- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
cizoe
őstag
válasz
Frost Ashes #178 üzenetére
Amúgy csak arra kell figyelned, hogy hétköznap iskolaidőben nehogy azzal lépj be, mert kiszúrhatja valaki.
#180: Érdemes mindent profi módon csinálni.
-
cizoe
őstag
válasz
Frost Ashes #176 üzenetére
Főleg, hogy új jelszót csináltattál a noname accountohz, és nem tudtam belépni a régivel. Szóval ne kend rám..
Ja és amúgy ha akarod vinni a karaktert, küldök hide my ip 2009 progit.
-
blokad
senior tag
válasz
Frost Ashes #169 üzenetére
Akkor se kell, és kész punk tum.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Frost Ashes #163 üzenetére
Karinthy Frigyes: "Humorban nem ismerek tréfát."
Én pedig komolyan veszem a játékot. Játszani jó.
Teher? Egy csudát. Egy piros lufi zöld csillagokkal, amely száll az ég felé, és mindenki hunyorogva nézi, hiszen a Napocska felé száll.Mesélek, ha nem baj. Nagyon jellemző rám a történet.
Lányom szülinapját ünnepeltük, Trabi röffent, indulás a mamához. Anyucim a jobbomon, a két kölök meg hátul. Megérkeztünk, irány a lakás. Titkos csomag a hátam mögött, majd örömet okoz, most még nem.
Fincsi kaja rendben, felköszöntések, kutykurutty, élj sokáig, minden ilyen.
Ajándékok elő. Voltak ugye a találomra választottak, a kötelesség szerűek, és az anyucival közösen kiválasztott, amely lányom régi vágya volt.
Egy tenisz szett. Két ütő, meg egy doboz laszti.
Korábban is megkaphatta volna, de időzítettem a mámort.
Ünneplés vége, irány haza. Trabinak egy pöcc elég, indultunk. Üllői út, laza forgalom, laza kérdés tőlem. Kipróbáljuk? Lányom azonnal rávágta: naná!
Irány a sportliget.
Lányom fekete szoknyában, fehér blúzban, nyakkendő, ahogy dukál. Jómagam fényes szürke öltönyben, világoskék ingben, bordó-sötétkék-fényes szürke csíkos nyakkendővel, mert ugye ünneplünk, vagy mi a szösz.
Tyuhé, teniszeztünk. Ez cirka annyiból állt, hogy a lányom jó messzire elütögette a lasztit, én pedig szaladgáltam utána, és időnként kikönyörögtem a zsákmányra éhes doberman pofájából.
A karórám ráment, ugyanis egy fonák alkalmával az ütő nyelével halálos csapást mértem rá.
Megérte.Játszani jó.
-
cizoe
őstag
válasz
Frost Ashes #160 üzenetére
Ok, megy pü. Majd írd át a te mailedre, ne nekem jöjjön már a sok szar mail a privátokról. Elég egyszerre egy accountra figyelgetni.
-
cizoe
őstag
válasz
Frost Ashes #158 üzenetére
Megírjam neked?
Most már be kell vallanom, hogy az én duplaregem volt, jót mulattam néha, de kezdem unni, meg melo mellett nem nagyon lesz időm rá, hogy fenntartsam az alteregómat.
Szóval ezennel OFF.Köszönöm a rendszeres olvasást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Új Xiaomi 14T 256/12GB Lemon Green
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dropshipping - Elindult Magyarország első használt iPhone XML feedje! - Phonelist.eu
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest