Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
cizoe
őstag
Nem kamu, csak teszteltem a kedélyeket. Azért annyira én sem vagyok kész arc, hogy egy ilyet alkossak.
Szóval nincs semmi kamureg, noname "elvileg" létezik.
Én meg csak hülyültem (Frost Ashes kollégával kiegészülve), hogy megtréfáljuk a népet azzal, hogy mi (én) alakítjuk a karaktert.
noname: Hogy jutott eszedbe berakni egy képet egy olyan ember kutyjáról, aki a faludban is lakik, ráadásul a kutyát is pont úgy hívják (maszat). Kicsit túl sok volt az egyezés, azért lett gyanús minden. Nem lett volna egyszerűbb az elején el se kezdeni az egészet, és akkor nem kéne állandóan szerencsétlen magyarázkodásba kezdened, amibe sajnos a jelek szerint nem vagy túl jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest