Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sopruk
senior tag
Bocsánat az off-ért, vajon ez sem legális akkor: lizengo
Az árra vonatkozó információknál ezt írják:
"A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.
A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál." -
8
senior tag
válasz Zsoleszhun #158946 üzenetére
én is hármat kaptam
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
bul07
nagyúr
Tudom hogy itt nagyon off de sokan szokták itt keresni, és lehet hogy nem figyeli a másik fórumot a hazait
Mi Band 4 Global 5 510 Ft [link]
(227 db jelenleg, pár percenként csökken 10-el)[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
edk-
őstag
Én úgy tudom, ezek volume licenszekből kiszedett kulcsok. Ily módon egyedi gépen nem jogszerű a használatuk. Kidobott pénz az a 800 Ft is.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
törölt tag
válasz bandigyerek #159090 üzenetére
Alaplap cserénél nem tudnád egyből. Mivel BIOSba rakja a kulcsot. Ott kell hívni az MS supportot.
-
bandigyerek
senior tag
válasz Samus #159085 üzenetére
Én vettem már tőlük, és a többiek visszajelzése alapján OEM key mind. (azért ennyi) Ha Ramot bővítesz, vagy wifit cserélsz azért nem kuttyog, de szerintem nagyobb hardvercseréknél lehet telefonálgatni. Másik számítógép meg felejtős. Veszel rá másik kulcsot. (az a sanda gyanúm, hogy teljes újratelepítésnél is) Nekem megérte ezt a pénz, csak laptopokra tettem, és még nem volt panasz.
-
-
törölt tag
Gondolom ez kimaradt. Semmivel sem jobb.
"A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A 24.hu teljesen függetlenül működik a Goodoffer24-től, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért."
-
Vásárolt valaki eBay-ről Windows 10 retail (nem OEM) kulcsokat? Kismillió eladó van, és nagyon olcsón 1000 pénz alatt mennek. Lassan váltanom kellene a hetesről, mert rákényszerít a PiciPuha vállalat...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
kcsa
veterán
válasz mr_kickass #159066 üzenetére
Valamiért nem volt meg, ,ezt benéztem
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Graphics
Jómunkásember
Tud valaki jó árban QC3-as gyorstöltőt, pár hónapja vettem egyet, elvileg ROCK-nak kéne lennie, gyakorlatilag úgy melegszik mint az állat, csoda hogy még nem gyulladt ki, és noname
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz MasterMark #159059 üzenetére
Igy van, pont ezert irtam. Powerbankoknal is van Usb-c ami nem tudja
[ Szerkesztve ]
-
-
CHIPman
nagyúr
[link]
"On 8 January 2018 USB-IF announced "Certified USB Fast Charger" which will certify chargers that use the feature "Programmable Power Supply" (PPS) of the USB Power Delivery 3.0 specification."[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
mr_kickass
tag
17.6 millio talalat van Google-n az "USB PD 3.0" kifejezesre, es itt egy egesz jo cikk, ami elmagyarazza. Ebben van valami pontatlansag?
-
kcsa
veterán
-
mr_kickass
tag
válasz MasterMark #159059 üzenetére
Ehhh, elkepzelheto hogy valami dzsunka olcso nem tudja, de en akarmennyit megneztem a normalisabb markakbol, mindnel ott volt a PD 3.0.
-
Saccco
nagyúr
válasz Fail3D! #159056 üzenetére
Valaki emlegette a Tigernu-t a múltkor, nekem meg pont kell egy táska. Aztán kerestem egyet az official store-ban, meg húztam rá kupont.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
MasterMark
titán
-
Gsx-rr
veterán
válasz mr_kickass #159032 üzenetére
Nem az usb c a lenyeg hanem hogy tudja a Pd szabvanyt
-
kurtuzov
senior tag
válasz zoltan6 #159052 üzenetére
Elemlámpa topic biztos kompetensebb.
Én most az SST20 ledes verziót vettem (XML2 és XHP már van), mert ennek a színvisszaadása igen jó és biscotti fw van rajta (sok üzemmód profil)
Kinek milyen lámpatest színezés illetve led színhőmérséklet tetszik, lényeg hogy ezek mind 8*7135 driveres modellek, amik az elérhető legnagyobb fényerőt tudják. -
Digitalis
senior tag
válasz zoltan6 #159052 üzenetére
Én most intéztem velük egy ügyet, mert 90% off ra vettem egy waza ip kamerát, 1500Ft körül, és 10100Ft-ot vontak le. (fizetés előtti összegzés még 1500Ft körül volt)
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
lorcsi
veterán
van még telefon kábel akció?
usb-c Qc..2 vagy 3
és lightning
jobb márkákból..eladó: vadi új soundcore motion+
-
Timmcsy
tag
válasz Visormail #159038 üzenetére
Tobb rendelesemnel is elofordult sajnos, persze en is mindig akkor vettem eszre, amikor mar jart le a buyer protection. Az en esetemben fel se adtak a termeket, volt, h nem is reagalt az elado, volt aki kozolte, h nyissak disputeot. (Nem tartom fairnek, h ok nem postaznak, erre nekem nojon a dispute countom...)
-
haruspex
aktív tag
A sellect kuponokat egyébként miért nem adja hozzá egy csomó eladónál?
-
Digitalis
senior tag
válasz Saccco #159039 üzenetére
Sikerült megcsípni ezt a tatyót [link] 5.70-ért cseh raktár dhl free, (teljes ár elég vicces) kiváncsi vagyok, hogy feladják-e. Most is megy 7.70-ért, de levették, ide már nem szállítanak.
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
-
addikt
Hát ez meg mi? Várok csak várok, hogy megjöjjön, holnap jár le a 2 hónap, de semmi:
Erre most rámegyek a more logistics info-ra és ott meg ezt írja:
Meggondolta magát, mégse eladó? Üzenetet nem küldött, a rendelést nem vonta vissza, én meg csodálkozok miért nem jön. Ez wtf??Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
-
3/30 kuponból nincs már működő? 3 volt, már egy sem megy. Bánom, hogy tegnap nem vettem meg, akkor még elfogadta volna...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
mr_kickass
tag
válasz maglew #159029 üzenetére
Aliexpressen kulcsszo "baseus charger", majd a talalati listaban sort by order. A gyorstoltes sebessege attol fugg, milyen protokollt tamogat a telefon, ugy erdemes toltot valasztani. Az uj iPhone-ok USB-C-n a leggyorsabbak, en emiatt ilyen toltot valasztottam. Mivel Androidom nincs, azt nem kovetem.
Utesallo tokbol vehetsz itthon is minosegit (pl. Spigen) de az kicsit zsebbe nyulosabb (~2500 HUF, es Alin sem olcsobb), ha nem akarsz annyit kiadni ra, akkor szinten sort by orders, es valami 4.8+-os ratingut valassz ki.
-
Vertigo18
addikt
Köszönöm szépen az ajánlásokat, de valamit benéztetek, srácok!
Mondom "MINI"! Normál méretűből van itthon vagy 5 féle, mind-mind minőségi, megelégedettségemre szolgál. Viszont miniben tufa vagyok, nem tudom melyik éri meg, melyik a bevált...Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
maglew
aktív tag
Sziasztok
Xiaomi Mi 9 Lite telefonhoz szeretnék venni egy Baseus (vagy más de megbízható márkájú gyorstöltőt) kb 3 db kábel kellene meg 1 db gyorstöltésű adapter. (Nem tudom hogy a 2 Amperes töltő mennyire tölti gyorsan USB-C -vel vagy melyik most a leggyorsabb töltő ami hozzá való?)Tudtok valahol jó akciót? Nem nagyon van kuponom, ha kuponkódot tudtok azt is köszönöm
+
Kellene egy ütésálló tok is hozzá, ezt hol érdemes beszerezni?Köszönök minden segítséget.
-
Imy
veterán
válasz HornedReaper #159019 üzenetére
Coinokat hol, hogyan lehet szerezni?
-
sopruk
senior tag
A BestBuy topic-ban találtam: akciós LiitoKala elemtöltők
Nekem pont jól jött, mert nemrég rendeltem egy Convoy lámpát és ahhoz lesz az Lii-100-as (2,59$)[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
Best buy mini power bank van most? Látom ezt a KUULAA márkát, de minél kisebb kellene (mármint nem kapacitásban) és valami bevált márka, Rock, Xiaomi, ilyesmi...
Valaki nem futott bele ilyesmibe? Könnyű kellene, meg kicsi...Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
őstag
válasz HornedReaper #159019 üzenetére
1/10-es vagy 2/20-as már nincs?
-
w.miki
veterán
válasz Zsoleszhun #159018 üzenetére
KUULAA Power Bank 10000mAh US $8.13 a fehér
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
HornedReaper
senior tag
3/30 USD Aliexpress kupon és 10/69 USD is újra vásárolható 1000 Coin-ért az appban
[link] -
Wajk
addikt
válasz zoltan6 #159013 üzenetére
(#159016) Saccco: hivatalos Store, amúgy nem ugrottam volna rá, ofc. Normális cuccaik vannak a nevével ellentétben
Update: sorry srácok, már én sem látom a kupont, de látjátok az időpontból is ahogy beírtam és működött már írtam is be ide. lehet pont el is fogyott vagy mi. érdekes.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
KUULAA Official Store
KUULAA Quick Charge Dual autós töltő$3.08helyett $0.08, nálam 24Ft lett
$3-os Store kuponnal!
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
RevoneX
csendes tag
Aranyozott USB C kábel 0.79$ (van 1.01$/1$-os eladó kupon)
-
Beni2360
félisten
Na lemondtam egy tegnapi rendelésem kb 13.h-kor és már visszakerült az 5 $ kupon az oldalamra.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
w.miki
veterán
Gloruás BT füleseket tudnátok ajánlani?
Ilyesmit, mint a Level U, csak jobbat, és olcsóbban.
Bluedio TN annyira nem vált be.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Doki16
addikt
válasz sagesz93 #158999 üzenetére
Igen a fehér annyiért mindennél is jobb ár. Szerintem history low price az elmúlt 1-2 évben biztosan. Mondjuk én a feketét vettem, volt már fehér pár napig. Nem jött be mert nagyon könnyen látszik rajta a kosz. Amúgy megjelenésben jobb mint a fekete
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- GAMER PC : i5-7400 / 16GB / GTX1050Ti / 120GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest