Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
cizoe
őstag
"Nem értem, ti miért nem veszitek már észre, hogy az egész balhét Ti gerjesztitek! Senki más."
Egyértelmű. De szerintem iszonyat jó móka.
"Én pont, hogy azokat a júzereket bannolnám, akik felnőtt létükre nem képesek egy virtuális felhasználót figyelmen kívül hagyni!"
Beszélj Racecammel, jóban lesztek az biztos.

"Szánalom, hogy felnőtt ember ennyire nem képes..."
Amúgy nyugi, én is néha a falnak tudok menni a te stílusodtól, az ilyen önjelölt igazságosztóktól hányingert tudok kapni.
"Ingore angolul."
Tudsz angolul? Defaszavagy! Lenne egy kis fordítási munka, egy How to be a nerd c. könyvet kéne honosítani. Tudsz segíteni?
"Felnőtt(ebb) emberek ennyire nem képesek ignorálni egy másik ember ráadásul online?"
Ignorálnál a jövőben? Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Pánik a memóriapiacon
- Sweet.tv - internetes TV
- Hardcore café
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AliExpress tapasztalatok
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- MunkaGÉP HP STUDIO / i7-6700hq /16gb ram / 256gb NvMe SSD / NVIDIA 4gb dedikált / Világitó Bill
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Felújított Playstation 4 GoldHEN - 9db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (Ghost of Tsushima, GTA V, + sok más)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest