- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
,,no name" #190 üzenetére
Tiltakozol? Ám tedd.
Na, akkor vesézgessünk kicsinykét.
Valaki azt írta egy topicodban rólad, hogy piszkos körmű tolvaj vagy. Tette ezt azért, mert képeket csórtál, és nem jelölted meg a forrást, sőt, sajátodként kezelted őket.Itt van ez a kutyás kép.
Most mondd meg, hát nem erről az édes szőrgombolyagról beszéltél, amikor eldicsekedtél új barátoddal? Pont te ne fényképezted volna, le, amikor cseresznyét, diót, virágot, mindent lefényképezel?
Sántít ez, kiskomám.Egyébként én kérdeztem valamit, nem cizoe, mégis őt említed?
Kis huncut, csak nem sejtesz valamit?Ismered a sánta kutya gyorsaságát némely embertípuséhoz viszonyítva?
Tudom, komplikált kérdés, de bizonyos IQ felett érthető.Szóval mi is van azzal a Flódung Roland névvel?
Mielőtt felháborodnál, hogy bárki nevét engedély nélkül említem, épp egy frekventált oldalon található, amely ismeretségekre alapoz. Nyilvános, publikus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Honda topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest