- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Ezen aztán abszolút nem lepődnék meg...
Milliós a költségvetési keret, igaz?
Aztán, nemsokára a pszichológiai kutatómunkáért nyilvános kitüntetés és elismerés is következik.200: Szerintem jár nekünk is némi osztalék ebben az esetben, - mint kísérleti (Vak)egereknek
Persze, ez csak poén... - "no name"-nek mondom.
-
Vakegérke
félisten
válasz
,,no name" #190 üzenetére
Tiltakozol? Ám tedd.
Na, akkor vesézgessünk kicsinykét.
Valaki azt írta egy topicodban rólad, hogy piszkos körmű tolvaj vagy. Tette ezt azért, mert képeket csórtál, és nem jelölted meg a forrást, sőt, sajátodként kezelted őket.Itt van ez a kutyás kép.
Most mondd meg, hát nem erről az édes szőrgombolyagról beszéltél, amikor eldicsekedtél új barátoddal? Pont te ne fényképezted volna, le, amikor cseresznyét, diót, virágot, mindent lefényképezel?
Sántít ez, kiskomám.Egyébként én kérdeztem valamit, nem cizoe, mégis őt említed?
Kis huncut, csak nem sejtesz valamit?Ismered a sánta kutya gyorsaságát némely embertípuséhoz viszonyítva?
Tudom, komplikált kérdés, de bizonyos IQ felett érthető.Szóval mi is van azzal a Flódung Roland névvel?
Mielőtt felháborodnál, hogy bárki nevét engedély nélkül említem, épp egy frekventált oldalon található, amely ismeretségekre alapoz. Nyilvános, publikus. -
cizoe
őstag
válasz
puttputt #196 üzenetére
Igen, az is lehet, hogy amit előbb írtam csak egy profi elterelő hadművelet.
Amúgy egy egész szerkesztőség és egy kreatív team áll az egész mögött. EU-s pályázaton nyertük a pénzt rá.
Vakegérke: Én egyszer anno amint kiderült, hogy hol lakik noname (a Mária-kápolnás topikban), kíváncsiságból rákerestem. (Szokásom a fura figurákat lecsekkolni, bevallom). Na szóval akkor egyetlen profil jöhetett szóba, ami egy "Kon Zol" álnevű adatlap volt. Ez azóta megszűnt, de egy időben még látni lehetett, mert Noname mostani profilját (kiss gábor- kisbetűvel írom, mert nemlétező személy) az onnan küldött meghívóval regisztrálta.
Meg kell jegyezzem emiatt a kis párperces nyomozósd miatt nem érzem magam rosszul, mivel ezek mind nyilvános adatok amint te is leírtad. Minden olyan összevisszaság a srác körül, állandóan magyarázkodnia kell, nem jó ez így. Ezek után meg hallgassuk a mondókáit? Ó hogyne, mikor még a személyazonosságát is meghamisítja. Nem is lenne ez probléma, lehet ezzel játszani, de akkor ne teregess ki a "személyes" szennyest, ha még önmagát sem vállalja.
Az meg, hogy miért nem szarom le az egészet, nem tudom. Egyszerűen idegesít ez az egész vergődés.
-
puttputt
őstag
Baromi nagy munka lett volna... túl nagy!
Egy életet élni is kevés az idő, pláne kettőt...
A képek miatt gondoltam, hogy csak "teszt". Annyi képet összeszedni (egy helyszínről, faluról...), meg ennyi szöveget egy stílusban második személyiségként... sok lett volna az, na. Esetleg, ha fizetnének érte, nem?
Persze, a néha ritkácska hozzászólás-mennyiség, a helyenkénti elnagyolások utalhattak volna erre, szóval ez a "kamu" felé is dönthette volna a mérleg nyelvét. Azért, én spec. örülök, hogy nem kamu. Már csak az eddig "belefeccolt" valamikori korrektúrázással eltöltött idő miatt, meg amúgy is...
Ettől függetlenül még lehet...Na jó...
-
cizoe
őstag
válasz
,,no name" #193 üzenetére
Ezzel a hamiskás smileyval a végén tényleg hihetően hangzik.
-
Gergő_
őstag
válasz
,,no name" #193 üzenetére
rá se ránts! előfordul mindekivel...
egyébként F. Roland mit szólt a történtekhez? -
Gergő_
őstag
dejó
bár most nézem..(reggel óta nem néztem ph-t) hogy megint törölt egy írást... -
cizoe
őstag
Nem kamu, csak teszteltem a kedélyeket. Azért annyira én sem vagyok kész arc, hogy egy ilyet alkossak.
Szóval nincs semmi kamureg, noname "elvileg" létezik.
Én meg csak hülyültem (Frost Ashes kollégával kiegészülve), hogy megtréfáljuk a népet azzal, hogy mi (én) alakítjuk a karaktert.
noname: Hogy jutott eszedbe berakni egy képet egy olyan ember kutyjáról, aki a faludban is lakik, ráadásul a kutyát is pont úgy hívják (maszat). Kicsit túl sok volt az egyezés, azért lett gyanús minden. Nem lett volna egyszerűbb az elején el se kezdeni az egészet, és akkor nem kéne állandóan szerencsétlen magyarázkodásba kezdened, amibe sajnos a jelek szerint nem vagy túl jó?
-
Vakegérke
félisten
Bolonyolítjuk a történetet.
Sok gyanusított van. Például cizoe, aki nem is gyanusított, hiszen önként bevallotta velünk történő játszadozását.
Aztán itt van Frost Ashes is, aki már birtokában van az account-nak.
Mások is lehetnek, hiszen terjedhet akár futótűzként is a hozzáférési kód.Elém került egy név, nem titkos, bárki rátalálhat, aki megfelelő helyen keresgél. Érdekesnek találtam, és érdekes kérdést tettem fel.
Pillanatnyilag várom a választ. -
Vakegérke
félisten
válasz
,,no name" #167 üzenetére
Válaszként is neked szól, de külön is megszólítalak, hogy ne tudj átsiklani a kérdés felett.
,,no name": Mond valamit neked az a név, hogy Flódung Roland?
Ezt a kérdést feltettem a szerdai napos sulis írásod topicjában is, szó szerint egyetlen percen belül törlésre került az írás. Nem értem az okát, hiszen órák óta nyugi volt a topicban, semmi ok nem volt homokot lapátolni rá. Te dolgod.
Ezt már nem tudod törölni.
-
talmida
Közösségépítő
válasz
Crystalheart #183 üzenetére
Manapság már a nőknek is szabad nadrágot húzni (női nadrágot
). Abban jól lehet ugrálni.
-
cizoe
őstag
válasz
Frost Ashes #178 üzenetére
Amúgy csak arra kell figyelned, hogy hétköznap iskolaidőben nehogy azzal lépj be, mert kiszúrhatja valaki.
#180: Érdemes mindent profi módon csinálni.
-
cizoe
őstag
válasz
Frost Ashes #176 üzenetére
Főleg, hogy új jelszót csináltattál a noname accountohz, és nem tudtam belépni a régivel. Szóval ne kend rám..
Ja és amúgy ha akarod vinni a karaktert, küldök hide my ip 2009 progit.
-
Frost Ashes
csendes tag
válasz
Crystalheart #175 üzenetére
Azért cizoe nagy franc, mert képes volt már 5.51-kor felkelni a ph miatt.
-
mephi666
nagyúr
válasz
puttputt #156 üzenetére
ez is kemény még
érdemes megnézni a srác többi táncát is... tisztes nézőközönsége van...
meg itt a "fűnyírós srác"
-
blokad
senior tag
válasz
Frost Ashes #169 üzenetére
Akkor se kell, és kész punk tum.
-
blokad
senior tag
válasz
,,no name" #167 üzenetére
Kis cseles, nem kell kijelentkeztetni a dr. urat.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Frost Ashes #163 üzenetére
Karinthy Frigyes: "Humorban nem ismerek tréfát."
Én pedig komolyan veszem a játékot. Játszani jó.
Teher? Egy csudát. Egy piros lufi zöld csillagokkal, amely száll az ég felé, és mindenki hunyorogva nézi, hiszen a Napocska felé száll.Mesélek, ha nem baj. Nagyon jellemző rám a történet.
Lányom szülinapját ünnepeltük, Trabi röffent, indulás a mamához. Anyucim a jobbomon, a két kölök meg hátul. Megérkeztünk, irány a lakás. Titkos csomag a hátam mögött, majd örömet okoz, most még nem.
Fincsi kaja rendben, felköszöntések, kutykurutty, élj sokáig, minden ilyen.
Ajándékok elő. Voltak ugye a találomra választottak, a kötelesség szerűek, és az anyucival közösen kiválasztott, amely lányom régi vágya volt.
Egy tenisz szett. Két ütő, meg egy doboz laszti.
Korábban is megkaphatta volna, de időzítettem a mámort.
Ünneplés vége, irány haza. Trabinak egy pöcc elég, indultunk. Üllői út, laza forgalom, laza kérdés tőlem. Kipróbáljuk? Lányom azonnal rávágta: naná!
Irány a sportliget.
Lányom fekete szoknyában, fehér blúzban, nyakkendő, ahogy dukál. Jómagam fényes szürke öltönyben, világoskék ingben, bordó-sötétkék-fényes szürke csíkos nyakkendővel, mert ugye ünneplünk, vagy mi a szösz.
Tyuhé, teniszeztünk. Ez cirka annyiból állt, hogy a lányom jó messzire elütögette a lasztit, én pedig szaladgáltam utána, és időnként kikönyörögtem a zsákmányra éhes doberman pofájából.
A karórám ráment, ugyanis egy fonák alkalmával az ütő nyelével halálos csapást mértem rá.
Megérte.Játszani jó.
-
Frost Ashes
csendes tag
Átjött közben a login meg a jelszó.
-
Vakegérke
félisten
Ha tényleg Te voltál ez a fantom, azt még megbánod. Rád olvasok, szemmel verem avatarod, és olyan trilógiát, qadriológiát írok Rólad, amelyet NET-szerte kereső robotok visznek világgá, és még gyerekdal, népmese, ballada is lesz belőled.
Hát kell ez Neked?
Frost Ashes: Ez Rád is vonatkozik ám.
Ui.: Jó a beszélőkém, tudnám ám színlelni a figurát, még bicegősre is vehetem. Ha gondoljátok, jöhet a hozzáférés, borzolom a kedélyeket ezerrel.
-
cizoe
őstag
válasz
Frost Ashes #160 üzenetére
Ok, megy pü. Majd írd át a te mailedre, ne nekem jöjjön már a sok szar mail a privátokról. Elég egyszerre egy accountra figyelgetni.
-
cizoe
őstag
válasz
Frost Ashes #158 üzenetére
Megírjam neked?
Most már be kell vallanom, hogy az én duplaregem volt, jót mulattam néha, de kezdem unni, meg melo mellett nem nagyon lesz időm rá, hogy fenntartsam az alteregómat.
Szóval ezennel OFF.Köszönöm a rendszeres olvasást!
-
Frost Ashes
csendes tag
Hiányolom a friss "no name" írásokat.
-
tildy
nagyúr
válasz
,,no name" #148 üzenetére
Másnak sem lehet. Ez egy kicsit azért visszatartó erő is. Hogy tényleg úgy és olyan módon írd le, hogy ha változtatni kell 5 percbe beleférjen.
Talmida: pedig ott is ugyanolyan egyszerű megtalálni ha ír valamit. Viszont nem sok-sok írása van egyszerre szem előtt a topban, hanem egy. Ezenkívül jóval összeszedettebb, nyomonkövethetőbb Nem kell ki belépni más más írásokba, ha valaki tényleg kíváncsi rá, mi történt vele a héten.Hsz nélkül miért vesztené el értelmét az írás? A nagy írók tán fórumon írták meg nagy műveiket? Vagy tulajdonképpen mit is vársz te a ph közösségétől? Megmondjuk hogyan élj, mit tegyél? De hisz ez hülyeség.
-
Vakegérke
félisten
Ne vicsorogj, nincs miért.
Tényleg érdekel, hogy mit krampácsol össze itt ez a kissrác.,,no name": "Amúgy meg szerintem hsz nélkül elvesztené az értelmét az írás."
Jééé, rájöttél? Ez az egésznek a sava-borsa.
Azonban csúúúnya dolog hisztizni, ha nem szájad íze szerint beszélnek az olvasók. -
talmida
Közösségépítő
válasz
Vakegérke #147 üzenetére
Látom, élvezed, ..full függővé váltál
..amúgy persze, hogy nem haragszom..
Te is lazíts. Oldásnak ajánlom a d'n'b táncot!
blokád
-
Vakegérke
félisten
válasz
,,no name" #143 üzenetére
"Nincs jogod oda küldeni, még akkor sem ha érdektelenek az én írásaim."
Küldtelek? Már megint ellenséget látsz. Kezdem azt hinni, hogy a suliban kezet nyújt neked egy srác, Te pedig támadásnak véled.Én csak mondtam két megoldást, hogy elejét vehesd a számodra bántó kritikáknak.
No figyu! Akkor keményen a közepébe.
Ha maradsz, és nem, tiltod le a hozzászólásokat, akkor viseld férfiasan mindazt, amit kapsz, hiszen megérdemled.Nyafi, nyafi, és nyafi. Utóbbi időben ebből állnak megnyilvánulásaid.
Az igazi támadásokról, pofonokról fogalmad sincs. Kesztyűs kézzel bánik Veled még az is, akit legkeményebb támadódnak vélsz.Hallgass pótanyura, ő jót, és jól akar.
1., Menj a logoszférába, vagy tiltsd le a hozzászólásokat.
2., Maradj, de viseld el a kritikát.
3., Nincs.Szerk: talmida: Remélem felfogtad már, hogy nem vagyok halálos ellenség.
Elüldözés? Szó sincs róla. De ha publikál, akkor tessen szépen elviselni minden megszólalást, ha nem is ínyére való, és csókolom. Ha pedig nem vagyunk elviselhetőek, hát tiltsa már le a megszólalásokat, és csókolom.
Nem törölgetjük a fenekét, annál már nagyobbacska. -
blokad
senior tag
válasz
,,no name" #143 üzenetére
Ingerült és sebezhető vagy, változtass.
talmida:
-
talmida
Közösségépítő
válasz
,,no name" #134 üzenetére
Ne vedd mindig személyes sértésnek, amiket neked írogatnak, még, ha bántó is. Találtak végre valakit, akit cukkolhatnak. Jó, ha tudod, hogy, aki viccnek veszi a cukkolást, arról rendszerint hamar leszállnak, mert vette a lapot, oszt annyi.
De, amíg fölhúzod magad minden kis beszólásukon, addig megy a móka ezerrel, mert ezt élvezi minden író/olvasó.
Te még nem láttál olyant, hogy egy kisgyerek komolyan vesz kis hülyeségeket is, amik nem teljesen igazak?
pl a tesód, amikor őt cukkolod. Soha nem piszkáltad, nem ingerelted igazságtalanul? ...kis butaságokkal sem? Ha nem, akkor szentté avatunk.
Általában rossz emberi tulajdonság, hogy a kisebbet, védtelenebbet csípkedni szokták a "nagyok".
Ez gyakran pont a szeretet jele.
Nem kell olyan komolyan venni.
Nevess rajta 1@ te is. Az egészséges dorgálást vagy figyelmeztetést persze köszönd meg, ha jogos.
Hidd el, hogy ezek a "gúnyolódások" kevesebbet ártanak neked, mint a te saját bakijaid, helyesírási hibáid, vagy hirtelenkedő topik-törléseid.Ha azon igyekszel javítani, márpedig látom, hogy igyekszel, hiszen a Firefoxra is áttértél
, akkor minden helyrejön idővel. Ezt meg bírd ki valahogy!
.
Persze kibicnek könnyű. Nem tudom, én hogy viselném...
Lehet, hogy hozzád hasonlóan.
Vakegérke Hogy kinek mi az értelmes, az relatív.
Pls tiszteleben tartani egymás "ízlését"!
Helyesírás TÚLTÁRGYALVA. Vakegérke, tudod, hogy mi az, hogy IDŐ?
És akad hiba másnál is
Inkább keveset, de jót.
Igen, van klub, tiszteltetés visszavár. A nevét sajnos az iwiw szabályzat miatt nem tudjuk finomítani, de ezt mindenki megértette, hogy semmiféle rajongásról nincs szó, puszta baráti szeretetról, érdeklődésről, full fun-ról
Ne irígykedj!
Szerénység.
Elengedhetetlen feltétel.
Hiszem, hogy pótanyukád mindezekért nem haragszik rám.
Ech..Köhöm. Csak barát vagyok. Van neki rendes jó anyukája. Nem szorul pótra. Viszont szorulna...Nehogymá' a Logoszférába költözzön, mert én oda nem járok szinte SOHA.
Pls ne üldözzétek el innen!!
-
tibi666
senior tag
egyébként engem már nagyon érdekel, hogy mi van a suliban.
szívatja-e még a volt osztálytársa, mi van a csajokkal, stb. -
Vakegérke
félisten
válasz
,,no name" #122 üzenetére
Hogy valós dolgokról írtál, az nem vitás. Azt viszont, hogy értelmesekről-e, ne firtassuk.
Nem bántani akarlak!
Igen, írhatsz semmitmondó történeteket. Ám nem mindegy hogyan.
Jó, kezdjük a kályhától.
Helyesírás egyes alá. Sebaj, másnál is akad hiba, és ha van olyan szerencséje, mint Neked, akad mentor, aki korrigálja.
Fogalmazás, mondatfűzés. Érthető, ám lehetne összefogottabb is. Nem okultál a fél év alatt osztogatott tanácsokból. Szerintem merő lustaság, ponthajhászat. Mennyiségre utaztál, a minőség nem érdekelt.Inkább keveset, de jót. Ismered a mondást? Képes lennél rozsdás, mosatlan vájlingból piszkos kézzel jól belakni? Vagy inkább fehér abroszra terített porcelán tányérból ennél evőeszközzel?
Nem tagadhatod, jó szívvel fogadtunk, keblünkön melengettünk. Még klubod is van az IWIW-en, vagy csak volt, nem tudom. Én kiléptem.
És miért?
Mert a figyelmeztetések ellenére loptál, és hazudtál. Lásd képek.Nagy ember akarsz lenni? Nem ez a módja.
Tiszta szív, nyitott lélek, mások tisztelete, szerénység. Elengedhetetlen feltétel."Ja bocs ezt nem tudtam, szóval bárki csinálhat ilyet az szép!"
Nos igen, bárki bármikor. Amit a NET-en susmákolsz, azt bárki nagyon hamar megtalálhatja. Ami pedig a fórumos hozzászólásokat illeti, nem jogvédettek.
"Amúgy előre megmondtam, hogy kifogják forgatni a szavaimat......"
Fogalmazz egyértelműen, akkor nem fogják megtenni.
Érdekes, hogy nekem soha nincs igazam.......
De igen, csak nem most, és ebben a dologban.Úgy érzed, hogy rád szakadt az ég? Úgy érzed, hogy mindenki csak támad?
Talán el kéne gondolkodnod azon, hogy valóban támadnak-e, és ha igen, akkor jogosan-e, és hogy miért.Hiszem, hogy pótanyukád mindezekért nem haragszik rám.
Szerk: Íme, ha itt teszed közzé bölcs gondolataid, aranyérvényű igazságaid, senki sem fog belekotyogni dolgaidba, senki sem fog kritizálni.
Viszont ha maradsz a nyilvánosság szintjén, akkor is van kétféle megoldás.
1., Nem engedélyezed a hozzászólásokat, probléma letudva.
2., Marad minden a régiben, akkor viszont tessék szépen elviselni a kritikákat.
Vagy úgy gondolod, hogy Te aztán hiperszupiextra csávinger vagy, aki kritikán felüli? Tégy róla, hogy az légy. -
ló úr
őstag
válasz
Ne legyél kislány,én mindneki vérét szívom folyamatosan,szal. szokj hozzá!!
-
Crystalheart
őstag
válasz
Szerintem fogd fel poénként az egészet, mert az. Nem kell a cukkoláson felhúzni magad. Én pl. húgomat folyton cukkolom minden elképzelhetővel, és ő olyan hülye, hogy még meg is sértődik rajta. Onnantól az az ő baja.
-
cizoe
őstag
válasz
Nem törlöm, nem is tudom törölni.
" amúgy én erről nem hallotam....."
Mit hittél, mi a fórum? Amúgy egy d- betűt kihagytam, látod én is hibázok néha.
"Érdekes, hogy nekem soha nincs igazam......."
Hát érdekes, az igaz.
-
ló úr
őstag
válasz
Az való neked a gyerekkocsma
Am. szerintem szólásszabadság van,szal he te ide leírhatsz mindenféle ****got akkor mi is megmondhatjuk róla a véleményünket!!
-
blokad
senior tag
válasz
Nem tudja törölni. És nincs is oka rá, hogy törölje. A szerző meg van jelenítve. A szerzői jogokról, meg amikor regisztráltál lemondtál.
Akkor szerinted mire jó a fórum, ha nem egy adott témán belül a vélemények cseréje?
Meg kell szokni, van úgy, hogy soha sincsen igazad egy adott témában. Nálam ez a matek
-
localhost
Közösségépítő
válasz
,,no name" #127 üzenetére
"Nem értelek mért nem szállsz már le rólam?" Miért ne írhatná meg Ő is a véleményét?
Mert Őneki PONTOSAN ugyanannyi joga van kifejteni a véleményét, mint neked. Itt nem számít az, hogy nem értesz vele egyet vagy nem tetszik, nem szereted!
-
cizoe
őstag
válasz
,,no name" #129 üzenetére
De csak ha a Google-nek is írsz, hogy ne indexeljék az PH-n a te hszeidet..
127.0.0.1: Igen. Erről szól a fórum. "Mond el a véleményed!" És amíg ezt nem törvénybe ütközően, vagy az alapelvek porbatiprásával teszem, így van rendben.
-
blokad
senior tag
válasz
,,no name" #129 üzenetére
Nem tudja letörölni, hogyan tudná
-
tildy
nagyúr
válasz
A szabad írni nem jelenti, hogy kell is
A gonosz viccet félretéve, tényleg jó lenne, ha hallgatnál az idősebbekre : hiába van firefoxod, megint sikerült két mondatban legalább két helyesírási hibát is elkövetned.
Tényleg javasolnám megfontolásra, hogy ameddig a kedélyek ilyenek veled kapcsolatban, ikszeld ki a szabad hozzászólni pipát. Akinek fontos vagy, úgyis megkeres privátban, a többiek fikázása meg nem hinném, hogy hiányzik neked.
Forrásmegjelöléssel pedig igen, bárki csinálhat ilyet.
-
cizoe
őstag
válasz
,,no name" #127 üzenetére
Jelents a modkerben, mert undorító amit művelek.
Idézd a topikból azt, amit személyes támadásnak veszel. Köszi.
-
blokad
senior tag
válasz
,,no name" #124 üzenetére
ezen mii a kitolás?
Ha netezel, és írsz, alap, hogy bevállalod a jogot, hogy lemásolják (lemásolhatják), kirakják máshova is. Akárki.
Archiválásnak hívják
-
cizoe
őstag
válasz
,,no name" #124 üzenetére
Ha nem írom a 123-as hsz-t, nem is módosítottad volna te se a 122est..
Vagy mégsem vállalod a véleményed?
blokad: Sőt még a szerző is meg van jelölve, így teljesen jogszerű a másolat.
Amúgy meg egy fórumon senki nem rendelkezik a saját hsz-ének szerzői jogaival, sőt még a cikkeiével sem jelen oldalon.
#127: Hol vannak kiforgatva a szavaid? Hmm? Idézd.
-
cizoe
őstag
válasz
Végre valaki bevéd, erre meg pont annak a hsz-nak mész neki.
-
blokad
senior tag
válasz
,,no name" #70 üzenetére
szólás szabadság?
-
puttputt
őstag
"Ingore angolul. Elkülöníteni, vagy figyelmenkívül hagyni, nemtom hogy mondjam másképp..."
Akinek nem inge, ne vegye magára!
Bocs, ezt nem tudtam kihagyni..., de csak cizoe válasza miatt nem
Amúgy, az "igazság-osztásba" inkább nem folynék bele, mert igazság van mindenhol, csak valahol kicsit kevesebb.
A hsz.-eim komolyságából már nyilván kitűnik...
Egyre kevésbé veszem komolyan a dolgot, mivel felesleges. -
cizoe
őstag
"Nem értem, ti miért nem veszitek már észre, hogy az egész balhét Ti gerjesztitek! Senki más."
Egyértelmű. De szerintem iszonyat jó móka.
"Én pont, hogy azokat a júzereket bannolnám, akik felnőtt létükre nem képesek egy virtuális felhasználót figyelmen kívül hagyni!"
Beszélj Racecammel, jóban lesztek az biztos.
"Szánalom, hogy felnőtt ember ennyire nem képes..."
Amúgy nyugi, én is néha a falnak tudok menni a te stílusodtól, az ilyen önjelölt igazságosztóktól hányingert tudok kapni.
"Ingore angolul."
Tudsz angolul? Defaszavagy! Lenne egy kis fordítási munka, egy How to be a nerd c. könyvet kéne honosítani. Tudsz segíteni?
"Felnőtt(ebb) emberek ennyire nem képesek ignorálni egy másik ember ráadásul online?"
Ignorálnál a jövőben? Kösz.
-
Vakegérke
félisten
Törölte az írást topicostól, aztán újra felrakta. Nos, az eredeti topicban volt két olyan eset, amikor (bizonyára első indulatában) agresszív volt.
Részemről nem haragszom.Azt nem ígérem, hogy nem fogom írásait olvasni, hiszen így, vagy úgy, de szórakoztatóak.
Törölt topicjában "OFF" üzemmódban ejtettem el néhány bejegyzést, nem akartam visszaélni a vendégjoggal.
Itt már "ON" vagyok, hiszen ez nem az ő topicja.Tény, hogy egyre halkabb vagyok vele kapcsolatban. Ez betudható akár visszafogottságomnak is, de az is tény, hogy egyre kevésbbé érdekelnek reakciói.
Remélhetőleg megnyugtató a válasz.
-
puttputt
őstag
A sztoriról egyből a " Revenge on School " ugrott be... esetleg megírhatnánk a következő részét...
-
Dany007
veterán
Na ne már srácok. Most látom csak mi van itt már megint...
Szánalom... Felnőtt(ebb) emberek ennyire nem képesek ignorálni egy másik ember ráadásul online?
Ne legyetek már ennyire gyökerek...Mért olyan mocsok nehéz felfogni, hogy ha nem tetszik, akkor nem olvasod, nem szólsz hozzá! Ilyen egyszerű a megoldás...
Azt hittem már rég vége ennek az egész bohócságnak. Én már észre se vettem az írásait... Nem is vágom hol tart a szitu, pedig a balhé idején én is figyelgettem az eseményeket... erre most megint ez...Szerintem inkább a hűdrégi nagy hangú PH tagoknak kéne felnőnie! De csak addig a szintig, hogy képesek legyenek, egy online(!) még csak nem is valós környezetben, egyetlen embert ignorálni. Ingore angolul. Elkülöníteni, vagy figyelmenkívül hagyni, nemtom hogy mondjam másképp...
Egy felnőtt ember erre képes.
Nem értem, ti miért nem veszitek már észre, hogy az egész balhét Ti gerjesztitek! Senki más.Én pont, hogy azokat a júzereket bannolnám, akik felnőtt létükre nem képesek egy virtuális felhasználót figyelmen kívül hagyni! Szánalom, hogy felnőtt ember ennyire nem képes...
Nézzetek már magatokba... Itt egy állítólagos 14 éves kisfiú, írogat baromságokat vagy tudomisén mit, és mindenki lefikázza ezért, gúnypostokat írnak és így tovább... Na akkor ki a helikopter?
-
talmida
Közösségépítő
válasz
Vakegérke #97 üzenetére
Lehet, hogy lemaradtam vmiről?...nem találkoztam no name fenyegetőző hsz-aival.
no name: egyetlen egy helyesírás ellenőrző programnak sincs esze. Mondatot szerkeszteni neked kell megtanulnod. Nézd meg ezt a mondatodat. Ráeresztetted a javítót, és mit mutatott ki? Egyetlen hibát az 5 közül. Ezt, hogy: Firefox-ta
Nézd meg az egész mondatodat...arról nem is beszélve, hogy tiszta zöldség az eleje, már megbocsáss.
Most már nem, átértem Firefox-ra de azt megjegyezném, hogy nem olyan gyors mint a Chrome.
Helyesebben:
Most már nem bírom, áttértem a Firefox-ra, de azt megjegyezném, hogy nem olyan gyors, mint a Chrome.
Azt a szót, hogy ÁTÉRTEM, azért nem javította ki a Firefox h.javító, mert az is egy értelmes szó. Azt jelenti pl, hogy még zöldben átértem a zebrán, vagy két kézzel átértem egy kis fa derekát, átértem a túloldalra, stb Ha 2 t-vel írod, akkor jelenti azt, amit te akartál volna mondani, vagyis azt, hogy áttértem. De honnan tudja a javító, hogy te mit akarsz mondani?
-
Crystalheart
őstag
-
FPéter
aktív tag
válasz
Crystalheart #107 üzenetére
Múltkor láttam kecskéket fejni. És ez a te hibád.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Crystalheart #107 üzenetére
Igazad van. Csak az utóbbi időben olyan hangnemet ütött meg, amely bosszantó, bántó.
Részemről igyekszem a továbbiakban nem beleszólni a dolgaiba. -
Crystalheart
őstag
válasz
Vakegérke #103 üzenetére
Ha tehát nem gondolod, hogy rosszindulatú volna, akkor, miért ez a nagy hang ellene? Hiszen oké fél év meg rengeteg tanács - de láthatóan nincs azon a szinten, vagy nem lehet azon, hogy megfogadhassa őket. Nem egy gettóbunkóról beszélünk, akire joggal mondhatjuk, hogy ez az ő hibája is, hanem egy jó szándékú, túlontúl gyerek tinédzserről. Ha nem fogadja meg a tanácsainkat, az valószínűleg azért van, mert nem tudja. Ezért nem kell állandóan támadni.
Ha a te szavaiddal élve elpártol tőle valaki, vagy nem tetszik neki a tevékenysége, akkor kihasználva az interaktív oldalak nyújtotta alapvető lehetőségeket, figyelmen kívül lehet hagyni.
-
Vakegérke
félisten
Van minta, csak körül kell nézni. Tiszteltem, szerettem a mostoha faterom, de nem csak rá néztem fel. Volt pár szomszéd bácsi, a suliban néhány tanár, és bár lehet, hogy nevetségesen hangzik, a postás bácsi.
Nem tudom ki hogy van vele, agyamban ötvöződtek a bácsik tulajdonságai, és adódott egy minta esszencia, amolyan szellem figura.Van példakép, van minta, csak ha tisztelet nincs, akkor nem látom meg a tiszteletet kiérdemlő tulajdonságokat.
Nem provokáció, szándékosan nem is fejtegetem tovább. Csak mondtam valamit. -
Vakegérke
félisten
válasz
Crystalheart #99 üzenetére
A válaszom rövid: nem.
Gyerek még az összes bizonytalanságával, és korántsem hiszem, hogy szándékai rosszak lennének.
Nem erről van szó. Legalábbis én nem erről beszélek.Kénytelen vagyok sokadszor elmondani, hogy fél év, és kismillió tanács kevésnek bizonyult. Hallgatott valakire? Jó esetben megköszönte a tanácsot, ám nem fogadott meg egyet sem.
Nem kívánok mélyebbre nyúlni, holott pár hónappal ezelőtt nekigyürkőztem, aztán megszólalásom mégsem lett publikus. Fent "Vissza" gomb, nem történt semmi.
Bár zárkózott a srác, azért annyit kiköhögött, hogy van egy öcsikéje, és van egy fontos személy, akit elvesztett. Biztos pont az anyukája, róla szeretettel beszél.
Lehetne elmélkedni, hogy milyen traumák érték, és miért nincs senki, aki példa lehetne számára a hétköznapokban, viselkedésben, problémák megoldásában. Megtehetném, megtehetnénk, semmi értelme.
Ezernyi titok lappang a kissrác lelkében. Nem osztja meg velünk őket, de bizonyára hatásuk alatt cselekszik, bizonyára befolyásolják döntéseiben, és abban, miként alakítsa itteni létét.
Néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Mutogatja a középső ujját, és magára haragít mindenkit, pedig talán csak azt akarta megmutatni, hogy fáj, vagy azt, hogy valami milyen hosszú.Akik mellé álltak, avagy kritizálták, azokat rossz szándék vezérelte?
Igen, egy kalap alá vonom őket. Egy újoncot kritikus szemmel fogad ez a társadalom, és a kritikus megszólalások is javát szolgálják, ha okul belőle.Akiknek nem tetszett tevékenysége, és ezt szóvá is tették, azokat rossz szándék vezérelte?
Korántsem hinném. Pusztán véleményüket fejezték ki, amelyet illendő kellő figyelemmel fogadni.Akik elpártoltak tőle, azokat rossz szándék vezérli?
Nem. Csak éppen úgy érezhetik, hogy jószándékú szavaik pusztába kiáltottak voltak. -
WD40
aktív tag
Hú, végigolvastam, nem volt egyszerű
Van egy ötletem: aki nem tud magyarul írni helyesen - legalábbis érthetően -, annak legyen lekorlátozva a logout blogja havi pl. 2-3 bejegyzésre. Fejlődés függvényében mindig kicsivel több lenne. Ha eljut egy adott szintre, akár egy egész hetét is le tudja írni, vacsorákkal-reggelikkel együtt. Így lesz egy kis ösztökélő erő (az igényességre). -
Psychonaut
veterán
válasz
,,no name" #98 üzenetére
És a screenshotban látható elbökésedet ki is javította. Máris megérte váltani.
Amúgy az egész hsz-ben 1, azaz mindössze 1 betűkihagyás van, semmi több! Wow!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vallás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Windows 11
- Óvodások homokozója
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest