- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli6969
csendes tag
Előbb az új USA pályáról ledobott a rendszer a hóba....
-
fdisk
őstag
No,végre hazaértem és toltam az új "pályákon" egy kicsit.
Nem rossz.
Nekem vannak benne újak,ahol még nem jártam.De jó lenne,ha új fegyvereket lehetne végre szerezni,fejleszteni.(sóhaj smile)
Mert így hamar unalmassá fog válni megint. -
zoli6969
csendes tag
33-as szinten élmény lehet a játék tech 9 határán! Irigyellek!
Sajnos tavaly év végén én is elpihentettem a fegyverkovácsot, de január óta megállás nélkül melózik. Idegtépő 8-10 napokat várni most, míg a 0-ról felupgradelek egy új fegyót 9-es szintre. Fegyverválaszték pedig kell, a változatosság gyönyörködtet! -
Slier
tag
33-as szinten elég a tech 8 vagy gyűjtögessek a 9-re? Kevés a fegyverem, meg még egyiket se fejlesztettem szinte
-
Slier
tag
Majd kipróbálom én is, remélem a pc-s portba lesz 7.1 támogatás az adná.
-
Ferenczi Áko
addikt
Amerikában a mélygarázsos pálya hangzása nagyon kellemes meglepetés lett! Fejhallgatóval játszottam, és bizony visszhangzik mint a valóságban! Grat!
-
BandiHUN
veterán
Azt hiszem,nekem is volt ilyen egyszer,de eddig nem volt annyi fölös pénzem,hogy mégegyszer kipróbáljam
De pont most jönne az,hogy ma lesz a tech 7,és szeretnék fegyvereket is csinálni...
Szerintem megy,de ha jól emlékszem,nekem ez úgy jött elő,hogy szintén fegyó,asszem az m16 ragadt be,viszont ha nem vonod vissza az upgrade-t,akkor ugye be se tudsz az ipséhez lépni mást betenni közben,és ha jól emlékszem,amikor kész lett az upgrade,utána kaptam meg a fegyót is csak.
Viszont ez nem fejlesztés volt,tudtam,hogy az M16 úgyis kis szinten jön ki,így nem is hiányzott.Most van pénzem,lehet hagyok bent 1-2 későbbre váró fegyót majd fejleszteni,míg megy fel a fegyókovács,végülis mit veszíthet az ember,ha utána kezdi el csak,még mindig visszavonhatom,ha kész lesz,legalább előre letudva.
Jó lenne,ha legalább az upgrade zajlana párhuzamosan.Nem is értem,miért,hisz ezzel is "pénzszerzésre" ösztönözhetnének...viszont így csak azt érik el,hogy az ember a fejlesztések alatt,ha van pénze,akkor nem játszik,én se toltam most 3 napja,csak a nehézséget tornásznám fel,és most váltáskor még mire kész lesznek az emberek,és csak a kedvenc fegyverek,az is 1 hét lesz.De csak annyi is 4 nap,mire a kedvenc fegyóm 7-esen szorongathatom...Gonosz dolog ezzel élettartamot kitolni.Mint az 1hetes városfoglalásokkal is,ahol sokszor piti a jutalom,1-2 óra alatt maxra lehet vinni azt is.
Legalább a sztorit végig lehetne tolni easy-n is hardon is mégegyszer -
b4zsi-
őstag
Az érdekelne, de mintha egyszer már fejlesztettem volna így, hogy a pl. 4 fegyvert fejlesztek, de közben rátudok menni maga a munkás fejlesztésére akkor a kettő tud párhuzamosan működni? Egyszer szerintem véletlen így csináltam és.amikor végzett a folyamatban levő fegyver is kész lett és az ipse is naprakész volt. Gondolom Ti erről többet tudtok.
-
golyós
addikt
Idáig semmi extra az új városokban, egy új sentinel küldetéssel találkoztam.
Viszont ma teljesítettem 3 achit is, így 45 gold volt a jutalmam. -
törölt tag
Sziasztok. Volt egy kis kihagyásom a játékban (picit ráuntam) de most megint belekezdtem. Szerintetek lesz új story mód vagy felejtős? Ezt hiányolom a legjobban.
-
Slier
tag
válasz
Ferenczi Áko #2679 üzenetére
Nekem volt amit még nem adott.
-
Slier
tag
válasz
Ferenczi Áko #2676 üzenetére
Már nézem is
-
Ferenczi Áko
addikt
Lehet izgulni. Kb 1 perc és tiszta a város.
-
Zozzy94
tag
Tényleg tervbe van véve,hogy lesz Fb-s csoport? Nem lenne rossz....
-
Ferenczi Áko
addikt
Szerintem 1-2 óra, és lenyomjuk az utolsó Európai várost, aztán jöhet a meglepi, hogy hogyan továb! Én már várom, hátha lesz story rész..
-
Sátor
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus #2672 üzenetére
Megjött
-
gergom91
tag
Hogy én is növeljem a hozzászólások számát
:
Ma lett meg a spagin, elég fura a hangja, de jó rof, nagy tár, viszonylag gyors reload. Mivel nem kell upgradeolni gyorsan és olcsón lehet hozzá jutni ha már megvan a tech9.
-
Sátor
csendes tag
Gyerekek szerintem csinálhatnánk fb-n egy dt2 csopit.Vélemény?
-
zoli6969
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus #2659 üzenetére
Az alma nem a legjobb választás! Legutóbb is milyen későn jött ki rá a frissítés!
-
golyós
addikt
válasz
Ferenczi Áko #2652 üzenetére
Kiadod az új frissítést?
Nekem még nem volt a robbanós pálya pedig sokat játszom amerikában.
Már csak 43 millió!
Lehet fogadni, hogy megint belassul vagy megnyílnak az új pályák?1 szavazat a belassulra.
(#2661) zoli6969 azért együtt bírnék élni az érzéssel, hogy várnom kell + 2 napot.
-
zoli6969
csendes tag
válasz
Ferenczi Áko #2656 üzenetére
Azt hittem legalább egy intenzív piálással összekötött találkozót szervezel!
-
zoli6969
csendes tag
Megvan a 47-es szint.
102,000 $-ral szúrták ki a szememet... -
Ferenczi Áko
addikt
Haha, vicces! Annyit elárulok, hogy egy házi versenyre gondoltam, akár több körre leosztva, aminek a nyertesét megajándékozom egy Dead Trigger 2 ajándéktárggyal. Vélemény? De ne a blabla hsz-ek szaporodjanak ha lehet..
-
fdisk
őstag
válasz
Dr.Anonymus #2654 üzenetére
Bla-bla-bla
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
na srácok, szerintem lazán összehozzuk 3000ig egy nap alatt, én elkezdem:
"bla bla" -
Slier
tag
válasz
Na most kíváncsivá tettél
-
Ferenczi Áko
addikt
Ha elérjük a 3000 hozzászólást, lesz egy meglepim! (nem a bolgot fogom törölni, nyugi :-D)
-
Slier
tag
válasz
Dr.Anonymus #2649 üzenetére
Az a baj, hogy az az NPC lenne akit védeni kell
Az lenne a küldetés menete hogy: védjem meg a palit ameddig ő babrál a számítógépen majd minden elkezd széthullani, a csávókám felrobban, kifutok a helikopterhez és az felvesz. De valahogy nem ez történik.
-
golyós
addikt
Mintha begyorsult volna a számláló?!
60 millió van még hátra, tegnap este úgy rémlik, hogy 200 millió volt még. -
Slier
tag
Azt hiszem van még mit javítani xD
-
válasz
BandiHUN #2644 üzenetére
Na ez a HC arcoknak jó hír, hogy (ahogy írod) a játékoshoz igazodik a játék.
Ugye mi már nem tudunk hova fejleszteni fegyvert, de így hogy akkor jelentősen visszalendül a zombi erősödés, így azért nem kell rá számítani, hogy egyszercsak a "Nehéz" átmegy "Rémálomba" (opciónak tényleg betehetnének egy ilyen nehézségi szintet is).Személy szerint én is nagyon régen láttam már "Virus mutated" feliratot és nem is egészítek ki gold-ért semmit sem.
Tegnap lettem 44-es egyébként.*************************************************************************
Más:
Írtam ugye, hogy felnyomom a kést mk9-re. Össze is jött az elmúlt napokban és azt mondom, ez egy kiválló eszköz benzinkannás meg ellátmány cipelgetős küldikre.
Olyan jól végigsuhanok a küldetéseken zombik között szlalomozva, hogy öröm nézni.Kb 3 vágásból elintéz egy zombit, viszont a nagy rate miatt ez ugye gyorsan megy.
De ugye a nagyon közeli elleneket tudja csak sebezni, ezért bandának nem érdemes nekimenni.
Szóval tök más harcitechnikát igényelm, mint a többi meele, de gyorsan mozogva és forgolódva (na meg egyéb harci gadget-eket használva) sebzés nélkül is meg lehet lenni.
Olyan fegyver, mint amire számítottam. Tetszik. -
BandiHUN
veterán
Vicces ez a tech meg fejlesztés dolog...
Látok embereknél itt ahogy írjátok,ilyen 10 szintes külömbségeket azonos techre...
Hát ÉN nagyon azt vettem észre,a játék igazodik az emberhez!
A goldért kipótolt M4 és Scorpion EVO ha egy óráig volt OP,a vett pénzduplázó mellett,mert elkezdtek szinte körönként jönni a Stronger üzik...
Előtte és mostmár megint csönd van,mintha a játék pár kör után kikompenzálta volna,hogy tényleg olcsón dobtam magamon kicsit!
Ez elég gonosz dolog...mert szerintem el lehet mondani,hogy a játék azt is kompenzálja,ha valaki lemarad,de azt is visszaveszi hamar,aki hirtelen dob magán!
És kipróbáltam azOP fegyókat az arénában,no ott látszik jól,hogy hiába a sima missziókban 1 lövéses fegyó,semmivel se éreztem magam jobban 15 kör felett!
Kábé a játék is ilyen,nincs egy über módszer,hogy most felnyomom kis arannyal magam,és utána "tolom magam előtt" a pénzen vett többletet!Maximum lóvéban hozza az ember össze jobban a dolgokat,mert tech-ben több pénz jár a misszióért,több kör van lezavarva,de a szint viszont nem megy fel...
És vicces volt,hogy tolta a játék a stronger üziket szinte körönként a túlfejlesztettség miatt,most viszont megint 1 óra gémre se jött ilyen....
Nem éri meg pénzért előreszaladni...de lehet én látom így.Ideig-óráig jó az 1 lövés/1 csapás zombinként,de lényegi haszna max a gyorsabb körökkel van...viszont a blueprintek nehezen jönnek a sok kis menetben,van,hogy assaultban nem is jön 1 körre spec,hiába 2 perc.
Cserébe van már 2.8 millióm,és mindenki dolgozik/fejlődik.Nem is veszek goldot többet.Minek,1-2 óra extráért?Nem megy a szerzett előny továbbvitele,mert kompenzál a gém,akkor meg minek?
De gondoltam,kipróbálom,mit tesz némi rásegítség.
Aminek értelme van,az örök pénzdupla,de inkább az elején+jobb a biztos lét,mellé 1-1 pénzduplázó,ha épp van 1 óra szabadidő,de azt se veszek 2.8 millió kessre már,mert kábé összeszedtem magam,ezzel a fejlesztési tempókkal... -
golyós
addikt
Elkészült az Fn 2000, hát nem ajánlom senkinek.
6 lőszer/zombi, fejlövés sem megy első lövésre.Egyszóval értelmetlen.
Megcsináltam az assault rifle goldok miatt de kár volt.
Pont olyan gyenge fegyver mint a Jackhammer(ami legalább nagy táras így valamennyire kompenzálja a gyengeségét) -
zoli6969
csendes tag
Flash például 8-as szinten (miközben már tech 9-en voltam) csak árnyéka volt önmagának. Pl. Scar, desert használható volt, de néhány fegyónál gigantikus a különbség! Érdemes fejleszteni!
-
zoli6969
csendes tag
46-os szint alkonyán.
tech 9-en. Fegyvert fejleszteni a legfőbb feladat. Nagyon bánom, hogy november-decemberben pihentettem a fegyverkovácsot. Tech8-9 fordulóján kezdtem el a Flash-t legyártani, és felhozni maxig: idegtépő várakozás.
Pénz miatt meg ne aggódj. Utoljára Tech7-en voltak "anyagi gondjaim", de mióta belassultak az updat-ok, azóta összejött 10 milka, pedig nincs is pénzduplázóm! -
Nova96
őstag
45+ különleges zombie és 2 darab blue...
Érdekes, de meg lett a rakéta vető...nevét most nem tudom.250e olyan hamar össze jön már, tech 7 mindjárt kész fejlesztem a fegyvereket, de még 32-esen se érzem, hogy nehezebb lenne. Ami durva van a seek and destroy-nál egy körbe 6-8 különleges zombie.
Jött bőven a score 1500+
Kérdés érdemes még amikor tech nincs kifejlesztve új fegyverbe kezdeni vagy nem?
-
Slier
tag
Most nagyon beindult a számláló. Pörög mint az állat
-
gergom91
tag
Nem tudom észrevettétek-e, de a Flash már Rocket launcher néven fut
Éppen néztem mennyi idő van még a fegyverekből, amikor felfigyeltem rá, először nem tudtam hogy mi az -
Slier
tag
Na ez kicsoda?
Mondjuk szerintem a sztorihoz lesz köze de majd kiderül. -
Sátor
csendes tag
Ákos szerintem azt még beleirhatnád a blogodba hogy 250 helyett már csak 229 dodó hulik a hullákbol
-
fdisk
őstag
válasz
Ferenczi Áko #2606 üzenetére
No így már működik.
De mekkora baromság már, hogy felhőbe kell feltolni a felvételt.
Miért nem lehet sd-re mentettni?
Mind1, kipróbáltam és ennyi.(#2608) golyós : Szerintem csak arra figyelmeztet, hogy így nagyobb lesz a játék memória igénye.
-
Slier
tag
válasz
Dr.Anonymus #2622 üzenetére
-
Slier
tag
válasz
Dr.Anonymus #2618 üzenetére
+1
Más: Remélem a következő frissítéssel javítják az arénát mert ezt kicsit elkapkodták. Az első 15 körig teljesen rendben van utána viszont aránytalanul erősödnek a hullámok, és a kisebb bugokat is érdemes lenne javitaniuk pl: mikor egy "walker" mászik át a kerítésen és én oda állok hírtelen átteleportál rajtam és hátulról be támad. Ez kicsit idegesítő tud lenni...
Viszont, hogy jót is mondjak a kommentátor beszólásai jók (bár néha szívesen odamennék és lecsapnám a fejét a butterflyal) és még az is tetszik, hogy ha csak futkározunk a tömeg elkezd pikkelni ránk, viszont ha megy a kaszabolás ezerrel akkor alig férnek a bőrükbe.
Ui: Kicsit gyorsabban is pöröghetne az a számláló, jöhetne már megint Amerika -
Slier
tag
válasz
Ferenczi Áko #2616 üzenetére
Ja ja szerintem is.
Egyébként egy válasz volt az első hozzászólásom még a legelső oldalon:
(Elmondanám hogy ipad 4-en ugyan az a grafika mint tegra 4-en fullon és megy akadás nélkül.) -
BandiHUN
veterán
válasz
Ferenczi Áko #2611 üzenetére
Annyiból hátrány,hogy az itteni HSZ nem ér semmit egy valódi játékhozzászóláshoz képest,és nem is találni ugye a játékok között...
Mondjuk végülis mind1,csak az ember azért mégse szereti "XP" nélkül szaporítani a szót,és sok érdemtelen topik van szakmaiként,sok pedig ilyen lokál,fáradt gőz,mert közösségibb.Ja másik hátulütő,ha a blogod megszűnik(bedühödsz,törlöd pl),megy ez a levesbe vele együtt...ennyiből jobb egy fáradt gőz topik is,mert az nem emberhez köthető,az e-cigit is így rakták át,mert egy olyan cikkre kezdtünk írogatni,aminek a gazdája igazából aztán el is tűnt...
-
Ferenczi Áko
addikt
Előkerestem a játékkal kapcsolatos első hozzászólásomat :-D Még a másik fórumban nyomtuk tavaly! Azóta az a topik átköltözött a jelenlegi helyre, a blogom alá. És ezért nem lehetek eléggé hálás, mert nélkületek nem működne! Egyébkén aki a régi fórumban is jelen volt, linkelhetné szórakozásképpen az első ottani hozzászólását! ;-)
-
golyós
addikt
válasz
Ferenczi Áko #2606 üzenetére
Na, így már érthető bár a piros hibaüzenetre még kíváncsi vagyok, hogy annak ellenére működik-e.
fdisk: az Uri Gelleres megoldást próbáltad már? MUKODJ !
-
Ferenczi Áko
addikt
Na látom nem értitek mi folyik itt Gyöngyösön! ( donga lába van a kisfiamnak
)
fdisk, nálad is ahogyan látom, be van kapcsolva a videórögzítés! Ez úgy történik, hogy ha lenyomsz egy meccset, után van egy olyan lehetőség, hogy gameplay sharig. És feltölti online: [link]
Nekem itt van 2 gameplay videóm. Tehát nem a telefon belső memóriájába rögzül, hanem game után online tölti fel egy szerverre. Egyébként érezhető az alacsonyabb fps ha be van kapcsolva a rögzítés..
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve