Új hozzászólás Aktív témák

• zoli6969

csendes tag

válasz Zozzy94 #3201 üzenetére

Zozzy94:A scorpiont tedd be a scar mellé másodlagos fegyvernek, és arra átvátva - mivel sokkal könyebb -, gyorsabban tudsz haladni(ölni), és mégsem ütőfegyverrel vagdalkozol. Ez úgy is egy kategóriával "lejebb" van, így jó helyen lesz a scar mögött :)
    10 pontot nálam sem ér a fegyver, de pár missziót letudtam már vele (főleg Flash-sel kombinálva). A négyes sorozatot a nyílpuska miatt még a scar előtti korszakomban ugyan megszoktam, de itt kevésbé hatékony. Összességében a maga kategóriájában a leghasználhatóbb SMG!
    A Spas szerintem egy használhatatlan fegyver, szinte semmi paraméterében nem hozza amit egy shotitól elvárna az ember:tömeges repeszhalál, óriási tűzerő, hacsak a negatívumokat nem: nagyfokú pontatlanság&hosszú-hosszú újratöltési idő. Én meghoztam rá a halálos ítéletet.
    Dr Anonymus: nekem Type92, Flash, M1!
    golyós: ha meglincselni nem is fogok senkit :D , de ilyenkor elgondolkozom, hogy mennyire más és más a játékstílusunk, hála a sok különböző fegyvernek. A Hammer például a legnagyobb csalódás volt nekem :W, az elvesztegetett fegyverfejlesztési időt sajnáltam a legjobban, de belátom, hogy - nem a számomra -, egy használható fegyver. A shotgunok viszont alapban egy alulfejlesztett fegyverkategória: mintha nem is egy a való életben igen hatékony "tömegoszlató" fegyver lenne, hanem csak egy pár méteren belül is pontatlan puska: M1-gyel összehasonlítva pedig elvérzik minden tekintetben. Már terveztem, hogy megkérdezem itt a fórumon, ki az, aki szereti használni!
    A crossbow nagy kedvencem volt régen, még a hangja is a legjobb számomra az összes fegyó közül, ráadásul aránylag könnyű is, gyorsan lehet vele mozogni. A 4-es lövésnek a scorpionnal ellentétben itt valóban van értelme. Amióta megvan a Type92, azóta a tűzerejét egy kategóriával lejebb kellett sorolnom magamban. (A specek ellen nagyobb hatékonyságra képes egy Type.)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés