Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slier
tag
válasz
Dr.Anonymus #4496 üzenetére
Ez csak 10-es technél oldódik fel vagy amúgy is lehet csapatni rajta?
Köszi a képeket amúgy -
Slier
tag
válasz
Dr.Anonymus #4494 üzenetére
Nekem kifejezetten tetszik, bár nem értem ez inkább téli update nem nyári. De ők tudják
-
Dr.Anonymus
addikt
KSG-ből már az ötödik blue print is megvan, már csak egy hiányzik
egyékbént szerintem jó lett az update, változatosak a pályák, szinte mindig mást kapok
mostanra értük el azt a szintet, hogy már van annyi map, hogy ne legyen túl nagy monotonitás
pl. ez a pályát amerikában aránylag ritkán kapom:az is egész jól sikerült hogy pl. a kínai főutcás mappet átskinezték havasra, meg esik is a hó
teljsen "mindjárt itt a karácsony" feelingem lett -
fdisk
őstag
válasz
Dr.Anonymus #4489 üzenetére
Normális esetben én is kilövöm a specekből, de mostanában nem szoktam sokat játszani, ezért vettem meg.
Goldom meg volt.csabikaa89: Az elején nekem sem adta, de utána beindult. Vége felé pedig megint semmi.
-
gergom91
tag
Na úgy tűnik hogy megint el kezdtek foglalkozni a fejlesztők a játékkal(látva a sok új fegyvert)
Amúgy gondolom azért dobja ilyen ritkán a blueprintet, hogy ha lusta vagy akkor gold, vagy különben nagyon sokat kell játszani vele.
Amint meglesz a tech 10, az emberek fejlesztése egyből 4 misi, majd minden egyes fegyver szintén elég drága lesz, legalább el tudom költeni a rengeteg pénzt -
fdisk
őstag
válasz
Dr.Anonymus #4487 üzenetére
Köszi.
Pontosítok.Még 12 óra a tech 10-es szint.
Ha kész,indítom a többi upgradet is 10-re.
Majd ha azok is készen lesznek,akkor fogom a winyót megépíteni,és utána upgradelni 10-re.
Most még csak annyi,h nem kell a bp-ket gyűjteni,hogy meglegyen.Ezt vettem meg goldért.
Annyim már nincs,h megépítsem goldért.
Ki kell várnom az időt,h készen legyen.
Mivel ma itthon voltam,ezért tudtam ennyit játszani.De még így is 300 goldomba fájt,h 3 bp-m megvolt.
Bp nélkül kb a duplája lett vna. -
Dr.Anonymus
addikt
igen, az is megvalósítható de csak specekre egy korábbi videó alapján, bár nem használja ki igazán
itt meg épp a Ragernek durran el az agya... -
golyós
addikt
válasz
Dr.Anonymus #4483 üzenetére
Azt vajon meg lehet csinálni, hogy csak felpumpálod a fejét de nem durrantod szét?
Mekkora poén lenne ha nagyfejű zombik üldöznének, ráadásul a fejlövési statisztika is javítható lenne már kilométerekről -
Dr.Anonymus
addikt
a head flatort már nagyon várom...
-
golyós
addikt
válasz
Dr.Anonymus #4480 üzenetére
Olvashatja a Madfinger a fórumot mert este 5 menetre dobot egy printet.Sajna nem a winyóra.
-
Dr.Anonymus
addikt
ezek nem a mostani updateben elérhető fegyverek
valszeg egy béta tesztelő szivárogtat megint...a winchestert próbáld meg amint tudod, szerintem nagyon bírni fogod, nagy tár, pontos, egy lövés kell egy Z-nek, nincs mellé lövés, vagy tökölés a tár cserével stb. a kedvenc fegyverem lett egyből
a spec zombikat meg általában odacsalom egy robbanó olajos hordó mellé, és berobbantom, onnantól már csak két három lövés kell nekik,
ha olajos hordó már nincs a pályán akkor dobok rá egy gránátot és ugyanaz
vagy esetleg kézi fegyverrel inézem el őket, arra érzékenyebbek utóbbi időbena bp-k hiánya miatt meg ne csüggedj, nekem is volt hogy egy jó ideig semmit nem adott, aztán ma meg 20 percen belül kettő jött..
ilyen ez -
golyós
addikt
válasz
Dr.Anonymus #4474 üzenetére
És honnan veszik ezeket a fegyvereket? Miért lehet neki 3 fegyvere a kardon kívül?
A bemutató videóban nincs benne se a kard se az a 3. fegyver amivel a csávó nyomul.
Érdekes ez így.
Nekem 4 napja egyetlen blueprint sem esett, így megint megy parkoló pályára a játék.Semmi értelme szenvedni feleslegesen.
Ma csak a Dual Glockal mentem, esküszöm hatásosabb mint bármi más.2 max 3 lövés egy zombi, ezt még a type 92 se tudja hozni.Személy szerint nagyon várom az mk10-et mert nálam teljes káosz a fegyverek sebzése.
M1, Desert felejtős, nincs egy épkézláb fegyver amire azt mondanám, hogy na ez igen.A Minigun is gyakorlatilag olyan tűzerővel rendelkezik, hogy házat lehet vele bontani, ehhez képest a "főzombik" körberöhögnek, hogy mit csiklandozom őket.Granade Launcherel is 4 lövés kell mire megfekszenek.Nekem nem tartott túl sokáig a lelkesedés.
-
fdisk
őstag
válasz
Dr.Anonymus #4476 üzenetére
Nem rossz.
Még 1 nap nekem, hogy 10-es legyen a technikusom. -
Zozzy94
tag
válasz
Dr.Anonymus #4475 üzenetére
basszus ez mekkora....
simán el tudnám viselni,nagyon bejön....
-
Dr.Anonymus
addikt
a 10es szinten is egész jól fog kinézni a Hideout
-
Dr.Anonymus
addikt
de a thor hammer se rossz, csak kicsit fel kellene még fejleszteni
-
Dr.Anonymus
addikt
-
BeastMode
őstag
válasz
Dr.Anonymus #4472 üzenetére
Nekem még egyetlen gránátos challenge sem volt, szóval akkor úgy tűnik, hogy random
-
Dr.Anonymus
addikt
nálam le is szedte a képfeltöltés a képeket
hogy miért nem tudom, most újra próbálom nem publikusan :
kattegyébként csak egy gyors kérdés:
ezek a daily aranyért folyó célok mindenkinek ugyanazok? vagy mindenkinek más?
csak mert fura hogy nekem már kettőször volt "ölj meg 15 zombit kézigránáttal" jellegű
vagy így próbálják fellendíteni a kézigránát népszerűségét a rocket chickennel szemben? -
Dr.Anonymus
addikt
kész lett a Winchester 94
ez a halál fej minta az oldalán, nagyon poén
Állat egy fegyver, erre vártam már mióta...
6/66-os tár, nagyobb pontosság mint a Garandnál, nagyobb sebzés
egyetlen dolog ami kicsit gyengébb az a hatótávolság, de a megnövekedett pontosság miatt ezt a gyakorlatban inkább fordítottnak tűnik (az m1 hiába lő távolra, nem olyan pontos, hogy megérje vele távolabb lőni mint a winc94-el)
az attack rate hajszálnyival alatt van az M1 Garandnak, de nem érződikjelenleg ez a legjobb headshot fegyver a játékban
az eddigi 38 %-os headshot arányomat ezzel még feljebb tolhatomegyébként a dt2 ma két ksg blue printet is adott, így már négynél tartok, úgy néz ki ameddigre kész lesz a fegyverkovács 10es szinten, addigra biztos összegyűlik az is
-
Dr.Anonymus
addikt
grat
-
Meg lett az 5000. sikeres küldetésem!
Arénáról meg annyit, hogy most toltam Type + Minigun kombóval és nagyon hamar kifeküdtem.
Mikor úgy kellet arénázni néhányszor már, hogy meg voltak kötve, milyen fegyverrel mehetünk, úgy sokkal tovább el szoktam vinni a játékot.
Pedig azok közelébe sem érnek pusztításban az előbbi kombónál.
Érdekes. -
bostone
addikt
Facebook ismerősökért elvileg kapnom kellene 10 goldot, de valahogy beszorul a rendszerbe, viszont minden játék elején figyelmeztet a jutalomra.
-
golyós
addikt
1 db nyomorult bp-t nem kaptam 3 nap alatt, pedig voltam Warfare illetve random küldin is.
-
Zozzy94
tag
válasz
Dr.Anonymus #4459 üzenetére
Ma kipottyant ismét 1 db a winchester-hez....így 2-1-re vezet a ksg-vel szemben....
egyáltalán nem bőkezű a játék,persze valahol meg tudom érteni....
-
gergom91
tag
válasz
Dr.Anonymus #4459 üzenetére
Nekem mindkét fegyverhez eddig 1-1 esett, de én sem játszottam olyan sokat. Ráér amíg a tech is, meg a fegyveres is 10es lesz.
-
Dr.Anonymus
addikt
Nektek se jönnek a Bp-k ?
Nem sokat nyomom, csak a napi aranyhoz kellőket, de semmi,
még mindig csak egy ksg blue printem van... -
D34L3R
tag
Frissítés utáni észrevételeim:
- A defend illetve assault pályák mintha nagyobbak lettek volna... jobban bejárhatóak és szinte mindig van "segítőm"
- Blueprint-et a tech 10 nélkül is dobálja a két új stukihoz
- Egyre több a gépágyús küldetés (sentinelnél szinte már csak az van)
- 2 "buggal" találkoztam... az egyik hogy a "brutál zombik"
nem adtak semmit (2x fordult elő) illetve van az a pálya , ilyen metro szerűség, ahol egy lépcső vezet fel középen és el van barikádozva, nos ott a panzer zombi megütött és átestem a barikádon
Mellesleg még mindig a desert nálam a best
Illetve egy kérdés a végére.... Mennyi a max szint? Köszi!
-
válasz
Ferenczi Áko #4456 üzenetére
Szívesen!
-
Akkor még egy játék, amire napi szinten érdemes lesz ránéznem.
Ezt a "Daily" féle csábításos rendszert már megérdemelte a játék. Nem is értem, hogy hogyan maradhatott ki eddig belőle, miközben az első részben már régóta benne van.Nem estem egyébként hasra az frissítéstől, de legalább tényleg viszonylag hamar jött és ezúttal nincs benne közvetlen IAP alapú vásárolni való.
Korábbi témához: én is kaptam ma egy BP-et a Vinyóhoz, teljesen átlag aktuális városfoglalós küldetésen, nem kell ahhoz Tech 10.
Ákos:
Kiegészíteném a leírásos frissítésedet pár észrevétellel:
Első pontba felesleges megemlíteni, hogy érdemes a technikus fejlesztésével kezdeni, ugyanis mindenképp vele kell kezdeni."Picit" át is fogalmaztam az egészet:
"Tech 10 fejlesztés bevezetése, ami egyúttal feloldja az új Szibériai pályát, használhatóvá válik vele a két új, játékbeli pénzen megszerezhető fegyver ( KSG, Winchester 94) és persze a többi segítőnk, cuccaink és fegyvereink előtt is megnyílik a 10-es szintre való fejleszthetőség"
+
- Összetettebb barátlista rendszer, (chat, szűrők, hideout látogatás)bostone:
Üdv a fedélzeten!
A korábbi eddigi kérdéseidet már látom megválaszolták. Remélem belerázódsz a játékba. -
golyós
addikt
Akinek adott blueprintet azoknak már megvan egyébként mindene?
Vezetem a Warfare városfoglalást pontban de 1 árva blueprintet sem kapok -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #4451 üzenetére
én nem láttam mi van benne?
-
f(x)=exp(x)
őstag
Halkan megjegyzem hogy a sg; deadzonera is jött egy hasonló frissítés.
-
fdisk
őstag
válasz
Dr.Anonymus #4448 üzenetére
Nekem csak egy Suzukim van
En azt nézem . -
Zozzy94
tag
Ez új? Arénáztam,hogy meglegyen a napi küldi és a gyorsan futó zombik már 2 előretárt kézzel futnak....ez eddig is így volt?Mert most annyira feltűnő - na meg számomra vicces is - volt.....
Az egyik Rager pedig megajándékozott 1 Winchester blueprint-tel....aréna közben....
Ja és,hogy még az elején tiszta legyen nekem,a KSG shoti vagy gépfegyver.....sebzése alapján tippelni arra tudok,hogy ez is shoti.... de bocsi ha megint hülyeséget mondtam....
Egyébként ti várjátok a mai bejelentéseket?
-
BeastMode
őstag
válasz
Dr.Anonymus #4444 üzenetére
Tech 10 nélkül. Tegnap Warfare alatt egy Operations küldetésben.
-
BeastMode
őstag
válasz
Dr.Anonymus #4441 üzenetére
Nekem már dobott egy KSG blueprintet
-
golyós
addikt
válasz
Dr.Anonymus #4441 üzenetére
Ne fesd az ördögöt a falra.
-
golyós
addikt
válasz
Ferenczi Áko #4438 üzenetére
Egy apró észrevétel: a frissítés dátuma 08.02 helyett 09.02
Elolvasás közben rájöttem, hogy azért nem kaptam idáig Blue printet mert csak az új Szibériai pályán lesz elérhető majd
-
Ferenczi Áko
addikt
Leírás frissítve!
-
Slier
tag
válasz
Dr.Anonymus #4436 üzenetére
Kamu nekem sincs semmi
-
Dr.Anonymus
addikt
skaccok ezek eléggé sokat ígérnek itt a leírásban
barátokra különböző testreszabható filterek/szűrések, (hol? nem látom, csak 3 tabot, de mindenki az active tabon van, még az is aki inactive
)
"easy visiting of their Hideout"
- már hogy tudom megnézi a hideoutját a barátaimnak? nem találok rá menüt
ha egy barátra rányomok és a more-ra, utána csak a delete opció jön fel nekemha valaki tud valami okosat kérem ossza meg, danke!
-
golyós
addikt
válasz
bostone #4424 üzenetére
A 24 órás money booster nem jó mert a valós időt számolja( minden booster sajnos), így max hétvégén éri meg ha nagyon sok időd van.
Szerintem jobban jársz az 1 órással, főleg, hogy most már naponta is lehet szerezni goldot.
Úgy látom amit egy páran megvettünk állandó money boostert 1200ft-ért azt megszüntették.
De annyira ne bánd mert ezzel viszont temérdek pénz lett viszont a fejlesztési idő az maradt rengeteg.(tech lvl 10 6 nap +15 óra) -
Dr.Anonymus
addikt
a napi mission azt hiszem duplázza a pénzt
ja maradt még 732 aranyam, ebből 700 aranyért megvettem
idáig tartogattam ezt a vésztartalékot, de amikor láttam hogy hozza azt a szintet a fegyó amit a dt1ben akkor beruháztam rá, mert kell még egy fejlövő az m1 garand mellé...
a desert e túl pontatlan -
golyós
addikt
válasz
Dr.Anonymus #4432 üzenetére
Aranyért vetted?
Nekem még nem adott kékpapírt.
A napi mission az mi lehet, mert a napi challenge az meg volt? -
golyós
addikt
válasz
Dr.Anonymus #4417 üzenetére
Na de srácok!
Ne hozzatok zavarba.
Hol vagyok én a Hc játékosoktól, itt is van olyan aki rendszeresen a városfoglalásnál 3-4x annyit csinált mint én.
17 fegyver van kimaxolva.A többinek nem láttam értelmét.(már előre idegeskedem melyikkel fogom kezdeni az Mk10-etLeestem 23775000re a tech miatt
)
Frissült a Facebook verzió is
És egyébként nem találom az örök money boostert
Lehet, hogy szerencsénk volt anno?
Viszont az Area 51 és a Metal Storm akciós 50%= 2000 ft. -
Zozzy94
tag
Kinek milyen eddig az új frissítés?Valakinek megvannak már az új fegyók...?
-
Dr.Anonymus
addikt
jók ezek a daily aranyért folyó meccsek
ma is nyertem egy aranyat
az eddig 32 aranyammal már csak 717 napnyi munka kell ahhoz hogy meg tudjam venni a KSG blueprintjeit...mod: persze lehet hogy ha mindennap visszatérek akkor majd növekedni fog a kapott aranyak száma
dt1ben ha mindennap visszajöttél akkor egyre több aranyat kaptál, végül 5öt naponta -
bostone
addikt
válasz
bollizolee #4415 üzenetére
Azt hol kell keresni? A boosterek között nem találom.
Ha vásárolok egy 24 órás boostert, a játékidőt méri vagy normál időt. Tehát megvásárlom és mégsem használom fel, akkor az aranyat nem kapom vissza érte.Pénzt egyelőre nem adnék ki érte, mert nem tudom, hogy elnyeri-e a tetszésem. Néhány dolgot hiányolok.
-
BeastMode
őstag
válasz
Dr.Anonymus #4421 üzenetére
Mondjuk Androidon is lehetne több plusz egy bizonyos kategóriában. Mint pl. a 2 GB RAM a Gameplay Recordingnak.
-
Slier
tag
válasz
Dr.Anonymus #4421 üzenetére
Jogos
-
Dr.Anonymus
addikt
"Nem tudom mit vesződnek ennyit a játékkal, pedig még sokat ki lehetne hozni belőle. Legalábbis nekem lenne még tucatnyi ötletem"
- szerintem a rakás dzsunka Android telefon miatt nem megy jobban a fejlesztés
hihetetlen megkötés és szenvedés, ez a legyen mindennel kompatibilis az app szlogen
egyszerű dolgokat is hónapok létrehozni, úgyhogy mindenütt jól menjenpl. emiatt lett megtorpedózva a harmadik fegyverslot is...
iPaden biztos futna -
Slier
tag
válasz
Dr.Anonymus #4419 üzenetére
Azért kiváncsi lettem volna, hogy néz ki. Na meg persze az új pályákra is. De majd idővel
Ez már csak azoknak izgalmas akik mostanában töltötték le a játékot.
Nem tudom mit vesződnek ennyit a játékkal, pedig még sokat ki lehetne hozni belőle. Legalábbis nekem lenne még tucatnyi ötletem. -
Slier
tag
Majd ha valakinek meglesz a tech10 tölthetne fel képeket az új pályákról.
-
Dr.Anonymus
addikt
a winchester hozza a közel 100%os fejlövés arányt amit az egyben is hozott
úgyhogy ugyanúgy szeretni fogom
a KSG viszont úgyanúgy csak egy jackhammer változat -
bostone
addikt
válasz
bollizolee #4410 üzenetére
Ezt hogy csináltad? Mindig kuporgatom a filléreket, hogy valamit meg tudjak venni.
-
Slier
tag
válasz
Dr.Anonymus #4407 üzenetére
Még sajnos nem
-
Dr.Anonymus
addikt
egyébként az új updateben már elérhetőek a múltkori updateben még csak pénzért kapható fegyverek (area-51 pack) blueprintjei?
-
gergom91
tag
Na csak mentem pár kört megnézni mi újult. A napi pénz duplázó alatt meg is lett a napi feladat, 25 zombit megölni gránáttal. Nem tudom hogy több pálya alatt vagy egy küldetésen belül, mert egyből meglett, 2 gold a jutalom.
Amit eddig észre vettem : a láncfűrész és a brainmil-nek már van ammoja, eddig nem tudtam mennyit tudok velük kaszabolni, egyszer csak kifogytak. Most már lehet látni
Jó kis sunyi update volt ez, nem is hallottam róla, de így a jó, legalább nem várja hónapokat az ember miután ígérgették. -
bollizolee
tag
Most frissít androidra:-) Meglátjuk hogy sikerült.
-
Slier
tag
válasz
Dr.Anonymus #4401 üzenetére
Sajnos nem tudok mert nincs meg a tech 10, valószínű nektek hamarabb meg is lesz mert pénzben nem állok jól a játékban.
Majd írj már vissza kíváncsi vagyok én is.
De már meg is untam szóval majd a következő updatel nézem meg az új mapokat. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Dr.Anonymus #4401 üzenetére
Nekem androidon már reggel frissült!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az updateket mindig az oldal alján olvashatjátok!Sziasztok! Ez az első blogbejegyzésem. Először úgy indult, hogy a Dead...
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10850H T2000 32GB 512GB ujjlolv IR kam új akku gar
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest