- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cizoe
őstag
válasz
puttputt #196 üzenetére
Igen, az is lehet, hogy amit előbb írtam csak egy profi elterelő hadművelet.
Amúgy egy egész szerkesztőség és egy kreatív team áll az egész mögött. EU-s pályázaton nyertük a pénzt rá.
Vakegérke: Én egyszer anno amint kiderült, hogy hol lakik noname (a Mária-kápolnás topikban), kíváncsiságból rákerestem. (Szokásom a fura figurákat lecsekkolni, bevallom). Na szóval akkor egyetlen profil jöhetett szóba, ami egy "Kon Zol" álnevű adatlap volt. Ez azóta megszűnt, de egy időben még látni lehetett, mert Noname mostani profilját (kiss gábor- kisbetűvel írom, mert nemlétező személy) az onnan küldött meghívóval regisztrálta.
Meg kell jegyezzem emiatt a kis párperces nyomozósd miatt nem érzem magam rosszul, mivel ezek mind nyilvános adatok amint te is leírtad. Minden olyan összevisszaság a srác körül, állandóan magyarázkodnia kell, nem jó ez így. Ezek után meg hallgassuk a mondókáit? Ó hogyne, mikor még a személyazonosságát is meghamisítja. Nem is lenne ez probléma, lehet ezzel játszani, de akkor ne teregess ki a "személyes" szennyest, ha még önmagát sem vállalja.
Az meg, hogy miért nem szarom le az egészet, nem tudom. Egyszerűen idegesít ez az egész vergődés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest