- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
f(x)=exp(x) #3796 üzenetére
Kép minősége miatt így formáról azt gondoltam, hogy G2, de akkor nem. Azért nem feltétlen egyszerű megkülönböztetni szerintem így hirtelen erről a kettő telót.
Alapjában azt gondoltam, hogy a saját cuccodat akarod mutatni a játék képébe ágyazva.
Ja és köszi! Megnézem ezt az adást én is.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Nekem a fruit ninja-nál is ilyen, Hill Climb racing-nél is, ezért gondoltam, de akkor nem szóltam.
Azt a képet azért szúrtam be, mert mutatni akartam hogy közbe Mobilarena TV adásokat nézek (tegnap pont a G3 volt adásban), meg filmeket, zenéket hallgatok stb..
Nem ismered meg a saját telódat???! -
válasz
f(x)=exp(x) #3794 üzenetére
Szerintem meg pont a játék hibája, mert más IM-ot támogató játékoknál nincs ilyen gondom (ilyen pl az Asphalt 8).
Azt tudom, hogy lehet visszarejteni a sávot, de azért köszi!G3-as Rom-ra meg azért gondoltam, mert a képeden van ott felül egy G2-es teló G3-as felülettel.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Gyárin vagyok amúgy, és nekem is van amelyik simábban fut, valamelyik viszont szaggat. Nejem eddig is voltak árnyékok, bár van amelyik pályát ultra high-on hoz be (1-szer az arénát is).
Szerintem meg pont hogy nem a játék hibája, ezt minden játéknál így van (immersive módhoz írom), akkor tűnik el ha a navigációs gombokon belül hosszan nyomod a kilépés (házikó) gombot, majd ha bejön a régebbi feladatokkal együtt kicsibe, megint rálépsz, ekkor eltűnnek a gombok. -
válasz
f(x)=exp(x) #3792 üzenetére
Nem baj, válaszolni viszont én fogok.
Látom te is valami G3-as Rom-on nyomod. Én jelenleg a CloudyG3-mon és érdekes a játék futása.
Vannak olyan pályák, ahol simábban fut, mint eddig, viszont vannak olyanok, ahol rosszabbul.
Ugyanúgy High beállítás (ja és itt vannak már zombi árnyékok, amik valamiért hiányoztak előző Rom-on játszva).Ha már így technikai témához értünk vagy inkább csak én, örülnék neki, ha javítanának az Immersive Mode-on, ugyanis, ha pl játék közbe hangerőt állítok a telefon gombjaival, vagy akksi merülés értesítést kapok, akkor úgy előjön a navigációs bár, hogy magától nem akar utána eltűnni.
Ez egyértelműen a játék hiba. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3788 üzenetére
47-ig mentem el ott is
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus #3787 üzenetére
Ott hanyas voltál?
-
Dr.Anonymus
addikt
Skacok, én lassan megyek vissza dt1-re
Ott legalább voltak normális arénák, normális erősödéssel -
golyós
addikt
válasz
thiclyoon #3782 üzenetére
Arena frissítés? Érik a törlés rendesen!
(#3783) fery02: szerinted mennyi esélyed lesz? Jelenleg is 5x annyi pontokat csinálnak a hard játékosok tét nélkül.
Ez a játék tényleg csak addig érdekes amíg eléred az mk9-et Technikus szinten, legyártasz még 1-2 fegyvert és vége, dög unalom az egész. -
thiclyoon
aktív tag
ezt írták ki facebook-on:
"Tournament Update Announced!Today we are announcing absolutely exciting news! In the next Dead Trigger 2 update we'll bring new special Tournament Arena where players can compete not only for game money and gold, but also for real prizes. We made a deal with big names in gaming and mobile industry (we can't be specific
) about cooperation in Dead Trigger 2 tournaments.
Driven by our inner desire to bring the Tournament arena life as soon as possible, we made decision to integrate it into the upcoming version so there will be a little delay. You can be sure you'll like the new mega update!
This weekend we'll trigger a preparation tournament. We will be also unveiling one single feature from the Tournament Update every day until the release! Watch our website (www.deadtrigger2.com) and Facebook for more information
And we have a question for you: which prizes you want to see in our tournaments?
Leave a comment!"
+ egy kép: -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
gergom91 #3780 üzenetére
jó de ha velem jössz akkor 50-es vadállatokkal ereszt össze
mindig a nagyobb rangúhoz igazítja az ellenfeleket, ami persze nem szép dolog
de az gondolom még kevésbé lenne fair, ha egy 50est beeresztene a 1-5 szintesek közé, csak azért mert van egy haverja onnan
kicsit tápozod magad és meglátod nem lesz para -
gergom91
tag
válasz
Dr.Anonymus #3779 üzenetére
Vagy 2 kört régebben én is játszottam veled, kb hozzá se tudtam szólni a játékhoz olyan szinten
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3778 üzenetére
köszi, ma sajnos nem lesz jó, de holnap igyexem
jó a közös küzdés sg:dz-ben..
erről itt a deadtriggeresek csak álmodnak -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus #3777 üzenetére
Ráér az update vagy 2 hetig még, sok meggy van még a fákon.
Este 5:30 és 7 között fenn vagyok deadzone-n, ha van kedved majd valamelyik nap mehetnénk egyet-kettőt. -
gergom91
tag
Lassan egy hete írták, hogy mindjárt kész az update, de még mindig sehol semmi...
A facebookon megint kinn van valami marhaság, de semmi infó hogy mit mikor hol, a kommentek egy részét ami nem tetszik nekik pedig törlik.
Szerintem annyi pénzük van már, hogy telibe sz@rják az egészet, valahol biztos kinn napoznak a fejlesztők a tengerparton -
válasz
#13110016 #3773 üzenetére
Én 51,5-ös vagyok jelenleg és csak is egy pénzduplázót vettem még februárban, de amennyit játszottam, készen állnék valami szintén végleges extráért fizetni még.
Pl egy végleges futásgyorsítóra azonnal beruháznék 1-2000 Ft-ért, de ilyen lehetőséget azért gondolom nem fognak adni. -
gergom91
tag
válasz
f(x)=exp(x) #3768 üzenetére
Így állok a fegyverekkel, ezek közül az M1, Desert Eagle, Flash, Grenade Launcher amikkel többet megyek mert ezeknek az achija még nincs meg. A változatosság kedvéért néha azért mindegyikkel szórakozok.
Vicces, hogy 21 millióm volt, azóta már csak 13, jó sokba van a fejlesztésDr.Anonymus: a hammer nekem valamiért gyengébb mint másnak, egy ütésből nem viszi a sima zombit, akkor inkább a Butterfly
-
-
gergom91
tag
válasz
#13110016 #3765 üzenetére
Én a fegyverek majdnem felével egyetlen kört sem játszottam még, amíg nem érik el az MK9-et nem is tudok, éppen a dual glock és az Ak74 készül, nekem ezek ugyanúgy új fegyverek mint a ki nem adott updatesek.
A scar és a hammer nagy csalódás lett, a gránátvető egész jó az M4 elmegy.- az utóbbi időben ezek lettek 9esek. Gondolom neked is van még olyan amit a meglevők közül nem próbáltál
Fizetni már én sem fogok ezért a játékért, elég volt egyszer az örök pénzduplázó.Amúgy olvasgattam a face oldalon, páran linkeltek be a madfingerrel folytatott magán beszélgetésekből, és az jött le nekem hogy a multi egyáltalán nem fog most jönni, ezt csak a játékosok szeretnék, a jelenlegi játék motor elvileg erre nem alkalmas.
-
törölt tag
Várom már az update-et nagyon, de az tuti, hogy akármennyit is kell majd várni, 1 HUF-ot nem fogok nekik már fizetni. Ha az új fegyver 2 hétig épül, akkor is megvárom. Nyilván nem mennek miattam majd csődbe, de ezek után tőlem pénzt nem kapnak.
-
golyós
addikt
Facebook : It's Friday...and we are still in office and finishing the update 0.6.0. We are close to completion and we hope it will be available asap.
Just stay with us, Resistance Members, it will be worth it! -
válasz
f(x)=exp(x) #3758 üzenetére
Nekem magas grafikán akkor szokott csak jellemző lenni pillanatnyi beakadás, mikor hirtelen fordulni akarok.
Elég idegesítő, mert ilyenkor jellemzően túlfordulok és ki is zökkenek a ritmusból és emiatt jönnek a pofonok, majd az fájdalomcsillapítók. :/
Szerencsére ritkán csinálja. -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
thiclyoon #3757 üzenetére
Ja, azt hittem az ultra high grafikai beállításról beszélünk.
De most látom hogy a sima high-ra írtad, ami eléggé elszomorító. Nekem a G Pad-om is laggol egy kicsit, ami csak Snapdragon 600 (a grafikus gyorsító meg asszem csak 320), a 800-tól már el lehetne várni hogy ne laggoljon még egy kicsit se. Bár ez szerintem optimalizációs probléma, mert az IPad Air (de bármelyik almás tab)hardvere közel azonos teljesítményű, sőt a N5-é erősebb. -
thiclyoon
aktív tag
válasz
f(x)=exp(x) #3756 üzenetére
N5 itt van előttem az asztalon
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #3754 üzenetére
snapi 800+adreno 330 fullHD-n ha nem is nagyon, de laggol ...
(persze nem úgy, mint egy belépőszintű telefonon, de ilyen hardveren ez szerintem elvárható lenne)
-
Dr.Anonymus
addikt
-
gergom91
tag
válasz
Dr.Anonymus #3750 üzenetére
Teljesen egyetértek a sráccal, a képekkel meg ígérgetésekkel nem tartunk előrébb. Pedig rengeteg módon lehetne még ezt a játékot fejleszteni és a játékosok zsebéből még több pénzt kiszedni
Egy-két új pálya meg új fegyver több mint 2 hónap alatt nagyon kevés, pár kör alatt beleunnék...A DT3 még várós egy kicsit szerintem, az idei E3-on is csak a 2 volt kinn, és ha már a 2 egy tegra4-et igényel hogy minden grafika a maxon legyen és a DT3 - at ennél is komolyabbra szeretnék, akkor az androidos készülékek hatalmas része a minimum szintet sem ütné meg hozzá.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3751 üzenetére
sajnos attól félek ilyenek max majd a dt3ban lesznek,
én már egy két új ütős mappel, és fegyóval kiegyeznék
no meg persze egy későbbi updateben a co-op se ártana már -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus #3750 üzenetére
Nem türelmes a csávó.
Szerintem ezeket nehezebb lesz összeaprítani, mindkettőn páncél van, ha jól látom. Az is komoly lenne, ha valami füstöt eregetne az gázálarcos.. Vagy lenne egy hidas rész, összeszakadhatna ha túl sokan "vagyunk" rajta.
-
Dr.Anonymus
addikt
az első hozzászólás nagyon ott van..
"Stop talking about the fucking update and just release it already....I don't care about matches and pictures I want to play it you dumb fucks"egyékbént kiváncsi vagyok a jobb oldali robotzsaru zombi mi lesz?
(kép nagyban) -
Slier
tag
A hivatalos kép
-
válasz
Dr.Anonymus #3743 üzenetére
Miért rontja a Flash a pontosságot?
Olyan hatóereje van, hogy azért pár zombit mindig elintéz gondolom és akkor olyankor is úgy veszi a játék, minth mellé lőnél? -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus #3745 üzenetére
LOL.
Akkor olyanokat nem csinálok. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3744 üzenetére
valszeg igen
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus #3743 üzenetére
A sentinel ,isszió is beletartozik a pontosságba? Mert én csak rátaposok a lövés gombra és had szóljon.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3741 üzenetére
thanks
jaja, sokat nyomtam régebben flasshel
az nem egy pontosság növelő.. -
válasz
f(x)=exp(x) #3741 üzenetére
Jaaaa, hogy fegyverek!
Szinte csak is Desert Eagle, (talán nem is kell mesélnem az előnyeit többi fegyóval szemben, örök marad nálam) leginkább neki köszönhetem a jelenlegi pontosság és fejlövés százalékot.
Másodlagos fegyvernek jelenleg Type-92, de csak mert tetszik a brutalitása, de hamarosan cserélni fogom a súlya miatt, mert egy ideje már a minél rövidebb küldetés időkre megyek.Célom ugyanis, hogy az Average Mission Time statisztikám mellett 5-ös értékelést lássak a jelenlegi 4 helyett és ehhez keresek majd valami könnyű fegyvert Type-92 helyett.
Jelenlegi két kiszemeltem erre a Dual Uzi és az M4.
Az M4-et még nem próbáltam soha, vélemények alapján hoztam képbe.
Egyébként egyértelmű Scorpion mellett döntenék, ha nem 4-es lövésű fegyver lenne (rontja a pontosság százalékot).Ha neked is hasonló amúgy a statod olyan téren, amit említettél, akkor neked is mehet a Grat nyugodtan!
-
f(x)=exp(x)
őstag
Ja nem, követem a G2 topicot, (no meg ezt is, olvastam a kontrolleres problémádat) tudom milyen telód van, képpel is alátámasztottad, a fegyókra gondoltam.
Amúgy körbenéztem a statokon, és meglepődve látom a fejlövés és pontosság mutatódat. Az úgy szép. Grat. thedranonymusnak is, fejlövés döntetlen, pontosság a te javadra 2%. -
válasz
f(x)=exp(x) #3739 üzenetére
Őszintén örülök ennek a lelkesedésnek, meg hogy fel kell kötnöm a gatyát.
Eggyel több ok és lendület a további játékhoz, sajnos már csak páran maradtunk a topikból aktív játékosok.
Persze érthető, hogy sokakat zavar a változatlanság és így unalomba torkoll náluk hamar a játék, nem tudom én miért tudok így még is el lenni vele.Ha telefonra gondolsz, hogy mivel nomom a játékot, akkor LG G2 és érintőképernyős irányítással.
Kipróbáltam kontrollerrel is, de úgy éreztem magam, mint egy robot és mondtam jó lesz nekem az érintőképernyős megoldás is. -
Én még mostánáig is annyit szoktam játszani, hogy minden városfoglalásnál barátaim közül lehetőleg elsőként végezzek.
Nem tudom, hogy mi késztet erre, pedig egyre inkább nem okoz büszkeséget az olyasmi, ami a kockaságomat reklámozza.Ezzel a tempóval ezen a héten meg is lesz a lvl 51.
-
golyós
addikt
válasz
Zozzy94 #3732 üzenetére
Ha 1 éves koráig húznák akkor valószínű, hogy csak te játszanál vele már.
Attól tartok, hogy ez a frissítés is karcsú lesz.2-3 új fegyver, esetleg mk10 és egy új Aréna.
Ebben az esetben engem tovább nem is érdekel, megvárom a 3, részt mert ez már hihetetlenül unalmas.
Napi 8-10 menetet megyek minimum, de képtelen vagyok a lvl47-es szintre lépni.Április 19-én lettem 46-os.
50-es szerintem nem leszek ebben a részben, ilyen ütemű szintlépésnél legalább fél évig tartana a mostaninál lényegesen több játékkal. -
Zozzy94
tag
válasz
f(x)=exp(x) #3730 üzenetére
Co-op móddal ütne a legnagyobbat az MF....szerintem ezt ők is tudják és lehet készül is,de én azt sem bánnám ha megvárnák míg 1 éves lesz a DT2 és akkor robbantanak vele....reszelgessék csak addig és legyen tökéletes
Egyébként a 0.6. is eléggé várós...jónak tűnik
-
BeastMode
őstag
válasz
Dr.Anonymus #3726 üzenetére
Így egy kicsit bizarr a kinézete, de nagyon kíváncsi vagyok rá
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Hát ez most olyan mintha összecelluxoztak volna néhány alkatrészt.
Tuti megveszem, a Type mellé kell valami különleges fegyver.
Komoly lenne ha jönne 5-6 fegyó, néhány ütőfegyver, 2-3 aréna (de 1 is elég lenne), jó kis új pályák, összetett feladatok, coop mód. Ha ennek a fele meglesz már nem leszek csalódott. Ma eléggé belemerültem az sg: deadzone-ba, de a célom városfoglalásnál elérni a 100k-t, ami elég nehéz lesz, mert ma tudok egy kicsit játszani, holnap nem, utána meg csak néhány meccset.Szerk: így már látszik az előző képen is a felirat.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Zorall! Én most nyomtam 4 meccset, mert kell a Minigun és ennyi kellett ahhoz, hogy meg tudjam venni..
-
golyós
addikt
válasz
Megelőztél
Lesz mire költeni megint. -
BeastMode
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #3724 üzenetére
Fasza lenne egy új és jó cucc, mert a régiek már kezdenek eléggé unalmasak lenni
-
BeastMode
őstag
válasz
Dr.Anonymus #3722 üzenetére
Azt én se, de nem lesz olyan kicsi a tár ahogy nézem és nekem mocskosul tetszik is a fegyó
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Ferenczi Áko #3719 üzenetére
Mostmár tényleg reménykedem abban, hogy miután lepereg a számláló, itt lesz az update.
-
BeastMode
őstag
válasz
Ferenczi Áko #3719 üzenetére
Pont most néztem én is
Lehet, hogy kapunk új fegyvert/fegyvereket? Nagyon jó lenne. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3717 üzenetére
Egyébként full hülyeségeket írok, bocs
Kicsit keveset aludtam
A prime az előző tabletem volt, igaz még megvan a szekrény mélyén..
Most épp pad-on nyomom -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus #3716 üzenetére
Én a G Paddel megvagyok. Kár hogy nincs ultra high beállítás, de túlélem. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3715 üzenetére
Asus Transformer Prime
de a billentyűzet nem használható hozzá
tegyük hozzá, hogy jobb is
nem lenne túl ergonomikus
de sajnos a kijelző se az
mert bár nagy, de csomószór nem érzékeli a lenyomást vagy pontatlan
na szóval legközelebb tabletből almát veszek
apám első generációs iPadjén, olyan smooth ez a játék hogy az állam leesett -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus #3713 üzenetére
Te min nyomod ezeket a játékokat. Most néztem a tableted és ahhoz van jó kis spéci bill., vagy azzal nem lehet használni?
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus #3713 üzenetére
Láttam, de erre már nem emlékeztem az interneton, magyarben.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
#53932800 #3711 üzenetére
a "Mostmár értem" mindenkinek áthallásos?
vagy csak én láttam ezt a videómániás részt? -
törölt tag
válasz
f(x)=exp(x) #3710 üzenetére
Mostmár èrtem
Ugye ami arany az már teljesìtett?Egyèbkènt a nevem Robeszka5
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
#53932800 #3709 üzenetére
Na szóval. Van a térkép, amin vannak a kontinensek. Mutatja hogy hány mellékküldetés van az egyes helyeken, pl.: európai Unióban.
Ezek azért vannak, mert a normális küldetések elég rövidek, viszont valamivel játszaniuk kell a felhasználóknak, különben 2 hónaponként lehetne néhány új pályával játszani, befuccsolna az egész. De hogy ezek ne legyenek olyan unalmasak, csináltak egy városfoglalást, aminek az a lényege hogy a világ összes gamerenek le kell gyilkolnia egy bizonyos számú zombit.Most itt vagyunk, a tornyok jelzik az eddigi és ez utániakat.
Itt ha megmondod a neved bejelölünk, és megnézhetjük egymás eredményét.
Sokáig terelgettem őket de nem jött megint semmi.
-
törölt tag
válasz
f(x)=exp(x) #3707 üzenetére
Nem nagyon vágom,hogyan lehet benne játszani?
Bocsi a fájó kérdésekért
-
törölt tag
válasz
f(x)=exp(x) #3707 üzenetére
Köszi
-
törölt tag
Sziasztok,nem tudjátok ,hogy miért nem birok Warfare-t játszani?(Pl. USA Warfare)
Köszi szépen előre is
-
Slier
tag
2 hónap után toltam megint egy arénát de hamar meg is untam... Remélem Jövőhéten már kint lesz a frissítés.
-
Tehát akkor nem igazán fér meg ART mellett. Nem lepődtem meg mondjuk, elég sokmindennel nem kompatibilis még, de azt gondoltam volna van annyira népszerű modern játék ez, hogy fel van rá készítve.
attilasd:
Én meg pont, hogy jövőhét közepétől tudom majd csak ismét folytatni a játékot, szóval addig még gyúrhatod az eredménylistát, nagyon jó helyen vagy most is! -
BeastMode
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #3700 üzenetére
Neeem dehogy, csak ahogy újra elolvastam rájöttem, hogy nagyon hosszú
-
zoli6969
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus #3698 üzenetére
Szevasztopol!
kicsit már én is unom, így megvettem az SG-t.
Jó játék, de még határtalan lehetőségeim vannak a jó harcossá fejlődés terén.
SG-DZ-ben is kell még pár nap, hogy ne szedjenek le minden pillanatban. Ezt már próbáltam régebben, de ma kezdek ráérezni az ízére!
Azért amint megjön az update, teljes időmben visszatérek a zombik világába, addig csak műkedvelőként harcolgatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite