- Dany007: Kiakasztó frissítések
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ferenczi Áko #5417 üzenetére
Jaaa, hogy majd két hét múlva megtudjuk.
Értem, köszi! -
válasz
Ferenczi Áko #5414 üzenetére
Szabad a gazda, nem találom. Hol van ez vagy hogy lehet benne részt venni?
-
válasz
Ferenczi Áko #5414 üzenetére
Annyira kiestem a játékból, hogy ez amit most mutatsz, nem is tudom hirtelen hol van vagy mit kell érte csinálni, de majd ha elindítom legközelebb a játékot és kicsit nézelődök lehet hamar megtalálom én is.
Meg rápróbálok majd még az arénára is, hátha annyira kevesen játszák már a játékot, hogy könnyebben benne lehet maradni olyan helyezésben, amiért jutalom jár.
-
válasz
Ferenczi Áko #5412 üzenetére
Az mindig is az épp kezedben lévő fegyver típusától függött, csak tényleg régen volt már a legutóbbi játék nah.
Ha könnyű közelharci fegyver/pisztoly/SMG van a kezedben, olyankor van kb kocogás, egyéb esetekben inkább sétához közeli tempó, ez ilyen.
Kicsit nyomtam most vele, de nem sokat változott a játék az évek alatt, nem fog már úgy elkapni újra úgy a tempó, mint régebben. De jól esett persze leporolni.
Azért addig még mindenképp fent hagyom, míg nem fejlesztődik fel két hét múlva új szintre a technikus, aztán vele együtt a csapat többi tagját is szinteztetem, meg a fegyvereket is. Közben vadászgatom még az új blueprinteket is.
Pénz az lesz mindenre dögivel, 19x millióból futni fogja az biztos.Ahogy pörgettem a jelenlegi fegyverlistámat, legtöbbnél beugrott, hogy mennyire használtam én azokat régebben, meg hogy melyik mit tud.
Például közelharcra ott van a pillangó, pisztolynak vagy az arany Desert Eagle vagy a dual Revolver, fő fegyvernek meg ha durvulni akarok, akkor a duplacsövű sörét, egyébként meg inkább az, amire már amúgy egyáltalán nem emlékeztem, hogy olyanom is van, de egy STEYR AUG nevű karabély, ami 13210-as sebzéssel mindent maga mögé nyom.
Emlékszem, hogy ilyen kategóriás fegyvert illetően sokat játszottam a SCAR-ral meg az FN 2000-el, de ezeknek fele sebzése sincs a STEYR-hez képest. -
Ferenczi Áko
addikt
Véletlenül nem tudja valaki hogy lehet-e, és ha igen hogy lehet futni a játékban? 😅
-
válasz
Ferenczi Áko #5410 üzenetére
Pont én is gondoltam rá a napokban az új Poco F1-el.
Valószínűleg újra lehetne különféle ugrade-ekkel foglalkoztatni csapatunk tagjait.
-
Ferenczi Áko
addikt
Leporoltam ma a játékot, jó volt picit nosztalgiázni
-
Azért lett pár új fegyó a játékban, ahogy az elmúlt néhány napban valamiért újratelepítettem nem is tudom mennyi idő után megint.
Nem is fér bele egy képbe, amikhez lehetne megint akár gyűjtögetni a tervrajzokat.Ja és előszeretettel kínálgat 19ezer Ft-os exluzív aranyozott duál pészmékert a rend kedvéért. Aranyos.
-
balintka
addikt
válasz
Criminal017 #5405 üzenetére
Én régebben mobilon nyomtam, akkor megtetszett, aztán vhogy abbahagytam. Most PC-n folytatom, Unity web player-rel. 36-os szinten vagyok.
-
Criminal017
őstag
válasz
Ferenczi Áko #5406 üzenetére
Hasonló érzés volt, "henteltem" egy órát, meg is untam sajnos. Ez van!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Criminal017 #5405 üzenetére
Hát nem sok élményt tud már adni.. Legalábbis nekem nem.. Az Unkilled hasonló cipőben jár, bár ott még lesznek dolgok..
-
Criminal017
őstag
Kár, hogy kihalt a topic... Én most nosztalgiából elővettem megint a játékot.
Február 10-ig belehet váltani ezt a kupont, ha valakit érdekel: [link] -
BandiHUN
veterán
válasz
BandiHUN #5401 üzenetére
Hát kénytelen leszek telóra is tenni...ugyanis a leírás alapján az új fegyók BP-jei csak Tournamenten esnek,az pedig nincs FB-n,csak Arena,na ott kábé 100 leölt specre tuti nem esett BP...
Ezt is jól megcsinálták.De nem értem,miért nem lehet FB-n is Tournamentet hirdetni külön....fegyókat néztem,végülis asszem' 8 üj van,de nonpluszultra általánosságban.viszont egy jó pont,ilyen 600 goldok alatt mennek.Ergo csak aki az archivementeket unlockolta és gyűri a napi feladatot,végülis ami kell...kinyithatja úgy is.Kár,hogy ez lett a DT2-ből,nem az Unkilled kellett volna,hanem vagy egy nagy DT2 update,vagy egy DT3...
Ez végülis a z Unkilledbe való rész,de ide írom ijesztésnek...Végülis végigtoltam azt is...ott igazi pénz nélkül,elég jól maxos vagyok így is.DE már nem vagyok hajlandó az egymást támadós módot tolni,5x annyi mennyiségű zozó,5x nehezebb feladat,és szedni kéne a DNA darabokat,hogy legyen ütős zombim.Arra jó,hogy az ember elsüsse az(ott nem gyártós,reklámnézős!)összes extráját,mert olyan nagy a küldi és annyival nehezebb,mint a sima küldik,hogy hajjaj.Ilyen misszió,hogy a single-hez képest ami bedob 15 hradshotot requirementnek,azt mondja öljek 75 zombit és legyen 55 headshot medium range-vel?
Jaés persze egy ilyen körre jut 2 vagy 3 spec max,egyetlen DNA-t össze is lehet kapni,szerencsés esetben valami BP is jön,csak ott ám abból is 20 kéne...
És multi.Bedob egyszer noob ellenfeleket,egyszer meg krixkrax betűs golddiggert 4x akkora zombisereggel...ÉS még 12 óra 1 támadás.ÉS persze amit viszel pl.munka alatt,nem tudsz felmenni,tuti az vár,hogy 1 embert leraboltál+2 goldos istennyila másfélszer anyit vitt.Hogy elcseszték...és kilépni se lehet ám a Skirmish-ből...aki ütött vagy akit ütöttél,jön helyette 2 új naponta.Ja,hogy a pénzért vett goldod is elvinnék?Szerencsére nem vettem
Csak free videonézegetés.Tiszta hányás MMO lett az Unkilled ezzel.Vagy tolod,vagy naponta a bónuszláda mellé olvasod a reportokat,ki mivel lootolt le.
Annyi menti,hogy hogyha van időd,a Rád küldött durvább sereget misszió keretében magad is visszaverheted,ez jó.Mert evidensen ki lehet ütni a felspécizett emberkéket is.Csak a támadás alatti 12 órán belül észlelned kell,hogy ilyen van.És persze agyig felturbózott sebzésű és sebességű zombikat kapsz.
Támadni sajna így nem lehet. -
icsigo123
csendes tag
válasz
Criminal017 #5398 üzenetére
En most tertem vissza nem reg
elfogadtam volna
-
icsigo123
csendes tag
Valaki tudja mennyibe kerul a "Katana" ? Jelenleg 601 goldom van es 600k dollár. Ha goldba kivaltom a katanat mennyibe fog kerulni dollarba? Nekem mar nem esik kek tekercs inkabb farmolok goldot es penzt!
-
BandiHUN
veterán
Valaki játszik még?Én ma felmentem,van egy halom új fegyver...lehet megint BP-t gyűjteni
Az Unkilledre most eléggé ráuntam,hogy végigvittem,fontos cuccok kimaxolva,még ez jó is FB-n.Telóra már nem teszem fel...de végülis még gold is bent ragadt 800,stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!