Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Almos
aktív tag
-
Almos
aktív tag
Vettem 2db fekete és 1db fehér usb kábelt innent: link
Tapasztalat: nem ajánlott.
Az egyik feketének az USB A csatlakozó műanyag borítása az első kihúzáskor a kezemben maradt, ezt pillanatragasztóval még javítottam. A másik kábel néhány hét alatt, alig 1-2 használat után (másik autóban, ritkán használva) tönkrement. A fehér kábelnél szintén mozog a műanyag borítás... -
Almos
aktív tag
Ajánlott/elkerülendő USB to RJ45 átalakítót jó áron tudtok ajánlani?
-
Almos
aktív tag
A héten kaptam 3 csomagot is:
30 x 70cm Multi-purpose Microfiber Cleaning Cloth Absorbent Waxing Towel - Blue: Elsőre okésnak tűnik, mondjuk valóban nem túl vastag anyag, node 3Ft-ért elmegy
Eachine E012 Mini 2.4G 4CH 6 Axis Headless Mode LED Light RC Quadcopter RTF: Még nem volt lehetőségem ellenőrizni, kipróbálni.
DANIU 25 in 1 Multi-purpose Precision Screwdriver Wallet Set Repair Tools: Ez viszont hulladéknak tűnik... A fejek nem mennek bele, ha nagynehezen picit beljebb tudom erőszakolni, utána csak fogóval tudom kiszedni. A másik végén a forgórész pedig lejár.
Ez másnak is ilyen minőségű? -
Almos
aktív tag
válasz petipetya #96226 üzenetére
Ez az első és eddigi egyetlen termékem, amit a Rosegal-ról rendeltem, így nincs valós tapasztalatom. Mondjuk 2 külön rendelésben vettem ilyen kendőt, a másik még nem érkezett meg.
Egyébként valaki korábban linkelt egy oldalt, ahol nem ajánlott oldalakat soroltak fel, és a rosegal is közötte volt...[ Szerkesztve ]
-
Almos
aktív tag
Ma megérkezett az egy hónapja rendelt Mi Band 2. Akkor sajnos épp nem igazán volt akciós az ára (~21$), de biztosra akartam menni, hogy még kari előtt megérkezzen.
Miután az utóbbi időben többször is volt kérdés, ezért megosztom a saját tapasztalatom:
2db-ot rendeltem GB-ről, sima Belgium registered szállítással, és bár a végösszeg 40$ feletti volt, megkaptam. 10 napos preparation és 22 napos shipping time-mal, 09.22-től számolva.
Persze lehet, hogy csak átcsúszott az ellenőrzésen, vagy az segített, hogy 15,82€-t írtak a csomagra, mint total price
Maga a csomag fizikailag nem fér bele a társasház klasszikus postaládájába, így a postás nekem felhozta az első emeletre - bár ez is lehet, hogy inkább csak a postás csaj jófejsége... -
Almos
aktív tag
Van egy Ali-s rendelésem, amit 09.20-án rendeltem, 09.22-én indították el a szállítást, de még nem hagyta el Kínát:
Ali Track order statusMik a tapasztalatok, érdemes várni, vagy ez már sose fog megérkezni? Elvileg hónap végén jár le a Purchase Protection, előtte mindenféleképpen jelzem az eladónak, hogy még sehol a cucc (egyébként egy rendkívűl értékes, 1$-os mobiltokról van szó).
Vagy ez szokás szerint valami félig-meddig fake track szám, így valójában lehet, hogy már régóta a magyar postán van? -
Almos
aktív tag
Nagyon szemezek egy pocophone f1 telefonnal, és ha jól látom, most a joybuy-nál a legolcsóbb (286$). Rendelt már valaki onnan telefont? Létezik náluk vám és áfa mentes szállítási opció?
Bár kerestem több helyen is, de nem találtam erre vonatkozóan egyértelmű infót sajnos... -
Almos
aktív tag
válasz Sungoo #142928 üzenetére
Esetleg tud valaki ajánlani hasonló órát, amivel jók a tapasztalatok?
Amire kellene:
- fürdőszobában mutassa az időt,
- lássam a páratartalmat rajta,
- legyen jó a betekintési szöge,
- nem baj ha 220-as kábeles, mert van közel konnektor, bár ha elemes, azt talán elegánsabb (kérdés meddig bírja elemről, nem szeretnék hetente elemet cserélni) -
Almos
aktív tag
Kocsiba szeretnék a vezető és anyós ülés hátára védőhuzatot, mert sajnos építkezés miatt bokáig sáros a gyerekek cipője, mire beülnek a kocsiba.
Van ezekből ajánlott vagy kerülendő? Elsőre 3-400 Ft-ért is találtam már ebay-en (link), vagy ez inkább még felejtős? -
Almos
aktív tag
Agybadugós, mikrofonos headset-et tudtok ajánlani jó ár/érték arányban? Laptophoz és mobiltelefonhoz használnám, így 3.5-ös jack aljzattal kell.
-
Almos
aktív tag
válasz shifty! #154967 üzenetére
Első körben ilyet használtam: link
Sajnos néhány hónap után az usb-c csatlakozó mellett a szalagkábel megsérült, vagy mert én is sokat piszkáltam, vagy mert a gyerekek szórakoztak vele.
Utána egy másikat rendeltem, szintén Aliról, sajnos az a termék már nincs fent. Első körben iphone-hoz valót küldtek, utána pedig olyat, ami szarrá volt hajtogatva... Tehát magát az eladót nem ajánlanám (de termék már úgysem érhető el), de maga az adapter működik.
Igazából nem tudom hogy valóban tölt-e 10W-tal, vagy csak 5-tel, de egy éjszaka feltölti a telót, nappal ennyit meg kibír.
Egyébként a legjobb dolog a vezeték nélküli töltésben számomra, hogy az autós töltőnél nem kell a kábellel bohóckodni (nekem usb-c, feleségemnek iphone kábel kell)... -
Almos
aktív tag
válasz pető bá' #155043 üzenetére
A gravitációs telefontartó valóban jó dolog, hogy 1 kézzel bele lehet rakni, ki lehet venni, nem kell vele vacakolni. Viszont a szellőzőrácsos rögzítéssel én korábban már megjártam (tartó szétnyomta a szellőzőrács lamelláit), így ilyen rögzítést én már nem is próbálok.
Végül én ilyet vettem: link Igaz, hogy ez jóval drágább, viszont tökéletes a rögzítése az autó műszerfalára, és vezeték nélkül tölti a telefont menet közben, nem kell a kábellel vacakolnom - ráadásul egy iphone és egy android telefont használunk a kocsiban, amihez 2 kábel kellett, stb... -
Almos
aktív tag
Szegecshúzót keresek, egyelőre ezt találtam ~1750 Ft környékén: link
Van ennél kedvezőbb ár valahol, érdemes Kínából rendelni? Mert kb ugyanennyiért már árukeresőn is lehet találni... -
Almos
aktív tag
válasz MittuDomain_ #155273 üzenetére
Igazából nagyon alkalmi használatra kell, és még nincs ilyenem itthon, így gondoltam itt az ideje, hogy legyen Jónak tűnik a linkelt cucc is, de köszönöm az infódat, de első körben szerintem ilyenre nem lesz szükségem.
-
Almos
aktív tag
Hasonlók a tapasztalataim, a Budaörsre rendelt cuccaim nagyon lassan, vagy nem is mind érkeznek meg (van hogy bemegyek a postára, mert a feladótól kapok értesítést, átveszem a csomagot, a postai értesítőt pedig csak 2-3 nap múlva dobja be a kézbesítő...), viszont a XI. kerületi munkahelyemre eddig még minden megjött, normál időben...
-
Almos
aktív tag
Szeretném megmérni, hogy az USB-s töltő fejegység, illetve a kocsiban az USB aljzat (A illetve C) mit tud, mekkora a feszültség, töltési áram, stb.
Mi erre most az ajánlott eszköz? -
Almos
aktív tag
Usb type-c to usb type-c és iphone (lightning) multi kábelt keresek. Találkozott már valaki ilyennel? Egyelőre csak olyanokat találtam, ami usb-a to type-c/lightning kábel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest