Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vakegérke

félisten

válasz ,,no name" #122 üzenetére

Hogy valós dolgokról írtál, az nem vitás. Azt viszont, hogy értelmesekről-e, ne firtassuk.

Nem bántani akarlak!

Igen, írhatsz semmitmondó történeteket. Ám nem mindegy hogyan.
    Jó, kezdjük a kályhától.
    Helyesírás egyes alá. Sebaj, másnál is akad hiba, és ha van olyan szerencséje, mint Neked, akad mentor, aki korrigálja.
    Fogalmazás, mondatfűzés. Érthető, ám lehetne összefogottabb is. Nem okultál a fél év alatt osztogatott tanácsokból. Szerintem merő lustaság, ponthajhászat. Mennyiségre utaztál, a minőség nem érdekelt.

Inkább keveset, de jót. Ismered a mondást? Képes lennél rozsdás, mosatlan vájlingból piszkos kézzel jól belakni? Vagy inkább fehér abroszra terített porcelán tányérból ennél evőeszközzel?

Nem tagadhatod, jó szívvel fogadtunk, keblünkön melengettünk. Még klubod is van az IWIW-en, vagy csak volt, nem tudom. Én kiléptem.
    És miért?
    Mert a figyelmeztetések ellenére loptál, és hazudtál. Lásd képek.

Nagy ember akarsz lenni? Nem ez a módja.
    Tiszta szív, nyitott lélek, mások tisztelete, szerénység. Elengedhetetlen feltétel.

"Ja bocs ezt nem tudtam, szóval bárki csinálhat ilyet az szép!"
    Nos igen, bárki bármikor. Amit a NET-en susmákolsz, azt bárki nagyon hamar megtalálhatja. Ami pedig a fórumos hozzászólásokat illeti, nem jogvédettek.
    "Amúgy előre megmondtam, hogy kifogják forgatni a szavaimat......"
    Fogalmazz egyértelműen, akkor nem fogják megtenni.
    Érdekes, hogy nekem soha nincs igazam.......
    De igen, csak nem most, és ebben a dologban.

Úgy érzed, hogy rád szakadt az ég? Úgy érzed, hogy mindenki csak támad?
    Talán el kéne gondolkodnod azon, hogy valóban támadnak-e, és ha igen, akkor jogosan-e, és hogy miért.

Hiszem, hogy pótanyukád mindezekért nem haragszik rám.

Szerk: Íme, ha itt teszed közzé bölcs gondolataid, aranyérvényű igazságaid, senki sem fog belekotyogni dolgaidba, senki sem fog kritizálni.
    Viszont ha maradsz a nyilvánosság szintjén, akkor is van kétféle megoldás.
    1., Nem engedélyezed a hozzászólásokat, probléma letudva.
    2., Marad minden a régiben, akkor viszont tessék szépen elviselni a kritikákat.
    Vagy úgy gondolod, hogy Te aztán hiperszupiextra csávinger vagy, aki kritikán felüli? Tégy róla, hogy az légy.

Új hozzászólás Aktív témák