- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Én nem damage boostert kaptam,hanem csak second chance-t...viszont elcsábultam egy Wild West pakkra
Ha jól emlékszem,még nem sikerült eddig 25ezer fölötti kör,vagy ha igen,az se most volt,de azért a pénz is szép
Na jó,nem mind coach gun,mert rifle killre volt a napi küldi,de tény,hogy azért jól oda lehet csoportoknak pörkölni vele.
Talán a csonkolás azért,ami hiányzik,abban nem túl erős eddig,ok,hogy az effekt is jó,de ráadásul pénzben is kifizetődő dolog egy zombit csonkolni és fejbelőni,mert így duplázódik a dolog.
Szép kerek szám lett a 444kill3 másodperc mission time maradt,seek&destroy.
-
gyuri832
csendes tag
Frissítès törtènt!
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #5195 üzenetére
van damage booster ajándékba (a karácsonyfa helyén keressétek)
új dekorációt kapott a hideout
valamint malacok helyett arany szívecskék vannak a pályákon
hajrá -
BandiHUN
veterán
Lehet extra feature,hogy nem megharapnak,hanem megb...nak a zombik,ha elérnek
Kéne valami frissités már.Miért nem dobnak ki vagy 4-5 arénát?Annyi lenne megcsinálni,mint 1 kampányt,sőt még átvezetők se kellenek.Arról nem is beszélve,hogy lehetne az aréna is nehézségi fok állitós,mert vicc,hogy 5 körig röhög az ember,10 kör után meg nagyon nem...
Kellene csak spec mód is.Mittudomén körönként x másodperccel kevesebbenként specspawn,mondjuk kössék tech10-hez,hogy ne legyen BP visszaélés...
Én találnék ki vicces játékmódokat is,pl.lenne x féle x darab csapda,amit csak letesz az ember,és elindul pl.50db zombi,és azt számolná,hányat sikerül leölni az összerakott pályával.Vagy pl.lenne egy labirintusszerű map erre,egyfajta tower defense-ként,x zombinként kap az ember valami csapdát,amit letehet,hogy védje a bázist,mittudomén...Csak lenne ezekben valami fantázia.Túl rég pang a DT2...de DT3,akárm sehol,nem tudom,mi köti le őket???Mert biztos nem az,hogy update-okkal kápráztassanak el minket...
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus #5193 üzenetére
Új videó a playen...kb. ennyit vettem észre a 341MB-os frissítésből.
-
bollizolee
tag
Fenn van a Valentin napi frissítés!!!!!! Androidon
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #5192 üzenetére
és mi van benne?
szívecskés fejű z-k valentin napra? -
f(x)=exp(x)
őstag
Hali!
Jött frissítés. -
bostone
addikt
Mi a legajánlottabb szett arénázáshoz?
-
golyós
addikt
Jól haladok, heti 10-15 kört megyek csak annyira leköt a játék.
Bp-m még mindig nincs csak azt hiszem 3 db, katana sehol.
3 hete nem láttam bp-t, kínomban a kinai pályákat kezdtem újra. -
Nagy itt a pangás!
Nektek is szokott olyan lenni, hogy nyomjátok az aktuális városfoglalásos küldiket sorra egymás után, majd egyszercsak a térképen az ikonján ott figyel az a rádió ikon, mint mikor még csak most kezdenél bele abba a városfoglalásba?
Ilyenkor rendesen be is dobja a rádiós szöveget, amit aztán elnyomva folytathatok tovább mindent, ahol abbahagytam, csak néha mégis előhozza ezt a rádiós jelenséget és nem tudom hova tenni, hogy miért.Plusz olyan is van néha, hogy küldetés előtti töltésnél befagy a játék (legalábbis percek után is csak a töltésképernyőt látom).
Ilyenkor nyomok Alkalmazásokból a játékra egy Kényszerített leállítást, újraindítom és egy darabig megint jó.Az utóbbi problémát még be tudom annak látni, hogy esetleg a CM 12 nem tetszik teljesen a játéknak, de a rádiós dolgot úgy tippelném, hogy nem egyedi probléma.
-
válasz
Dr.Anonymus #5180 üzenetére
Nem azt kérdezte mikor volt, hanem mikor lesz.
Nehogy komolyan vedd amúgy, csak nem tudtam kihagyni.
-
icsigo123
csendes tag
Zen aréna mikor lesz megnyitva valaki tájékoztatást tud adni?
-
icsigo123
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus #5176 üzenetére
Köszi a szándékot
-
icsigo123
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus #5171 üzenetére
Leginkább a gépfegyvereket szeretem de olyan fegyverekrve van szükségem amiken végig tudok menni az arénaba küldetés miatt. Amúgy megvettem a rakétát aréna miatt sztem segíteni fog
már csak 400 k kell és tudom fejleszteni a techt Lv 9 re
-
Dr.Anonymus
addikt
én kevés itemet használo, leginkább pain killert
a ragert mindig odacsalom egy olajos hordó mellé, egy lövés a hordóba és vége is
általában szokott annyi olajos hordó lenni mint ahány specet kapok egy átlag játékban
ha nem akkor max kap egy grenadet és felpuhul a bőreegyébként jó tippeket írtál, csak én már ragaszkodom a tradícióímhoz
de lehet hogy én is kipróbálom valamikor sentry chickent újra ha már így írtad -
golyós
addikt
válasz
Dr.Anonymus #5172 üzenetére
Na ja.A fegyverek többsége nem sokat ér.
Nálam is winchester az első számú.Másodikként a Granade launcher és a KSG felváltva.
Néha nehezítem a helyzetem és Crossbow+ Granade a spec fegyver küldetések miatt.
A mai napig viszek magammal Sentry csirkét, szerintem a leghasznosabb dolog a játékban.Egyrészről lelassítja-lefoglalja a zombikat másodsorban lelövi őket.
Specek ellen is jó nagy pályán mert gyengíti őket amíg én a menekülős-kifárasztós módszert alkalmazom a specek ellen.Kivéve a Rager mert az ugye odajön se perc alatt egy pofonnall -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
icsigo123 #5169 üzenetére
leporoltam kicsit a fegyvertáramat és kipróbáltam a kedvedért néhány maxra tunningolt de már nem használt darabot
hát nagy csalódás volt
mindegyik nagyon gyenge, a scorpion még elmegy, a többi SMG eléggé kukázható,
Az AR kínálat is siralmas: M4-es, AK egy rossz vicc
annyi töltényt küldök bele egy sima Scientifistbe, hogy végre kifeküdjön, hogy színesfém bányát lehet nyitni a teteme felett..
de pl. Dual uzival is annyit ér mintha chemotoxal fújnám a zombikat, simán van hogy vissza ütnek amiközben megtöltöm a fejüket fémmelel lehet persze lenni mindegyikkel, meg túl lehet élni, de méltatlanul gyengék
persze lehet hogy nálad még jobbak, én 49-es vagyok és hard-on nyomom a meccseket
ilyenkor már az mk10 is kevés tud lennia rocket launch meg időközben megint a régi lett, kb. olyan minhta lenne egy fegyvered amiben van 4 újratöltődő frag granade, szóval jó tud lenni, de azért nem olyan effektív mint az én kedvencem:
egy ideje már a Winchester / M1 Garand párost használom
mindegyik jó kis megbízható, sok töltényes, pontos,
ha egy lövés betalál akkor a zombi már biztos nem fog a pofádba marni
nincs hosszas utántöltés mint sok shotgunnal, és ezek még távolra is nagyon jókha pénzt akarsz költeni akkor a wild west pack még jó lehet, de annak az a hátránya, hogy annyira jó az a két fegyver ami benne van, hogy legyengíti a többi fegyveredet (a játék érzékeli hogy jéé megy ez az zombi gyilkolás neked könnyen és nehezíti a játékot), szóval azért nem ajánlanám
más kérdés?
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
icsigo123 #5169 üzenetére
a rocket launch jó másodlagos fegyver volt anno, legutóbb legyengítették a hülye készítők
most nem tudom milyen, mindjárt kipróbálom
de az semmiképpen sem elsődleges fegyver hiszen csak 4 rakéta van a tárban, az csak arra jó hogy ha összegyüjtesz egy tömegnyi zombit egy boomra elintézi őket
akár 8-at 10-et egy lövésre
én anno Scorpionnal felváltva használtam, mert azt találtam a legjobb géppisztolynaka blogomra kattintva egyébként olvashatsz fegyverekről, ha már nem is túl up-to-date
de egy-két szar fegyvert el tudsz kerülni velemindenkinek más a kedvenc elsődleges fegyvere, de ha neked van egy kedvenc fegyver kategóriád akkor tudunk segíteni hogy abban a kategóriában melyik a legjobb fegyver
csak írd meg melyik kategória érdekel -
bostone
addikt
Lemaradtam az aranyesős tournamentről. :/
-
icsigo123
csendes tag
Abban a helyzetben vagyok hogy feloldodott a. Raketanwerfer sebzése 1920 Dual uzi 768 jelenlegi pénzem 1,363,300 mit tegyek fejleszem a techet mert kB 15 perx és már meglenne vagy vegyem meg a rakétát?
-
icsigo123
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus #5167 üzenetére
Melyik? Még nem késő most fogok venni 1oras money bostert szint lépés miatt
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
icsigo123 #5165 üzenetére
igen, egy kis nosztalgia
én azt csináltam anno, egy max két fegyvert felküldtem a számomra elérhető maxra (ami még épp használható), az összes többit hagytam aszalódni alsó szinten, csak techre nyomtam mindent, hiszen ha az eléri a maxot akkor sokkal több pénzt kapsz majd, ergo sokkal többet tudsz majd összespórolni
de ha lehet még egy tippem találj magadnak egy jobb fegyvert, dual uzi vicces cucc, de azért van nála egy két erősebb darab
-
icsigo123
csendes tag
Üdv egy kis tippre lenne szükségem melyik érdemesebb. Tech Lv 8 fegyver készítő Lv 7
Fegyverem dual uzi
Melyiket érdemes fejleszteni? tech vagy fegyverest? Jelenlegi pénzem 858,540 -
gyuri832
csendes tag
Sziasztok!
Valami update nem lesz mostanság? -
LibErty
csendes tag
Valahol elszaladtam egy hozzászólás felett? Hol vannak a missionök? 7-es, 8-as, 9-es régiókban semmi nincs nekem, csak a zöld farmolós küldetések.
-
LibErty
csendes tag
Megvan mi az a probléma ami nálam fellépett. Ugye amikor randomra elhasználja a gránátot, painkillert, pausol, stb. A facebookos verzióval játszom, s mikor fps módra vált az egérhasználat akkor ugye az egérrel célzom és lövök. Közben a facebookos játéknál is ott vannak a tabletre való nyomógombok, amivel el tudok használni ilyen kiegészítőket. Na már most amikor forgolódom az egérrel, akkor ugye forog a kép is, közben az egérmutató nem látható. S minden normális játékban ilyenkor nem is funkcionál. Na itt igen. Itt egérmutatóként is működik az egerészés játék közben és amikor épp egy painkiller, vagy gránát gomb felett jár a (ráadásul) nem látható egérmutató, akkor a lövés helyett (persze, tableten jó és így kell) elhasznál egy adott cuccot, amin épp valószínű, hogy áll az egér. Mikor nyomok egy pause-t, hogy ne csak a hülyeségeket dobálja, akkor oda rakta az egérmutatót, így jöttem rá. Lehet, hogy kicsit érthetetlen amit írok, de hogy még ezt angolul a játék fejlesztőinek is leírjam úgy, hogy értsék, számorma lehetetlennek tűnik.
Már csak azt kell kitalálnom, hogy hogyan küszöböljem ki ezt a szerencsétlen vacak hibát. -
gyuri832
csendes tag
Ez valaki hasznàlja??? NEW UPDATE 2015 Dead Trigger 2 Hack Tool
-
gyuri832
csendes tag
😀Mosolygós smiley
-
válasz
f(x)=exp(x) #5150 üzenetére
Jaaa, akkor a telón használt böngészőm nem tudja rendesen megjeleníteni (UC browser), csak mert nálam egy négyzet látszódik, X-el a közepén.
-
golyós
addikt
válasz
Ferenczi Áko #5145 üzenetére
ennyi..
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #5145 üzenetére
köszönjük
-
Ferenczi Áko
addikt
-
gyuri832
csendes tag
Hovà tüntèl ZEN Arena
??
-
roberto7
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus #5140 üzenetére
hát a limitet kizárom, mert mostanában csak fogyott
meg a painkiller-ből van 1200db, gondolom ha van limit, akkor ott is lenne.
akkor nem marad más, leülök barátkozniköszi!
-
roberto7
csendes tag
Sziasztok!
Járt már valaki úgy, hogy eltűnt az összes legyártott gránátja?
Volt vagy 500 gránátom.
Kicsit bosszant a dolog.
Írtam a contac us - nek egy levelet, de nem reagálnak.
Akkor gondolom, jobb ha megbarátkozok a helyzettel -
Kb 3 hete kaptam Virus mutated-et, de az akkor végülis várható is volt, mert a vadnyugati pakkal elégge sikerült ráizgulnom a játékra, szóval mondtam akkor oké, ennek ebben a játékban így kell történnie.
Ha túl jól szórakozom, gondoskodnia kell a játéknak, hogy lombozódjon a hangulatom.Már az utóbbi napokban is feltűnt, hogy gyengül a duplacsövű, legalábbis egyre gyakoribb az olyan, hogy a sűrűjébe belelőve, több zombi csak derékcsonkításon esik át és a földön kúsznak felém a továbbiakban (amúgy ezek roppant idegesítőek, mert egyrészt ki is esnek a lövés síkból, mert lefelé is kell hozzájuk ugye célozni a kinyírásukhoz és nem is mindig veszem észre őket, másrészt legalább olyanokat tudnak csípni az életünkből, mint két lábon járó társaik).
Pár napja beadott megint egy Virus mutated-et.
Bele se merek ezek után gondolni, hogy ha én vagyok most 53-as, nálam jóval magasabb szintűeknél milyen sebzésűek lehetnek a fegyverek...
Ezek után kinézem a játékból, hogy egyes überkockáknál már egy mk10-es hagyományos shotgun közvetlen közelről nem nyírna ki egy sima zombit, ami azért már tényleg elég "álljon már meg a világ" kategória lenne... -
válasz
Dr.Anonymus #5128 üzenetére
Szerencsére a játék automatát személyesen meg tudtam tapasztalni.
Haverom szokott nálunk játszani néha PC-n, mert nekik nincsen net otthon és elég csavargó a srác, nem kell néki kétszer mondani pl, hogy "menjünk kocsmázni".Rá is kattant a játékbeli automatára és sikeresen eljátszott 150-200 gold-ot, nullázva magát.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
icsigo123 #5119 üzenetére
goldot tényleg csak boosterekre érdemes költeni
vagy ha nagyon hardcore nyomod akkor second chance-re
esetleg arra hogy az utolsó hiányzó blueprint darabot megvedd, és akkor egy nagyobb szintről kezdhető a fegyver fejlesztés
a játék automatát nem ajánlom, az csak nyeli a pénzt -
icsigo123
csendes tag
Gondolom új karit meg már nem akarsz kezdeni
-
válasz
icsigo123 #5122 üzenetére
Többször is elolvastam ezt a hozzászólást és mindig csak pislogok a végén és halvány fingom sincs, hogy mit szeretnél megtudni.
Gold-ot amúgy pluszban még el játékgépezhetsz meg akár a rejtekhelyedet szépítheted különféle látvány célú berendezésekkel.
Ezeknek természetesen nem sok értelme van, booster-ekre több értelme van őket szórni, fegyverek elkészülésével meg inkább türelmesnek lenni, úgyis elunod az egész játékot egy idő után, minek azt siettetni.
-
-
golyós
addikt
válasz
icsigo123 #5119 üzenetére
Goldot boosterre érdemes szerintem illetve ha nincs türelmed kivárni amíg leesik az utolsó blueprint valamelyik fegyverre mert már nagyon használnád, illetve ha már a fegyverkovács éppen gyártja és nem akarsz még pl 2 órát várni amíg elkészül vele.
Money bosster akkor tuti amikor éppen szintet lépnél mert azt is duplázza.Nekünk akik régóta játszanak egyszerűbb mert vettünk örök pénz duplázót,( de minek, felvet a pénz csak nincs mire költeni) úgy tudom, hogy a frissítésekkel ez megszűnt.
-
icsigo123
csendes tag
Üdv a goldot mire érdemes elkölteni illetve a money bostert mikor érdemes megvenni?
-
Igazán nem bánnám, ha le lehetne tiltani külön az arénás baráti score értesítéseket...
Mióta töltöm a telefont 2x is zargatott vele, miközben fontos e-mail-t várnék. Mindig remélem ilyenkor, hogy az jön és elég idegesítő, mikor látom, hogy csak a játék zaklat.
-
Azért az akkor sem igen nevezhető Easter Egg-nek, hiszen kiszúrja a játékos szemét és ezt mind úgy, hogy pálya betöltés után rögtön ott van előttünk a látótérben.
Legalábbis úgy tudom Easter Egg-ek rejtettek szoktak általában lenni.
Szerk:
Pont most értesített a játék, hogy itt a ZEN Aréna, de csak néhány órára. -
BeastMode
őstag
Elvileg fél napra megjelent a Zen Arena a térképen!
-
LibErty
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus #5110 üzenetére
Nekem megnyílt Grönland 7-es tech levelnél és Ausztrália 8-asnál, de nincs ott semmi, csak a zöld ki nem merülő mellék farmolós küldetések. A fő csapásirány nincs.
-
LibErty
csendes tag
Hmm...elértem a 7-es tech levelt, a 8-ast is. Egyetlen mission sincs sem Grönlandon, sem Ausztráliában. Az micsoda? Miért van? Valahol lehet, hogy elszaladtam e felett.
-
Slier
tag
válasz
Dr.Anonymus #5107 üzenetére
-
Slier
tag
válasz
Dr.Anonymus #5105 üzenetére
Karácsonyfa sincs nem hogy ajándékok...
-
Slier
tag
válasz
Dr.Anonymus #5103 üzenetére
ki.... gyorsan végig nyomom a sztorit aztán megy megint a kukába
Új hozzászólás Aktív témák
- Inmotion Rs E-roller
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Iphone 14 plus eladó
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest