- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli6969
csendes tag
válasz
Zozzy94 #3201 üzenetére
Zozzy94:A scorpiont tedd be a scar mellé másodlagos fegyvernek, és arra átvátva - mivel sokkal könyebb -, gyorsabban tudsz haladni(ölni), és mégsem ütőfegyverrel vagdalkozol. Ez úgy is egy kategóriával "lejebb" van, így jó helyen lesz a scar mögött
10 pontot nálam sem ér a fegyver, de pár missziót letudtam már vele (főleg Flash-sel kombinálva). A négyes sorozatot a nyílpuska miatt még a scar előtti korszakomban ugyan megszoktam, de itt kevésbé hatékony. Összességében a maga kategóriájában a leghasználhatóbb SMG!
A Spas szerintem egy használhatatlan fegyver, szinte semmi paraméterében nem hozza amit egy shotitól elvárna az ember:tömeges repeszhalál, óriási tűzerő, hacsak a negatívumokat nem: nagyfokú pontatlanság&hosszú-hosszú újratöltési idő. Én meghoztam rá a halálos ítéletet.
Dr Anonymus: nekem Type92, Flash, M1!
golyós: ha meglincselni nem is fogok senkit, de ilyenkor elgondolkozom, hogy mennyire más és más a játékstílusunk, hála a sok különböző fegyvernek. A Hammer például a legnagyobb csalódás volt nekem
, az elvesztegetett fegyverfejlesztési időt sajnáltam a legjobban, de belátom, hogy - nem a számomra -, egy használható fegyver. A shotgunok viszont alapban egy alulfejlesztett fegyverkategória: mintha nem is egy a való életben igen hatékony "tömegoszlató" fegyver lenne, hanem csak egy pár méteren belül is pontatlan puska: M1-gyel összehasonlítva pedig elvérzik minden tekintetben. Már terveztem, hogy megkérdezem itt a fórumon, ki az, aki szereti használni!
A crossbow nagy kedvencem volt régen, még a hangja is a legjobb számomra az összes fegyó közül, ráadásul aránylag könnyű is, gyorsan lehet vele mozogni. A 4-es lövésnek a scorpionnal ellentétben itt valóban van értelme. Amióta megvan a Type92, azóta a tűzerejét egy kategóriával lejebb kellett sorolnom magamban. (A specek ellen nagyobb hatékonyságra képes egy Type.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gamepad
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged