Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
agent_k
őstag
válasz pető bá' #21740 üzenetére
Nyugodtan vegyél akkut ebayről. Top sellertől vegyél és ne a legolcsóbbat. Autódiagos gépemben a legmostohább körülmények között. Full merülve vagy két hétig a csomagtartóban télen van tartva és 4 éve teszi a dolgát. Igaz a 4 órás üzemidő már csak 2-3 de ez igazan nem baj.
-
kirkri
addikt
Én anno vettem Kínából két laptop akkut is. Egy Acer és egy Sony laptopba.
Nem a legolcsóbb találatot vettem meg egyikből sem.
Az Acer kb. fél év alatt pusztult el, a Sony 9 hónap alatt. Ugyan mindkettőt 2 év garanciával hirdették, de egyik eladó sem reagált a leveleimre.
Hogy itthon jobban megérné-e, abban sem vagyok biztos. Gyakran ugyanazt árulják itthon 30-40% felárral, mint amit az eBay-en én is megvehetek.21 éve a Prohardveren! ™
-
havri1
félisten
Én összesen 5 db akkumulátort rendeltem ebayről az elmúlt másfél évben laptophoz.
Ebből 2db 1 éves korukra haltak be, teljesen. Egyik egy eredetinek hirdetett Samsung gyári aksi volt, természetesen kamu, a másik egy noname utángyártott, de középárkategóriában.A maradék 3 mai napig üzemel, a következők szerint:
Dell Inspiron DUO gyári aksi ~13e volt, most 47% elhasználódás, 14 hónapos. Naponta van töltőn.
Toshiba Satelite Pro - utángyártott, 18 hónapos, és 24% elhasználódás ~8e ft volt.
Acer Asprire One, nagy teljesítményű, utángyártott, de Sanyo cellás, ~9e, 10 hónapos, és 1 azaz 1% elhasználódás! Igaz, 6 naponta van töltve..[ Szerkesztve ]
havri
-
MittuDomain_
őstag
válasz pető bá' #132112 üzenetére
és #132114 fateless:
Nekem is úgy jöttek a pb-k, hogy van pl egy 20k mAh, amit egy alis elárazáson vettem 12dollárért, hogy szétbontom a cellákat lámpába: 8db új, jó minőségű, magas terhelhetőségű 2500as 18650 van benne. Aminek a normál ára 3usd/db + szállítás, ez ráadásul ingyen jött, regisztrált postával.
Aztán közben mindenki tudja a hülye lámpás hobbimat és örül ha támogathat (kicsit maguknak érzik így a fénykardozást, meg mindig kapnak kölcsön lámpát ha mennek valahová kirándulni, barlangászni, etc.), sorra kapom a régi laptop akksikat bontani és sosem kerül rá a sor.
Az Acme-t is ezért vettem, de szintén nem volt szükséges szétkapni.
De ha egyszer esetleg arra vetemedek, legalább lesz alapanyag csinálni egy homemade powerwall-t. Vagy minimum tuningolni egy elektromos bicót/rollert, ha lesz még hely a házában.Egyébként a 18650 elég jól tartja magát, 60-80% között tárolva nem megy tönkre évek alatt sem, ezek jól bírják magukat.
fateless:
Megértelek. Már én is táblázatban vezetem a rendeléseim, de idén átlag havi 15e-t szórtam el a hülyeségeimre, látom egyben ezt a 121e-t (ami valójában 190, de a többi mások kérésére megy; ebből 30k-t lámpára, 10et késekre tapsoltam el), mégsem térít észhez a dolog.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
8
senior tag
válasz pető bá' #133084 üzenetére
Korábban már írtam tapasztalatot egy fajtával kapcsolatban
Az ingyenes Mobilkincstár appban ajánlással +22.000Ft! 52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 10.500Ft! Privát üzenetben küldöm
-
-
petipetya
nagyúr
-
Almos
aktív tag
válasz pető bá' #155043 üzenetére
A gravitációs telefontartó valóban jó dolog, hogy 1 kézzel bele lehet rakni, ki lehet venni, nem kell vele vacakolni. Viszont a szellőzőrácsos rögzítéssel én korábban már megjártam (tartó szétnyomta a szellőzőrács lamelláit), így ilyen rögzítést én már nem is próbálok.
Végül én ilyet vettem: link Igaz, hogy ez jóval drágább, viszont tökéletes a rögzítése az autó műszerfalára, és vezeték nélkül tölti a telefont menet közben, nem kell a kábellel vacakolnom - ráadásul egy iphone és egy android telefont használunk a kocsiban, amihez 2 kábel kellett, stb... -
kmarci25
veterán
válasz pető bá' #155283 üzenetére
Nekem sem jött TN. Talán azzal lehet összefüggésben hogy mivel adja fel. Mikor feladta, akkor jött ebay-es üzenet, hogy vagy Hongkong Post-tal, vagy Australia Post-tal jön. Kíváncsi vagyok mi lesz ráírva, mikor megkapom. Eddig csak HK Post-tal kaptam tőle, ha jól emlékszem.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Politika
- Hálózati / IP kamera
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GTA V
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!Gamer PC! R9 5900X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1 TB SSD
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest