-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paxker315
addikt
ismét kísérlet, hátha van jó ötlet Ilyesmi stílusú, blue switch-es billentyűzetet lehet találni most jó áron valahol? GB-n van, de az sem olcsóbb. hmm. Olcsóbban csak barna kapcsolóst dobott az ali :\
-
betyarr
veterán
mivel most meg lett a 2. 5-ös kuponom,azért megkérdem,hogy ugyanolyan termékre ugyanannál az eladónál két külön vásárlás alkalmával fel lehet használni a két kupont?hogy érthető legyek: egyszer megveszek valamit,amire felhasználom az egyik 5 dolcsis kupont,kifizetem,majd előről kezdem a kört és a 2. vásárlás alkalmával felhasználom (ha lehet?) a másik 5 dolcsis kupont.ez lehetséges?
-
Beni2360
félisten
Most akkor vége a gyűjtésnek?
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Imy
veterán
Sikerült megszereznem a 6- 5$-os kupont, a 20-as egyszer sem jött össze, de ezzel is boldog vagyok.
-
zsiz
őstag
válasz Mr.Csizmás #144322 üzenetére
Ha Xiaomi telefont akarok venni (kivételesen itthonról.. ) akkor a xiaomi.hu-val nem foghatok mellé ezek szerint, ugye?
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
-
nagyúr
Sziasztok! Alira nincs vmi ingyenes szállítás kupon? Vennék egy cuccot, aminek drágább a szállítása, mint a cucc maga. Az 20/50 kupon ugye jól értettem, hogy a szállítási díjra nem vonatkozik?
-
YxVs
senior tag
válasz Black&White #158581 üzenetére
Köszi, ezt én is néztem. De csak 7 dollár, így helyette néztem egy Ugreen-t, ami 10 dollár. Így már tudom lőni az 5 dolláros kupont.
[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok! Társas klónok problémásak lehetnek vámon?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
cof
veterán
Első próbálkozásra, mind a kettőt sikerült behúzni egy játékban, elég is lesz nekem.
Kb. 1 perc volt hátra még, akkor mentem rá a kuponos oldalra böngészőben (5 perccel előtte már bejelentkeztem, és nem zártam be a böngészőt, mert akkor kidob) és 15 másodpercnél frissítettem még az oldalt, utána már csak kattintgattam, egyikre-másikra, hátha valamelyik összejön.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
SkiDev
őstag
Újabb siker 5/10. Appbol könnyebb szerintem, az nem jelentkezik ki. Kb fél perccel előtte elinditottam az appot, és mikor 3rol 2re vált a másodperc a lehető leggyorsabban nyomkodni. Utána nekem is újra betöltötte, de kiirta, hogy szereztem kupont.
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
Saccco
nagyúr
Na még egy lesz 21-kor.
Nekem se lett semmi.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Dolphine
addikt
A kuponokat nekem kell kiválasztani, vagy automatikusan adja, azaz vonja le az engedményt?
Sátán44
Az utolsó fél percben elég sűrűn. Az utolsó frissítés 10mp után volt, utána meg kattintottam mint az őrült.Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
őstag
Köszönöm a leírást, nekem (elsőre) sikerült most egy 5-ös kupont.
(Az előző alkalmakat kihagytam, mert nem értem rá.)Még a 8 órai alkalmat megpróbálom.
-
betyarr
veterán
áááááááá,itt várom az időt,mindent megint az ajánlott módon csinálok,eljön az uccsó 1-2mp,nyomkodom mint az őrült,erre kiderült,hogy nem vagyok bejelentkezve az aliba
-
erdey_a
addikt
válasz EXIEZ #158565 üzenetére
most nekem sem jött össze... de ezt égi jelnek fogom fel, mert 2 kupont akartam, az meg is lett, arra meg is van, hogy mit veszek (kerámiakések és asztali lámpa), de evés közben jön meg az étvágy és 10 perce eszembe jutott, hogy egy új órát is kellene már venni (megint ) de így legalább nem veszek
Vérboci
-
gingerbalm
aktív tag
A 17 órásit elszalasztottam, de a 19-es megvan, ez eddig 3 db 5 dolcsis, itt meg is állok.
-
bajaki
őstag
Vicc... a böngészőt már rég elengedtem. Most csak az appban próbáltam, de az is újratölt az idő lejártakor.
-
Dolphine
addikt
válasz Beni2360 #158564 üzenetére
Elvileg sikerült egy 20/50
Akkor most magyarázza el nekem valaki, hogy pontosan hogyan is kellene ennek működnie ennek a kuponnak? 50 dollár felett 20 dollár minusz?w.miki
Kérlek lekicsinyítettem az oldalt, a Get now gombra klikkeltem mint a bolod az utolsó 3-4 mp-ben. Egyszer egy pillra fehér lett a Get Now gomb és akkor sikerült éppen nyomnom.[ Szerkesztve ]
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
EXIEZ
senior tag
Hát gyerekek nekem ez nem jön össze.. tök 8 mikor nyomogatom
-
Skillet
addikt
válasz HornedReaper #158559 üzenetére
Hmmmm. Eléggé ígéretes darab brutál videók vannak róla.
Észben tartom. Akkor ez amit ár/érték arányban érdemes?
És kicsiben?Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Dolphine
addikt
Lehet hülyeség, de a Get now gombra muszáj kattintani, vagy elég magára a kuponra?
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Zoli-bácsi #158534 üzenetére
és mit lehet vele venni? számológépet?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Skillet
addikt
Távirányítós autóból melyiket érdemes? Kellene valami kisebb, olcsóbb (3e Ft?) a lakásba és egy "komolyabb" kintre. Utóbbi mondjuk 10-15e Ft környékén... van valami ajánlott?
A 18650-es aksi nem akadály, sőt![ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
betyarr
veterán
vajon eredeti amit ez az eladó árul?gyanúsan olcsónak tűnik... [link]
-
Beni2360
félisten
válasz maroni #158552 üzenetére
Köszi az volna de ilyen áron kellene még sajnos csak 3 db-t vettem.
Érdekes a kapcsolóhoz adnak egy ajándék izzót de nem találok többet hozzá.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
őstag
Üdv!
Édesapám szeretne magának egy nagy méretű pénztárcát. (Amibe minden szir-szar belefér, akár még a román személyi is, habár olyanja nincs. )
Van ajánlott és bevált típus? Mert akkor a holnapi akciós napon megvenném! -
DJGABI
addikt
válasz betyarr #158543 üzenetére
az csak példa, a leírásban ott van, visz az mindent
"Control electric ball valve, electric valve, electric heating valve, solenoid valve, heater, electric heating film, carbon crystal"vannak olyanok, ami csak a fázist szakítják meg [link]
mienk ilyen régi MMG, 3 ér megy bele [link]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
dugesz77
őstag
válasz -ZeeZee- #158539 üzenetére
Én sohasem a weboldal visszaszámlálóját nézem hanem a windows asztalét. Snap up-nál is ez vált eddig be a legjobban. Aliról is zsinórban a harmadik 10/5-ös kupon jött össze. A saját visszaszámlálójuk amit hiába frissítette 15 sec-el azelőtt a lejáratnál már 2 másodpercet késett .
-
Beni2360
félisten
Dimmelhető E27 led izzókat keresnék csillárba.
Valaki esetleg tudna linkelni?[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
YxVs
senior tag
Aktív 4 portos 3.0 USB Hub-ot tudtok ajánlani Aliról?
-
Saccco
nagyúr
válasz EXIEZ #158545 üzenetére
Egyre többen figyelnek, az is nehezítés.
Azzal is növeled az esélyt, ha csak 1 böngészőt és lapot használsz. Semmi se fogja le a sávszélességet.Még mindig van 2 esélyed. -> 19 és 21 órakor.
Sőt nem lepne meg, ha holnap is lehetne, mondjuk ott még nehezebb lesz, ha lesz.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
betyarr
veterán
válasz DJGABI #158530 üzenetére
jó kérdés.gondolom olyan 220 kell ami a kazánból jön?
nekem lényegében mindegy,hogy érintős,vagy fizikai gombos,lényeg,hogy megfelelően működjön mindene ( a gombok is persze) meg a többi funkció.
ez a linkelt nekem nem jó.ez padlófűtéshez való.mod.: bár az amazonon nézve nem padlófűtéshez ajánlják,hanem sima gázbojlerhez.
[ Szerkesztve ]
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Ezt az 5-ös kupont úgy is lehet majd érvényesíteni, ha pl egy 6 dolláros tételből 2-őt veszek és így már 12dollár és ahhoz?
vagy csak ha 1db tétel kerül több mint 10 dollárba?
-
-ZeeZee-
senior tag
Nem értem... Böngésző + app frissítés után egy 20$-ost sikerült megcsípnem úgy, hogy az 5$-osra nyomtam. Böngésző meg kidobott...
[ Szerkesztve ]
-
Ixion77
addikt
válasz Zoli-bácsi #158534 üzenetére
Épp akartam kérdezni hogy másnak is van-e ilyen, és vajon hogyan szereztük:
(#158540) agroman: Bingo! Igazad van, és jó memóriád. Az Alinak meg mocskosul sok vevője.
[ Szerkesztve ]
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Zoli-bácsi
senior tag
Nekem sikerült egy 0.91/0.90-es kupont begyűjteni valahogy.
-
agroman
senior tag
haha..a jatekert szetosztott 1millios kuponbol kemely 0.9$nyi jutott egy embernek..
------
-
DJGABI
addikt
válasz betyarr #158523 üzenetére
nekem tervben van, de eddig nem szedtem szét, néztem alá mi van a mostaninál... te nézted, lesz ott 220-ad?
[link] ez a gombos nekem szimpibb (bg [link]), az érintőstől a villanykapcsolónál is a falnak megyek, nagyon nem tetszik
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Beni2360
félisten
válasz Saccco #158527 üzenetére
Akkor e szerint elfogadták a kupon levonását.
secret- én már ki sem merem írni. 7 h-kor egy 20-ra mozdulok.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Saccco #158525 üzenetére
És kellett fizetni?
------------------------ Más
Torrentet leállítani ne fogja a sávszélességet.[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
17:00 jön a kupon. Figyeljetek!
Nekem nem kell több 20-as.Wajk:
Valamilyenek voltak igen. Akkor motorokat vettem rajta, ami a kupon miatt fért be a vámhatár alá, meg is fogták.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Wajk
addikt
előző évben is voltak hasonlóan menő kuponok? ez a $5/10-es $20/50-es az elég jó ajánlat.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
betyarr
veterán
Yeelight YLDP06YL nincs mostanában akcióban?ahogy néztem,tavasztól kezdve havonta volt valami akció,most meg egy ideje semmi
más:
kínai okos termosztáttal tényleg senkinek nincs tapasztalata?ilyet nem rendeltek [például ez] valójában arra lennék kíváncsi,hogy aki rendelt,az tapasztal-e késést a beépített órában?illetve,mennyire lehet biztonságos?nem gyújtja fel a házat?mennyire megbízható a beépített hőérzékelő szenzor? -
kurion
senior tag
Holnapi akcióban Mi band 4 jó áron hol lesz?
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
farkas-j
őstag
Egy távoli helyen kellene hőmérsékletet mérnem úgy, hogy mobiltelefonon letudjam kérdezni az aktuális hőmérsékletet. A helyszínen van Internet és WiFi (működnek IP kamerák). Valami olcsó megoldás érdekelne és nem kell tized C° pontosság. Itthon van 2 Xiaomi eszközöm, így esetleg az Mi Home-ba is integrálható eszköz is szóba jöhet. Most találtam Xiaomi Mijia hőmérőt elfogadható áron, csak ehhez kellene valami "csatlakozási pont" ami Bluetooth kapcsolatot fordít WiFi-re. Van valami javaslatotok olcsó megoldásra?
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
RevoneX
csendes tag
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata a QKZ fülhallgatókkal? [bolt]
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok!
Keresek ajánlott 2DIN fejegységet. Egyaránt lehet Android-os és anélküli, navigációra úgyis telefont használok, nem hiányozna. Ami számomra fontos hogy Bluetooth-on ki tudjam hangosítani a telefont (kiváltva Roidmi 3S-t), tolatókamerát ráköthessek, és a kormányon lévő vezérlőgombok is működjenek ha megoldható (Chevrolet Lacetti).4 8 15 16 23 42
-
bul07
nagyúr
válasz Zsoleszhun #158516 üzenetére
Kuponnál
Selected items-re gondol, hogy csak meghatározott dolograÉs hogy az a cucc mégkuponnal se kell senkinek.
Bár hogy pontosan mire jó én nem találtam meg[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Zsoleszhun
addikt
válasz Zoli-bácsi #158483 üzenetére
¯\_(ツ)_/¯
-
bul07
nagyúr
Nekem van 3db 5$, gondolkozok hogy kell e még több
Bár potya dollárok mindig jól jönnek, memóriakártya mindig kell 3db 32GB-os MIXZA 6.34$-ért jó vétel[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
viharhozo
addikt
Kombinalhatoak a kuponok, tehat egy rendelesre bevalthato 2 db otdollaros (nyilvan 20 dollaros rendelesnel) vagy rendelesenkent egy?
Akinek elvileg nem jott ossze, nezze meg a kuponjait, nekem soha nem jelzett semmit vissza, de most raneztem, es van mar harom.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Saccco
nagyúr
válasz tobias40 #158505 üzenetére
$100-nyi nyomtató alkatrészt akarok rendelni. Illetve $50-nyi akkut.
nightzone:
Ha mobilon próbálod, akkor az alkalmazást többször be kell zárni, mielőtt jó lesz a szinkron.
Én vezetékes neten próbáltam.Ha nem akartok nagy összegben rendelni, akkor a 20-asra nem érdemes menni.
A lényeg, hogy az utolsó pár másodperchez legközelebb kell frissíteni az oldalt, akkor nincs ideje elmenni az órának. Majd a lejárat előtt nyomkodni kell. Ha sikerült a kupon oldalon megjelenik a kupon.
Másik megoldás egy világóra oldalt nézni és mielőtt egészre vált nyomkodni a gombot.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz EXIEZ #158500 üzenetére
Ne izgulj 20 $ nekem sem sikerült. Fentebb írtam miképpen kell csinálni az 5-nél bevált.Nincsenek nagy igényeim.
1 női pénztárca
1 wifis drimmelős fali kapcsoló
1 EASY-Aluminum Single Handle 90
1 gér vágáshoz. ennek szállítása kérdéses. Mivel máshol kemény díjakat számolnak fel a 3.5 kg-s cuccra.[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Sajnos úgy látom hogy vannak akik sportot űznek a kupon gyüjtésből,igazi magyar mentalítás..
Egy 5-et begyüjtöttem én is de nem hajtok 4-5 db-ra,bár biztosan tudom hogy akinek már annyi van a tutira tudja mire költi.... Ha bejön még egy 20-as akkor ok ha nem hát így jártam...
Nem támadok senkit csak leírtam az érzésemet.[ Szerkesztve ]
-
kurion
senior tag
Erre valaki tud esetleg még holnap valami extra kupon kódot? [link]
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
Saccco
nagyúr
válasz EXIEZ #158500 üzenetére
Nekem mindegyikre szükségem van. Mindegyiknek van helye.
A módszer:
Utolsó perc előtt ctrl+f5.
Utolsó 15 másodperc f5* (ha jó napod van, akkor utolsó 10-nél)
Utolsó 1-2 másodperc nyomkodás*Muszáj az utolsó 1-2 percben is frissíteni, különben nem lesz szinkronban a szerverrel.
Arra játszunk, hogy a késleltetéssel együtt, mire odaér a kérésünk mi legyünk az elsők. A régi snapup időket idézi a dolog.MittuDomain_:
20-asból csak kettőt sikerült.[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
válasz Saccco #158492 üzenetére
Hogy szereztek ti mindig 20as kupont? Telefon, pc, a kettő párhuzamosan, stb, sehogy nem megy. Egyszerűen sosem jön össze, pedig ez lenne a kezdőlökés, hogy belevágjak holnap a 3D nyomtatásba. (Van egy 60$ Anycubic kuponom, de még így is drága, ezzel beesne a lélektani bekerülési ár alá a cucc.)
Si tacuisses, philosophus mansisses.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
- Google Pixel 9 128GB bontatlan
- Eladó Midea M7 robotporszívó újszerű állapotban!
- Corsair Vengeance RED LPX DDR4 2x8GB Low Profile 3200MHz CL16 1.35V
- iPad 8 Wifi
- BONTATLAN Új Iphone 13 128-512GB 1év hivatalos Apple garancia gyári független Deák Azonnal Átvehető.
- Új APPLE AIRPODS PRO 2 GEN USB-C bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest