Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezer éve nem voltam itt. Van valami infó a köv. patch-ről, vagy lesz egyáltalán??
Több hónapja semmi... legutóbbi is egy nagy nulla volt. Viszont azóta vagy 15milla pénzt költöttem el fejlesztésekre, de játszani nem játszottam vagy 2 hónapja. -
MatekaBM1
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus #3497 üzenetére
Köszi
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
MatekaBM1 #3495 üzenetére
azzal lehet gyorsítani ha aranyon megveszed őket
időnként felbukkanak ilyen taktikák, hogy hogyan lehet több blue print dobásra késztetni a bossokat
de egyiket sem sikerült igazán bizonyítani
eléggé randomnak tűnikcsapatban még nem lehet menni, reméljük valamelyik update majd tartalmazni fog egy co-op módot
-
MatekaBM1
csendes tag
jah és még egy
lehet csapatban menni? mert olvastam ilyet. Jó lenne haverokkal egy pályán menni
-
MatekaBM1
csendes tag
És amúgy ilyen terveket amiket a "bossok" dobnak azt sűrűn dobja? mert nekem elég ritkán szokott. Vagy van valami amivel fel lehetne gyorsítani? Pl Tech?
-
MatekaBM1
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus #3493 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. Kár érte
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
MatekaBM1 #3491 üzenetére
Szia
Arról bizony lemaradtál haver
Ez nem hiba, bár mindenki azt hiszi először, ha késve jön ebbe a játékba.
Real time város foglalások vannak, ha lemaradtál, kimaradtál ennyi
pl. most valahol Koreában vagyunk, ha ezzekkel a városokkal is végeztünk akkor ezt se tudod újrajátszani.
De hasonló mapeken játszhatsz - persze város reward nélkül - akármelyik kontinensen mint ami az adott város foglalálsok során volt, szóval azért sok mindenről nem maradsz le. -
MatekaBM1
csendes tag
Sziasztok! Egy gondom lenne a játékkal! Nem tudok menni Cairotól Mogadishuig,Európában egyáltalán nem tudok menni, Kínában Fuzhoutól Lhasaig és Amerikában Washingtonba se. Tudtok segíteni hogy oldjam meg? majd megpróbálok képet feltölteni. YuriBoyka a játék beli nevem !! Köszönöm
-
Slier
tag
válasz
Dr.Anonymus #3489 üzenetére
DT fórumon írta ki az egyik srác hogy ha rámész a madfinger anniversary oldalára és átváltod a dátumot június 12-re akkor ezt a képet dobja ki mint napi meglepetés.
Próbáltam én is de nekem nem működött, valószínűleg már javította a madfinger ezt a kis bakit. -
golyós
addikt
téves
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus #3485 üzenetére
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3484 üzenetére
köszi, lehet hogy csak hétvégén tudok felmászni
szóval ha pár napig nem jelöllek vissza az még no para
20-ig könnyen eljutsz majd, ott kezd feldurvulni -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus #3483 üzenetére
Oksa.
Csak ma lettem 13. Bejelöltelek pont most. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3482 üzenetére
grat, csak így tovább!
végre valaki!
dranonymus-ként vagyok fenn, felvettél már?
ha 20 felett vagy akkor már játszhatunk egy teamben! -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus #3478 üzenetére
Nekem bejött.
13-as vagyok. Általában csapatban szoktam menni, voltam már első 17 killel.. Csak bele kell jönni...meg normális fegyvert kell venni. Ha rám valaki lő, elkezdek hemperegni addig, ameddig szembe nem kerülünk, akkor jó ütemmel elkezdem lövöldözni. Ha nem találom, szaladok.
attilasd1 -
Dr.Anonymus
addikt
egyébként itt a videó vége felé látni az új dt2 updateból egy rövid snitet
vicces ez a darus zombi lógatás -
Dr.Anonymus
addikt
sajnálom srácok, hogy nem jött be a SG:deadzone
én tabletről nyomom, úgy nem volt vele gondom, általában az él bolyban végzek
mobilról nem éri meg, mert az tényleg szívásde tény ami tény nem AI ellen harcolsz mint a deadtriggerben, szóval kell jó pár match ameddigre ráérzel hogy mit kell csinálni a győzelemért, melyik pályán milyen taktika kell, stb
de pont ettől jó a játék, nem egy könnyű sikerélmény mint a DT
minden match más és másmeg az igazán izgalmas dolgok a zoneControl játék módban jönnek, de ahhoz lépni kell egy keveset előre hogy unlockold
a deathmatch tud kaotikus lenni, de egy jó tanács a győzelemhez:
állandóan legyél mozgásban!
ha lőnek rád hátulról ne fordulj meg hogy lelőd aki rád támad, mert addigra már halott leszel, hanem fuss el!
ha folyamatosan futsz, és aki előtted van arra koncentrálsz akkor nyersz
ha megállsz meghalsz
ez egy ilyen játék -
válasz
Dr.Anonymus #3463 üzenetére
Nem lesz itt lincselés. A múltkori okleveles képemmel ezt a szívatást úgy érzem még ki tudom váltani, de több ilyen csúnya alkalomra már nem lesz elég.
Zoli:
Ilyen "túltengéses" effekt nálam is volt már korábban, de akkor fájdalomcsillapítókkal. Uzikkal valóban látványosabb. -
BandiHUN
veterán
igen,remek dolog,hogy ahogy spawnolsz,oda is tesz,hogy valaki ezt lássa,mégha rögtön le se tud lőni,de hidd el,kivárja,mert úgy áll,hogy ne lásd.
Én FB-n próbáltam,még ugye egérrel célozni...
De vicc az egész.Kicsi a map,túl sokan szerencsétlenkedtek,és túlságosan egy kupacban.Igen,ráérzéssel,space.os vetődéssel,amint megjelentél,megúszod.De MINEK,ha utána te is mehetsz spawnkillernek,mert akkora a map,hogy értelme sincs,lehetősége sincs az embernek bújni,vagy rendes harcot keresni?Ha ráérzel,ölsz,mint a fene,a noobokat.Ha nincs szerencséd,TÉGED várnak minden spawnkor.
Instant DEL gém,felejtős. -
golyós
addikt
válasz
Dr.Anonymus #3472 üzenetére
Konkrétan nem is láttam, hogy ki lőtt és honnan.Rövid pályafutása volt.
Nem az én világom, nekem egy káosz az egész. -
golyós
addikt
Unalmamban kipróbáltam az SG deadzonet.
Hát inkább nem mondok semmit.Miért jó 5 másodpercenként meghalni?
Piszok gyorsan töröltem. -
gergom91
tag
válasz
thiclyoon #3466 üzenetére
Köszi a kódot
Gondoltam játszok kicsit, első küldi: assault a kínai mapon a tetőn helikopterről. Van másfél percem kb 36 zombira. 6 másodperc volt még hátra amikor sikerült az utolsót is kiszedni, írta hogy most már le lehet szállni, majd rögtön ezt követően mission failed...
Úgyhogy ennyit a játékról.... -
zoli6969
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus #3467 üzenetére
Az ilyen pillanatokért érdemes néha telefonról megosztani a hónap végén már lekorlátozott netet, és nem a wifit használni!
-
thiclyoon
aktív tag
voucher: WR8E-45M6-XGM6
rewards: 4x Second Chancefb-n írták: "MADFINGER Games celebrates 4th Anniversary! Celebrate with us and enjoy our daily offers, sales and much more! Visit special 4th Anniversary website and get voucher with 4x SECOND CHANCE for FREE! http://goo.gl/UhmB8u"
beelőztek -
zoli6969
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus #3463 üzenetére
-
Csak szívatlak benneteket jah!
Kb azonnal dobtam is volna be képet, ha igaz lenne.Egyébként tényleg viccesek ilyenkor kar nélkül a zombik, elkezdenek minket fejelgetni.
-
Kipróbáltam mi történik, ha egy zombit megfosztunk mindkét karjától.
Pontosabban, hogy így miképpen támad minket...Bárcsak ne tettem volna.
Fejjel támadt és úgy tűnik harapott, mert utána elég gyors tempóban magától csökkenni kezdett az életerőm, miközben a painkillerek használata nem segített semmit se.
Szóval kifingva fejeztem be az aktuális küldetést (Second Chance-t nem tudtam használni, ki volt szürkítve a gomb), ami után nem is a Búvóhelyre vitt a játék, hanem a profilválasztó kezdőképernyőre.
Azóta, ha megpróbálok a profilommal belépni, csak bedob egy angol szöveget, miszerint én is zombi lettem.Remélem ez csak valami rossz vicc, nem keveset beleöltem már a játékba. Természetesen ráírtam Madfinger-re, várom a válaszukat.
Hihetetlen ez az egész... -
Dr.Anonymus
addikt
a remény hal meg utoljára...
az új voucher mellett ez áll az egyik DT kommentben facebookon:
"We will unveil new features (trailer included) in the following days. Stay tuned! " -
BandiHUN
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #3455 üzenetére
Szerintem ebbe meg nem fognak már sok időt fektetni konkrétan...de nem is kell,amikor 5napos fegyóupgradeok,stb.vannak,ez maximum annak feltűnő,aki már nem foglalkozik ilyesmivel.
Nomeg egy free play-osnak játszni is kell a pénzért...mi mindig olyan szemmel nézzük,hogy rég kész a 9 és a kedvenc szett is 9-en,és mindannyian 2számjegyű milliókon ülünk igyis,egy életre legyártott fogyóeszközkészlettel...Még mindig ez a legjobb zombis gém,és a friss húsok hozhatnak max a konyhára,nem az,aki az archivementekből kapott goldokat se tudja már elszórni se duplázókra,mert alig játszik...
Én jobban örültem volna már rég egy DT3-nak,már az Arénát se tettem volna ebbe bele...
Lehetett volna pl.nekiállni januártól egy Dead Trigger Online-be,és kihegyezni az arénára,mellé pár map coop,sztori mód nem is kéne,amúgyis irtó rövid volt,épp elég sztorinak,ha bedobnak egy-egy AI-t kisérni,cuccot ide-oda visz,jelenleg is random generációban épp elég változatosak a mapok,elég lenne összesorsolni pl.1 pályán 3 féle feladat egymás után és kész a random "sztorimód".
Ha nagyon akarnák,már kész is lehetne,külön játékként,újra lehetne versenyezni,fejleszteni,tejelni izlés szerint...
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3455 üzenetére
haha, a végén kapunk egy új arénát
és az eddigi pályákból összemixelnek még egy kontinenst -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus #3454 üzenetére
Jah, hogy ezt időhúzás miatt csinálják!
Azért multiplayeres szervereket, új 50 pályát nem 5 perc megcsinálni... -
Dr.Anonymus
addikt
felnéztem megint a deadtrigger facebook oldalára, és még mindig ezzel a dohányzós viccel szórakoztatnak minket (én már be se írtam a voucher kódot), ahelyett hogy legalább megírnák hogy kb. mikor jön az update
vagy akár mi infót, screenshotot kitennének...
eléggé lehangoló, hogy ennyire hülyére veszik a saját rajongóikatmost komolyan, zombi választások még úgy ahogy ok volt, egyszeri viccnek, de ez a dohány ellenes kampány már annyira idegesítő időhúzás, hogy még az is rágyújt egy cigire idegességében, aki eddig nem szívott..
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #3452 üzenetére
Képek (összesen 2)
[link] -
f(x)=exp(x)
őstag
Ma megint érdekes dolog történt velem.
Egy küldetést csináltam, felvettem a dobozokat, már csak az egyiket kellett bevinnem, ezért gondoltam játszadozom a zombikkal egy kicsit. Mentem kb. 5 kört a pályán, miközben aprítottam őket. Jöttek szépen a spec.-ek is. Már mentem volna visszafele, amikor bejött egy Rager. Elkezdtem menni egy helyre, ahol szépen lehet körbe-körbe futkosni, és 1 olajoshordó is volt ott.Közel volt hozzám az említett telep, elindultam. Gondoltam magamban a radar úgy is jelzi ha a közelembe lesz, mentem nyugodtan. Hát nem így lett, elémugrott az épület mögül, és megütött. Hátraléptem, majd elszaladtam mellette. Ekkor "megzavarodott", pontosabban "beragadt", és csak futott, de nem haladt.
. Közben öldöste a zombikat, amik nekimentek. Én is odamentem, nem csinált velem semmit, habár nem mentem neki.
Néhány kép:
(később linkelem)A végén nagy ámulatomban nem vettem észre hogy ott van egy zombi, ami megölt.
. Utánna meg retry helyett a continue-ra léptem...
[ Módosította: radi8tor ]
-
válasz
f(x)=exp(x) #3450 üzenetére
Úgy értettem, hogy úgy ment le a fél életereje az egyiknek, hogy a másik leköpte.
De most olvasom újra (immáron nem felületesebb olvasással) és valóban "köpködte"-t írtál.
Úgy más, de még mindig félreérthető marad valamennyire. -
válasz
f(x)=exp(x) #3446 üzenetére
Akkor ez azt jelentené, hogy ha véletlenül megcsapná őket egy sima zombi, ott a helyszínen azonnal szörnyethalnának.
Tekintve, hogy a köpés minket kb sima zombi ütés szinten sebez.Viszont lőszerből meg többszörös mennyiség után feküdnek ki, mint amennyi egy sima zombinak kell, szóval csak az az elmélet marad, hogy egymás köpéseire nem hogy nem immunisak (ilyesmit várna az ember), hanem fokozottabban érzékenyebbek, mint az emberek.
Kiegészítésképp a ScienFist-ek viszont csak is az emberekkel radioaktívoskodnak, mivel nyugodtan elszaladgál mellettük a többi ellen.
Illetve emberek közül is csak a mi arcunkról marják a bőrt a közelségükben, mivel a társaink is vígan elvannak közvetlen mellettük.Lorenzo9:
Akkor jól sejtettem a működést. Beleértve azt is, hogy miért nem kaptam a 15 painkilker mellé mást.
De nem bánom, ha nagyon kell a second chance kb szökőévenként, futja a csak challenge-kből összegyűlt és jelenleg meglévő 422 aranyamból.
Másra úgyse költök aranyat, mert nem kell. -
BandiHUN
veterán
-
válasz
thiclyoon #3442 üzenetére
Ezt a Voucher-t úgy kell most elképzelni, hogy érdemes csak azután beregisztrálni, miután összegyűlik az az 5000 vagy 10000 hozzászólás és csak úgy kapjuk meg a további bónuszokat, ha akkor sütjük el azt a kódot?
Mert én most beregisztráltam, de csak 15 painkiller-t kaptam (az az 1000 res nem tudom mi nálad, meg hogy miért kaptad).
attilasd: Ha ügyes vagy, tudod őket úgy terelgetni, hogy megölje az egyik a másikat.
Ugye a köpéseik egymást is sebzik. Mondjuk az ilyen mamutok életereje biztos elég lassan csökkenne ez által, de egyszeri szórakozásnak jó. -
f(x)=exp(x)
őstag
Ma reggel játszottam egy kicsit.
Végignyomtam néhány hangszórós pályát, 1 sentinel-t, meg 3 assult missziót is.
Épp egy ilyen pályán játszottam, amikor bejött két "láma".. Ez az első ilyen.
Elkezdtem őket terelgetni, mondom hátha meglenne a 3. De nem hogy spec., semmi nem jött. Valami szint után lehet 3 egyszerre vagy mikor? -
thiclyoon
aktív tag
Ultra Light Voucher: ntet-udse-tvc2
1000, 5000 és 10000 "I quit smoking" hozzászólásért cserébe Ultra Light Voucher-t, Light Voucher-t, és Full Flavour Voucher-t kapunk
ez az 1000-res, és 15 painkillert adott nekem -
Slier
tag
Na lesz ma update vagy megint húzzák még 1 hónapig?
-
dzsidzsas
tag
Végre visszakaptam az accountomat. Fogyatékos kocka cseh programozók megadták, hogy milyen email címre küldözgetik a jelszóváltoztató levelet. MÉG CSAK NEM IS VOLT olyan email!! Én csináltam meg, hogy legyen. Akkora fütyik, nem lájták, hogy visszadobálja a rendszer a leveleiket? Na mindegy most már meg van, csak április 16-tól idáig tartott. Ezért nem szabad fizetni a játékokon belül. Akkor nem sokat veszítesz.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3435 üzenetére
egyébként engem már az is irritál ha valaki "legálisan" csal
pl. boostereket nyom be
nem tudom miért érzi magát valaki jobbnak attól, hogy benyom egy láthatatlanság + pajzs + gyorsaság kombót és gyak mindenkit?
csak arra jó az egész, hogy elrontsa a többiek játékát...
remélem az újabb verziós SG:deadzoneból kiveszik majd ezt a booster featuret -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus #3434 üzenetére
Teljesen igaz. Most csalva jó érzés nyerni?
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3433 üzenetére
ja, a deadzone frankó
csak ne lenne ennyi csaló -
f(x)=exp(x)
őstag
Én 2 napra letettem ezt a játékot, a deadzone miatt.
Ha ebbe lenne multi, csak ezt nyomatnám. Épp most mentem egy kört a dobozokkal, 25k és 1200XP lett a vége az időkorlátozás miatt. Hardon mentem, semmit sem használtam el, közben jött 3 Rager és kettő izé...sugárzós spec.
Én még nem unom így 37-es szinten, M-4 2 lövés, Esert 1 lövés. Bár most erősödtek a zozók. -
gergom91
tag
válasz
BandiHUN #3430 üzenetére
Én is már csak az upgrade miatt lépek fel, néha egy-két kör belefér, de vicc, hogy a hammer most lett 9es, gondoltam hülyülök egy kicsit a zombik csapkodásával, erre 2 ütés kell egy zombiba... lvl 40 vagyok csak...
Egyre jobb játékok jönnek ki amik felveszik a versenyt mostmár a dt2vel. Mondjuk az én kis szeretett tabom már akadozik néha a jobb grafikával rendelkező játékok alatt, nyár végére lehet beújítok valami izmosabbat. -
BandiHUN
veterán
Mit vársz?Update,hírek sehol.Bezzeg még ilyen marhaságokra megy a szavazás,kinek mi a kedvenc spec zombija...itt tart a gém.1hónapja jobbára upgradelni járok csak fel...
A HC és 40+ userek rég nem kapnak semmit,az aréna se nekünk jött...
Mint játék,jó.Csak rövid a kampány,a városfoglalásokért vicc,hogy mit lehet kapni,aki vett perma pénzduplázót,annak lóvé se kell...
Szerintem altatja mindenki.Aki szintre ment,annak erősek a zombik,megvan talán minden,azért,a magamfajtának,aki már egy alapkombóval végigtolt mindent,az pedig azért,mert ha tolná,erősödnének a zozók,és elgyengülnének a fegyók,amiket maxol.n is azért nem játszom,mert hanyagoltam a shotikat,gránátvetőt,nyílpuskát...de ott a sok pénz,és nem akarok úgy shotizni,hogy a gém felspanolja az erősséget...
Igaz az aréna jó próbálgatni,XP nem jár érte,a cuccokat meg nem kell elszórni,de legalább úgy indul,hogy 9-esként 41-en még a már 7-es fegyókat lehet kipróbálni az erősödés veszélye nélkül...
Statba egyébként számol az aréna,így akinek bizonyos fegyvernemek acsijai nincsenek meg,gyűjtögethet killeket "free".Csakhát...
Kéne az update,de méginkább kéne,mi változik vele.Kéne a shotgunokra pakolni,kéne némi kaland,kéne opció visszatenni a korábbi csak bizonyos helyen megszerezhető fegyókat,kéne lvl10,kéne több aréna,és kéne legalább 2-es coop...
De nagyon nem akar jönni,viszont DT3 se.
Vagy legalább tennék fel az 1-est is FB-re,az is valami,full kimaradt. -
fdisk
őstag
Borzasztóan belassult a számláló skacok.
2 napja rá sem néztem,de még mindig több 10 millió zozót kell kinyírni. -
Ferenczi Áko
addikt
XeeN-től még várunk egy képet! Ha arccal nem akarsz szerepelni, elég az oklevél!
-
golyós
addikt
válasz
Dr.Anonymus #3425 üzenetére
Más:
A Facebook verzió pár napja úgy jelenik meg nálam, hogy nem fér el a képernyőn, le kell görgetnem pl a start gomb megnyomásához.Játszani is csak úgy tudok, hogy kirakom teljes képernyőre különben lemarad a fél játék.Eddig nem volt ilyen, másnál mi újság? -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
zoli6969 #3424 üzenetére
LOL, durva (és végre nem még egy tapsolós smiley comment
)
nem, 4esben még nem próbáltam
remélem kiadnak egy ilyen "special only" játékmódot
frankó lenne
5-6 special ellen... pláne, úgy cikázni hogy a ragerek átfussanak a többi specen, a vomitronok egymást köpdössék, jó móka lenne -
zoli6969
csendes tag
Ismét egy kínai édeshármas
Ezúttal elég nehéz volt összeterelni őket, a csernobiliek folyton elkóboroltak, és amikor elszaladgáltam mellettük, közöttük, fogyott rendesen a fájdalomcsillapítóm.
Miután elkészűlt a sztárfotó és vidáman levadásztam őket, szinte azonnal megjelent egy újabb panzer!Megvolt már valakinek egyszerre 4?
-
Slier
tag
Király az oklevél. Gratulálok hozzá és kösz a megosztást.
-
válasz
Ferenczi Áko #3417 üzenetére
Igen, nem csicsás, lényegre törő, stílusos egy oklevél.
Most nézem, hogy látszik valamennyire a szigetelőszalag a teló és az oklevél között.
-
Dr.Anonymus
addikt
nagyon jó lett az oklevél, és külön köszönjük a megosztást is!
Gratula a nyerteseknek! -
válasz
Ferenczi Áko #3408 üzenetére
Én sem akarok semmit sem írni róla, majd a kép beszéljen inkább.
Sajnos majd csak holnap délután fogok tudni képet osztani.De nagyon jó tényleg, falamon lesz a helye!
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus #3410 üzenetére
Rager. Az okozza mindig a legtöbb fejtörést.
-
Slier
tag
válasz
Dr.Anonymus #3410 üzenetére
XD ezt nem is láttam
Kamikaze ✅ egyértelmű
De facen már kint van a közösségben -
Dr.Anonymus
addikt
LOL, választások ezerrel
Ti kire szavaztok?
-
XeeN
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #3408 üzenetére
Igen! Mást viszont nem írnék róla, legyen meglepetés a többieknek!
-
válasz
Ferenczi Áko #3406 üzenetére
Én is megkaptam.
Tőlem is lesz kép természetesen, amint módomba kerül. Mindenképpen még a héten, de lehet csak vasárnap. -
XeeN
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #3395 üzenetére
Igen, megjött. Amint módomban áll, fellövöm ide a képe.
-
Slier
tag
válasz
Dr.Anonymus #3403 üzenetére
Most már legalább tudjuk miért csúszik mindig a frissítés
-
Slier
tag
válasz
Dr.Anonymus #3401 üzenetére
Szerintem hamarosan kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az updateket mindig az oldal alján olvashatjátok!Sziasztok! Ez az első blogbejegyzésem. Először úgy indult, hogy a Dead...
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gyúrósok ide!
- Robogó, kismotor
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Update 05.14 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest