de üljek, de állva se töltsek túl sokat... (Sarokban térdelés?)

My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.

(#1750) biker válasza Szancsó (#1749) üzenetére


biker
nagyúr

de, az se rossz, amire gondolsz, lumbális mobilizáció :)
10-14 órát soha életedben ne ülj :)

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.