Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
treklam
tag
Ha rendelek kinábol 10ezerért egy androidos lejátszót (sajnos nincs EU express) akkor EU registereddel vagy Belgium registereddel érdemes szállitani? melyiknél nincs áfa?
[ Szerkesztve ]
-
treklam
tag
Rejtvény:
Kilincs alá távtartó hézagoló müanyag karikát vagy gyűrűt keresnék, magyar oldalakon van de kinábol néznék, semmilyen keresésre nem találtam. Igy néz ki:
obi -
treklam
tag
válasz vpleft #163404 üzenetére
én is vettem egy ilyen kuulaa kábelt, ha leteszem a telefont szépen tölt de aggódom mert tényleg ugy tűnik hogyha a mágneses vég véletlenül odaér egy fémhez és odatapad akkor rövidre zár, bár még nem mértem ki. De más kábeleknél is láttam képen hogy hasonló lehet a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
treklam
tag
válasz Armagedown #164684 üzenetére
Én tizenéves laptop akkukat (asus, lenovo) probáltam liitokala töltövel tölteni de nem sikerült mert 0V-os feszültséget mértem rajta. Tényleg nem javasolják én kiprobáltam, ha jol emlékszem 3.3 voltos tápot adtam neki kb 10 másodpercre, addigra egy picit felment benne annyira a fesz. hogy a liitokala már felismerte és szépen töltötte (közben sokszor figyeltem nem melegedett). Kb 6-8 dbot mind igy végigcsináltam 2 honapig biztos tartotta a 4.1V-ot azota nem néztem, 2db elemlámpában használom. Jonak néz ki. De lehet hogy kockázatos, nemtom, mindenesetre nem ajánlott, saját felelősségre csináld....
[ Szerkesztve ]
-
treklam
tag
válasz Cyborg #164919 üzenetére
Én is philipset használtam vagy 20 évig egy párezer forintosat, nagyon elégedett voltam vele. Aztán eltört a fésüsfej és vettem féléve egy másik philips márkájút de borzalmasan rosz volt, jo ha a haj harmadát levágta, sokáig kerestem és végül megtaláltam, Remington ColourCut HC5035, állitom jobb mint az évekig használt philips volt, még jobban vág, azokon a helyeken is levágta nekem ahol a régi nem, a fejeket külön lehet felrakni rá de nem probléma. Olcsó, jó.
[ Szerkesztve ]
-
treklam
tag
Ezt a media playert szeretném megvenni eu-bol.
Van spanyol, német, olasz raktár és mellette ott van hogy Europe raktár. Akkor az most honnan jön, gondolom azt sem vámolják.
[link] -
treklam
tag
geekbuying-rol rendeltem ma reggel valamit, letudom valahogy mondani a rendelést? Mert nem látok ilyen menüpontot
-
treklam
tag
Én ilyen multimétert vettem, ma jött meg csak épp kibontottam de nem probáltam még, kiváncsi vagyok mit tud (tudom gyerekjátéknak jó lesz), olcso volt, 2400ft. Főleg ohm mérésre szánom, ne kelljen mindig kapcsolgatnom.
[link] -
treklam
tag
Egyébként az s905x4 nem jobb teljesítményben mint az s905x3 médialejátszó?
-
treklam
tag
Egy ilyen tv boxot rendelnék geekbuyingról német raktárból, nem látok sehol VAT included vagy valami hasonlót. Akkor ezt még pluszban kellene fiztnem?
[link][ Szerkesztve ]
-
treklam
tag
Ha már mágneses töltők, nekem ugreen van akkor még 1000be került,ma 2 ezer. 3 éve mar biztos megvan es jol működik. 2 packot vettem anno type c, annyi hiba van hogy bizonyos telefonoknál kb minden 20. toltesnel nem tolt pedig érzékeli a telo. A mostani oneplussal ami 1 eve megvan eddig nem volt ilyen gond.
https://a.aliexpress.com/_mPoPzEa -
treklam
tag
Ezek a kodak dolgok mennyire tartósak? Van valakinek tapasztalata micro SD és pendrive tekintetében, éveket kibirt valakinek?
-
treklam
tag
Nekem is volt anno 20 éve egy philips borotvám, még 2000-ben vettem, de a mostani Sencor messze jobb mint az volt. Csak 2 évig volt jó a pengeje, az uj kések meg annyi volt mintha vettem volna egy új borotvát, ugyhogy kidobtam, már sajnálom mert Kínából már lehet olcsó késeket kapni bele.
[ Szerkesztve ]
-
treklam
tag
Multkor valaki érdeklődött milyen az ENCHEN Blackstone Electrical Rotary Shaver borotva, a héten használatba vettem, a 2 napos borostát 4 perc alatt levágta ha alapos akartam lenni. Részemről teljesen ajánlott, jóval gyorsabb mint a régi borotvám ami 7 perc alatt végzett. Minőségre abszolult jó, nem sorjás, talán a hangja egy kicsit hangosabb de engem nem zavar, rendeltem egyet apámnak is. Hosszú távon milyen lesz majd kiderül.
-
treklam
tag
válasz tibbike01 #185103 üzenetére
Nekem is ECS... kezdetuvel jött. Állítólag aug 11 körül már a postán volt (2 het alatt) ami sztem nem volt igaz, szept. 18.an bementem postára (nevet cimet ecs azonosítót felirva egy papirra) és ott volt (szept11 volt rairva piros tollal), tapasztalatom ha nem fér be a postaládába akkor pl nálunk (bp) megse próbálják kihozni.
[ Szerkesztve ]
-
treklam
tag
alin rendeltem 3 olcsó terméket egyben, átállítottam dollárra és úgy rendeltem, azt gondoltam olcsóbb lesz de 50ft-al drágább volt mintha ft-ban vettem volna (akkor a bankom rosszabbul vált)
[ Szerkesztve ]
-
treklam
tag
Én néha már gondolkodom, hogy pendrive helyett ssd-t vegyek. Tartósabb gyorsabb persze picit drágább is. De láttam minap hynix 128gb ssdt 2500ert Árukeresőn. Persze még tok is kell meg szállítási költség.
-
treklam
tag
válasz radio11 #187762 üzenetére
Az enchen villanyborotva tényleg jó, már 1 éve nyúzom, lassan az akku megadja magát de még jó.
(Az ali annyiból rossz lett mostanában, hogy az értékeléseket már nem tudom értelmezni. Összevonnak termék értékeléseket. Ráadásul sokszor azt írják 1000 eladott termék és akkor ott van 50 szóbeli értékelés. Lényeg, hogy nem tudom eldönteni most ez az eladó valóban megbízható-e.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.