- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
talmida
Közösségépítő
válasz
Crystalheart #183 üzenetére
Manapság már a nőknek is szabad nadrágot húzni (női nadrágot
). Abban jól lehet ugrálni.
-
Frost Ashes
csendes tag
válasz
Crystalheart #175 üzenetére
Azért cizoe nagy franc, mert képes volt már 5.51-kor felkelni a ph miatt.
-
FPéter
aktív tag
válasz
Crystalheart #107 üzenetére
Múltkor láttam kecskéket fejni. És ez a te hibád.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Crystalheart #107 üzenetére
Igazad van. Csak az utóbbi időben olyan hangnemet ütött meg, amely bosszantó, bántó.
Részemről igyekszem a továbbiakban nem beleszólni a dolgaiba. -
Vakegérke
félisten
válasz
Crystalheart #99 üzenetére
A válaszom rövid: nem.
Gyerek még az összes bizonytalanságával, és korántsem hiszem, hogy szándékai rosszak lennének.
Nem erről van szó. Legalábbis én nem erről beszélek.Kénytelen vagyok sokadszor elmondani, hogy fél év, és kismillió tanács kevésnek bizonyult. Hallgatott valakire? Jó esetben megköszönte a tanácsot, ám nem fogadott meg egyet sem.
Nem kívánok mélyebbre nyúlni, holott pár hónappal ezelőtt nekigyürkőztem, aztán megszólalásom mégsem lett publikus. Fent "Vissza" gomb, nem történt semmi.
Bár zárkózott a srác, azért annyit kiköhögött, hogy van egy öcsikéje, és van egy fontos személy, akit elvesztett. Biztos pont az anyukája, róla szeretettel beszél.
Lehetne elmélkedni, hogy milyen traumák érték, és miért nincs senki, aki példa lehetne számára a hétköznapokban, viselkedésben, problémák megoldásában. Megtehetném, megtehetnénk, semmi értelme.
Ezernyi titok lappang a kissrác lelkében. Nem osztja meg velünk őket, de bizonyára hatásuk alatt cselekszik, bizonyára befolyásolják döntéseiben, és abban, miként alakítsa itteni létét.
Néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Mutogatja a középső ujját, és magára haragít mindenkit, pedig talán csak azt akarta megmutatni, hogy fáj, vagy azt, hogy valami milyen hosszú.Akik mellé álltak, avagy kritizálták, azokat rossz szándék vezérelte?
Igen, egy kalap alá vonom őket. Egy újoncot kritikus szemmel fogad ez a társadalom, és a kritikus megszólalások is javát szolgálják, ha okul belőle.Akiknek nem tetszett tevékenysége, és ezt szóvá is tették, azokat rossz szándék vezérelte?
Korántsem hinném. Pusztán véleményüket fejezték ki, amelyet illendő kellő figyelemmel fogadni.Akik elpártoltak tőle, azokat rossz szándék vezérli?
Nem. Csak éppen úgy érezhetik, hogy jószándékú szavaik pusztába kiáltottak voltak. -
cizoe
őstag
válasz
Crystalheart #95 üzenetére
Isten ments.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Crystalheart #88 üzenetére
Persze, ebben igazad van, de csomóan, csomószor voltak vele szemben toleránsak. De láthatóan semmi eredménye.
Mindegy, /ignore és megoldódik a probléma. -
talmida
Közösségépítő
válasz
Crystalheart #84 üzenetére
Másik alternatíva: akinek kapacitása van rá, lehet segíteni is
, ..csak ügyelve arra, hogy a delikvensnek ne okozzon több kárt, mint hasznot az illető. Gondolok itt a segítő stílusára. Ui még egy tanár (segítő) is elő tud idézni súlyos személyiségzavart.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Crystalheart #62 üzenetére
Értem én, hogyne érteném, hogy mire gondolsz. Ám akinek nincs más dolga, mint összecsapni valamit, az sosem fog akarni fejlődni, inkább elkényelmesedik.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Crystalheart #60 üzenetére
"Ha egy totál átírtat kapsz vissza, azon meg nem kell csodálkozni..."
No most adódik a kérdés, hogy kié az érdem. Azé, aki a követ adja, vagy a szobrászé, aki a tulajdonos szándéka szerint megalkotja a szobrot.
A korrektúra kívánatos, ez tény. Azonban a szófordulatokhoz, szófűzésekhez, mondat alkotásokhoz nem szabad hozzányúlni. Elvész a szerző egyéni "íze", és legyen bármilyen gyönyörű az alkotás, csak korcs marad.
Egy esetben el tudom mégis képzelni a dolgot.
Aki átírja, az legyen a szerző, és témaadóként legyen megemlítve az, akinek a skiccét kikupálta. -
FPéter
aktív tag
válasz
Crystalheart #3 üzenetére
Olyan gyorsan törölték, hogy majdnem én is átsiklottam a saját bejegyzésem fölött
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 3
- Amazfit GTR 3 Pro - szintkülönbség
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged